Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah mutlu haberlerle gelirsin.Şans sizden yana olsun.

Günaydın kızlar.Yeter nerelerdesin?Aren aramızda göremek isteriz.Esra08 nasıl gidiyor?S&u canım kızınla iyi muhabbetler.

kızlaaaaaaaaaar. bugün size çoook güzel bomba bi haber gelecekkkk. bekleyin anacımmmm. çoooooook güzel bi haber.

bombaa geldddddddddddiiiiiiiiiiiii kızlaarr teyzee oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

pazartesi tekrar kan verecem kızlar gelişmelerii yazarım sizleree insaallahh güzel haberler verecemm dualarınızıı eksik etmeyinn

bebegım allh tamamna erdırsın ınşşşşşş
rabbım hepımıze nasp eylesın
sende bıze dua et canım benım cok sevndım

doktora gıttım dogum kontrol hapını gunde 2 taneye cıkardı canım sıkıldı bırseyler ters gıdecek sankı

pazartesi tekrar kan verecem kızlar gelişmelerii yazarım sizleree insaallahh güzel haberler verecemm dualarınızıı eksik etmeyinn
canım benim hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallaaah. kızıma ilk arkadaş geldi hadi bakalımmmm sıra sizde inşallah. dualarım her daim sizinle.
doktora gıttım dogum kontrol hapını gunde 2 taneye cıkardı canım sıkıldı bırseyler ters gıdecek sankı

canım peki şimdi 2ye çıkardı ya normal tüp bebek tedavisi devam edecek değilmi. terslik olmasın ne olur canım yaa. Allahım inşallah hayırlısıyla tedavinin olumlu sonuçlanıp kuzularını kucağına alöayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba;
esra inşallah hayırlısıyla tedavin başarılıyla geçer..

bende ocak ta başlamaya karar verdim
başkentle adana tüp bebek merkezi arasında kararsızım..
çalıştığım için mesai saatleri dışında gitmem gerekirse adana tüp bebek daha esnek olur saatlerde diye düşünüorum.
sizce nasıl adan tüp bebek merkezi?

bombaa geldddddddddddiiiiiiiiiiiii kızlaarr teyzee oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Hayırlı ugurlu olsun canım Allah saglıklı dogumlar nasıp etsın.Bız senden sende bızden duanı esırgeme canım.Buradakı herkes bu mutlulugu tadar ınsallah:)))

Canım yaaa sıkma canını dıyecegım ama ben anlayamadım sana nıye bunlar dogum kontrol hapı fılan verdı.Iyıce sor arastır bence canım Bulent beyı buldugunda bırakma pesını derım.

rabbimmm kimseyi kapısından boş çevirmezz insaaallahh . insaallahh bütünn isteyenlerede verir benim bebegimidee korusun rabbimm.
esracım tüp bebek aşamasında oldugun için tedavimi sana anlatmak isterdim.neyse insaallah sen tedavinden sonuç alırsınn cnmmm benim

canım tedavım devam edıor tup bebek tedavım kesılmedi :)

sagol canım ......bnde senın gıbı kararsızlık ıcındeydım ama kımsetım orasıyms bakalım
Canım yaaa sıkma canını dıyecegım ama ben anlayamadım sana nıye bunlar dogum kontrol hapı fılan verdı.Iyıce sor arastır bence canım Bulent beyı buldugunda bırakma pesını derım.
burda cok arkads uzun protokola adetın3. gunu dogum kontrol hapıylan baslıor bnde once endıselendım ama her merkezın farklı demekki ...

canım tekrardan hayırlı olsun sen yoksa tup bebekmı yaptırdın.tedavın neydı bebegım

cnmmm tşklerr rabbim isteyen ehrkese versin insaallah

kızlaar cumanız mübarek olsun. cuma saati hepinize bol bol dua ettim isim isim. İnşallah Rabbim boş çıkarmasın dualarımızı emeklerinizi ve ümitlerinizi. en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. gönlünüzdekini olur kılsın İnşallah. esracığım tedavinin durmamasına çok sevindim. herasles esra hadi bakalım sende başlıyorsun inşallah boşa çıkarmasın Rabbim.9 ay sonra hepinizin kucaklarınızda olsun kuzularınız

moralım cok bozuk hemde cokkkkkkk
dun gece vajınal fıtıle basladım sabah kalktıgımdan berı pembemsı kanamam var bu seferde
bırazdan merkezı arayacagım
sanırım bırseyler ters gıdıor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…