- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
h.bulduk suyum napim esracım bende aynen degişik bi durum yok preseed aldım onu kullanacam işte adetimi bekliyorum .bu aay tam bayrama denk geldi yumurtlamam 1 kere kullanabildim.yatılı gittik gezmeye yani Allah ım ne derse o olacak.kısmet işte önümüzdeki ay preseedle çalışmalar daha yogun geçecek .
sen ne yaptın şuan hangi aşamadasın bakalım
kızlarrrherkes nerde :d
h.bulduk suyum napim esracım bende aynen degişik bi durum yok preseed aldım onu kullanacam işte adetimi bekliyorum .bu aay tam bayrama denk geldi yumurtlamam 1 kere kullanabildim.yatılı gittik gezmeye yani Allah ım ne derse o olacak.kısmet işte önümüzdeki ay preseedle çalışmalar daha yogun geçecek .
sen ne yaptın şuan hangi aşamadasın bakalım
amin canım amin İnşallah. Allahım kabul etsin canım.
aynen öyle canımmmm
kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıorhaptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı
canım yukarıyada yazdık
buraya son zamnalarda esra su ve benden başka pek uğrayan yok valla
sende hoş geldin
yeter hakkımı yeme ama ben her aksam yazıyorum mutlaka gunduz yogunluktan gıremıyor olsam da aksamları müdavimiyim bu topikin.
Muntazam olarak her aksam gırerım bana dırek yazılan bır mesaj yoksa bıle kısılere yorum yazıyorum suan oldugu gıbı:))
dualarınız ıcın ayrıca tesekkurler.
yok canım küser miyim hiiiiçççç:)))şaka yaptıgını bılmıyomuyum.takılıyorum sana:)
su gelınımı fazla yorma :)
yorulsun kız ne güzel işte alışsın kaynanası. sanada hizmet eder ilerde :)))
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92:
İKİ DÜNÜRRRRR KIZA NE YAPIYORSUNUZ
BIRAKIN ŞU KIZIN YAKASINI BEN BAKARIM ONA
KÜÇÜK YEĞENİM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?