Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnmm benimmmmmmm düşünmenn yeterr.yavrum bana kalp atışlarını duyursunda o bana dünyadaki en güzel hediye olur cnm.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrr hem çok heyecanlıyım hemde çok endişeliii
neyle karşılaşacagımı bilemiyorumm.herasles sen hamilemiyim diye bende bebgimin kalp atışlarını duyacammı diye stresteyiz bitmiyor bu stres hamile kalmaklada bitmiyor.rabbim bu benim yaşadıgım sıkıntıyı size yaşatmasın.insaallah hemen duyun yavrunuzun sesini.
herasles cnm bence senin bebişin sana şuan tutunuyor inan ben öyle hissediyorum.insaallah saglıgıyla gelsin yavrun cnm.şimdi senin test günün ne zaman onu söylememişsin cnm

günaydın kızlaaaaaar. biz bugün doktora gidiyoruuuuz.kızıma bitter çikolata aldım rüşvet verecem orda hareket görelim diye.

bebğim01 canım evet zor bir süreç
ama ne olur umudunu yitirme
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebğinin kalp atışlarını duycakasın canım

canımsın aynen öyle en güzel hediye o oluyor. orda içinde atan kalbi görmek. Allahım İnşallah hepinize yaşatsın. sende güzel haberler ver bize. yeni yıl hediyesi. kız herasles benim kızımın doğum tarihi belli cinsiyetide kıskandık haaaa... şaka şaka İnşallah biz sana yaparız. doğumunda eylülemi gelir ekimemi artık onu hesaplarız İnşallah.

yaterimm cnm benimmm insaallahh rabbimmm sanada dünyanınnn en güzel en akıllı en saglıklı evladını verecek cnm hiç ümidini kesme geçmiştekilerii üzüntülerini unut insaallah daha fazla bekleme cnm korkmak gerçekleri deiştirmiyor korkunun üzerine git ve bi şans daha ver bebişine cnm.insaallahh gelecekk sana

bebeğim ne kadar güzel yazmışın canım
inşşşşşşşşşşşşşşş evet kısmetse yaza bir kez daha deneyeceğiz
ama sonrasında bir daha yok son olacak ne maddi nede manevi gücümüz kalmadı artık
Yorulduk yaşlandık üstelik tek sorunumuz bebkde değil
Rabbim çıkış yolu versin hepimize inşşşşşşşşş

bebğim01 canım evet zor bir süreç
ama ne olur umudunu yitirme
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebğinin kalp atışlarını duycakasın canım

cnmm benimmyaaaaaaa insaallahh ondan nasıl ümidimii kesebilirimkii.rabbimm yar ve yardımcım olsuniyi dileklerin için tşkler cnm insaallahhh sende en kısa sürede muradına erersin cnm hep dualarım sizinle

amin cnmm aminnn benn buna bile şükrediyorumm inanırmısınız.dün olumsuz bişeyle karşılaşsam bile yine şükredecegim okadar çok şey varki rabbim ele karşı hiç deilse olmuyor bebegi dedirtmedi.insaalalh bunun devamını saglar saglıgıyla sıhatıyla yavrumun gelsmesini nasip eder.:26:

canım amiiiin amin İnşallah. Rabbim isterse asla yaşa başa zamana yere bakmıyor canım. bi bakmışsın gelmiş. İnşallah olacak canım İnşallah. Allahım boş çıkarmayacak İnşallaaaaaaaaaaaah.

canım biliyormusun insan başına geldiğinden ilk başta o kadar düşünemiyor bunları ama zamanla alışıyorsun ve bunun için bile şükrediyorsun. bak iki düşük beni 5 yıl korudu. kimse bana çocuğu olmuyor diyemedi. düşük oldu diyince sustular. insan buna şükredermi ama ediyorsun. ama daha dur sen. ne bu olumsuzluk böyleeeeeeeeeeee. bak yeğenim karnında olmasa kafana vururdum ama neyse hadi sen ona dua et. bak ben akşam senin için araştırayım dedim. bi sürü yazı okudum. 8 haftalıkken ancak duyulan.

esracığım canım
bu gün kontorlün vardı
yumoşların güzel güzel büyümüşerdir
inşşşş her şey yolundadır
güzel haberlerle dön kuzum

bebğim kalp atışlarını duycaksın inşş canım hayılısıyla
su sende sağlıcakla kucaklayacaksın kızını
KIZLAR NSAĞOLUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
NE BİLEYİM YAAAAAAAAA BAZAN UMUTLAR TÜKENİYOR
KARAMSARLIK ÇÖKÜYOR
YİNE ÇOK KARIŞIĞIM ÇOKKKKKKKKKK

canım böyle düşünmekle çok haklısın ama bak kısmet kader sadece. şimdi düşün hadi sizde sorun var bizde sorunda ykotu sadece zamanını bekledik değilmi. bu arada bi arkadaşım aşırı kiloluydu üstelik hormon bozukluğu vardı ve guatrdı. ve ne oldu biliyormusun düşündüğünün 2. ayı hamile kaldı üstelik hormonlar uçmuştu guatrda doktorlar bu şekilde bebek gidebilir dediler. ve ilaçların dozu iki katına çıktı. ama şimdi kızı 1 yaşında. yani Rabbim isterseeeee değilmi. İnnnnşallaaaaaaaaaah.

ya kızlar inşallah doğumuma az kaldı Rabbim nasip ederse. keşke hepiniz toplanıp bana gelseniz doğumdan önce yada sonra. yüzyüze görüşsek. 1 ay sonra izne çıkıyorum inşallah. o zaman hep evde olacam. ayarlasak olmazmı. çok istiyorummm.

canım yaaaaaaaaaa ne kadar güzel
suuuuuuu haklısın her şey allahın elinde ve onun ol demesinde
ama 5 kez denedik ve her defasın tedaviye başlarken dr her şeye hazırlık olun diyerek başlıyoruz
doğal asla olmaz diyorlar yaşım 35 oldu
bilmiyorummmmmmmmmmm
allahım oldedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz
ama bu kadar olmsuzlukta bir kişi,de toplanımı bilmiyorum

canım sana yazdığım örneği okudun. inan o kadar umutsuzdu ki. ama Rabbim çok büyük hazineside bol. İnşallah sanada ol diyecek ve olacak İnşallah. sonrada arkasından ışığı gören gelecek İnşallah. dualarımız heppp sizinle

yetercim sana 2 ebriyo koydularmı cnm bak yaşın 35 i geçmiş bence hiç ümidini kesme cnm zaman kaybetmeden denemeye devam et cnm.ben 7. denemede bebegine kavuşanları duydum cnm.rabbim büyük.senin dr. da anormalmiş.moral verecegine herşeye hazır olun diyor bence sen bu defa başka bir klinige git hatta ankarada yaptır bence orayı çok tavsiye ediyorlar.benim maddi durumum i.olsa orda yaptırmayı düşünüyordu cnm .orda misafir konagıda varmış bence araştır.

esra kızzz nerelerdesinnn ne oldu yumişlerr nasıllar kaç mm olmuşşlarr hadi güzel haberler ver bize cnmm dualarımız seninle cnm :d

canım benim çok sağol ya bayağı aydınlattın beni.sizde olmazsanız.akıl akıldan üstündür çünkü.umarım canım hakkımızda hayılısı olur.herşeyin en güzeli en hayılısı olur inşallah.yüce rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz çekemeyeceği acıları yüklemez.inşallah bizimde bir gün yüzümüz güler. öptüm sağol

esra kızzz nerelerdesinnn ne oldu yumişlerr nasıllar kaç mm olmuşşlarr hadi güzel haberler ver bize cnmm dualarımız seninle cnm :d

canı bebeği inşallah kalp atışını duyarsın canım benim gibi olmazsın.ama sunun dedği gibi ümidini yitirme hiç.yüce rabbim ne isterse o .hayılısını dile hep.ben çabuk atlattım neyseki.bazen üzülüyorum ama hayılısı kısmet böyleymiş.

slm kızlar nasılsınız
bu ay herkeste bır yogunluk var tedavuye yenı baslayanlarmı dersın test gununu bekleyenlermı dersın transfer olacaklarmı dersın maşşşşşşşş
artık bır nufus patlaması yapalım,
benım durumum cok sukur ııı persembe cuma buyuk ıhtımallen yumolsarımı emanet edıorum ,
rabbımın ıznıylen gusel bır sekılde dollensınler
hafta ıcıde transfer olur ınşşş
elıfcıgım baskentten ben memnunum ayrıca son 1 yıl ıcınde yaptırmadıgın butun testlerı ıstıyrlar senden o konuda rahat olabılırsın.
rabbım herkese hayırlısını versınnnnnnnnnnn
yarın son kontrole gıdecegım ınşşşş
duanızı eksık etmeyınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…