- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
allah yardımcın olsunn canım
esra güzel olcak canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşınş tutunurrrrrrrrrrrrrrr ınşşşşşşşşşşşşş
sağol canım Allah razı olsun. hepimizin İnşallah. herasleeeees ses ver nerelerdesinnn.
kızlaarrr buradayım :)
merak ettiniz demek benii ayyy canlarım benim.bu topıke sık sık gıremıyorum kızlar.genel anlamda nette fazla bulunmuyorum.ama arada sırada da olsa bılgı verıyorum ya sızlere atlıyorsunuz galıba??
Daha hafta basında yazdım transferım oldu ve beklemedeyım suan.esra nın dedıgı gıbı tahlıl yapana kadar nede olsa hamıleyım onun tadını cıkarıyorum:)ınsallah sonucum pozıtıf olur da buradan sızlere mujde verırım halay cekerız.ama daha 8 gun var tahlılıme.bol bol dua edıyor ve dınlenıyorum.sızlerı de takıp edıyorum merak etmeyın
canım iyi olmana sevindim. evet merak ediyoruz kız . şu an hamilesin tabiki kuzucuğunla bol bol konuş. test gününede az kalmış. hadi bakalım kızımla birlikte yılbaşı hediyemizi bekliyoruz senden. güzel bi haber. dualarım sizinle canım.Kızlaarrr buradayım :)
merak ettiniz demek benii ayyy canlarım benim.Bu topıke sık sık gıremıyorum kızlar.Genel anlamda nette fazla bulunmuyorum.Ama arada sırada da olsa bılgı verıyorum ya sızlere atlıyorsunuz galıba??
Daha hafta basında yazdım transferım oldu ve beklemedeyım suan.Esra nın dedıgı gıbı tahlıl yapana kadar nede olsa hamıleyım onun tadını cıkarıyorum:)Insallah sonucum pozıtıf olur da buradan sızlere mujde verırım halay cekerız.Ama daha 8 gun var tahlılıme.Bol bol dua edıyor ve dınlenıyorum.Sızlerı de takıp edıyorum merak etmeyın
nasılsınız kızlar.bizz çok iiyyizz kalp atışlarımızı duyunca daha i.olacagız insaallah .esracımmm ne güzel haberler vermişsinn sen yaaaa transferin ne zaman olacakkk.herakles cnm o 8 gün su gibi akar gider sen hep pozitif düşün esra sende sürekli bebeginizle konusun.insaallah rabbimm verecek
suyum cnm sen kendini başkaları için çok heder ediyorsun cnm.kız sen annesin ve karnında bebegin var önce bebegini sonra kendini süşünmen lazım.dikkatli ol cnm.yeterr sen neler yapıyorsun cnm nasıl gidiyor
hayırlı cumalar kızlar.hepimizin duaları kabul olur insaallah canlarımmmm.
kız esra bu noel anneyle noel babanın yanına niye noel bebek yok
hadi bakalım esranında dedigi gibi suyunda dedigi gibi rabbimm yılbaşında gökten rahmet indirecek hepimize meleklerimizi armagan edecek insaallahhh.
nasılsınız kızlar.bizz çok iiyyizz kalp atışlarımızı duyunca daha i.olacagız insaallah .esracımmm ne güzel haberler vermişsinn sen yaaaa transferin ne zaman olacakkk.herakles cnm o 8 gün su gibi akar gider sen hep pozitif düşün esra sende sürekli bebeginizle konusun.insaallah rabbimm verecek
suyum cnm sen kendini başkaları için çok heder ediyorsun cnm.kız sen annesin ve karnında bebegin var önce bebegini sonra kendini süşünmen lazım.dikkatli ol cnm.yeterr sen neler yapıyorsun cnm nasıl gidiyor
canım iyi olmana sevindim. evet merak ediyoruz kız . şu an hamilesin tabiki kuzucuğunla bol bol konuş. test gününede az kalmış. hadi bakalım kızımla birlikte yılbaşı hediyemizi bekliyoruz senden. güzel bi haber. dualarım sizinle canım.
canım İnşallah sendende güzel haberler bekliyoruz . hadi bakalım gelecek hafta güzel haberler verme haftası olsun. bizde salı günü doktora gidiyoruz. doktor güzel resim verirse kızım tabi çirkin yüzünü gösterirse taratır sizede mail atarım İnşallaaaah
gunydın cnlarrrrrrrrrrrr
transferım ne zamn olacak bılmıorum cnm
yarın kontrolum var
suan ıcın ıgnelerımın sonunu yapacam
baska verırler belkı yarın...haftayada yumosarım toplanır ınşşşş
sankı tedavım hıc ılerlemıor gıbı gelıor bana :))))
esracık ınşş melegın sana sıkı sıkı tutunacaktırrrr
arkasındanda bız gelecez ınş
benım arkamdanda eylul ve yeter tedavıye baslar zaten
nazancıgım ınş bebegının kalp atıslarını duyarsın kac haftalık oldunuz?
arkadaşlar hepinize merhaba;
dün tedaviye başlamak için başkennte gittim bülent beydebn randevu almıştım..
çok kalbalıktı.. Herkes birbirine bakıyor herkesin suratı asık..
Hemşireye sordum daha ne kadar bekleyecem diye dediki bülent bey uygulama tarafına gitmiş sizi isterseniz başka bir doktorla yönlenderiyim.. Baktım olacak gibi değil duvarlar üzerime üzerime geldi o kalabalıkta.. Tanıdık birisiyle karşılaşama olasılığanada utandım.
Eşime rica ettim .. An, bir karar değişilkiği ile adana tüp bebeğe gittik.. Uzun prtokolle orada başladım tedaviye.. Hayırlısı olur inşallah..
hoş geldin
hakında hayılısı olsun
inşşşş bebğin seni bu merkezde bekliyordur ve burada buluşursunuz
çok sağol yeter inşallah hayırlısı ile hepimiz sağlıklı ve hayırlı evladımıza kavuşuruz bu yıl..
kızlar nasılsınız
ESRA BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTNSUN VE HİÇ BIRAKMASIN ,İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEBĞİM CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ PIT PITLARI DUYACAKSIN
ESRA CANIM YARIN DR GİDECEKSİN İNŞŞŞŞ YUMOŞLAR BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞLARDIR
SU KUZUM SEN NASILSIN BEBĞİNLE BİRLİKTE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
RABBİM SAĞLICAKLA ANNE OLMAYINASİP ETSİN HEPİMİZE
esra senin adana tüp bebek yılmaz atay hakkında bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?