- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
bebeğim canım benim yaaa vallahi aslında bazı seylerde cok sabırsızımdır:))Ama Allah sabrını veriyor suan için bakalım az kaldı aslında bugun 8. gun yanı ılk transfer gununu sayarsak.Forumda baktımda bazı arkadaslar ılk gunu saymıyor oyle dusununce de 7 gun oluyor ama bence o hesaplama yanlıs olur.Cunku benımkı sabah transferı olmustu.Valla kasıklarıma ıgne batması gıb agrı gırıyor ara sıra ama vede cok agrılı degıl.Goguslerım şişti ve agrıyorlar ayrıca cok hassaslastılar.Aslında bugun yeterlede konustuk adet olurken olan butun belırtıler var.Aslında korkuyorum valla hadı tutmadıysa yıne tarıhınde adet gorursem dıye ama gercı adet tarıhıme daha 8 gun fılan var.Insallah tutmustur dıyelım canım ılk denemelerde herkes cogu kısı olumlu sonuca ulasamıyor dıye cok duydum.Allah'tan hayırlısı neyse o olacak.Bebişine çok iyi bak.Doğumun ne zaman olacaksa bızı haberdar et mutlaka bebişe bişeler örelim:)
cnmm benimmmmmmm düşünmenn yeterr.yavrum bana kalp atışlarını duyursunda o bana dünyadaki en güzel hediye olur cnm.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrr hem çok heyecanlıyım hemde çok endişeliii
neyle karşılaşacagımı bilemiyorumm.herasles sen hamilemiyim diye bende bebgimin kalp atışlarını duyacammı diye stresteyiz bitmiyor bu stres hamile kalmaklada bitmiyor.rabbim bu benim yaşadıgım sıkıntıyı size yaşatmasın.insaallah hemen duyun yavrunuzun sesini.
herasles cnm bence senin bebişin sana şuan tutunuyor inan ben öyle hissediyorum.insaallah saglıgıyla gelsin yavrun cnm.şimdi senin test günün ne zaman onu söylememişsin cnm
günaydın kızlaaaaaar. Biz bugün doktora gidiyoruuuuz.kızıma bitter çikolata aldım rüşvet verecem orda hareket görelim diye.
cnmm benimmmmmmm düşünmenn yeterr.yavrum bana kalp atışlarını duyursunda o bana dünyadaki en güzel hediye olur cnm.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrr hem çok heyecanlıyım hemde çok endişeliii
neyle karşılaşacagımı bilemiyorumm.herasles sen hamilemiyim diye bende bebgimin kalp atışlarını duyacammı diye stresteyiz bitmiyor bu stres hamile kalmaklada bitmiyor.rabbim bu benim yaşadıgım sıkıntıyı size yaşatmasın.insaallah hemen duyun yavrunuzun sesini.
herasles cnm bence senin bebişin sana şuan tutunuyor inan ben öyle hissediyorum.insaallah saglıgıyla gelsin yavrun cnm.şimdi senin test günün ne zaman onu söylememişsin cnm
yaterimm cnm benimmm insaallahh rabbimmm sanada dünyanınnn en güzel en akıllı en saglıklı evladını verecek cnm hiç ümidini kesme geçmiştekilericanım hayılı olsun tedavin
canım ben 3 kez yaptırdım başkente tayfun bey bülent bey ve esra hanım hepside çok iyiler
tüp bebkte adetin 3 günü rutin hormon talilerin yapılıyor birde adeten sonra sulu ultrason dedilkleri bir yöntem var (aşılamadan öncede sana yapılmıştır mutlaka)sonra protokole uygun şekilde uzun yada kısa protokol uyğularlar uzun protokolde adetin 21 günü lukrin le başlayıp 2 adetinde puregn ve ya gonele f le devam edrsin kısa da ise adetin 3. Günü yumrta geliştirici iğnler puregon ve ya goneler kulanırsın 12.15 günlük sürede opu yapılır 3 veya 5 gün transfer olur
canım dogum kontol hapı kistlerin için kulanıldığı gibi bu tedvailerdeki aslı amacı yumurtalığı bir ay öncesinden baskılayıp tedavi döneminde daha iyi sonuç almak içindir
canım evet kan pıhtılaşması için ve genetikler için tetkik yapmıyorlar ben ısrar ettim eğer çok istiyorsan yapalım amabizce gerek yok dediler
ben balcalıda yaptırdım
yani eğer ben istiyorum bunları dersen yaptırlar
uzun oldu galibaaaaaa
yaterimm cnm benimmm insaallahh rabbimmm sanada dünyanınnn en güzel en akıllı en saglıklı evladını verecek cnm hiç ümidini kesme geçmiştekilerii üzüntü lerini unut insaallah daha fazla bekleme cnm korkmak gerçekleri deiştirmiyor korkunun üzerine git ve bi şans daha ver bebişine cnm.insaallahh gelecekk sana
bebğim01 canım evet zor bir süreç
ama ne olur umudunu yitirme
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebğinin kalp atışlarını duycakasın canım
canımsın aynen öyle en güzel hediye o oluyor. orda içinde atan kalbi görmek. Allahım İnşallah hepinize yaşatsın. sende güzel haberler ver bize. yeni yıl hediyesi. kız herasles benim kızımın doğum tarihi belli cinsiyetide kıskandık haaaa... şaka şaka İnşallah biz sana yaparız. doğumunda eylülemi gelir ekimemi artık onu hesaplarız İnşallah.
bebeğim ne kadar güzel yazmışın canım
inşşşşşşşşşşşşşşş evet kısmetse yaza bir kez daha deneyeceğiz
ama sonrasında bir daha yok son olacak ne maddi nede manevi gücümüz kalmadı artık
Yorulduk yaşlandık üstelik tek sorunumuz bebkde değil
Rabbim çıkış yolu versin hepimize inşşşşşşşşş
cnmm benimmyaaaaaaa insaallahh ondan nasıl ümidimii kesebilirimkii.rabbimm yar ve yardımcım olsuniyi dileklerin için tşkler cnm insaallahhh sende en kısa sürede muradına erersin cnm hep dualarım sizinle
amin cnmm aminnn benn buna bile şükrediyorumm inanırmısınız.dün olumsuz bişeyle karşılaşsam bile yine şükredecegim okadar çok şey varki rabbim ele karşı hiç deilse olmuyor bebegi dedirtmedi.insaalalh bunun devamını saglar saglıgıyla sıhatıyla yavrumun gelsmesini nasip eder.:26:
cnmm benimmyaaaaaaa insaallahh ondan nasıl ümidimii kesebilirimkii.rabbimm yar ve yardımcım olsuniyi dileklerin için tşkler cnm insaallahhh sende en kısa sürede muradına erersin cnm hep dualarım sizinle
amin cnmm aminnn benn buna bile şükrediyorumm inanırmısınız.dün olumsuz bişeyle karşılaşsam bile yine şükredecegim okadar çok şey varki rabbim ele karşı hiç deilse olmuyor bebegi dedirtmedi.insaalalh bunun devamını saglar saglıgıyla sıhatıyla yavrumun gelsmesini nasip eder.:26:
canım amiiiin amin İnşallah. Rabbim isterse asla yaşa başa zamana yere bakmıyor canım. bi bakmışsın gelmiş. İnşallah olacak canım İnşallah. Allahım boş çıkarmayacak İnşallaaaaaaaaaaaah.
canım biliyormusun insan başına geldiğinden ilk başta o kadar düşünemiyor bunları ama zamanla alışıyorsun ve bunun için bile şükrediyorsun. bak iki düşük beni 5 yıl korudu. kimse bana çocuğu olmuyor diyemedi. düşük oldu diyince sustular. insan buna şükredermi ama ediyorsun. ama daha dur sen. ne bu olumsuzluk böyleeeeeeeeeeee. bak yeğenim karnında olmasa kafana vururdum ama neyse hadi sen ona dua et. bak ben akşam senin için araştırayım dedim. bi sürü yazı okudum. 8 haftalıkken ancak duyulan.
bebğim kalp atışlarını duycaksın inşş canım hayılısıyla
su sende sağlıcakla kucaklayacaksın kızını
KIZLAR NSAĞOLUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
NE BİLEYİM YAAAAAAAAA BAZAN UMUTLAR TÜKENİYOR
KARAMSARLIK ÇÖKÜYOR
YİNE ÇOK KARIŞIĞIM ÇOKKKKKKKKKK
canım böyle düşünmekle çok haklısın ama bak kısmet kader sadece. şimdi düşün hadi sizde sorun var bizde sorunda ykotu sadece zamanını bekledik değilmi. Bu arada bi arkadaşım aşırı kiloluydu üstelik hormon bozukluğu vardı ve guatrdı. Ve ne oldu biliyormusun düşündüğünün 2. Ayı hamile kaldı üstelik hormonlar uçmuştu guatrda doktorlar bu şekilde bebek gidebilir dediler. Ve ilaçların dozu iki katına çıktı. Ama şimdi kızı 1 yaşında. Yani rabbim isterseeeee değilmi. Innnnşallaaaaaaaaaah.
canım yaaaaaaaaaa ne kadar güzel
suuuuuuu haklısın her şey allahın elinde ve onun ol demesinde
ama 5 kez denedik ve her defasın tedaviye başlarken dr her şeye hazırlık olun diyerek başlıyoruz
doğal asla olmaz diyorlar yaşım 35 oldu
bilmiyorummmmmmmmmmm
allahım oldedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz
ama bu kadar olmsuzlukta bir kişi,de toplanımı bilmiyorum
canım yaaaaaaaaaa ne kadar güzel
suuuuuuu haklısın her şey allahın elinde ve onun ol demesinde
ama 5 kez denedik ve her defasın tedaviye başlarken dr her şeye hazırlık olun diyerek başlıyoruz
doğal asla olmaz diyorlar yaşım 35 oldu
bilmiyorummmmmmmmmmm
allahım oldedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz
ama bu kadar olmsuzlukta bir kişi,de toplanımı bilmiyorum
canım hayılı olsun tedavin
canım ben 3 kez yaptırdım başkente tayfun bey bülent bey ve esra hanım hepside çok iyiler
tüp bebkte adetin 3 günü rutin hormon talilerin yapılıyor birde adeten sonra sulu ultrason dedilkleri bir yöntem var (aşılamadan öncede sana yapılmıştır mutlaka)sonra protokole uygun şekilde uzun yada kısa protokol uyğularlar uzun protokolde adetin 21 günü lukrin le başlayıp 2 adetinde puregn ve ya gonele f le devam edrsin kısa da ise adetin 3. Günü yumrta geliştirici iğnler puregon ve ya goneler kulanırsın 12.15 günlük sürede opu yapılır 3 veya 5 gün transfer olur
canım dogum kontol hapı kistlerin için kulanıldığı gibi bu tedvailerdeki aslı amacı yumurtalığı bir ay öncesinden baskılayıp tedavi döneminde daha iyi sonuç almak içindir
canım evet kan pıhtılaşması için ve genetikler için tetkik yapmıyorlar ben ısrar ettim eğer çok istiyorsan yapalım amabizce gerek yok dediler
ben balcalıda yaptırdım
yani eğer ben istiyorum bunları dersen yaptırlar
uzun oldu galibaaaaaa
esra kızzz nerelerdesinnn ne oldu yumişlerr nasıllar kaç mm olmuşşlarr hadi güzel haberler ver bize cnmm dualarımız seninle cnm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?