Canım benım 41 kere maşallah kızına valla cok sevındım.Insallah mutlu haberlerle donerım bende pazartesı yola cıkıyoruz.Artık nete sık gıremem sanırım 20 gun boyunca Istanbul dayız.Arada sırada da olsa bılgı vermeye calısıcam sıze.Esra sende aklına kotuyu getırme ıyı sanslar canım sana da.Gorusuruz optum sızlerı.
Günaydın kızlar.Yeter nerelerdesin?Aren aramızda göremek isteriz.Esra08 nasıl gidiyor?S&u canım kızınla iyi muhabbetler.
canım benim hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallaaah. kızıma ilk arkadaş geldi hadi bakalımmmm sıra sizde inşallah. dualarım her daim sizinle.pazartesi tekrar kan verecem kızlar gelişmelerii yazarım sizleree insaallahh güzel haberler verecemm dualarınızıı eksik etmeyinn
doktora gıttım dogum kontrol hapını gunde 2 taneye cıkardı canım sıkıldı bırseyler ters gıdecek sankı
bombaa geldddddddddddiiiiiiiiiiiii kızlaarr teyzee oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
doktora gıttım dogum kontrol hapını gunde 2 taneye cıkardı canım sıkıldı bırseyler ters gıdecek sankı
canım tedavım devam edıor tup bebek tedavım kesılmedi :)canım benim hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallaaah. kızıma ilk arkadaş geldi hadi bakalımmmm sıra sizde inşallah. dualarım her daim sizinle.
canım peki şimdi 2ye çıkardı ya normal tüp bebek tedavisi devam edecek değilmi. terslik olmasın ne olur canım yaa. Allahım inşallah hayırlısıyla tedavinin olumlu sonuçlanıp kuzularını kucağına alöayı nasip etsin inşallah.
sagol canım ......bnde senın gıbı kararsızlık ıcındeydım ama kımsetım orasıyms bakalımarkadaşlar merhaba;
esra inşallah hayırlısıyla tedavin başarılıyla geçer..
bende ocak ta başlamaya karar verdim
başkentle adana tüp bebek merkezi arasında kararsızım..
çalıştığım için mesai saatleri dışında gitmem gerekirse adana tüp bebek daha esnek olur saatlerde diye düşünüorum.
sizce nasıl adan tüp bebek merkezi?
burda cok arkads uzun protokola adetın3. gunu dogum kontrol hapıylan baslıor bnde once endıselendım ama her merkezın farklı demekki ...Canım yaaa sıkma canını dıyecegım ama ben anlayamadım sana nıye bunlar dogum kontrol hapı fılan verdı.Iyıce sor arastır bence canım Bulent beyı buldugunda bırakma pesını derım.
rabbimmm kimseyi kapısından boş çevirmezz insaaallahh . insaallahh bütünn isteyenlerede verir benim bebegimidee korusun rabbimm.
esracım tüp bebek aşamasında oldugun için tedavimi sana anlatmak isterdim.neyse insaallah sen tedavinden sonuç alırsınn cnmmm benim
bombaa geldddddddddddiiiiiiiiiiiii kızlaarr teyzee oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?