sağol canım. Dikkat etmezmiyim hiç. Bizimde yorucu geçti. Annemlerde kaldım hep. Bol bol gezdik. çok yorucu ama çok güzeldi yaa. Annemlerle köye gittik falan bol bol gezdikkkk eğlendik. Kızıma anne annesi ceket yelek örmüş onları getirdik. Battaniye örmüş. Havlusu var dantelli falan çok tatlı. Bide gecelik almış annem sağolsun. çok mutlu olduk. Darısı size olsun inşallah kızlar. Inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşürüz yaa.
suuuuuuuuuuuuuu
inşş kuzum bizlerde nasip olur
meklerimiz için bir şeyler yapmak
suyum benm tunaydın canım ..
vallahı ne yalan söleyım gergınım 2 3 gundr aslında bayramdan berı
canımı sıkan seyler oldu dahada gerıldım
neyse ınş buda gecer
ay benımde kuzenım dogurdu doguracak ınşşşşş
ılk defa duydum bugdayı ama ona nasıl vereyımkı
utanıorumcekınıorum..en son gordugumde sadece ılk defa dıyebıldım banada dua et dıe okadar....
anne annenız nede gusel seyler ermıs sızeeeee ınş bızede yakında hedıye verecekler :)))))))
olur canım sen nerdesinki adanada değilmisin. demek başlıyorsun tedaviye Allahım yardımcın olsun İnşallah. Allahım boş çıkarmasın İnşallah dualarımız seninle canım. hayırlısıyla çook güzel sonuçlar alırsın İnşallah. stres yok canım stres yoooooook. olmayacak gibi düşün ben öyle yapmıştım. hep kısmetimde varsa olur dedim. bide atasözümü bilmiyorum ama dedimki kısmetimde varsa gelir hintten yemenden yoksa ne gelir elden sürekli bunu dedim canım. olmayacağını düşünüyordum hep. çok şükür Rabbime. İnşallah sende çook güzel bi sonuç alırsın canımdua edıorum sureklı
ne hıssetıgımı bnde bılmıorum acıkcası
kargoylan yollayım bugdayı :)
yarın gene hastaneye gıdıoruz sabah
bana uzun protokol dedi ama adetın 2. yada 3. gunu gel dedi
neden anlamadım yaın anlayacagım ınşşşş
artık ılaclarımı yazsada kurtulsam
beklemek ınsanı sıtrese sokuor
sen adımızlan duanı eksık etme yeter
öle dıorum zaten yıyecek ekmegı varsa ıcecek suyu gelır rızkıylan ınşşşşş
yarın bakacaz bakalım ne dıcekler
Selam kızlar ben kademi.Şifreme birşeyler oldu kaç gündür giremiyorum.emikad olarak tekrar açtım.Kızlar nasılsınız tedaviniz başladı mı.Aren,S&U,esra08,yeter ve herasles......nasılsınız?
Selam kızlar ben kademi.Şifreme birşeyler oldu kaç gündür giremiyorum.emikad olarak tekrar açtım.Kızlar nasılsınız tedaviniz başladı mı.Aren,S&U,esra08,yeter ve herasles......nasılsınız?
Selam Kademi:)
Sıte yapım calısmalarından sonra garıplıkler var valla.Benımde ozel mesajlarım okunmuyor.Neyse ben ıyıyım cok sukur canım.2 hafta sonra Istanbulda olacagım ınsallah tedavım ıcın.Hakkımda hayırlı olur ınsallah verdıgım karar pozıtıf sonucu ılk denemeyle alırım.Gercı ben kendımı olmayacak dıye hazırladım ama.Olursa benım ıcın suprız olur en azından:)
vereırım tabıkı su.....ayrıca bn adanada deılım ıskenderundayım :)
Selam kızlar ben kademi.Şifremde sorun oldu bir türlü düzeltemedim.emikad olarak tekrar açtım.esra08 tedavin hayırlı olsun,yeter ne haber,s&u bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?