Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

dediğin gıbı asıl sımdı baslıor rabbım herkesın oldugu gıbı benımde yardımcım olsun
ınş tedavımı yarıda bırakacak her turlu rıskden uzak kalırım
melegımı sag salım bana bagslasın rabbım ınşşşş

bnde okudum sımdı bugun yapılmıs transferı
rabbım emklerını bosa cıkarmasın ınşşşşş

bze yazmadı transfer falan dıe
hayırlı olsun
ınş tutunur melegı ona

canım geçen seninle konuşuyorduk ya msn de
o zaman esra diye biri varmış demiştim buradaki adı ne falan diye

işte o formdaki arkadaşlar diyorlardı
esranın transferi olmuş diye
inşş rabbim yüzünü güldürsün

inşşşşşşşşş
canım
inşşşşşşşşş

iyi düşün iyi olsun

bnde sımdı gecmıs mesajlarına baktım öle gordum sen söleyınce

ıı dusunmeye calısıorum :)elımden geldıgınce

yarın adana yolları benı beklıorrrrr

yeter bugun harıc bnde 4 ıgne kaldı lucrın yarın kan alacaklar neye bakacaklar
dıger ıgnelerın dozumu bellı olacak ?

yeter bugun harıc bnde 4 ıgne kaldı lucrın yarın kan alacaklar neye bakacaklar
dıger ıgnelerın dozumu bellı olacak ?

canım lukrini ayarlarlar mutemelen 5 üniteye indiriler
pregona başlayacaksın ne kadar kulanacağına kara verecekler
e2 bakarak birde şu anda folükül (yumurtan )varmı rahim kalınlığın vs onlara bakalar muayenedede
hadi bakalım her şey güzel gitsin seni böyle görmek nasip olsun
hayırısyla
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınş yetrcıgım
gecen ay dogum kontrol hapı kullanırken rahmın tam kalınlasmamıs demıstı

bakalım lucrın ıse yaradımı
5 unıte bıtınce hemen opuya alırlar o zamn

kız yeter cok heyecanlandım az kaldı :)benım ıslemlerın son bulmasına
ben son bulmasaydım :)

ınş yetrcıgım
gecen ay dogum kontrol hapı kullanırken rahmın tam kalınlasmamıs demıstı

bakalım lucrın ıse yaradımı
5 unıte bıtınce hemen opuya alırlar o zamn

canım biliyorsundur
pregon yumoşlar büyüsün diye
lukrinde yumurtalar kendi haline çatlamasın diye kulancaksın
inşş gerekli seviyey gelince yumoşların opu içingün verirler
zaten 12 ile 15 gün arasında sürer

onumuzdekı haftaya kalır
hayırlısı artık yha
yarın bılgı verırler buyuk ıhtımal

onumuzdekı haftaya kalır
hayırlısı artık yha
yarın bılgı verırler buyuk ıhtımal

büyük ihtimalle önümüzdeki haftaya kalır
2.4 ocak gibi opun olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey yolunda gitsin canım

merhaba kızlar bugün çok kötü bu gün geçirdim. hayırlısıyla bitseydi yaaa. sabah ütü yaptım üşüyorum diye elektrikli sobada açıktı. fişi prizden bi çektim beraber geldi priz. fiş içinde erimiiş meğer. zorla çektim içinde kaldı ucu. Allah yüzüme baktı ya patlasaydı televizyon falanda takılıydı. işe gittim arkadaşımın annesi rahatsızdı kanser olma ihtimali varmış ona üzüldüm. sonra yerime eleman alacaklarmış bide ne göreyim çok gıcık aldığım biri vardı o ve benim milyonda birim kadar bişey bilmiyor ve benimle aynı maaşla başlıyor zoruma gitti derken asıl kötü sondaymış meğer. bebeğim_01 le konuştuk. çok kötüyüm kızlar. inanın çok kötüyüm. bebeğim_01in bebeğinin kalp atışları duyulmamış bi hafta süre vermişler ne olur dua edin kızlar. herşey öyle kötü gidiyorki.ve bende öyle kötüyümki anlatamam. Allahım beterinden korusun. bebeğimin bebeği sıkı sıkı ona ve hayata tutunsun ne olur.

su geçmş olsun canım sanda arkadaşınada
allahım kimseye dermansız dert vermesin
canımyerine gelne kişiyde boş ver sen işten çıktıktan sonra kimi istiyorlarsa alsınlar
kendini ve bebğini sterse sokam canım

canım bebğim için üzüldüm
inşşşş normaldir bu durum (hiç bir bilğim yok çünki)bir hafta sonra duyarlar kalp atışını
allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler
yaaaaaaaa

canımsın çok sağol Allah razı olsun. İnşallah herşey düzelsin güzel olsun İnşallah. Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah

canımsın çok sağol allah razı olsun. Inşallah herşey düzelsin güzel olsun inşallah. Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

aminnnnnn
suyum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bebğimin de yardımcısı olur inşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar zaten canım çok sıkkındı birde bebeğimin başına gelenleri okuyunca daha beter oldum.biliyorsunuz benim başımdan da böyle bir olya geçti .inşallah sonu benim gibi olmaz.allahtan umut kesilmez herşeyin hayırlısı ya benim anlamadığım niye böyle oluyor .kimi duysam kalp atışı olmuyor ve.... offfff kızlar canım gerçekten çok sıkkın daraldım yani.sanki dünya üstüme üsütme geliyor.herşey üst üste..bugün okulda arabamı çizmşler çocuklar anlamıyorum bunları ailleleri nasıl yetiştiriyor zaten klimasıda bozuktu buda tuz biber oldu.zaten benim öyle olur canım sıkılsın herşey negatif.bide benimle evlenen benden sonra evlenen arkadaşlara bakıyorum hepinin çocukları boy boy olmuş.fotolarını çekip face koyuyorlar.kıskanmıyorum ama ne bileyim ya insanın zoruna gidiyor inanın.kıskançlık değil sadece nedensiz sorularımdan..yaşlanıyoru hayat akıp gidiyor sanki zaman aleyhime işliyor gibi geliyor.günler geçmesin istiyorum dursun aylar geçmesin istiyorum ama su gibi akıp gidiyor zaman bomboş beklemekle umutla..bazen yoruluyorum .aslında güçlüyümdür ..bebeğim gittiğimde bile ağlamadım ertesi gün hiçbişey yokmuş gibi çıkıp gezdim güldüm eğlendim işime devam ettim.hayat ne garip bir yer işte.insan inanamıyor geçmişe dönüp bakıyorum sanki hep aynı yerdeymişim gibime geliyor.hep bir çemberin içinde dönüp duruyormuşum gibi geliyor.hayat hep aynı ne bileyim işte kızlar içimi döktüm.ama ne kadar güçlü olsamda işte bir yerden acı kalbimin bir yerinden delik bulup akıyor içime ve bu kan canımı acıtıyor , ağlatıyor ,umutsuzlaştırıyor.bazen uyumak hiç uynamdan hiçbişey olmamış gibi geriye sarmak istiyorum ama ...yüce rabbim bize sabır versin.kızlar derdimi paylaşacak kimsem yok bir tek eşim var ...bazen deli gibi ağlamak ,kaçmak istiyorum ,başak bir yere gitmek ,hiçkimseyle konuşmamk hayatıma yeni insanları almak istiyorum.yurt dışına gitmeyi bile düşündüm fırsatım olsa keşke.kimse beni tanımasın , ben yabancı onlar yabancı..... ben hayatın mağlubuyum ben çok acı çektim hayatta ..hiç bir zaman tam mutlu olamadım hep bir yanım eksikti , hep acı hep keder ama hep mutlu göründüm,haytı sildim hep yeniden hep yeniden yaşadım ama artık yorgunum hiç bişeye gücüm yok.kanatlarım kırık uçamam ...gidemem....kızla

arkadaşlar merhaba ani bir karar değişikliği ile bu ay tedaviye başlamaya karar verdim, perşembe gününe randevü aldım .. gerçi o gün 4. gün bir sorun olmaz değilmi o gün zaten adanaya gidecektik.

esra8 tekrar tekrar sona soruyorum kusura bakma 45 günlük prokoldan yaptırırsam ilk ay kaç kere gitmem gerekecek neler yapıyorlar, sanırım sana fitil ile doğum konrtol hapı verip 2. adeti bekletmişlerdi. bu süreçte kaç kere gittin adanaya..

arkadaşlar dua edin , bende her fırsatta hepiniz için ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…