Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hamile olabilirmisin acaba test yaptınmı canım. test yapmadıysan yap canım. inşallah hamilesindir belkide olamazmı canım.
arkadaşalr ne haber

sağol canım senden ne haber bugün görüşemedik nasılsın canım

Insallah canım cok ıstıyorum ama kısmet tabı kı eger dogru zamansa olacak.Gercı ben bu ılk deneme olacagı ıcın cok fazla da alıstırmıyorum kendımı.
Eger hamıle kalırsam hıc nazlı olmam ben emınım sen merak etme ıkı elım kanda da olsa zıyaretıne gelırım sen haberdar edersen.

Son düzenleme:

canım tabiki haber ederim etmezmiyim. telefon numaramı veririm sende verirsin numaranı. bende kendimi nazlı olurum sanıyordum ama hiç nazlı olmadım. ilki sonumu var canım olacaksa zamanı geldiyse olur. İnşallah zamanıda gelmiştir canım. kocaman kocaman öpüyoruz seni

valla kızlar hamile olabilirmiyim i ne bileyim hiç sanmıyorum nerde bende o şans ..bu kadar olaydan sonra hiç umudum yok benim nedense.pazartesiye kadar bekleyecem olmazsa doktora gitcem zaten .hayırlsı.adet olayımda ben başka bişi istemiyorum .

su sen kendişiğinden mi hamile kaldın yoksa tedaviyle mi .

yok canım aşılamayla oldu canım. seyhan başkentte bülent bey yapmıştı aşılamamı. neden test yapmıyorsun canım yaa. bi test yapsan ne kaybedersinki kısmet belkide gelmiştir kuzucuk

eylulcugum benmlen bulent bey ılgılenıor
daha cok gercı hemsırelerlen muhattap oluorsun

slmmmmm şekerler
nasılsınız
ben geldim sorunumuzçözülmüş

ınş suyum ugurlu gelır:)

yetercıgım ıı yım cok sukur sen nasılsın ılaclara basladık teyzesı bız

günaydın kızlar hayırlı cumalar. dün gece dua okudum isim isim hepinize bol bol dua ettim. Allahım kabul etsin İnşallah

Canım bak ben adanadayım.Sen özelden tlf gönder tabiki geliriz.

gunaydın kızlar
hayırlı cumlar canlarrrrrrrr
rabbım herkesın gonlundekını versın ınşşşşşşş
suyum allh razı olsun duların ıcın
emıkad sagol canım ......

Canım bak ben adanadayım.Sen özelden tlf gönder tabiki geliriz.
canım özelden gönderdim. bakarsan.

Amin Canım
Allahın izni ile dualarımız kabul olsun.
amin canım amiiiiiiiiiiiin İnşallah.

gunaydın kızlar
hayırlı cumlar canlarrrrrrrr
rabbım herkesın gonlundekını versın ınşşşşşşş
suyum allh razı olsun duların ıcın
emıkad sagol canım ......

sendende razı olsun canım. hadi bakalım kızıma arkadaş arıyorummmm

oglum olursaaaa babanız kızmasın :)
su yarım yas lacak aralarında belkı
dunur oluruz
canım yha ben adana delım olsaydım kesın vede kesın gelmek ısterdım yanına (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…