Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

suuuuuuuuuuuuuu
inşş kuzum bizlerde nasip olur
meklerimiz için bir şeyler yapmak

suuuuuuuuuuuuuu
inşş kuzum bizlerde nasip olur
meklerimiz için bir şeyler yapmak

inşallah canım yaaa. dualarım hep sizinle. inşallah normal doğumda olsa sezeryanda o zaman kalmazsınız inşallah ama kalırsanız. adınızla dua edecem hep. geçen yıl 24 kasımda arkadaşım doğum yapmıştı. bana dua etmişti hep. kızı olmuştu.şimdi 1 yaşına girecek. kaynanamlarda bi adet varmış doğum yapan kadının eline hamile kalmak isteyen buğday koyarmış. doğum yapan kişi elinde tutarmış doğum süresince ve bana yaşattın çok şükür oda yaşasın dermiş. ben buğday olmasada hep isminizle dua edecem İnşallah canım. seneye sizde başkalarına dua edeceksiniz İnşallah.

suyum benm tunaydın canım ..
vallahı ne yalan söleyım gergınım 2 3 gundr aslında bayramdan berı
canımı sıkan seyler oldu dahada gerıldım
neyse ınş buda gecer
ay benımde kuzenım dogurdu doguracak ınşşşşş
ılk defa duydum bugdayı ama ona nasıl vereyımkı
utanıorum cekınıorum..en son gordugumde sadece ılk defa dıyebıldım banada dua et dıe okadar....
anne annenız nede gusel seyler ermıs sızeeeee ınş bızede yakında hedıye verecekler :)))))))

İnşallah canım yaaaaaa. İnşallah az kaldı İnşallah. keşke bana verme imkanın olsa ulaştırabilsen inan tutardım elimde. o zamana kadar fırsat olursa inşallah daha geçmiş değil. olmasada dualarım var canım. hep sizinle olacak. bayram olayında seni çok iyi anlıyorum canım.İnşallah seneye kuzucuğun gelecek veeeeee çoook güzel bi bayram geçireceksiniz canım. şimdi nasılsın canım. iyi ol canım geçecek İnşallaaaaaah. dua et sadece dua.

dua edıorum sureklı
ne hıssetıgımı bnde bılmıorum acıkcası
kargoylan yollayım bugdayı :)
yarın gene hastaneye gıdıoruz sabah
bana uzun protokol dedi ama adetın 2. yada 3. gunu gel dedi
neden anlamadım yaın anlayacagım ınşşşş
artık ılaclarımı yazsada kurtulsam
beklemek ınsanı sıtrese sokuor
sen adımızlan duanı eksık etme yeter

olur canım sen nerdesinki adanada değilmisin. demek başlıyorsun tedaviye Allahım yardımcın olsun İnşallah. Allahım boş çıkarmasın İnşallah dualarımız seninle canım. hayırlısıyla çook güzel sonuçlar alırsın İnşallah. stres yok canım stres yoooooook. olmayacak gibi düşün ben öyle yapmıştım. hep kısmetimde varsa olur dedim. bide atasözümü bilmiyorum ama dedimki kısmetimde varsa gelir hintten yemenden yoksa ne gelir elden sürekli bunu dedim canım. olmayacağını düşünüyordum hep. çok şükür Rabbime. İnşallah sende çook güzel bi sonuç alırsın canım

öle dıorum zaten yıyecek ekmegı varsa ıcecek suyu gelır rızkıylan ınşşşşş
yarın bakacaz bakalım ne dıcekler

öle dıorum zaten yıyecek ekmegı varsa ıcecek suyu gelır rızkıylan ınşşşşş
yarın bakacaz bakalım ne dıcekler

kesinlikle öyle canım. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinde. bekletmesin seni canım. haber ver yarın gelince

esracığım iskenderunda olduğunu unutmuşum canım yaaa. ben çıktım hadi öptük siziiiiiiiiiii

Selam kızlar ben kademi.Şifreme birşeyler oldu kaç gündür giremiyorum.emikad olarak tekrar açtım.Kızlar nasılsınız tedaviniz başladı mı.Aren,S&U,esra08,yeter ve herasles......nasılsınız?

slm kademi nasılsın ? neler yapıyorsun sen.arenden hiçbir haber yok.esra tedavin hayırlı olsun.umarım iyi olur herşeyin hayılrısı.ben beklemdeyim kızlar .biliyorsunuz zaten hikayemi.çok giremiyorum ama ben nete.girdikçe yazarım.birde bu ayda duphaston kullandım adet olamadım ama niye kızlar sebebi ne olabilir ki? geçen ay yani kürtajdan sonra 16.gün başladım ve tam 29.günde adet olmuştum ama bu ay içtim ama yok bişi işin açıkçası belirtide yok nedense.ama artık alıştım ben bu düzensizliklere nedense.takmıyorum artık biraz daha beklerim olmadı doktora gidecem artık farlatual verir herhalde.benden böle işteee

Selam kızlar ben kademi.Şifreme birşeyler oldu kaç gündür giremiyorum.emikad olarak tekrar açtım.Kızlar nasılsınız tedaviniz başladı mı.Aren,S&U,esra08,yeter ve herasles......nasılsınız?

Selam Kademi:)
Sıte yapım calısmalarından sonra garıplıkler var valla.Benımde ozel mesajlarım okunmuyor.Neyse ben ıyıyım cok sukur canım.2 hafta sonra Istanbulda olacagım ınsallah tedavım ıcın.Hakkımda hayırlı olur ınsallah verdıgım karar pozıtıf sonucu ılk denemeyle alırım.Gercı ben kendımı olmayacak dıye hazırladım ama.Olursa benım ıcın suprız olur en azından:)

canım hoşgeldin çok şükür iyi diyelim iyi olalım. sende iyisindir İnşallah

hayırlı olsun tedavin canım. Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin İnşallah. hadi bakalım önce esra sonra sen yeter kademi elfida hepiniz güzel haberler verin İnşallah. hadi bakalım seneye bayramda hep beraber çocuklarımızdan bahsedelim innnnşallaaaaaaah.dualarımız hep sizinle kızlar

vereırım tabıkı su.....ayrıca bn adanada deılım ıskenderundayım :)

canım sen gönderecek olursan ben sana adres veririm. doğuma daha var ne zaman dersen ona göre adres veririm canım. evinde olur işyerininde. ama 9 hafta sonraya kalırsan evin adresini veririm eve gönderirsin. inan mutlulukla tutarım elimde.

günaydın kızlaaaaaaaaaar. esra canım dualarım seninle bugün. tedavin hayırlı olur ve güzel sonuçlar alırsın İnşallah

Selam kızlar ben kademi.Şifremde sorun oldu bir türlü düzeltemedim.emikad olarak tekrar açtım.esra08 tedavin hayırlı olsun,yeter ne haber,s&u bebiş nasıl?

Selam kızlar ben kademi.Şifremde sorun oldu bir türlü düzeltemedim.emikad olarak tekrar açtım.esra08 tedavin hayırlı olsun,yeter ne haber,s&u bebiş nasıl?

sağol canım çok şükür iyidir İnşallah. esra gelmedi yaaa. merak ettim neler oldu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…