moralım cok bozuk hemde cokkkkkkk
dun gece vajınal fıtıle basladım sabah kalktıgımdan berı pembemsı kanamam var bu seferde
bırazdan merkezı arayacagım
sanırım bırseyler ters gıdıor(((
moralım cok bozuk hemde cokkkkkkk
dun gece vajınal fıtıle basladım sabah kalktıgımdan berı pembemsı kanamam var bu seferde
bırazdan merkezı arayacagım
sanırım bırseyler ters gıdıor(((
doktorum aradı normal oldugunu söledı fıtıl rahmı sulandırıormus kahverengı akıntılar bu sekılde gelıor ıste dedi...kanamam kesılene kadar sabah 2 aksam 2 kullanacagım d.kontrol hapını kesılıncede 1 e dusecek
duanızı esırgemeyın canlar cok opüldünüz
canım yaaa içim çok rahatladı. yeni geldim aklım sende kalmıştı. çok şükür yaa. sorun olmamasına çok sevindim. hadi bakalım stres yokkkk
kızlaar cumanız mübarek olsun. cuma saati hepinize bol bol dua ettim isim isim. İnşallah Rabbim boş çıkarmasın dualarımızı emeklerinizi ve ümitlerinizi. en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. gönlünüzdekini olur kılsın İnşallah. esracığım tedavinin durmamasına çok sevindim. herasles esra hadi bakalım sende başlıyorsun inşallah boşa çıkarmasın Rabbim.9 ay sonra hepinizin kucaklarınızda olsun kuzularınız
Canım Allah devamını erdirsin.Çok sevindim.
Canım Allah devamını erdirsin.Çok sevindim.
kızlaar cumanız mübarek olsun. cuma saati hepinize bol bol dua ettim isim isim. İnşallah Rabbim boş çıkarmasın dualarımızı emeklerinizi ve ümitlerinizi. en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. gönlünüzdekini olur kılsın İnşallah. esracığım tedavinin durmamasına çok sevindim. herasles esra hadi bakalım sende başlıyorsun inşallah boşa çıkarmasın Rabbim.9 ay sonra hepinizin kucaklarınızda olsun kuzularınız
doktorum aradı normal oldugunu söledı fıtıl rahmı sulandırıormus kahverengı akıntılar bu sekılde gelıor ıste dedi...kanamam kesılene kadar sabah 2 aksam 2 kullanacagım d.kontrol hapını kesılıncede 1 e dusecek
bombaa geldddddddddddiiiiiiiiiiiii kızlaarr teyzee oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sagol yetercgım :):):)
ben cok gergın ve sınırlı bırı olmaya basladım ılac ıctım ıcelı
ayrıca yan etkılerındede duygusal durumlar varmıs :)
ınşşş yeter bır gelseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?