- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
slm kızlar nasılsınız
bu ay herkeste bır yogunluk var tedavuye yenı baslayanlarmı dersın test gununu bekleyenlermı dersın transfer olacaklarmı dersın maşşşşşşşş
artık bır nufus patlaması yapalım,
benım durumum cok sukur ııı persembe cuma buyuk ıhtımallen yumolsarımı emanet edıorum ,
rabbımın ıznıylen gusel bır sekılde dollensınler
hafta ıcıde transfer olur ınşşş
elıfcıgım baskentten ben memnunum ayrıca son 1 yıl ıcınde yaptırmadıgın butun testlerı ıstıyrlar senden o konuda rahat olabılırsın.
rabbım herkese hayırlısını versınnnnnnnnnnn
yarın son kontrole gıdecegım ınşşşş
duanızı eksık etmeyınnnnnnnnnnnnn
ccanım işine yararsa ne güzel yazdıkalrımcanım benim çok sağol ya bayağı aydınlattın beni.sizde olmazsanız.akıl akıldan üstündür çünkü.umarım canım hakkımızda hayılısı olur.herşeyin en güzeli en hayılısı olur inşallah.yüce rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz çekemeyeceği acıları yüklemez.inşallah bizimde bir gün yüzümüz güler. öptüm sağol
slm kızlar nasılsınız
bu ay herkeste bır yogunluk var tedavuye yenı baslayanlarmı dersın test gununu bekleyenlermı dersın transfer olacaklarmı dersın maşşşşşşşş
artık bır nufus patlaması yapalım,
benım durumum cok sukur ııı persembe cuma buyuk ıhtımallen yumolsarımı emanet edıorum ,
rabbımın ıznıylen gusel bır sekılde dollensınler
hafta ıcıde transfer olur ınşşş
elıfcıgım baskentten ben memnunum ayrıca son 1 yıl ıcınde yaptırmadıgın butun testlerı ıstıyrlar senden o konuda rahat olabılırsın.
Rabbım herkese hayırlısını versınnnnnnnnnnn
yarın son kontrole gıdecegım ınşşşş
duanızı eksık etmeyınnnnnnnnnnnnn
yetercim sana 2 ebriyo koydularmı cnm bak yaşın 35 i geçmiş bence hiç ümidini kesme cnm zaman kaybetmeden denemeye devam et cnm.ben 7. Denemede bebegine kavuşanları duydum cnm.rabbim büyük.senin dr. Da anormalmiş.moral verecegine herşeye hazır olun diyor bence sen bu defa başka bir klinige git hatta ankarada yaptır bence orayı çok tavsiye ediyorlar.benim maddi durumum i.olsa orda yaptırmayı düşünüyordu cnm .orda misafir konagıda varmış bence araştır.
allh razı olsun kızlarrrrrrrrrrrr
artık oturamıorum cok baskı yapıor karnım
cok heyecanlıyım
sonucu ne olursa olsun haftaya melegım annesınlen olacak ınşşşşşşşş
esra canım 2011 bebğinle buşuştuğun yıl olcak
inşşşşşşş
bılorum canım dularda bulustugumuzu
cnmm benimmmmmmm düşünmenn yeterr.yavrum bana kalp atışlarını duyursunda o bana dünyadaki en güzel hediye olur cnm.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrr hem çok heyecanlıyım hemde çok endişeliii
neyle karşılaşacagımı bilemiyorumm.herasles sen hamilemiyim diye bende bebgimin kalp atışlarını duyacammı diye stresteyiz bitmiyor bu stres hamile kalmaklada bitmiyor.rabbim bu benim yaşadıgım sıkıntıyı size yaşatmasın.insaallah hemen duyun yavrunuzun sesini.
herasles cnm bence senin bebişin sana şuan tutunuyor inan ben öyle hissediyorum.insaallah saglıgıyla gelsin yavrun cnm.şimdi senin test günün ne zaman onu söylememişsin cnm
Canım benim ,inşallah hayırlısı ile duyarsın bebişin pıt pıt seslerini:)Benim test cuma günü inşallah.Az kaldı ve heyecan dorukta bakalım ne olacak?2011 hepimize üğur ve bebeklerimizi getirsin inşallaaaaahhhhhh.Sağlıklı ve sevdiklerinizle birlikte 2011 i geçirmenizi dilerim.Öpüyoruz sizii
canımmm çoook sevindim yaa. ne güzel haberlerrrr. hadi bakalım 4 5 güne kuzucuğuna kavuşacaksın... 8.5 ay sonrada kucağında olacakkk. bizde güzel haberlerle geldik. doktor bile maşallah çekti kızıma. eşimede hadi bakalım dedi annemizi ödüllendir bişey al. iyi bakmış dedi. 2 hafta ileri gitmişiz maşallah. 1479 gram olmuş kızım maşallah. yüzünü gördük aynı eşime benziyor. birden ağzımdan aaa ulaş aynı sana benziyor çıktı zaten. doktorda döndü baktı bebeğe baktı aa evet dedi aynı. ama eşimi görseniz nasıl seviniyor gülüyor. bu arada o kadar şey yedim cadı kızım doktor gelene kadar vurdu. sonra doktor ultrason aletini koydu. bi vurdu. kafasını ölçerken ağzını kapatıp açıyordu sanki söyleniyor gibi. sonrada uyudu. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaah. dualarımız heppp sizinle.
herkess neredeee yaaaaaaaaaaaaa ben heyecandan ölüyorummm bu heyecanımı paylaşacak kimse yokkk
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Haftaya salı eşimin en samimi arkadaşlaı bize eliyormuş ikisininde iki çocuğu var..
Kabus gibi bir akşam beni bekliyor...
canım benim inşallah herşeyin hayırlısı hakkında.iyi maşallah az kaldı desene .bugünlerde geçecek yüce rabbimin izniyle.esracığım bişey daha sorcam ben.sen uzun protolle yaptın dimi okuduğum kadarıyla.neden buna nasıl karar veriyorlar doktorlar neye göre yani canım. sende sorun neydi.yumurtan mı büyümüyor yoksa eşindemi mi bir problem vardı canım .eşinede test falan yaptırdılarmı canım .bu benim kafama çok takılıyor çünkü ben aşılama yaptırdığımda sulu ultrasyon yapmamışlardı.merak ettim canım .çünkü benim zman kısıtlı o yüzden yazın 2 ayım var sadece .inşallah kısa protokol olur .ilaçlara ne kadar ödedin canım .sen iskenderundaydın dimi.beni aydınlatırmısın canım sana zahmet olmazsa.
canımmm çoook sevindim yaa. ne güzel haberlerrrr. hadi bakalım 4 5 güne kuzucuğuna kavuşacaksın... 8.5 ay sonrada kucağında olacakkk. bizde güzel haberlerle geldik. doktor bile maşallah çekti kızıma. eşimede hadi bakalım dedi annemizi ödüllendir bişey al. iyi bakmış dedi. 2 hafta ileri gitmişiz maşallah. 1479 gram olmuş kızım maşallah. yüzünü gördük aynı eşime benziyor. birden ağzımdan aaa ulaş aynı sana benziyor çıktı zaten. doktorda döndü baktı bebeğe baktı aa evet dedi aynı. ama eşimi görseniz nasıl seviniyor gülüyor. bu arada o kadar şey yedim cadı kızım doktor gelene kadar vurdu. sonra doktor ultrason aletini koydu. bi vurdu. kafasını ölçerken ağzını kapatıp açıyordu sanki söyleniyor gibi. sonrada uyudu. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaah. dualarımız heppp sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?