canımsın çok geçmiş olsun allah iyilik versin.
hayırlı aksamlar herkese kızlar kademı esra yeter su nazan elıfda ve herkeseeeeee
esracıgım ınş meleklerın sıkı sıkı tutunurlar snaa kac yumurtan olstu merak ettım ?
Nazan nasıl fgıdıor hamılelık?
Suyum bnde yedım asuremı teyzem yaptı aklımdanda senı gecırdım senın fındık nasıl?
Yeter kız gecmıs olsun,dıkkat et kendıne.
Elıf ve kademı sızler nasılsınızzzzz
ya ben bır kac undur gıremıordum hem bende hem ınternette sorun vardı.adet hala olmadım karnım cok sıstı pazartesıye kadar olmazsam merkezı arıyacagım.ayrıca her gun bagıra bagıra o ıgnelrı esıme yaptırıyorum cok korkakmısım ben ya
halım yok,kendımı kotu hıssedıyorum,
kafam karman corman
ınş hepınız ıyısınızdır
esracımm hamilellikk güzel gidiyor cnm insaallahh rabbim sizlerede yaşatsın bu heyecanlı günleri.yarınkalp atışları için gidecegiz insaallahh kızlarrrr duaaalarınızzıı eksikk etmeyinn inanın çok ihtiyacımız var canlarım
canım çok şükür iyiyiz biz. İnşallah sende iyisindir. hadi bi doktora sor bakalım ne diyecek canım. bizede hemen haber ver. bu arada hoşgeldin canım. çok merak etmiştik ama sağolsun yeter haber verdi içimiz rahat etti.hayırlı aksamlar herkese kızlar kademı esra yeter su nazan elıfda ve herkeseeeeee
esracıgım ınş meleklerın sıkı sıkı tutunurlar snaa kac yumurtan olstu merak ettım ?
nazan nasıl fgıdıor hamılelık?
suyum bnde yedım asuremı teyzem yaptı aklımdanda senı gecırdım senın fındık nasıl?
yeter kız gecmıs olsun,dıkkat et kendıne.
elıf ve kademı sızler nasılsınızzzzz
ya ben bır kac undur gıremıordum hem bende hem ınternette sorun vardı.adet hala olmadım karnım cok sıstı pazartesıye kadar olmazsam merkezı arıyacagım.ayrıca her gun bagıra bagıra o ıgnelrı esıme yaptırıyorum cok korkakmısım ben ya
halım yok,kendımı kotu hıssedıyorum,
kafam karman corman
ınş hepınız ıyısınızdır
esracımm hamilellikk güzel gidiyor cnm insaallahh rabbim sizlerede yaşatsın bu heyecanlı günleri.yarınkalp atışları için gidecegiz insaallahh kızlarrrr duaaalarınızzıı eksikk etmeyinn inanın çok ihtiyacımız var canlarım
sagolun canlarım
nazancıgım ınş hayırlı haberlerlen donersın
yeterım sagolasın duaların ıcın
canım ne demek sizlere yazmasamda
hepmiz için her vakit dua ediyorum ben
rabbim karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ıcımde sebebını bılmedıgım bır hzuursuzluk var
canım cok sıkkın
neden bılmıorum ama mutlu etmıor tedavı falan benı
galıba ılaclar dengemı bzdu
sınırlerım cok bozuk
adet oldum cok sukur yarın gıdıyorum merkeze
bakalım ne olaacak merak edıorum
kan tahlılım falan varmıs
canımsın yaaa çok sevindim. kız ilk defa adet olduğuna sevinmişsindir haaa. :) keşke görüşebilsek yaa. inşallah herşey çok güzel çıkar ve hemencecik başlar veee güzel sonuçla sonuçlanır canım
adet oldum cok sukur yarın gıdıyorum merkeze
bakalım ne olaacak merak edıorum
kan tahlılım falan varmıs
canımsın ne zaman istersen beklerim.ınş canım ınşşşş
esıme söledım bulundugumuz yere bıraz uzak dusuyor arkadasım var gorusmek ıstıyorum dıe
musaıt olursak gelecez ınş ayak ustu yarın deıl ama
mrhhhhbbbb kızllar nasılsınız
esra hadi bakalım tedavin gerçek anlmada şimdi başlıyor
canım hayırlı uğurlu olsun
canımsın ne zaman istersen beklerim.
Canım merhaba çok şükür canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?