slm kızlar zaten canım çok sıkkındı birde bebeğimin başına gelenleri okuyunca daha beter oldum.biliyorsunuz benim başımdan da böyle bir olya geçti .inşallah sonu benim gibi olmaz.allahtan umut kesilmez herşeyin hayırlısı ya benim anlamadığım niye böyle oluyor .kimi duysam kalp atışı olmuyor ve.... offfff kızlar canım gerçekten çok sıkkın daraldım yani.sanki dünya üstüme üsütme geliyor.herşey üst üste..bugün okulda arabamı çizmşler çocuklar anlamıyorum bunları ailleleri nasıl yetiştiriyor zaten klimasıda bozuktu buda tuz biber oldu.zaten benim öyle olur canım sıkılsın herşey negatif.bide benimle evlenen benden sonra evlenen arkadaşlara bakıyorum hepinin çocukları boy boy olmuş.fotolarını çekip face koyuyorlar.kıskanmıyorum ama ne bileyim ya insanın zoruna gidiyor inanın.kıskançlık değil sadece nedensiz sorularımdan..yaşlanıyoru hayat akıp gidiyor sanki zaman aleyhime işliyor gibi geliyor.günler geçmesin istiyorum dursun aylar geçmesin istiyorum ama su gibi akıp gidiyor zaman bomboş beklemekle umutla..bazen yoruluyorum .aslında güçlüyümdür ..bebeğim gittiğimde bile ağlamadım ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi çıkıp gezdim güldüm eğlendim işime devam ettim.hayat ne garip bir yer işte.insan inanamıyor geçmişe dönüp bakıyorum sanki hep aynı yerdeymişim gibime geliyor.hep bir çemberin içinde dönüp duruyormuşum gibi geliyor.hayat hep aynı ne bileyim işte kızlar içimi döktüm.ama ne kadar güçlü olsamda işte bir yerden acı kalbimin bir yerinden delik bulup akıyor içime ve bu kan canımı acıtıyor , ağlatıyor ,umutsuzlaştırıyor.bazen uyumak hiç uynamdan hiçbişey olmamış gibi geriye sarmak istiyorum ama ...yüce rabbim bize sabır versin.kızlar derdimi paylaşacak kimsem yok bir tek eşim var ...bazen deli gibi ağlamak ,kaçmak istiyorum ,başak bir yere gitmek ,hiçkimseyle konuşmamk hayatıma yeni insanları almak istiyorum.yurt dışına gitmeyi bile düşündüm fırsatım olsa keşke.kimse beni tanımasın , ben yabancı onlar yabancı..... ben hayatın mağlubuyum ben çok acı çektim hayatta ..hiç bir zaman tam mutlu olamadım hep bir yanım eksikti , hep acı hep keder ama hep mutlu göründüm,haytı sildim hep yeniden hep yeniden yaşadım ama artık yorgunum hiç bişeye gücüm yok.kanatlarım kırık uçamam ...gidemem....kızla
arkadaşlar merhaba ani bir karar değişikliği ile bu ay tedaviye başlamaya karar verdim, perşembe gününe randevü aldım .. Gerçi o gün 4. Gün bir sorun olmaz değilmi o gün zaten adanaya gidecektik.
Esra8 tekrar tekrar sona soruyorum kusura bakma 45 günlük prokoldan yaptırırsam ilk ay kaç kere gitmem gerekecek neler yapıyorlar, sanırım sana fitil ile doğum konrtol hapı verip 2. Adeti bekletmişlerdi. Bu süreçte kaç kere gittin adanaya..
Arkadaşlar dua edin , bende her fırsatta hepiniz için ediyorum..
slm kızlar zaten canım çok sıkkındı birde bebeğimin başına gelenleri okuyunca daha beter oldum.biliyorsunuz benim başımdan da böyle bir olya geçti .inşallah sonu benim gibi olmaz.allahtan umut kesilmez herşeyin hayırlısı ya benim anlamadığım niye böyle oluyor .kimi duysam kalp atışı olmuyor ve.... Offfff kızlar canım gerçekten çok sıkkın daraldım yani.sanki dünya üstüme üsütme geliyor.herşey üst üste..bugün okulda arabamı çizmşler çocuklar anlamıyorum bunları ailleleri nasıl yetiştiriyor zaten klimasıda bozuktu buda tuz biber oldu.zaten benim öyle olur canım sıkılsın herşey negatif.bide benimle evlenen benden sonra evlenen arkadaşlara bakıyorum hepinin çocukları boy boy olmuş.fotolarını çekip face koyuyorlar.kıskanmıyorum ama ne bileyim ya insanın zoruna gidiyor inanın.kıskançlık değil sadece nedensiz sorularımdan..yaşlanıyoru hayat akıp gidiyor sanki zaman aleyhime işliyor gibi geliyor.günler geçmesin istiyorum dursun aylar geçmesin istiyorum ama su gibi akıp gidiyor zaman bomboş beklemekle umutla..bazen yoruluyorum .aslında güçlüyümdür ..bebeğim gittiğimde bile ağlamadım ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi çıkıp gezdim güldüm eğlendim işime devam ettim.hayat ne garip bir yer işte.insan inanamıyor geçmişe dönüp bakıyorum sanki hep aynı yerdeymişim gibime geliyor.hep bir çemberin içinde dönüp duruyormuşum gibi geliyor.hayat hep aynı ne bileyim işte kızlar içimi döktüm.ama ne kadar güçlü olsamda işte bir yerden acı kalbimin bir yerinden delik bulup akıyor içime ve bu kan canımı acıtıyor , ağlatıyor ,umutsuzlaştırıyor.bazen uyumak hiç uynamdan hiçbişey olmamış gibi geriye sarmak istiyorum ama ...yüce rabbim bize sabır versin.kızlar derdimi paylaşacak kimsem yok bir tek eşim var ...bazen deli gibi ağlamak ,kaçmak istiyorum ,başak bir yere gitmek ,hiçkimseyle konuşmamk hayatıma yeni insanları almak istiyorum.yurt dışına gitmeyi bile düşündüm fırsatım olsa keşke.kimse beni tanımasın , ben yabancı onlar yabancı..... Ben hayatın mağlubuyum ben çok acı çektim hayatta ..hiç bir zaman tam mutlu olamadım hep bir yanım eksikti , hep acı hep keder ama hep mutlu göründüm,haytı sildim hep yeniden hep yeniden yaşadım ama artık yorgunum hiç bişeye gücüm yok.kanatlarım kırık uçamam ...gidemem....kızla
Kızlar gercekten kotu gunler gecırmıssınızVe bebegım_01 dualarım seninle inşallah hayırlı haberler verırsın bızlere.Iste gercekten hamış kalmakla da bıtmıyor kı Allah hepımızın yardımcısı olsun.Bu kadar sıkıntılı yasadıklarınızdan sonra benden azda olsa guzel bır haber:)Transferim yapıldı çok sükür.Sımdı gerıye sadece beklemek kaldı bakalım ınsallah buradan teker teker cok guzel haberler verırız.
kızlar gercekten kotu gunler gecırmıssınızve bebegım_01 dualarım seninle inşallah hayırlı haberler verırsın bızlere.ıste gercekten hamış kalmakla da bıtmıyor kı allah hepımızın yardımcısı olsun.bu kadar sıkıntılı yasadıklarınızdan sonra benden azda olsa guzel bır haber:)transferim yapıldı çok sükür.sımdı gerıye sadece beklemek kaldı bakalım ınsallah buradan teker teker cok guzel haberler verırız.
adetin 4. Günü gidebileceğim adanaya uzun protokol olursa sorun olmaz sanırım değil mi?
evet öğleye kadar bakıyorlardoktora değilde telefona bakan kıza sordum bakıyoruz dedi en geç 11 e kadar gelin dedi..
sağolasın yeter seninde benimde isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısı ile rabbim kısa zaman içinde..
Kızlar gercekten kotu gunler gecırmıssınızVe bebegım_01 dualarım seninle inşallah hayırlı haberler verırsın bızlere.Iste gercekten hamış kalmakla da bıtmıyor kı Allah hepımızın yardımcısı olsun.Bu kadar sıkıntılı yasadıklarınızdan sonra benden azda olsa guzel bır haber:)Transferim yapıldı çok sükür.Sımdı gerıye sadece beklemek kaldı bakalım ınsallah buradan teker teker cok guzel haberler verırız.
kızlar yazdıkların o kadar çok canımı acıttı öyle üzüldümki. çünkü bende bunları yaşadım 2 düşükten sonra helede 2. düşük o kadar kötü geldiki karnıma vurur ağlardım çığlıklar atardım. psikolojik tedavi gördüm. çok kötüydü sonrası 4,5 yıl her ay oldumu diye beklemeler kim ne dese oraya gitmeler. ebemi ararsınız doktormu kadınmı ne ararsanız. her ay delirirdim duvara vururdum ellerim şişerdi karnıma vururdum. bazı aylar psikolojik midem bulanırdı falan mideme vururdum. aklımı kaybetmiştim. psikolojik tedavi gördüm 2 kere ama hiç bişey unutturmadı hiç bişey. benim ikinci düşüğüm tam sevgililer gününde olmuştu 14 şubat her 14 şubatta oturur deliler gibi ağlardım çıldırırdım.ama çok şükür 5 yılın sonunda Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıklada kucağımada alırım. Allahım İnşallah sizleride güldürsün. Rabbim kimsenin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın. elfida yazdıklarında kendimi okudum sanki. Allahım İnşallah sana yetere eylüle iki esraya arene kademiye sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hemencecik. bebeğim_01 canım İnşallah meleğim sana sımsıkı tutunur ve gelecek hafta anne ben burdayım hala üzülme der sana. şu an en önce herasles İnşallah ilk güzel haberi sen verirsin. sonra diğer esranında az kalıyor İnşallah eylül kademi yeter aren elfida hepiniz hepiniz güzel haberler verirsiniz İnşallah. hepinizi öyle çok anlıyor ve seviyorumki. Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
cnm ne güzel anlatmışsın çok şükür hamile kalmakta bir nimetmiş ben onu anladım rabbim bütünn hamile kalamayanlara evlat isteyenlere nasip etsin bundan sonra ölsemde gam yemem rabbime şükürler olsun.bana bu mutlulugu yaşattıya ona binlerce şükürler olsun birde bebişimin kalp atışlarını duyarsamm kaymaklı kadayıf olur.iyi dileklerin içinn tşkler canım dostum iyiki varsın .rabbimden yürekten diliyorumm yavrunu elif eylülünü senden hiç ayırmasın o miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?