Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım hayırlısı olsun kürtajdan sonra bende de 2 ay adet olmadı dr gittim bekle olur dedi oldu ama2-3 ay sancım ve düzensizlik oldu sonra normal oldu.İlaçları dr kontrolünde al derim.

Canım tedavin hayırlara vesile olsun.Hayırlısı ile gidip mutlu haberlerle dönmeni temenni ederim.pozitif ol .

esra hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evladın olur inşallah..
adana başkentte mikroenjeksiyon oluyor değil mi?

S&U CANIM HAYIRLISI İLE DOĞUM NE ZAMAN .dOĞUMU aDANADA MI YAPACAKSIN.iNŞALLAH HEM GELİRİZ HEMDE DUAMIZI ALIRIZ.sEN SAĞ SELİM BEBİŞİ KUCAĞINA AL.aLLAHIN İZNİ İLE İNŞALLAH HEPİMİZ DE ALIRIZ.

S&U CANIM HAYIRLISI İLE DOĞUM NE ZAMAN .dOĞUMU aDANADA MI YAPACAKSIN.iNŞALLAH HEM GELİRİZ HEMDE DUAMIZI ALIRIZ.sEN SAĞ SELİM BEBİŞİ KUCAĞINA AL.aLLAHIN İZNİ İLE İNŞALLAH HEPİMİZ DE ALIRIZ.

canım çok şükür iyiyiz. inşallahta sağlıkla olur canım. duaların için Allah razı olsn. amin canım amin İnşallah. Allahım sizlerede bekletmeden nasip etsin İnşallah. Rabbim kimseyi bekletmesin isteyen herkese nasip etsin İnşallah. adanada olacak doğum canım. ortadoğuda olacak İnşallah. şimdilik 23 mart görünüyor. kısmet bakalım. ne zaman canım isterse o zaman geliyor bebekler. normal doğum olsun istiyorum. ama kısmet işte oda. telefon numaralarımızı veririz birbirimize canım. çok isterim yanımda olun. ablam falan yok benim zaten. görümcelerde uzak. bi anam var başkada kimse düşünmüyorum akraba olarak. ama sizi çok isterim gelmenizi. Allahım o günleri göstersin İnşallah. sen nasılsın canım. esra gelmedi yaa.Allahım onu bu tedavisinde boş çıkarmasın İnşallah

gunaydın canlarrr
nasılsınız benı sorarsanız eh ıste ...gıttıgım gun ılaclaımı verdıler dgum kontrol hapı vede antıboyotıklere basladım bugun 3. gunumuz teyzeleri :) yalnız ıkı gundur bnde asırı kusma vede halsızlık durumu var gıttıkce zayıflıorum ama genede ıyıyım.ayın 11ınde lucrıne baslıcaz dedıler cumartesı gunune geldıı ıcın 10unda cagrdılar.ben gayet rahatım ınş bölede gıder.
sankı baska bır rahatszlıktan dolayı ıcıorm hapları.rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
sızler ne yapıosunuz nasıl gıdıor suyum melegın nasıl :)sana hastaneden geldıgım gunun aksamı ozelden mesaj attım demekki gelmemiş

canım hoşgeldin gelmedi canım mesaj bende merak ettim nerde bu kız diye. çok şükür başlamışsın tedaviye Allahım yüzünü güldürsün İnşallah. dualarım hep sizin canlarım benim. stres yok unutma. o kusmalar strestende olabilir ilaçların etkiside canım.teyzesi yesin onu gelsin hoşgelsin başımızın üstünde kalbimizin en derinde yeri hazır. yola çıksın artık kuzum benim.hadi bakalım bismillah diyelim 1 ay sonra çok şükür 9 ay sonra elhamdülillah diyelim değilmi amaaa.

bu guzel ıltıfatın ustunede gelmezse melegımız ayıp eder demı teyzesı :)
suyum sımdılık ıyyıım sankı tup tedavısınde deılım gıbı hareket edıorum
canım ne ıstıyorsa ona odaklanıorum vakıt gecırıorum dusunmuyorum bebegı falan....
ınş hep böle rahat gıder. suuuuuu gıbı akıp gıtsın zamn onuda aynı su gıbı berrak olsun ınşşşşşşşş
elıf eylulumuz mınık kardesıne dua etsın :)

gelsin tabi canım bekletmesin bizi arayı uzatmasın. tam yarım yaş olur aralarında arkadaş olurlar kızımla. kızımında benimde dualarım sizinle İnşallah. bebeği düşünme canım kısmet hayırlısı ise sağlıklı olacaksa inşallah olsun değilmi ama. Allahım sağlıkla göndersin İnnnnşallaaaaaah. bütün bekleyenlere. sana diğer esrama yetere kademiye nazana elfidaya.hepinize inşallaaaaah

S&U canım benim ne kadar güzel dileklerde bulunuyorsun öyle içten dua ediyorsun ki duygulanıyorum valla
Canım ablan yoksa biz varız burada sen hıc merak etme.Benım evım ortadogu hastanesıne yakın sayılır.Insallah mart ayında senı yanlız bırakmayız.
Sen bızı haberdar et yeter.

Esracım hoşgeldin basladın sonunda tedavıne demek hayırlı olsun:))Bak sen benden once basladın galıba?Gercı yazdıklarından nasıl bır tedavı uyguladıklarını cıkaramadım ama.Uzun protokolde adetın 21. gunu ıgnelere baslıyorsun dıye bılıyordum.Sana dogum kontrol hapı fılan vermısler sasırdım valla.Bana memorıal hastanesıde recetemı verdı uzun protokole gore lucrın yazmıslardı hatta yarından ıtıbaren vurmam gerekıyordu ama ben kısa protokole karar verdım ıgnelere baslamıyorum o yuzden.Yanı uzun protokolde bana sadece lucrını yazmıslardı herkesın tedavı yontemı ayrı ayrı heralde.

Bu arada abla dedım ama 1 yas kucukmusum senden profılını ınceleyınce gordum:))
Olsun ben kardes olarak gelebılırım opup koklarız kızışını inşallah:))

Bu arada abla dedım ama 1 yas kucukmusum senden profılını ınceleyınce gordum:))
Olsun ben kardes olarak gelebılırım opup koklarız kızışını inşallah:))

canım benim Allah razı olsun İnşallah beklerim yaaa. ne güzel olur öyle değilmi ama. seninde tedavin başlıyor hadi bakalım ben doğum yapacağım zaman sen 3er aylık olursunuz kusarsınız oralarda canım ama olsun temizleriz ne olacak değilmi. ama sonra hastane kokusundan midem bulandı falan demeyin haaa.

ınş suyum benımmmmm ınşşşşşşşşşş

esracıgım zaten adetın 21. gunu baslıyacagım ıgnelere sımdı dogum kontrol hapı vede vıtamın kullanıorum adet bıtıncede fıtıl kullanacagm
her yerın ayrı demekki tedavı seklı

beni hatırlyan varmı bilmiyorum başkentte tedavi olmuştum aşılama ile gebe kalmıştım ama 7.haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.eylül ayında.15 gün sonra gittim herşey yolunda dediler içeride parça flan kalmamıştı ve o arada benim adetler düzensiz demiştim duphaston vermişlerdi .içtikten sonra tam 29.günde adet oldum.bu ayda içtim duphastonu ama adet olamadım daha işin kötüsü adet olacakmışım gibi de gelmiyor.bugün 35.gün.dün kahverengi leke geldi sonra geçti.bugün yine kahverengi leke geldi.ne bu anlayamadım.ne güzel geçen ay duphaston işe yaramıştı ama bu ay ne oldu anlamdım.bekliyorum ha geldi ha gelecek diye adet sıkıldım artık ya bende normal insanlar gibi adet olmak istiyorum artık yeter valla.doktora da gitmek istemiyorum çünkü her ay doktora gidince 1 sene boyunca kabus gibi geliyor.ne yapayım sizce.pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum olmadı gideyim.kesin farlatual vercek onu kullan falan öffffffffffffffffff

hamile olma ihtimalin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…