Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

((((((
ben cok fenalasıorum sureklı kusuyorum afedersınız ama
ılaclar bunyeme agır gelıor bnce

esracığım kulandığın ilaçlar bulantı yaparlar normaldir
ilerleyen dönemlerde yumoşlar büyürkende yaşayacaksın bunları

merhaba kızlaaaaaaar. kaç gündür doğru düzgün işyerindede duramıyordum. yorgunluktan evdede yazamıyordum. esra canımsın o ilaçlar yapıyor. hem duygusal hemde fiziksel etkiliyor canım yaa. inşallah bütün yaşadıklarına değecek canım. mükafatını alacaksın canım. yeterim nasılsın canım.

slm kızlar merhaba çok fazla giremiyorum ama ara ara katılıyorum.bebeğim hamileymiş sanırım .tedavi ile mi oldu acaba.kademi sen ne yaptın .tedaviye ne zman başlıoyrsun yeniden.birde yeter seni merak ettim.sen tedavi olmuyormusun neden beklme sürecindemisin merak ettim.hep yazıorsun ama ben seninle tanışmadım hiç.su sen nasılsın inşallah iyisindir sen ve kızın .bende 15 tatil gelince tedaviye başlayacam .inşallah adetim tam olarak gelirde sıkıntı olmaz okulda.birde inşallah bir sorun çıkmaz .sizce ocak hatta şubat ayında tedaviye başlayabilirmiyim .eylül ayında kürtaj olmuştumda.4 ay geçmiş olacak inşallah olur ya.bir aşılma daha denemek istiyorum biliyorum yine pek umudum yok ama olsun en azında içimde kalmaz pişman olmam yani.bakalım artık bu ay kesin doktora gitmem lazım adet olunca ay sonuna doğru olurum inşallahda giderim doktora söylerim aşılama olacağımı ama bir daha doğum kontrol hapı içmem hem kilo yapıyor hemde nette bir yazı okudum doğum kontrol hapı bebekte genetik bir problem oluşturabiliyormuş diye o yüzden doğal akışına bırakacam .sizce ne yapayım lütfen yardım edin fikir verin bana:44::44::44:

mrh canım bence tedaviye başlamak için 3 4 ay yetrli bir süre
inşş rabbim yardımcın olur ve bebğini sağlıcakla kucaklarsın
birde doğum kontrol hapıyla ilğili okudun şeyeler yada okuduğumuz her şeye takılırsak bu tedavilere asla başlayamayız
kulandığımız bütün ilaçlarda tedavilerde belli bir risk var zaten ama bana sorarsan sakın takılma her okuduğuna ve duyduğuna

canım ben martta kadar ara verdim çüki 2010 yılında 3 kez denedik ve özelden yorulduk maddi olarak (manevi kısmını artık konuşmuyorum bile )
biraz dineneceğiz bakalım
ama daha sık gel buralar çok sesiz
tedavi sürecein
inşşşşşşş istediğn gibi ilerlesin

KUZUM BU KADAR YORMA KENDİNİ
SİZ İKİ KİŞİSİN YAAAAAAOLOR]

Son düzenleme:
KUZUM BU KADAR YORMA KENDİNİ
SİZ İKİ KİŞİSİN YAAAAAAOLOR]

sorma canım zaten. dün çok kötü oldum. gece ağrılardan hiç uyumadım nerdeyse. kaç kere kramp girdi baldırıma onun ağrısıyla uyandım . her defasında ölüyorum sanıyordum. hayırlısıyla hemen zaman geçsede izne çıksaydım yaa. çooook sağol canımmm

canım çook sağol iyiyiz çok şükür. Allahım sizleri daha iyi etsin İnşallah. az kaldı o zaman tedavine canım. inşallah herşey düzenli giderde sorunsuz bi şekilde hemencecik hamile kalırsın ve sağlıkla yavrularına kavuşursun İnşallah.

aman suyum dikkat et canım

aman suyum dikkat et canım

yeter sen tedavi oluyormusun merak ettim canım sendeki sorun ne acaba? hep yazıyorsun ama hiç bahsetmiyorsun kendinden çok merak ettim.allah hepimize şifa versin inşallah .hiçkimsenin kucağını boş koymasın en kısa zamanda kavuştursun bizi bebişlere.amin.su lütfen dua et bizde hamile olanların duası kabul olurmuş.

canım kusura bakma önceki sayfayı okumadn sormuşum sağol canım benim anlattığın için ve dualrın için bende hep dua ediyorum inanın herkes için

bundan sonra daha sık uğrayacam buralara aslında okuyorum ama cevap yazmıyordum ama artık daha sık takılırım öpüyorum allaha emanetiz hepimiz .dualrımızın kabul olması dileğiyle amin

canım çok sağol. etmezmiyim canım sürekli ediyorum hemde isim isim. Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allahım sizlerede kuzularınızı sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim. tedavileriniz güzel sonuçlar getirsin inşallah.

günaydın canlarım güzel anne adaylarım. dilerim Rabbim yağan yağmurlar gibi bereket getirsin evinize. sağlıklı hayırlı evlatlar versin. hemde hiiiç bekletmeden hemencecik

Son düzenleme:
şekerler slmmmm
nasılsınız bakalım

Canım hayırlısı.Öncelikle sitres yapma ,moralini iyi tut ,önceden hamileleik yaşadın bilki bir daha yaşıyacaksın.iNŞALLAH TATİLDE BAŞLARSIN.bENCE ZAMANIN OLURSA TATİL ÖNCESİ ADETİNDE GEL MUAYENE DERİM.Kısmet olursa ocak sonu adetimde belim için kontrolüm var dr.sorun yok derse o ay kontrol için başkentte gitmeyi düşünüyorum.Kısmetse şubatta dr.okey derse yüp deneyeceğim.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

ağrılı ama iyiiiiii çoook şükür. sen nasılsın canım

S&u canım kendine dikkat et .Doğum öncesi izin kullansana.Canını sıkmak istemiyorum ama hamileleik her ayda riskli.Lütfen kendine iyi bak.Ev işleri falan boş ver.Önce sizin sağlığınız.Öptüm.

teşekkürler canım benim sende görünmüyordun evet bende tatil öncesi gelecem bu ay adet olunca ayın sonuna doğru gelmeyi düşünüyorum .inşallah bir sorun olmazsa başlarım tekrar tedaviye inşallah rahimde falan bir problem yoktur da kısmet.umarım sende bir sorun olmaz sende başlarsın tedaviye bir an önce belin nasıl oldu bu arada.öğretmen için en kötü hastalık çünkü hiç oturmadığımız ve sürekli ayakta kaldığımız için kaçınılmaz bu hastalık bizde.hem çocuklarala uğraş hemde okul işleri yorucu dikkatet kendine.bu arada hangi okulda görev yapıyordun sen .güzel mi okulun .inşallah bu sene bizde geliriz çünkü yoruldum artık gurbetten bide doktor için sırf valla yoksa burda rahatım öğrenciler de iyi sorun yok ama doktor işi işte zor oluyor.git gel.öpüyrum canım benim .allaha emanetiz hepimiz.yüce rabbaim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…