canım hamile olabilirmisin acaba test yaptınmı canım. test yapmadıysan yap canım. inşallah hamilesindir belkide olamazmı canım.beni hatırlyan varmı bilmiyorum başkentte tedavi olmuştum aşılama ile gebe kalmıştım ama 7.haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.eylül ayında.15 gün sonra gittim herşey yolunda dediler içeride parça flan kalmamıştı ve o arada benim adetler düzensiz demiştim duphaston vermişlerdi .içtikten sonra tam 29.günde adet oldum.bu ayda içtim duphastonu ama adet olamadım daha işin kötüsü adet olacakmışım gibi de gelmiyor.bugün 35.gün.dün kahverengi leke geldi sonra geçti.bugün yine kahverengi leke geldi.ne bu anlayamadım.ne güzel geçen ay duphaston işe yaramıştı ama bu ay ne oldu anlamdım.bekliyorum ha geldi ha gelecek diye adet sıkıldım artık ya bende normal insanlar gibi adet olmak istiyorum artık yeter valla.doktora da gitmek istemiyorum çünkü her ay doktora gidince 1 sene boyunca kabus gibi geliyor.ne yapayım sizce.pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum olmadı gideyim.kesin farlatual vercek onu kullan falan öffffffffffffffffff
arkadaşalr ne haber
canım benim Allah razı olsun İnşallah beklerim yaaa. ne güzel olur öyle değilmi ama. seninde tedavin başlıyor hadi bakalım ben doğum yapacağım zaman sen 3er aylık olursunuz kusarsınız oralarda canım ama olsun temizleriz ne olacak değilmi. ama sonra hastane kokusundan midem bulandı falan demeyin haaa.
Insallah canım cok ıstıyorum ama kısmet tabı kı eger dogru zamansa olacak.Gercı ben bu ılk deneme olacagı ıcın cok fazla da alıstırmıyorum kendımı.
Eger hamıle kalırsam hıc nazlı olmam ben emınım sen merak etme ıkı elım kanda da olsa zıyaretıne gelırım sen haberdar edersen.
su sen kendişiğinden mi hamile kaldın yoksa tedaviyle mi .
eylulcugum benmlen bulent bey ılgılenıor
daha cok gercı hemsırelerlen muhattap oluorsun
eylulcugum benmlen bulent bey ılgılenıor
daha cok gercı hemsırelerlen muhattap oluorsun
canım çok şükür iyiyiz. inşallahta sağlıkla olur canım. duaların için Allah razı olsn. amin canım amin İnşallah. Allahım sizlerede bekletmeden nasip etsin İnşallah. Rabbim kimseyi bekletmesin isteyen herkese nasip etsin İnşallah. adanada olacak doğum canım. ortadoğuda olacak İnşallah. şimdilik 23 mart görünüyor. kısmet bakalım. ne zaman canım isterse o zaman geliyor bebekler. normal doğum olsun istiyorum. ama kısmet işte oda. telefon numaralarımızı veririz birbirimize canım. çok isterim yanımda olun. ablam falan yok benim zaten. görümcelerde uzak. bi anam var başkada kimse düşünmüyorum akraba olarak. ama sizi çok isterim gelmenizi. Allahım o günleri göstersin İnşallah. sen nasılsın canım. esra gelmedi yaa.Allahım onu bu tedavisinde boş çıkarmasın İnşallah
ınş suyum ugurlu gelır:)
yetercıgım ıı yım cok sukur sen nasılsın ılaclara basladık teyzesı bız
slmmmmm şekerler
nasılsınız
ben geldim sorunumuzçözülmüş
canım özelden gönderdim. bakarsan.Canım bak ben adanadayım.Sen özelden tlf gönder tabiki geliriz.
amin canım amiiiiiiiiiiiin İnşallah.Amin Canım
Allahın izni ile dualarımız kabul olsun.
gunaydın kızlar
hayırlı cumlar canlarrrrrrrr
rabbım herkesın gonlundekını versın ınşşşşşşş
suyum allh razı olsun duların ıcın
emıkad sagol canım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?