Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

su evet canım aynı yılın bebıslerı olacak ınşşşş

bebegım hayırlısı olsun hakkında

kız yeter gecmıs olsun :)

optum hepınızıııı

su evet canım aynı yılın bebıslerı olacak ınşşşş

bebegım hayırlısı olsun hakkında

kız yeter gecmıs olsun :)

optum hepınızıııı

sağol esra
biri bitmeden derdin öbürü başlıyor
çok şükür

günaydınnnnnn.bu topigin en erkencisi benim heralde bide su
aayyy kızlarrr az kaldıı yaaa çok heyecanlıyımmm.
herakles gelemz oldu kaç gün kaldı acaba.
bence o bugun test yapıp gelir
dün kendimii çok i.hissettim kızlarrr rabbime şükürler olsun.
bugunde çok mutluyum.rabbm hepimizin yüzünü güldürsün insaallah

günaydım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım mrh
inşşş mutluğun bebişin kalp atışlarıyla perçinlensin
canım ben akşam herakles le başka bir formda görüştüm iyiydi biraz haycanlıydı
dinleniyormuş öyle söyledi

günaydım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım mrh
inşşş mutluğun bebişin kalp atışlarıyla perçinlensin
canım ben akşam herakles le başka bir formda görüştüm iyiydi biraz haycanlıydı
dinleniyormuş öyle söyledi

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kız nqazan evet az kladı snaada ınş gusel haberlerını alıcaz
yetercık nasılsınnnn
su nerdesın kızzzzz :=)
esradanda haber yok ama az kaldı onada

herakless ve esraa güzel haberler verin bizeeeeeeeeeeee

selam canım benım test yapmama daha vaaar:)ben sabırsız degılım kı valla doktorumun dedıgı tarıhten once asla kan tahlılı yaptırmam.beklemedeyım hala yeter kızlar senı merak etmıs dedı gelım haber verım dedım bende ıyıyım beklıyorum sadece...

herasles valla ketum çıktın kızzzzz nasıl geçiiyor anlatsana belirtiler varmı kasıklarda agrı felan oluyormu kız kaç gün kaldı en son 8 gün demiştin gününü söyle bariii valla benimkinden çok seninkini merak ediyorumm kıskanacak bebişim

bebeğim canım benim yaaa vallahi aslında bazı seylerde cok sabırsızımdır:))Ama Allah sabrını veriyor suan için bakalım az kaldı aslında bugun 8. gun yanı ılk transfer gununu sayarsak.Forumda baktımda bazı arkadaslar ılk gunu saymıyor oyle dusununce de 7 gun oluyor ama bence o hesaplama yanlıs olur.Cunku benımkı sabah transferı olmustu.Valla kasıklarıma ıgne batması gıb agrı gırıyor ara sıra ama vede cok agrılı degıl.Goguslerım şişti ve agrıyorlar ayrıca cok hassaslastılar.Aslında bugun yeterlede konustuk adet olurken olan butun belırtıler var.Aslında korkuyorum valla hadı tutmadıysa yıne tarıhınde adet gorursem dıye ama gercı adet tarıhıme daha 8 gun fılan var.Insallah tutmustur dıyelım canım ılk denemelerde herkes cogu kısı olumlu sonuca ulasamıyor dıye cok duydum.Allah'tan hayırlısı neyse o olacak.Bebişine çok iyi bak.Doğumun ne zaman olacaksa bızı haberdar et mutlaka bebişe bişeler örelim:)

inşş bu belirtiler bebğinin annesine sımsıkı tutnduğuu belirtileri dir
inşşşşşşşşş güzel haberler ver inşşşşşşşşşş

canım İnşallah çook güzel bi haber vereceksin bize. çarşambamı perşembe günümü test günün İnşallah.canım belirtilerin güzel şeylerin habercisi İnşallaaaaaaah.Allahımmm dualarım hep sizlerle. yarın ve sonraki gün güzel haberler bizi bekliyor İnşallah. yarın ben doktora gidiyorum güzel haberlerle gelirim İnşallah. esrada yumoşlara bakmaya gidiyor oda güzel haberler versin İnşallah. öbür gün bebeğim doktora gidecek oda pıt pıtları duymuş olarak beni arayacak İnşallah öyle değilmi kıııııııııııız. sonra herasles güzel haberler verecek İnşallah. eylülde başlamıştı tedaviye hadi bakalım sende buraları habersiz bırakma. yeterim elfidam kademim arenim hadi bakalım sıraya geçeliiiiim. yeter iğne buldunmu canım İnşallah. Allahım yardımcın olsun canım. hepinizi çoook seviyoruz ve kızımla heeep dua ediyoruz size. öptükkkkk

slm kızlar ben geldimmmm .valla yokluğumda bayağı bir gelişme olmuş.bende anlatayım .cuma günü doktora gittim sabah.kontrol için .baktı allahtan bülent bey vardı ben zaten ona çok güveniyorum rahatlatıyor yani umut vriyor bana göre yani.rahmin iyi dedi.polikistlerin var dedi ama bu güzel bişi dedi ççünkü yumurtladığının göstergesi sanrım bu .hemen aşılama yapalım istersen dedi yok dedim ben 15 tatilde düşünüyorum dedim izin probleminden dolayı yani.tamam dedi .adet düzensizliği olduğu için doğum kontrol hapı verdi bana .aslında ben kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor.zaten zar zor kilo verdim aşılamadan sonra çok şişmiştim ama kilo yapmza dedi kullancam bugün başalyacam .inşallah allahtan bişi çıkmazsa kısmetse 0cak sonu başalıyorum yeni maratona.aslında pek umudum yok nedense .içimden aslında iç bişi gelmiyor ama en azında tüp bebek raporu alırım diye düşünüyorum.arkadşlar başkentte tüp bebek yaptıranlar beni biraz aydınlatırmısınız .ücreti ne kadar.ilaç için ne kadar ödediniz .mesela tüp bebeğe başlmadan önce test falan yapıldımı.ya ne bileyim bu konuda başkent işte düşündüyor beni.test falan yapmıyor mesela 3.gün hani o değerlere bakmıyor peki tüp bebekte nasıl oluyor kızlar lütfen beni aydınlatın.yazın düşünüyorum bende nasipse..meslea genetik yada pıhtılaşma için herhangi bir test yapmıyorlar.orda bir bayan vardı valla içi parçalandı.kadın 3.kez kürtaj olcak kalp atışı yine duyulmamış.öyle çaresiz duruyorduki......boynu bükük.insan aslında o anda güçlü durmaya çalışıyor ama olmuyor için kan ağlıyor ..kadının yüzündeki ifadeyi görünce kendimi izledim sanki.allahım inşallah yüce rabbim bir daha aynı acıyı göstermez

yeterciğim sende başladınmı tedaviye .tüp mü yoksa aşılama mı ayptırcan.canım formu kaçırdım anlamadım .aydınlatırsan sevinirim.hayılı olsun diyelim öyleyse.dualrımız hep birbirimize kızlar..test günü yaklaşan arkdaşlarımıza allah sabır versin.inşallah bebeğim send kalp atışını duyarsın.sucuğum çokk teşkürler dualrın için.allah senin bebişinede uzun ömür versin.sağ salim kucağına al.inşallah bu topik uğurlu gelir bizede hamiş kalırız bir an önce .öpüyorum kızlar

canımsın İnşallah seninde tedavin güzel sonuçlanır. o kalp atışı duyulmama olayını iki kere yaşadım o kadar kötü ki Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah.aklına kötü şeyler getirme canım güzel düşünelim herşey çooook güzel olsun İnşallah. seninde duaların için çoook teşekkür ederim.Allah razı olsun. Rabbim senide kuzucuğuna hemencecik kavuştursun İnşallah.

sağol canımiyi dilekelrin için
ama daha başlamadım mart gibi falandiye düşünüyoruz:26::26::26::26:
Canım biz aşılma olmadık hiç şartlarımız uymuyor
Ancak mikro yapılıyor bu 6. Olcaka
Korkuyorum yaşayacaklarımdan

canım hayılı olsun tedavin
canım ben 3 kez yaptırdım başkente tayfun bey bülent bey ve esra hanım hepside çok iyiler
tüp bebkte adetin 3 günü rutin hormon talilerin yapılıyor birde adeten sonra sulu ultrason dedilkleri bir yöntem var (aşılamadan öncede sana yapılmıştır mutlaka)sonra protokole uygun şekilde uzun yada kısa protokol uyğularlar uzun protokolde adetin 21 günü lukrin le başlayıp 2 adetinde puregn ve ya gonele f le devam edrsin kısa da ise adetin 3. Günü yumrta geliştirici iğnler puregon ve ya goneler kulanırsın 12.15 günlük sürede opu yapılır 3 veya 5 gün transfer olur
canım dogum kontol hapı kistlerin için kulanıldığı gibi bu tedvailerdeki aslı amacı yumurtalığı bir ay öncesinden baskılayıp tedavi döneminde daha iyi sonuç almak içindir
canım evet kan pıhtılaşması için ve genetikler için tetkik yapmıyorlar ben ısrar ettim eğer çok istiyorsan yapalım amabizce gerek yok dediler
ben balcalıda yaptırdım
yani eğer ben istiyorum bunları dersen yaptırlar
uzun oldu galibaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…