Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Elifda aynı duyguları bende yaşıyorum, çekp gitsem diyoyorum senki kendi kendimdem kaçabilecek gibi, facebok a girmek çoğu zaman işkence oluyor.

eylüm canım hoş geldin
hayırlı olsun tedavin canım
canım dr eğerki uzun protokol uygun görürse
perşebe gün gidine sana adetiyin 21 gününü hesaplayır
reçetenide veriler ne kadar kulancağınıda söyeler ve diğer adetinekadar gitmene gerk kalmaz
sonrasındada edtinin 2.3.4 hatta 5 gün bile bakarız demişti esra hanım gittiğindede ortalama 6 kez falan gidersin sonrasında opu ve transferin olur olur
inşşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

elfida
kendinimi anlatın yoksa benimi
zaten çok feneyım her şeye eğlıyorum şimdide senin yazdıklarına ağlıyorum
evet gerçekten hayat önümüzden geçip gidiyor
ben öyle bir teleş içindeyimki beb bebk diye
bir ara dönüp bir baktığımda tam 7 yıl olmuş neleri kaçırmışız
yapmayalım diyorum üzülmeyelim ağlamayalım diyorum ama olmuyor her an her dakika aklımda bir türlü atamaıyorum
bilmiyorummmmmmmmmmmmm
kaçma k gitmek çaremidir keşke çare olsa ama bu kafa bu hisler duygular benimlee gittikyten sonra nereye gitsemde olmayacak

Kızlar gercekten kotu gunler gecırmıssınızVe bebegım_01 dualarım seninle inşallah hayırlı haberler verırsın bızlere.Iste gercekten hamış kalmakla da bıtmıyor kıAllah hepımızın yardımcısı olsun.Bu kadar sıkıntılı yasadıklarınızdan sonra benden azda olsa guzel bır haber:)Transferim yapıldı çok sükür.Sımdı gerıye sadece beklemek kaldı bakalım ınsallah buradan teker teker cok guzel haberler verırız.

hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evladın olur inşallah arkadaşım. doktor transferden sonra istirahat verdimi?

canım hayırlı olsun
diğer formda okudum
inşş beişlerin sana sımsıkı tutunsun
allahım kimselerin emeğini boşa ıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberlerini bekliyoruz

doktora değilde telefona bakan kıza sordum bakıyoruz dedi en geç 11 e kadar gelin dedi..
evet öğleye kadar bakıyorlar
inşşş iyi olur
zaten san uzun protokol uygarlarsa bu ay kaçıncı güngittiğinin bir önemi olmaz adetin 21 günü lukrıne başlarsın onun içinde 4 veya 5 .günönemli olmaz kuzum
inşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzün güldürsün

sağolasın yeter seninde benimde isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısı ile rabbim kısa zaman içinde..

hayırlı aksamlarrr herkese dıcem ama okuduklarım canımı cok sıktı

SU= aLLAH korumus yasadıgın olayda senı,arkadasının annesınede allh sıfalıgını versın.bugun bebegım aklımdaydı defalarca topıgıne baktım gırmedı anladım bırseylerın yolunda gıtmedıgını belkıde gec dollenme oldugundan dolayıdır kalp atısları cunku bazı bebeklerde oluyor ınşşşş rabbım melegını ona baıgslar hevesını kursagnda koymaz

ELİF_canım senı cok ıı anlıyorum zamn gectıkce ınsan sıkılıyor herseyden ama gneede hamdolsun sen halıne sukret genede sanslısın hamıle kalmıssın ınş en yakın zamnda melegın senınlen olacak

EYLUL_istedıgın zamn sorabılırsın canım memnunıyetlen cevplarım.ben ılk semınere gıttım sonra on gorusme ıcın randevu alıyorsun on gorusmeden sonra adetın 2.3 en gec 4. gununu beklıorsun alttan yumurtalıklarına bakıorlar temızlenınce rahım fılmı gerek varsa sulu ultrasona gırıorsun.sonra rahım fılmı 1 hafta sonra sonuclanıor o sonucunda sana tarıh verıolar o zamn doktorlan gorusuyorsun tekrardan protokol ayarlanıor.benım kuçklugumde kızamık asısı yapılmadıgı ıcın yaptırdım 1 ayda öle beklemek lazımmıs.neyse bekledıkten sonra tekrar gıttık adetın 3. gununden ıtıbaren dogum kontrol hapı vede vıtamın kullandım 21. gunude tekrardan cagrdılar lucrını yazdılar kullanımını gosterdıler sımdı adet oldum tekrardan gıdecegım yarın bız yarınlan bırlıkte 8 kere gıtmıs oluyoruz daha cok 8 olur gıbıme gelıor....tedavın hayırlı olsun canımmmm

ESRA_tedavın hayırlı olsun melegın senınlen olsun ınşşşşşşşşşş duanı bzlerede eksık etme nede olsa sımdı hamıelsın ...

kademı esra su yeter elıf eylul nazan ve dıger arkadaslar dualrınıza ıhtıyacım var kendınıze ıı bakın sabah 5 te cıkıcaz evden bız sızı cok optum rabbıme emanet olun

esra inşallaha hayırlısıyla 9,5 ay sonra beişini sağlıklı ve hayırlı şekilde alırısn kucağına..

pozitif düşün pozitif ol.. dua etmeyi bırakma..

bende heyecanlandım benimde herşey yolunda giderse 10, 5 ay sonra bebişim olabilir. (Allah'ım hayırlı ve sağlıklı olsun)

ben seminere falan gitmedim bir tanıdık vasıtasıyla 6 ay doktorla görüşmüştük zaten.. deneyin daha demişti.
benim kızamık aşım var sanırım.
benim uzun protokol olursa;

1)4. gün.
2)rahim filmi isterse haftaya
3)21.gün
4)adetin ikinci günü
5)yumurta takibi
6) yumurta toplama
7)yerleşim için

adanaya bu sayıda gitmem yeterli gibi görünüyor değil mi?

tşkler desteginiz için arkadaşlar.bebegime 10 gün daha şans verdik bizimle kalmayı tercih eder insaallahh insaallah rabbimde bize bagışlar yavrumu

kızlar yazdıkların o kadar çok canımı acıttı öyle üzüldümki. çünkü bende bunları yaşadım 2 düşükten sonra helede 2. düşük o kadar kötü geldiki karnıma vurur ağlardım çığlıklar atardım. psikolojik tedavi gördüm. çok kötüydü sonrası 4,5 yıl her ay oldumu diye beklemeler kim ne dese oraya gitmeler. ebemi ararsınız doktormu kadınmı ne ararsanız. her ay delirirdim duvara vururdum ellerim şişerdi karnıma vururdum. bazı aylar psikolojik midem bulanırdı falan mideme vururdum. aklımı kaybetmiştim. psikolojik tedavi gördüm 2 kere ama hiç bişey unutturmadı hiç bişey. benim ikinci düşüğüm tam sevgililer gününde olmuştu 14 şubat her 14 şubatta oturur deliler gibi ağlardım çıldırırdım.ama çok şükür 5 yılın sonunda Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıklada kucağımada alırım. Allahım İnşallah sizleride güldürsün. Rabbim kimsenin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın. elfida yazdıklarında kendimi okudum sanki. Allahım İnşallah sana yetere eylüle iki esraya arene kademiye sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hemencecik. bebeğim_01 canım İnşallah meleğim sana sımsıkı tutunur ve gelecek hafta anne ben burdayım hala üzülme der sana. şu an en önce herasles İnşallah ilk güzel haberi sen verirsin. sonra diğer esranında az kalıyor İnşallah eylül kademi yeter aren elfida hepiniz hepiniz güzel haberler verirsiniz İnşallah. hepinizi öyle çok anlıyor ve seviyorumki. Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

slmmmmmmm kızlar bu gün evdeyim temizlik yapacağım

kızlarrr bu gün kimseler gelmemiş
esranı bu günkontolü vardı sanırım yanlış değisem
hiç uğramamış buralar
bende aradım ama açmadı
mesaj atım cevapta yazmadı merak ettim
ESRA yıııııııııııııııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

cnm ne güzel anlatmışsın çok şükür hamile kalmakta bir nimetmiş ben onu anladım rabbim bütünn hamile kalamayanlara evlat isteyenlere nasip etsin bundan sonra ölsemde gam yemem rabbime şükürler olsun.bana bu mutlulugu yaşattıya ona binlerce şükürler olsun birde bebişimin kalp atışlarını duyarsamm kaymaklı kadayıf olur.iyi dileklerin içinn tşkler canım dostum iyiki varsın .rabbimden yürekten diliyorumm yavrunu elif eylülünü senden hiç ayırmasın o miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin rabbim.

bebğim_01 canım çok fazla bir şey yazmıyorum
ama şu biliki su buraya yazdığından bu yada (öncesindede dua ediyordum )ama sana ve bebğinin salıcakla seninle kalmasına ayrıca dua ediyorum
inşş her şey iyi olak
inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…