Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlarrrherkes nerde

amin canım amin İnşallah. Allahım kabul etsin canım.

aynen öyle canımmmm

allh razı olsun suyum

bebegım ben sımdı ılaclarımı kullanıorum 2hafta sonra ıgnelere baslıcam allhn ıznıylen

ayy hadi insallah her ilaçtan önce besmele çek
rabbim insaallah yüzünü güldürür.yetercim h.bulduk insalllah hepimiz güzel haberler veririz

kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıor haptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı

Canım bitsin kullan.Tüp bebekte kaç kişiyiz bölümünde yazdım.

canım yukarıyada yazdık
buraya son zamnalarda esra su ve benden başka pek uğrayan yok valla
sende hoş geldin

Yeter hakkımı yeme ama ben her aksam yazıyorum mutlaka gunduz yogunluktan gıremıyor olsam da aksamları müdavimiyim bu topikin.
Muntazam olarak her aksam gırerım bana dırek yazılan bır mesaj yoksa bıle kısılere yorum yazıyorum suan oldugu gıbı:))
Dualarınız ıcın ayrıca tesekkurler.

günaydın kızlar iyi pazarlarrrr. biz biraz yorulduk evi toparladık biraz. şimdide banyo yaptık uzanıyoruzz.

canımyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben şaka yapmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Küsme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yok canım küser miyim hiiiiçççç:)))Şaka yaptıgını bılmıyomuyum.Takılıyorum sana:)

yorulsun kız ne güzel işte alışsın kaynanası. sanada hizmet eder ilerde :)))

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92:
İKİ DÜNÜRRRRR KIZA NE YAPIYORSUNUZ
BIRAKIN ŞU KIZIN YAKASINI BEN BAKARIM ONA
KÜÇÜK YEĞENİM BENİM

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92:
İKİ DÜNÜRRRRR KIZA NE YAPIYORSUNUZ
BIRAKIN ŞU KIZIN YAKASINI BEN BAKARIM ONA
KÜÇÜK YEĞENİM BENİM

küçük yeğenin sevsin öpsün seni bakarsın tabii ama gelin olmak kolaymı değilmi dünürüm. öğrensin ancak. kaynanası iş yaptırmaz kızıma ama olsun öğrensin. onlar uzak yollardan gelmiş olacaklar işmi yaptırırız kıyarmıyız değilmi dünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…