Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımmm çoook sevindim yaa. ne güzel haberlerrrr. hadi bakalım 4 5 güne kuzucuğuna kavuşacaksın... 8.5 ay sonrada kucağında olacakkk. bizde güzel haberlerle geldik. doktor bile maşallah çekti kızıma. eşimede hadi bakalım dedi annemizi ödüllendir bişey al. iyi bakmış dedi. 2 hafta ileri gitmişiz maşallah. 1479 gram olmuş kızım maşallah. yüzünü gördük aynı eşime benziyor. birden ağzımdan aaa ulaş aynı sana benziyor çıktı zaten. doktorda döndü baktı bebeğe baktı aa evet dedi aynı. ama eşimi görseniz nasıl seviniyor gülüyor. bu arada o kadar şey yedim cadı kızım doktor gelene kadar vurdu. sonra doktor ultrason aletini koydu. bi vurdu. kafasını ölçerken ağzını kapatıp açıyordu sanki söyleniyor gibi. sonrada uyudu. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaah. dualarımız heppp sizinle.

ccanım işine yararsa ne güzel yazdıkalrım
inş her şey iyi olsun

esra canım her şey güzel olcak bebğinle birlikte 2011 de
güzelikler yaşayacasınız

canımbizim zaten 2 tane embiryomuz olmuyorki olsa transfer yapılacak canım bende çok istyorum istb ve ya ank ama benim son iki tedavimde ailem destek oluyor

allh razı olsun kızlarrrrrrrrrrrr
artık oturamıorum cok baskı yapıor karnım
cok heyecanlıyım
sonucu ne olursa olsun haftaya melegım annesınlen olacak ınşşşşşşşş

allh razı olsun kızlarrrrrrrrrrrr
artık oturamıorum cok baskı yapıor karnım
cok heyecanlıyım
sonucu ne olursa olsun haftaya melegım annesınlen olacak ınşşşşşşşş

esra canım 2011 bebğinle buşuştuğun yıl olcak
inşşşşşşş

bılorum canım dularda bulustugumuzu

canım benim inşallah herşeyin hayırlısı hakkında.iyi maşallah az kaldı desene .bugünlerde geçecek yüce rabbimin izniyle.esracığım bişey daha sorcam ben.sen uzun protolle yaptın dimi okuduğum kadarıyla.neden buna nasıl karar veriyorlar doktorlar neye göre yani canım. sende sorun neydi.yumurtan mı büyümüyor yoksa eşindemi mi bir problem vardı canım .eşinede test falan yaptırdılarmı canım .bu benim kafama çok takılıyor çünkü ben aşılama yaptırdığımda sulu ultrasyon yapmamışlardı.merak ettim canım .çünkü benim zman kısıtlı o yüzden yazın 2 ayım var sadece .inşallah kısa protokol olur .ilaçlara ne kadar ödedin canım .sen iskenderundaydın dimi.beni aydınlatırmısın canım sana zahmet olmazsa.

Canım benim ,inşallah hayırlısı ile duyarsın bebişin pıt pıt seslerini:)Benim test cuma günü inşallah.Az kaldı ve heyecan dorukta bakalım ne olacak?2011 hepimize üğur ve bebeklerimizi getirsin inşallaaaaahhhhhh.Sağlıklı ve sevdiklerinizle birlikte 2011 i geçirmenizi dilerim.Öpüyoruz sizii

inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

haftaya salı eşimin en samimi arkadaşlaı bize eliyormuş ikisininde iki çocuğu var..

kabus gibi bir akşam beni bekliyor...

cnmm benimmm hadiii insaallah kuzun seninle ben hissediyorum.insaallah yegenime i.bak.ayy cnmm bendekii heyecanıı anlatamamm sana 2de gidecegiz artık saat sayıyoruz.ama varya içim içime sıgmıyor.ne olacak çok merak ediyorum rabbim hayırlı haberleri almayı nasip eder insaallahh cnm ya dualarınızı eksik etmeyin saat :26: 2 de :26:sizin dualarınızıı hissedecezz insaallah güzel haberler getirecegiz insaallah

amanda aman teyzoşuu yesinn yerfıstıgınııı 2 haftada önden gidermişş maaaşşallahhhhh
eee babası sevinmez mi cnm hangi baba istemez benzesin :::::::: ama ben benimle eşimin karması olsun istiyorum.insaallah

herkess neredeee yaaaaaaaaaaaaa ben heyecandan ölüyorummm bu heyecanımı paylaşacak kimse yokkk

inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Haftaya salı eşimin en samimi arkadaşlaı bize eliyormuş ikisininde iki çocuğu var..

Kabus gibi bir akşam beni bekliyor...

eylülüm alıştır kendini allah izin verirse
senin meleğinde gelecek
inşşşşşşşşşşşşşşş

bnde deıl esımde sorun var. esıne vede sana yapılan tahlıllere muayenelere vede yasa gore hareket edıolar yumurtanın kalıtesıne gore kısa yada uzun protokolu uyguluyorlar

bebegım bebegının kalp atısları hayırlı olsun canım
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp eylesınnnn

eylul bırak kım gelırse gelsın kendını ıtrese sokma
benım hıc aklıma gelmez öle yok cocuklu gelecekte ban asıkıntı basacak :)
rabbım bızede tatdırsın

ben belkı gıremeyebılırım bır kac gun
hem beynen hemde vcuden kendımı cok yorgun hısedıorum
cuma yumoslarım toplanıor
allh ızın verırse 2010 un sonunda yumoslarımı rabbıme emanet edıorum
sızınde dualrınızlan ınş sıkı sıkı tuttunurlar
pazartesı yada carsamba transferım var

ay keske anasına benzeseydı :) esın sevınmezmı ya evladı ıste allhım bagslasın onu sıze sag salım
2 hafta onceden gıdıormussunuz maşşşşş benım olişimden bayahı buyuk olacak bu kız belli :) kız yoksa benım golanı ıstemıor dıemı hafta atlıor :))))))ona dekı yılda atlasa dunur olaacaz :=) ınşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…