- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Yetercıgım bugun kanamam olunca doktorum hemen tahlıl istedi bugun sonucunun cıkacagı bır yerde yaptır dedı saglık ocagı ertesı gun verıyoe sonucu ben ozel tıp merkezınde yaptırdım o yuzden.Allah hayırlı hamılelıkler nasıp etsın.demek kı hayırlısı boyleymıs.Vaktı gelmemıs demek kı
Yetercıgım bugun kanamam olunca doktorum hemen tahlıl istedi bugun sonucunun cıkacagı bır yerde yaptır dedı saglık ocagı ertesı gun verıyoe sonucu ben ozel tıp merkezınde yaptırdım o yuzden.Allah hayırlı hamılelıkler nasıp etsın.demek kı hayırlısı boyleymıs.Vaktı gelmemıs demek kı
canım üzüldüm yaaa.yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin bize.ama gerçekten çok üzüldüm o kadar emek ver ve sonunda umutsuzluk neyse sen yinede kendini toparla canım umutsuzluk yok.inşallah en kısa zamnda bizde kavuşuruzesracıgım kendı derdımden senı unuttum kusura bakma yarın opun var degıl mi?Bol sans dılıyorum sımdıden sana opudan sonra soylerler kac yumurtan toplandı bıze bıldır canım?Senın heyecanını beklıyoruz sımdı hadı bakalım....
günayydınn herkeseeeeeeeeeee ewett kızlarr ben gelemden güzel haberler gelmişş bile.şükürler olsunnn bebbişimin kalbi pıt pıt atıyordu 1 hafta geri dedi gelişimi .ama o önemli deil dedi .
ocagın 20sinden sonra tekrar gidecegiz ve gelişimine bakacagız kuzucugumunn.
darısı sizlere olsun kızlar dualarım hep sizinle .
kzılar ıı aksamlar hepınıze sımdıden mutlu huzurlu herseyden once saglıklı yıllar dılerım
rabbım herkesın muradını versın ınşşşşşşşşşşşşşşş
nazancıgım rabbım kucagınada saglıklan almayı nasp eylesın
esra negatıfı duyunca kotu oldumallhım sabır versın
cnmm yaaa ben hep pozitif düşünmeye çalıştım çok üzüldüm şimdi ama çalışmalara devam Allahımdan hiç ümit kesilmez yoktan var eden o .cnm i.dileklerin için saol.şükürler olsun melegim benimle sıkı sıkıya tutundu bana insaallah rabbim ona saglıklı uzun ömürler versin sana da en kısa sürede hayırlısıyla bebişini nasip etsin cnm benimKızlar sıze ıyı haberler veremıyorum uzgunum test yaptırdım bugun kanamam oldu cunku.Bırgun once vermek zorunda kaldım testı.Negatıf benım sonucum Allah sızleri tedavılerınde bos cıkarmasın.Bebefim canım benım cok sevındım kucuk fasulyenın pıt pıtlarını:)Gelısmesı bır hafat gerı bıle olsa o bırden atak yapar ve hızla gelısır sen ıyı beslen ve hıc canını sıkma hıcbıseye.Bebekler annesının duygularını hısseder:))
cnm esram i.dileklerin için saol cnm yarın insallah sende bi sürü yumiş alırsında şansın dahada artar cnm herzaman dualarımdasınızkzılar ıı aksamlar hepınıze sımdıden mutlu huzurlu herseyden once saglıklı yıllar dılerım
rabbım herkesın muradını versın ınşşşşşşşşşşşşşşş
nazancıgım rabbım kucagınada saglıklan almayı nasp eylesın
esra negatıfı duyunca kotu oldumallhım sabır versın
cnm benim seni merakta bıraktıgım için şimdi çok üzüldüm pc başında fazla kalmam yasaklandı eşim tarafından zararlıymışşimdi gördüm ben bu güzel haberi....inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder kuzuları
hayırlı olsun canım kendine dikkat et.sanada çok sevindik.inan elimiz yüreğimizde bekliyoduk .inşallah sa salim kucağında alırsın canım .sen iyi beslen stres yok canım .canım bu arada sen aşılma ile mi yoksa doğal yoldan mı.sorun neyi sende mi yoksa eşindemiydi.kaç yıldır uğraşıyordun
günaydın kızlar herkes nereedee yaa ???
günaydın canım nasılsın
ARKADAŞLAR DÜN ESRANIN OPU SU VARDI ÇOK ARADIM ANCAK TELİNİ AŞKAMA AÇTI
YORGUNDU HALA SESİ
16 YUMOŞUNU TOPLAMIŞLAR BU ARAYIP BİLGİ, VERECKLERMİŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR
esracımm bekledın bekledınn sonunda yumoşlar toplandı işte
bugun aramıslardır sabah kaçı döllendi diye
hepsi sağlıcakla döllenmiştir inşallah
tatlım sen puregon kullandın değilmi kaç ünite başlamıştın
hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bende merak ettim şimdi bukadar kısa sürede belli oluyormuymuşşş.hadii insaallah hepsi döllenmiştirr yaaaaa hepsii 1. kalitedir insaallahkızla sabhatan buyana esayı aıyorum ama açmıyor
bende merak etttim kaçtansi dölenmiş diyeeee
inşş iyi kalitede iyi sayıda embiyoso olur
bende merak ettim şimdi bukadar kısa sürede belli oluyormuymuşşş.hadii insaallah hepsi döllenmiştirr yaaaaa hepsii 1. Kalitedir insaallah
canım bu gün kaç tanesi dölenmiş haber verirler
ama esra telini açmıyor
merak ettim yaaaaaa:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?