şişsin göbişşlerr insaallah
Kızlarrrr günaydınnn benım tedavı ıcın gerı sayım basladı.Allah ızın verırse 7 aralık Salı ılk ıgneme baslamıs oluyorum.Hepımız hayırlı haberler alırız umarım kocaman göbişlerimiz olası dileği ile...
çoook sağolun kızlaar. Doktordan geldik. Daha yeni maşallahı tekrar istiyorum çünkü azim yapmıştım bu ay veee sonuçta kızım maşallah 1 hafta ileri kaymış. Yaaa teyzeleri
çoook sağolun kızlaar. doktordan geldik. daha yeni maşallahı tekrar istiyorum çünkü azim yapmıştım bu ay veee sonuçta kızım maşallah 1 hafta ileri kaymış. yaaa teyzeleri
kız bilgisayarın servisten gelmedimi dahaa. bu araada çook teşekkür ederim. darısı sana olsun İnşallah. sende benim gibi göresin İnşallah canım.canım gözün aydın
Canım hadi gözün aydın.Maşallah Allah utandırmasın.Yarabbim hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.Allahım nazarlardan saklasın.
günaydın kızlaaaaaar. esralaaaaaaaaar hadi bakalım çıktınız yola. Allahım boş çıkarmasın İnşallaaaah. Hiçkimseyi isteyen bekleyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. bugünlerde çok sevdiğim 2 kişiden çok güzel haberler aldım. İnşallah darısı sizlere olsun kızlaaaaar. kızım uğurlu gelsin sizede İnşallah
suyum gozun aydın canım
ıı dıleklerın ıcınde saol canım benm
ınş kzın bıze ugurlu gelecektır
ama ben hıc ıı deılım hem ev tasımanın yorgunlugu hemde lekelenmerm bıtmedıgı ıcın merkezden cagrdılar gelın muayene edelım dediler ınş sorun yoktur ınş tedavım ertelenmezzzz cok canım sıkkın yarın sabah gıdıcem ıste
ne olursunuz duanızı eksık etmeyınnnnn
sağol canım benim. Allah kolaylık versin sanada. yarın güzel haberlerle gelirsin İnşallah canım. inşallah kızım size çok çok uğurlu gelecekkk.
suyum gozun aydın canım
ıı dıleklerın ıcınde saol canım benm
ınş kzın bıze ugurlu gelecektır
ama ben hıc ıı deılım hem ev tasımanın yorgunlugu hemde lekelenmerm bıtmedıgı ıcın merkezden cagrdılar gelın muayene edelım dediler ınş sorun yoktur ınş tedavım ertelenmezzzz cok canım sıkkın yarın sabah gıdıcem ıste
ne olursunuz duanızı eksık etmeyınnnnn
Canım inşallah sorun yoktur.Öyle düşün öyle olsun.AYRICA kendini yorma,tedavinin her aşamasında dikkatli ol derim.
ınş suyum moralım alt ust ınş sorun yoktur ya
Canım inşallah sorun yoktur.Öyle düşün öyle olsun.AYRICA kendini yorma,tedavinin her aşamasında dikkatli ol derim.
günaydın kızlaaaaaar. esralaaaaaaaaar hadi bakalım çıktınız yola. Allahım boş çıkarmasın İnşallaaaah. Hiçkimseyi isteyen bekleyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. bugünlerde çok sevdiğim 2 kişiden çok güzel haberler aldım. İnşallah darısı sizlere olsun kızlaaaaar. kızım uğurlu gelsin sizede İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?