Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlümüzden geçen gibi olsun

oglum olursaaaa babanız kızmasın :)
su yarım yas lacak aralarında belkı
dunur oluruz
canım yha ben adana delım olsaydım kesın vede kesın gelmek ısterdım yanına (((
aa neden olmasın canım. 6 ay bişey değil ne olacak. aynı yılın çocukları olacaklar zaten inşallah.

kızlar hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlümüzden geçen gibi olsun

amin canım aminnn.
Allahım şu cuma vakti tüm dileklerimizi olur kılsın dualarımızı kabul etsin İnşallah. Allahım kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun İnşallah. emeklerimizi ümitlerimizi boş çıkarmasın İnşallah. Allahım gönlünüzdekini olur kılsın
amin amin amiiiiiiiiin............

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar ... yaaaa bu koyu akıntı beni öldürecek adet mi oluyom olmuyormuyum anlamdım ama bişi dikkatimi çekti eğer ayakta çok fazla kalırsam geliyor bu akıntı.çünü çaraşamba günü sabah 9 dana akşam 5 kadara ayaktaydım malum öğretmen olunca oturamıyorsunuz bugünde bahçe nöbetim vardı eve bir geldim yine gelmişti ama şu an kesildi ne bu kızlar varmı fikri olan ya gidip test yaprıtmakda istemiyorum sonuç belli ama bu lekeler beni öldürdü sizede oluyormu böyle şeyler.bu arada benimde aşılamamı bülent bey yapmıştı demekki elinde bir uğur var ben yine yaptırcak olsam ona giderim .zaten 15 tatilde gitmeyi aşılama yaptırmayı düşünüyrum çünü maraştayım adanaya git gel zor okulda izin vermiyor zaten o yüzden haziranda yada temmuzda olmazsa tüp bebek kesin allahtan bişi olmazsa tabi bir mani çıkmazsa.bu mübarek günde dualrımız kabul olur inşallah ben herkese dua ediyorum burdaki

esracım gözünaydın cnm insallah tedavinden güzel sonuçlar alırsın.gelişmelrrii yaz cnm ne zaman yumurtalar toplanacak ne zaman transfer olacakkk insaallah herşey güzell geçer cnm.:90:

inşallah canım inşallah uğurlu gelir sanada. ama evde yapılan testlerden yapsaydın keşke çok iyi olurdu canım için rahat ederdi. hayırlısı olsun artık. ama bi doktora gitsen iyi olur. bu kadar lekelenme iyi değil Allah korusun. sen ilk fırsatta doktora git canım hamilelik için olmasada sağlığın için.
esracım gözünaydın cnm insallah tedavinden güzel sonuçlar alırsın.gelişmelrrii yaz cnm ne zaman yumurtalar toplanacak ne zaman transfer olacakkk insaallah herşey güzell geçer cnm.:90:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım.

tabıkı haber verırım ıı dıleklerın ıcın sagol sen ne durumdasın ?
günaydın şekerler

gunaydın yetercıgım nasılsınnnnn

suuu esra
farkındamısın burası bizim topik
Bizden başka kimse gelmiyor yaaaaaaaaa
Nerde bu millet :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gelen gelır gelmeyen gelmez yeter :) işleri var demekki
aslında banada yasak topıklere gırmek kafa blandırmak falan
doktor öle söledı
arastırma yapma dedi
kafanı dınle dıe söledi
amannnnnnn sankı evde kafam dahamı rahat olacak
suyum evet bomba gıbıyım maşşşşşşşşşş

aynen öyle. araştırıp napcan canım. zaten biliyorsun herşeyi kııız. sadece dua edecez bol bol değilmi ama.

evet tatlım tefrıcıyeyı yaptım tek basıma
1000 tane kaldı cok sukur
rabbım kabul eder ınşşşşş

h.bulduk suyum napim esracım bende aynen degişik bi durum yok preseed aldım onu kullanacam işte adetimi bekliyorum .bu aay tam bayrama denk geldi yumurtlamam 1 kere kullanabildim.yatılı gittik gezmeye yani Allah ım ne derse o olacak.kısmet işte önümüzdeki ay preseedle çalışmalar daha yogun geçecek .
sen ne yaptın şuan hangi aşamadasın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…