Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yetercıgım bugun kanamam olunca doktorum hemen tahlıl istedi bugun sonucunun cıkacagı bır yerde yaptır dedı saglık ocagı ertesı gun verıyoe sonucu ben ozel tıp merkezınde yaptırdım o yuzden.Allah hayırlı hamılelıkler nasıp etsın.demek kı hayırlısı boyleymıs.Vaktı gelmemıs demek kı

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam
bilirim şu an sana ne söylense bir şey ifaade etmez
geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir şeyi
inşş en kısa zamanda pozitif gör canım

çok üzüldüm , dediğin gibi hayırlısı böyleymiş..
ikinci denemene gerek kalmadan doğal yolla sağlıklı ve hayırlı evlada hamiş olursun inşallah

İnşallah kızlar tabı kı zor bır durum ama Allah dermansız dert vermesın.Once bızler saglıklı olalım kı saglıklı evlatlarımız olsun.Ben ınanıyorum kı er yada gec hepımızın bebişleri olacak.Belki dogal yoldan bıle olur bundan 6 ay once esımde azospermı vardı bız tup bebek bıle dusunemıyorduk.Yoktan var eden yüce Allah'ım suan ileri hareketli spermide nasip etti bize.Yılmak yok umutsuzluk yok sadece bırazcık zaman:))))

esracıgım kendı derdımden senı unuttum kusura bakma yarın opun var degıl mi?Bol sans dılıyorum sımdıden sana opudan sonra soylerler kac yumurtan toplandı bıze bıldır canım?Senın heyecanını beklıyoruz sımdı hadı bakalım....

canım üzüldüm yaaa.yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin bize.ama gerçekten çok üzüldüm o kadar emek ver ve sonunda umutsuzluk neyse sen yinede kendini toparla canım umutsuzluk yok.inşallah en kısa zamnda bizde kavuşuruz

hayırlı olsun canım kendine dikkat et.sanada çok sevindik.inan elimiz yüreğimizde bekliyoduk .inşallah sa salim kucağında alırsın canım .sen iyi beslen stres yok canım .canım bu arada sen aşılma ile mi yoksa doğal yoldan mı.sorun neyi sende mi yoksa eşindemiydi.kaç yıldır uğraşıyordun

seninde hayırlı olsun.az kaldı canım.inşallah sen hayırlı haberler verirsin.dualrımız seninle canım benim

cnmm yaaa ben hep pozitif düşünmeye çalıştım çok üzüldüm şimdi ama çalışmalara devam Allahımdan hiç ümit kesilmez yoktan var eden o .cnm i.dileklerin için saol.şükürler olsun melegim benimle sıkı sıkıya tutundu bana insaallah rabbim ona saglıklı uzun ömürler versin sana da en kısa sürede hayırlısıyla bebişini nasip etsin cnm benim
cnm esram i.dileklerin için saol cnm yarın insallah sende bi sürü yumiş alırsında şansın dahada artar cnm herzaman dualarımdasınız
şimdi gördüm ben bu güzel haberi....inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder kuzuları
cnm benim seni merakta bıraktıgım için şimdi çok üzüldüm pc başında fazla kalmam yasaklandı eşim tarafından zararlıymış oyüzden burayada haberi verdim çıktım cnm. i.dileklerin için saol cnm insaallah kuzularımız saglıklarıyla sıhatleriyle gelirler.rabbim onlara saglıklı uzun ömürler versin.insaalalh

cnm öncelikle i.dileklerin için tşkler.rabbim insaallah bütün isteyenlerede nasip etsin inanılmaz güzel bir duygu.cnm eşimdede bendede bi sorun yoktu biz açıklanamayan infertilite ydik .2 kez aşılama denedik olmadı .rabbim dogal yoldan verdi cnm şükürler olsun.
2 ay dogal kür yaptım 15 gün sogan suyu 21 gün incir kürü yaptım.arkasındanda preseed kayganlaştırıcı jel aldım ama önce rabbim şükürler olsunki bana ol dedi insaallah sizlerede der rabbim.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim hepimizin dualrını kabul etsinnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
elfida eylül tedavileriniz su gibi geçsin bebklerinizi gelsın
bebğm suuuu sağlıcvakla gelsin küçük yeğencikler
herasles canım rabbim 2011 de seni hiç umadığın bir anda sevindirsin inşşşş

selam kızlar neden bugun kimse gelmemiş.ben bugun yeni yıldan saglık mutluluk ve huzur diliyorum kızlar kendim için ve sizler için insaalllah.bu yıl bebek sahibi olamayanlara insaalalh 2011 de bebbişleri karınlarına dolsun rabbim dualarını kabul etsinnn.

günaydın kızlar herkes nereedee yaa ???

günaydın kızlar herkes nereedee yaa ???

günaydın canım nasılsın

ARKADAŞLAR DÜN ESRANIN OPU SU VARDI ÇOK ARADIM ANCAK TELİNİ AŞKAMA AÇTI
YORGUNDU HALA SESİ
16 YUMOŞUNU TOPLAMIŞLAR BU ARAYIP BİLGİ, VERECKLERMİŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR

maaaşşallahhh çok güzel yumurtalarıı olmuşşş insaallahh hayırlısıyla bebişe dönerler cnm çok sevindim

esracımm bekledın bekledınn sonunda yumoşlar toplandı işte
bugun aramıslardır sabah kaçı döllendi diye
hepsi sağlıcakla döllenmiştir inşallah
tatlım sen puregon kullandın değilmi kaç ünite başlamıştın
hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızla sabhatan buyana esayı aıyorum ama açmıyor
bende merak etttim kaçtansi dölenmiş diyeeee
inşş iyi kalitede iyi sayıda embiyoso olur

kızla sabhatan buyana esayı aıyorum ama açmıyor
bende merak etttim kaçtansi dölenmiş diyeeee
inşş iyi kalitede iyi sayıda embiyoso olur
bende merak ettim şimdi bukadar kısa sürede belli oluyormuymuşşş.hadii insaallah hepsi döllenmiştirr yaaaaa hepsii 1. kalitedir insaallah

bende merak ettim şimdi bukadar kısa sürede belli oluyormuymuşşş.hadii insaallah hepsi döllenmiştirr yaaaaa hepsii 1. Kalitedir insaallah

canım bu gün kaç tanesi dölenmiş haber verirler
ama esra telini açmıyor
merak ettim yaaaaaa:26::26::26::26::26:

canım bu gün kaç tanesi dölenmiş haber verirler
ama esra telini açmıyor
merak ettim yaaaaaa:26::26::26::26::26:

cnm insaallah bi sorun yoktur bak şimdi bende telaşlandım.iyidirler insaallah.haber alırsan hemen yaz yeter cnm

gunaydın kızlar
pazartesı gunu yumurtalrım toplandı 16 taneydı
cok sancım oldu kalkamayacak derecede
dun aradıklarında 15 tanesı olgun 10 tanesı dollendı dedıler
bıraz once aradıklarında hcure sayılarını sölemedıler ama 9 yumurtamın durdugunu söledı
kalıte bakımından sordum sımdılık orta yanı2. kalıte dedi
moralım alt ustttttt suan canım cok sıkkın
yarın saat 11 de transferım var
beynım durmus
2. kalıte kotumu ((((yada yarına kadar durumu değişebılırmı
ben annemde kalıorum suan o yuzden gıremıorum nete falan pek

ayrıca prugen 900 ıle tedavıye basladım benn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…