Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba kızlarr:)
Yeter, Esra , Eylül01 ,S&U ,bebeğim01 hepinize tesekuur ederım.Ben dualarımı eksık etmıyorum hepımız ıcın Allah hayırlı evlatlar verın dıyorum.Allah evlat hasretı ceken herkesı guldursun insallah.Bu tedavımın sonucu ne olursa olsun daha yolun cok basındayız dıyorum ve hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum.Dogru zamanda bebeklerımız bızımle olacak ınsallah.Çok optum sızlerı.

benden hepinize ;
omuzumda başın eksik,
yatağımda kokun
tenimde tenin eksik
gelde bir dokun
gecelerden uykum eksik
yüzde tebessüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri sevindirme elleri
bozdur mühürlü karabüyüleri
sensiz olmaz "SENSİZLİK ANLATILMAZ"
hep eksik diyorum ya o bile az

Allah hepimizin yardımcısı olsun
bu dünyada zor bir sınav veriyoruz..
isyan etmeden dua ile isteyelim
hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evladı..

sensizlik anlatılmaz

4-5 kişi bugün rastlaştık epsi çocuklarından bahsediyor..
kaçacak delik arıyorum yerin dibine giresim geliyor...

yeter eylül herakles hepinize çok teşşekkürler kızlar iyiki varsınız .kızlar yavrum benimle biliyorum suyunda dedigi gibi anne ben burdayım dicek haftaya o minicik kalbiniii görecem anne ben herkese ve herşeye ragmen burdayım dicek yavrum.rabbim hepinizee hayırlısıyla yavrunuzu versinler.

canımsın Allah razı olsuun İnşallah. çok çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. keşke elimden daha fazlası gelse keşkee öyle istiyorumki hepimizin kuzularımıza kavuşmasını

bebeğim01 Allah'ın izniyle bebişinin kalp atışını haftaya duyarsın hayırlısı ile inşallah..
amin canım amin İnşallahhhhhhhh

amin canım amin İnşallah. İnşallah az kaldı. çok az kaldı bize güzel haberini vermeye.

sensizlik anlatılmaz

kaçacak delik arıyorum yerin dibine giresim geliyor...

canım öyle güzel anlatmışsınki inan artık ne diyeceğimi bilmiyorum. o çocuklu yerlerde üzülmeyi üzdürülmeyi o kadar yaşadımki o ortamda söyleyenen o saçma sözleri dinlemeyi. geçen yıl yılbaşı günü dolmuşa bindim sadece 3 kişi varız. bi karı koca arka koltukta bide ben. kadın diyorki ne kadar güzel değilmi aşkım yeni yıla bebeğimizle giriyoruz. böyle konuşuyorlar ama o cümle beynime çakılı kaldı. sonra bi yazı okudum ve aslında sorunun bende olduğunu anladım. orda bi hikaye anlatılıyor sizede anlatayım...
bi gün bi kaç adam ve bir kızılderili çok yoğun bi trafiğin ortasında yolda gidiyorlar. kızılderili birden duruyor ve diyorki cırcır böceği sesi duydum adamlar duruyor etrafa bakıyor o seste bu mümkün değil ve zaten etraftada öyle bişey yok. gülüp geçiyorlar. adamlardan biri kızılderilinin yanından ayrılmıyor. kızılderili gidiyor ve bi yere varıyor bak işte diyor gördünmü sana demiştim bi tane cırcır böceği gerçekten. adam şaşırıyor nasıl duydun onca sesin arasında diyor. kızılderilide şöyle bi cevap veriyor. şimdi o kadar kalabalığın sesin arasında yere para düşsün döner ve herkes bakar çünkü herkesin ilgilendiği birşey vardır. bende bunlarla ilgilendiğim için bu sesi duydum diyor ve ekliyor. insanlar sadece ilgi duyduklarına dikkat ederler çevrede sadece onunla ilgili nesnelere bakıp sesleri duyarlar diyor. ve ben ondan sonra kendime dikkat ettim ve gerçekten öyleydi. mesela otobüse biniyordum belki 50 kişi var ve bi tane hamile yada bi tane bebekli var ama ben onu görmek istediğim için onu görüyordum. bide şu varki insanlar çok acımasız özellikle çocuk konusunda. ben Allaha havale ettim hep. benim eşime biri gelip karının çocuğu olmuyor boşa onu yeni biriyle evlen çocuğun olsun demiş. eşimde demişki eşimden değil çocuk benden olmuyor o zaman karımmı evlenecek demiş susmuş kalmış. halbuki ikimizdede sorun yoktu. olsaydıda farketmezdi zaten.

amin canım amiiiiiin. İnşallah göreceksin. dualarım hep sizinle inşallah. inşallah esrayla aynı günlerde güzel haberler verirsiniz bize.

kızlarrrrrrrrrrr
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım inşşşşşşşşşşş güzel haberle alacaksın
pıt pıtları duyup buradan sevineceğiz

sensizlik anlatılmaz

Kaçacak delik arıyorum yerin dibine giresim geliyor...

eylülüm canım ne denir bilmyorum evet onsuzluk anlatılmayacak bir şey
tek dileğimiz bir an önce sağlıcakla gelsinler ve buu hasreti bitirsinler
inşşşşşşşşşşşşşş

canım inşşşşşşşş buradan halaylarını ekeriz
rabbim emeklerinin karşılığını versin

esra nasılsın?
dün başkente gitmiştin nasıl geçti?
ne dedi doktor?

SEN NASILSIN
canım esra çıkmış galiba
nettindede sorun vardı
dün biz tel de konuştuk
her şey yolundaymış cmrt günü için randevu vermişler
biraz kalabalıktı ama her şey iyiydi dedi

Son düzenleme:
bende yarın başlayacam hayırlısyla..

uzun protokol olur sanırım hayırsı olsunda..

senin tedavin ne zaman başlayacak yeter?

bende yarın başlayacam hayırlısyla..

uzun protokol olur sanırım hayırsı olsunda..

senin tedavin ne zaman başlayacak yeter?

canım ayılı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
busefer her şey gönlünden geçegibi olsun
yaaa biliyorsun benim ilaçlarla ilğili sıkıntılarım var onalrı ayarlasam hemen başlayacaktım
olmassa bilmiyorum

ne sıkıntın var ben tam bilmiyorum?

canım yaa işte 6. Deneme olvak özelden
birde ben geçen defa 18 kutu puregon kulandım çok fazlaydı
ilaç sıkıntı yaratıyor
fşyatlarını biliyorsun
bende formalra bakıyorum tedavisi sonuçlanan arakadaşlardan
yoksa eczaneden gücümüz yetmeyecek

sigorta karşılamıyormu ilacı?

benden elimden gelen bişey lursa yardım etmek isterim.
18 kutu kullandıktan sonra kaç yumurtan oldu..
benim bildiğim kadarı ile senin eşinde sorun vardı neden bu kadar fazla ilaç kullandın?

yok canım siğorta kaşılamıyor
18 yumurta oldu ama kalıitesi bozuk olduğu için embiryo oluşmuyor yada 1 tane oluyor
evet canım eşimdee sorun var

eşin ne iş yapıyor yeter?
kalitesi neden ii değilmiş yumurtaların? doktorlar bişey diyormu?

nasıl devlet bu ilaçları karşılamaz,
hem3 çocuk yapın derler hemde .....

eşin ne iş yapıyor yeter?
Kalitesi neden ii değilmiş yumurtaların? Doktorlar bişey diyormu?

Nasıl devlet bu ilaçları karşılamaz,
hem3 çocuk yapın derler hemde .....

canım devlet 3 çocuğu doğal yoldan yapanlar için diyor
bizim gibler için değil
Canım eşim nakliye işi yapıyor
yumurta kalitemle ilğili bir şey demiyor diyemiyor
bu işin tedavisi yokmuş ama kişi her ay farklı yumurtalar yetştiriyormuş yani bu ay kalitesiz olunca diğer ayda aynısı olacak diye birşey yok dedi bana tekrar tekrar denyeceğiz
eğer allah kısmet edese nasipse olur dedi
kendi gittiğim merkz haricinde memorl le çukur ova ünverstsi ve bir kaç özel merkezle daha görüştüm hepside aynı fikirdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…