vlla ınş buyumuslerdır yoksa ınankı bnden cekeceklerı var :)
kız dövecekmisin yoksaaaaaa yumoşları
CANIM BÜYÜME BAŞLAMIŞLARDIR
HİÇ MERAK ETME
arkadaşlar hepinize merhaba;
Dün tedaviye başlamak için başkennte gittim bülent beydebn randevu almıştım..
çok kalbalıktı.. herkes birbirine bakıyor herkesin suratı asık..
hemşireye sordum daha ne kadar bekleyecem diye dediki bülent bey uygulama tarafına gitmiş sizi isterseniz başka bir doktorla yönlenderiyim.. baktım olacak gibi değil duvarlar üzerime üzerime geldi o kalabalıkta.. tanıdık birisiyle karşılaşama olasılığanada utandım.
eşime rica ettim .. an, bir karar değişilkiği ile adana tüp bebeğe gittik.. uzun prtokolle orada başladım tedaviye.. hayırlısı olur inşallah..
günaydın kızlaaaaar. eylülcüğüm tedavin hayırlı olsun canım. hadi bakalım güzel haberler vermede boncuk gibi sıralanın İnşallah. ama tesbih boncuğu gibi sık sık olun. canım adana tüp bebek merkezine aren gitmişti ulaşabilirsen ona sor derim ama artık başlamışsın bence hiç sorup araştırıp kafanı bulandırma. olacaksa olur İnşallah de kendi haline bırak stres yapma. esra canım bugün yumoşlara bakmaya geleceksin İnşallah çok sayıda içi dolu vee istenilne büyüklükte olmuşlardırç korkutma kız strese girerler bak. yeterim canım yeni yılda dilekler diyorsun ya arada yazmıştım okudunuzmu bilmiyorum. geçen yıl tam yılbaşı günü dolmuşta giderken sadece 3 kişiydik ben ve arka koltukta bir çift kadın adama aşkım ne güzel bu yıla bebeğimizle giriyoruz demişti. ben çok kötü olmuştum. ama çok şükür İnşallah bende bu yeni yıla kızımla girecem. ne demişler ya çıkarsa . öyle değilmi canım. herasles bizide unutma buralarda bak burayada yaz arada merak ediyoruz ama değilmi. bizde teyze oluyoruz amaaaaaaaaa. bebeğim canım nasılsın İnşallah az kaldı kalp atışlarına. çarşambamı gideceksin İnşallah. hadi bakalım sende güzel haberler ver bize İnnnnşallah. elfida nereye kayboldun canım kaç gündür yoksun. kademi canım sanırım evi taşıdın internet yok ne msnde ne burdasın. hadi hemen bağlatında görüşelim artık. özledik seni canım yaaa. aren neden buraya yazmıyorsun seni kıracak bişey yapmadık değilmi canım. hepinizi çoook seviyorum. her daim kızımında benimde dualarımız sizinle.
su canım benim siz hiç beni kırarmısınız herzaman için burada arkadaşlardan insanın üzüntüsünde de sevincinde de hep destek gördüm. sizlerden haber alıyorum okuyorum çünkü gerçekten sizi merak ediyorum. bir bağımlılık oluşmuş. ama eskisi gibi sürekli aktif bir şekilde katılamıyorum çünkü gerçektende moralim çok bozuk. sürekli üzüntü halindeyim. KK de okuduğum iyi birşeyde kötü birşeyde moralimi bozuyor. değişik bir haldeyim. onun için girmemeye çalışıyorum. çözüm mü değil biliyorum. ben gerçektende iyi değilim. sürekli ağlama modundayım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. arada yazmaya çalışırım.
ii aksamlar kızlar sımdı gelebıldım eve
prgn vede lucrıne devam edıorum
yumurtalarım hem sagda hemde solda olmak uzere buyumusler cok sukur
lucrın 5 prgnı ıse 112.5 olarak kullanacgım
salıya tekrardan randevum var bakalım artık
beyın hucrelerım olmus gıbıyım sankı
kendınıze ıı bakın opüldünz
canım çok sevindim. salı bende hastaneye gidecem randevum var öğleden sonra. İnşallah ben kızımı sende kuzunun tohumlarını görürsün canımm. yumoşlara çoook sevindim canım
aren yaşadıkların hiç kolay değil canımsu canım benim siz hiç beni kırarmısınız herzaman için burada arkadaşlardan insanın üzüntüsünde de sevincinde de hep destek gördüm. sizlerden haber alıyorum okuyorum çünkü gerçekten sizi merak ediyorum. bir bağımlılık oluşmuş. ama eskisi gibi sürekli aktif bir şekilde katılamıyorum çünkü gerçektende moralim çok bozuk. sürekli üzüntü halindeyim. KK de okuduğum iyi birşeyde kötü birşeyde moralimi bozuyor. değişik bir haldeyim. onun için girmemeye çalışıyorum. çözüm mü değil biliyorum. ben gerçektende iyi değilim. sürekli ağlama modundayım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. arada yazmaya çalışırım.
kuzum hep dualrımdasıncnm benim yaaa ne kadar zor tahmin edebiliyorumm cnm yaa ama aglamak hiç bişeyi çözmüyor cnm sen preseedi denedinmi cnm rabbime dua etmekten başka çaremiz yok cnm
ii aksamlar kızlar sımdı gelebıldım eve
prgn vede lucrıne devam edıorum
yumurtalarım hem sagda hemde solda olmak uzere buyumusler cok sukur
lucrın 5 prgnı ıse 112.5 olarak kullanacgım
salıya tekrardan randevum var bakalım artık
beyın hucrelerım olmus gıbıyım sankı
kendınıze ıı bakın opüldünz
kızlarr i.gecelerr hepinizee .esracımm aldım güzel haberleriniii çok ama çok sevindim cnm .insaallah devamı gelir cnm.
ayyy İnşallah canm yaaa. 7 ay fark olacak sadece ama aynı yılın çocukları olacaklar ya sorun olmaz canım.cagrsın artık benım melegımı senın kızın yaaaaaaaaaaaaa
erkekse kesın alacaz zaten
aren yaşadıkların hiç kolay değil canım
allah yardımcın olsun
kuzum hep dualrımdasın
inşşşşşşşşşşş bebişinin pıtpıtlarını duyacaksın
esra inşş her şey güzel olsun canım yumoşların kalitekalite büyüsünler
SUUUUUUUUU SEN NASILSIN KUZUM
ayyy inşallah canm yaaa. 7 ay fark olacak sadece ama aynı yılın çocukları olacaklar ya sorun olmaz canım.
Yeterim sağol canımmm çoook şükür iyiyiz canım çoook şükürrr. Sen nasılsın canım benim.
günayydın kızlarrr.hayırlı pazarlar olsun canlarım.esram cnm ben pazartesi gitmeyecem kız çarşamba gidecem :d dr. 8 haftalıkken gel dedi . Rabbim neyler neylerse güzel eyler.nasibimizde insaallah güzel şeyler vardırda güzel şeyler görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?