cnm ne güzel anlatmışsın çok şükür hamile kalmakta bir nimetmiş ben onu anladım rabbim bütünn hamile kalamayanlara evlat isteyenlere nasip etsin bundan sonra ölsemde gam yemem rabbime şükürler olsun.bana bu mutlulugu yaşattıya ona binlerce şükürler olsun birde bebişimin kalp atışlarını duyarsamm kaymaklı kadayıf olur.iyi dileklerin içinn tşkler canım dostum iyiki varsın .rabbimden yürekten diliyorumm yavrunu elif eylülünü senden hiç ayırmasın o miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin rabbim.
amin canım amin İnşallahhhhhhhhbebeğim01 Allah'ın izniyle bebişinin kalp atışını haftaya duyarsın hayırlısı ile inşallah..
amin canım amin İnşallah. İnşallah az kaldı. çok az kaldı bize güzel haberini vermeye.Merhaba kızlarr:)
Yeter, Esra , Eylül01 ,S&U ,bebeğim01 hepinize tesekuur ederım.Ben dualarımı eksık etmıyorum hepımız ıcın Allah hayırlı evlatlar verın dıyorum.Allah evlat hasretı ceken herkesı guldursun insallah.Bu tedavımın sonucu ne olursa olsun daha yolun cok basındayız dıyorum ve hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum.Dogru zamanda bebeklerımız bızımle olacak ınsallah.Çok optum sızlerı.
benden hepinize ;
omuzumda başın eksik,
yatağımda kokun
tenimde tenin eksik
gelde bir dokun
gecelerden uykum eksik
yüzde tebessüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
ne olur dön geri sevindirme elleri
bozdur mühürlü karabüyüleri
sensiz olmaz "SENSİZLİK ANLATILMAZ"
hep eksik diyorum ya o bile az
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bu dünyada zor bir sınav veriyoruz..
isyan etmeden dua ile isteyelim
hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evladı..
sensizlik anlatılmaz
4-5 kişi bugün rastlaştık epsi çocuklarından bahsediyor..
kaçacak delik arıyorum yerin dibine giresim geliyor...
amin canım amiiiiiin. İnşallah göreceksin. dualarım hep sizinle inşallah. inşallah esrayla aynı günlerde güzel haberler verirsiniz bize.yeter eylül herakles hepinize çok teşşekkürler kızlar iyiki varsınız .kızlar yavrum benimle biliyorum suyunda dedigi gibi anne ben burdayım dicek haftaya o minicik kalbiniii görecem anne ben herkese ve herşeye ragmen burdayım dicek yavrum.rabbim hepinizee hayırlısıyla yavrunuzu versinler.
canım inşşşşşşşşşşş güzel haberle alacaksınyeter eylül herakles hepinize çok teşşekkürler kızlar iyiki varsınız .kızlar yavrum benimle biliyorum suyunda dedigi gibi anne ben burdayım dicek haftaya o minicik kalbiniii görecem anne ben herkese ve herşeye ragmen burdayım dicek yavrum.rabbim hepinizee hayırlısıyla yavrunuzu versinler.
sensizlik anlatılmaz
4-5 kişi bugün rastlaştık epsi çocuklarından bahsediyor..
Kaçacak delik arıyorum yerin dibine giresim geliyor...
eylülüm canım ne denir bilmyorum evet onsuzluk anlatılmayacak bir şeybenden hepinize ;
omuzumda başın eksik,
yatağımda kokun
tenimde tenin eksik
gelde bir dokun
gecelerden uykum eksik
yüzde tebessüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
ne olur dön geri sevindirme elleri
bozdur mühürlü karabüyüleri
sensiz olmaz "sensizlik anlatılmaz"
hep eksik diyorum ya o bile az
allah hepimizin yardımcısı olsun
bu dünyada zor bir sınav veriyoruz..
Isyan etmeden dua ile isteyelim
hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evladı..
canım inşşşşşşşş buradan halaylarını ekerizmerhaba kızlarr:)
yeter, esra , eylül01 ,s&u ,bebeğim01 hepinize tesekuur ederım.ben dualarımı eksık etmıyorum hepımız ıcın allah hayırlı evlatlar verın dıyorum.allah evlat hasretı ceken herkesı guldursun insallah.bu tedavımın sonucu ne olursa olsun daha yolun cok basındayız dıyorum ve hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum.dogru zamanda bebeklerımız bızımle olacak ınsallah.çok optum sızlerı.
esra nasılsın?
dün başkente gitmiştin nasıl geçti?
ne dedi doktor?
bende yarın başlayacam hayırlısyla..
uzun protokol olur sanırım hayırsı olsunda..
senin tedavin ne zaman başlayacak yeter?
ne sıkıntın var ben tam bilmiyorum?
canım yaa işte 6. Deneme olvak özelden
birde ben geçen defa 18 kutu puregon kulandım çok fazlaydı
ilaç sıkıntı yaratıyor
fşyatlarını biliyorsun
bende formalra bakıyorum tedavisi sonuçlanan arakadaşlardan
yoksa eczaneden gücümüz yetmeyecek
sigorta karşılamıyormu ilacı?
Benden elimden gelen bişey lursa yardım etmek isterim.
18 kutu kullandıktan sonra kaç yumurtan oldu..
Benim bildiğim kadarı ile senin eşinde sorun vardı neden bu kadar fazla ilaç kullandın?
eşin ne iş yapıyor yeter?
Kalitesi neden ii değilmiş yumurtaların? Doktorlar bişey diyormu?
Nasıl devlet bu ilaçları karşılamaz,
hem3 çocuk yapın derler hemde .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?