((((((
ben cok fenalasıorum sureklı kusuyorum afedersınız ama
ılaclar bunyeme agır gelıor bnce
slm kızlar merhaba çok fazla giremiyorum ama ara ara katılıyorum.bebeğim hamileymiş sanırım .tedavi ile mi oldu acaba.kademi sen ne yaptın .tedaviye ne zman başlıoyrsun yeniden.birde yeter seni merak ettim.sen tedavi olmuyormusun neden beklme sürecindemisin merak ettim.hep yazıorsun ama ben seninle tanışmadım hiç.su sen nasılsın inşallah iyisindir sen ve kızın .bende 15 tatil gelince tedaviye başlayacam .inşallah adetim tam olarak gelirde sıkıntı olmaz okulda.birde inşallah bir sorun çıkmaz .sizce ocak hatta şubat ayında tedaviye başlayabilirmiyim .eylül ayında kürtaj olmuştumda.4 ay geçmiş olacak inşallah olur ya.bir aşılma daha denemek istiyorum biliyorum yine pek umudum yok ama olsun en azında içimde kalmaz pişman olmam yani.bakalım artık bu ay kesin doktora gitmem lazım adet olunca ay sonuna doğru olurum inşallahda giderim doktora söylerim aşılama olacağımı ama bir daha doğum kontrol hapı içmem hem kilo yapıyor hemde nette bir yazı okudum doğum kontrol hapı bebekte genetik bir problem oluşturabiliyormuş diye o yüzden doğal akışına bırakacam .sizce ne yapayım lütfen yardım edin fikir verin bana:44::44::44:
merhaba kızlaaaaaaar. kaç gündür doğru düzgün işyerindede duramıyordum. yorgunluktan evdede yazamıyordum. esra canımsın o ilaçlar yapıyor. hem duygusal hemde fiziksel etkiliyor canım yaa. inşallah bütün yaşadıklarına değecek canım. mükafatını alacaksın canım. yeterim nasılsın canım.
KUZUM BU KADAR YORMA KENDİNİ
SİZ İKİ KİŞİSİN YAAAAAAOLOR]
slm kızlar merhaba çok fazla giremiyorum ama ara ara katılıyorum.bebeğim hamileymiş sanırım .tedavi ile mi oldu acaba.kademi sen ne yaptın .tedaviye ne zman başlıoyrsun yeniden.birde yeter seni merak ettim.sen tedavi olmuyormusun neden beklme sürecindemisin merak ettim.hep yazıorsun ama ben seninle tanışmadım hiç.su sen nasılsın inşallah iyisindir sen ve kızın .bende 15 tatil gelince tedaviye başlayacam .inşallah adetim tam olarak gelirde sıkıntı olmaz okulda.birde inşallah bir sorun çıkmaz .sizce ocak hatta şubat ayında tedaviye başlayabilirmiyim .eylül ayında kürtaj olmuştumda.4 ay geçmiş olacak inşallah olur ya.bir aşılma daha denemek istiyorum biliyorum yine pek umudum yok ama olsun en azında içimde kalmaz pişman olmam yani.bakalım artık bu ay kesin doktora gitmem lazım adet olunca ay sonuna doğru olurum inşallahda giderim doktora söylerim aşılama olacağımı ama bir daha doğum kontrol hapı içmem hem kilo yapıyor hemde nette bir yazı okudum doğum kontrol hapı bebekte genetik bir problem oluşturabiliyormuş diye o yüzden doğal akışına bırakacam .sizce ne yapayım lütfen yardım edin fikir verin bana:44::44::44:
sorma canım zaten. Dün çok kötü oldum. Gece ağrılardan hiç uyumadım nerdeyse. Kaç kere kramp girdi baldırıma onun ağrısıyla uyandım . Her defasında ölüyorum sanıyordum. Hayırlısıyla hemen zaman geçsede izne çıksaydım yaa. çooook sağol canımmm
aman suyum dikkat et canım
aman suyum dikkat et canım
mrh canım bence tedaviye başlamak için 3 4 ay yetrli bir süre
inşş rabbim yardımcın olur ve bebğini sağlıcakla kucaklarsın
birde doğum kontrol hapıyla ilğili okudun şeyeler yada okuduğumuz her şeye takılırsak bu tedavilere asla başlayamayız
kulandığımız bütün ilaçlarda tedavilerde belli bir risk var zaten ama bana sorarsan sakın takılma her okuduğuna ve duyduğuna
canım ben martta kadar ara verdim çüki 2010 yılında 3 kez denedik ve özelden yorulduk maddi olarak (manevi kısmını artık konuşmuyorum bile )
biraz dineneceğiz bakalım
ama daha sık gel buralar çok sesiz
tedavi sürecein
inşşşşşşş istediğn gibi ilerlesin
yeter sen tedavi oluyormusun merak ettim canım sendeki sorun ne acaba? hep yazıyorsun ama hiç bahsetmiyorsun kendinden çok merak ettim.allah hepimize şifa versin inşallah .hiçkimsenin kucağını boş koymasın en kısa zamanda kavuştursun bizi bebişlere.amin.su lütfen dua et bizde hamile olanların duası kabul olurmuş.
şekerler slmmmm
nasılsınız bakalım
ağrılı ama iyiiiiii çoook şükür. sen nasılsın canım
Canım hayırlısı.Öncelikle sitres yapma ,moralini iyi tut ,önceden hamileleik yaşadın bilki bir daha yaşıyacaksın.iNŞALLAH TATİLDE BAŞLARSIN.bENCE ZAMANIN OLURSA TATİL ÖNCESİ ADETİNDE GEL MUAYENE DERİM.Kısmet olursa ocak sonu adetimde belim için kontrolüm var dr.sorun yok derse o ay kontrol için başkentte gitmeyi düşünüyorum.Kısmetse şubatta dr.okey derse yüp deneyeceğim.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?