Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

eylül ne yapıyorsun canım
nasıl gidiyorrrrrrrr

kızlar bu arada esrayı arıyorum ama telefonu kapalı
merak ettim nasıl geçti diye
inşş her şey yolundadır

sağol yeter valla içimi dökmesem patlayack gibi oluyorum beni anlayan birileri olunca umuduma yeniden sarılıyorum ben.siz olmazsanız kafayı yerim ben herhalde.canım benim benimle dertleştiğin için sağol.birbirimize destek olalım bu yolda.sağol .yeniden umutlandırdın beni.bir anlık oluyor öyle eğer anlatmazsam daha çok içim acıyor canım yanıyor.kalbim ağlıyor.amam böle olunca rahatlıyorum terapi gibi.sizleri çokkkkk seviyorum .iyiki varsınız...

canım inan bana hepimize oluyor aynı şaylar bazan ben kendimi ağlarken buluyorum
geliyorum buraya yazıyorum az önce diğer topiğede yazdım
çümkü çok içim acıdı eşimin bana aldığı ilk çiçeğe tutşturduğu notu buldum
atmamışm
eşim keni ve doğacak oğlumuzun ağzından not yazmış bana çok ağladım çok üzüldüm
ve çeyizimde getirdiğim bebk bataniyesi yorganı vs her şey duryormuş onları aldım çok ağladım çocuğu olan birine verdim
öncede vermiştim ama hepsini vermemişm her halde
düğün davetiyemii saklamışıtım tabi içinde hayalrımıda onalrı hatıladım
çok fena oldum çok ağladım üzüldüm

allahım herkesin yüzünü güldürsün
rabbim kimseyi eksik bırakmasın

Yetercıgım neden bu kadar umutsuz dusunuyorsun yüce Allah'ın mucizesi bitmez.Nıce ınsanlar duyuyoruz yıllarca denıyorlar olmuyor dıye vazgecıyorlar ve Allah tarafından dogal yolla hamıle kalıyorlar.Haklısın bu tedavıler cok masraflı ve gercekten belımızı bukuyor.Ama Allah bızlere ve eslerımıze can saglıgı versın sonunda mutlu olacagız ınsallah bızlerde.

Elfıda canım hepımız aynı sıkıntıları yasıyoruz ve aynı seylerı hıssedıyoruz ama guclu olmalıyız canım.Bebeklerımızın bıze tutuabılmesı ıcın guclu olalıyız.Nıye ıgrenc oldu yuzum dıyorsun eşin senı her halınle begenıyor mu onemlı olan o.Bak ben ılk kez tup bebek denedım ve sonuc olumsuz oldu.Uzuldum cok uzuldum ama umudumu yıtırmemeye calısıyorum.Allah'tan umut kesılmez.Dualarımız kabul olacak ben ınanıyorum lutfen sızde ınanın.Aynı seyı sadece ben mı dusunuyorum sıyecektım kı sen benım dusuncelerımı dıle getırmıssın.facete herkes bebek resımlerını koyuyor ve bız sadece onları ızleyıp bebeklerını sevmekle yetınıyoruz.Ama bu bır sınav ve sabırlı olmamız gerekıyor.Bırbırımıze desteklerımızı esırgemeyelım olur mu?kendınıze ıyı bakın

eylül sende mı seyhan baskentte tedavı goruyorsun?yasın kac acaba mahsuru yoksa?

Pardon canım senınle ozelden mesajlastıgımızı hatırladım sen adana tup bebekte tedavı goruyorsun.

canım inan bana aklımla hareket ettiğimde bende hep böyle söylüyorum ama işin içine duygular girince kendimi tutamıyorum yaaaaaaaaaa biliyorum bütün bunlar yorgunluktan yaşadıklarımıın ağrlığından oluyor inşşşş geçecek inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inanıyorum inanmak istiyorum bir şeyler düzelsin istiyorumm
bilmiyorum
karmakaroşım yaaaaaaaaa

21.günü bekliyorum.. Pazar günü iğnelere başlayacam..
Esradan hayırlı aberleri bekliyoruz..
Sen ne yaptın arkadaşım?

canımm pazara bir şey kalmamış
inşş her şey güzel olsun
canım ben bu gün çok aradım esrayı ama telefonu kapalıydı
hiç açmadı yani bilmiyorum neler oldu
inşş her şeyyolunda gitmiştir

canım benim bende 3.5 yıl ugraştım canım hiç kolay geçmedi senin dedigin gibi bende isyanların eşiginden döndüm.kızlar lütfen isyan etmeyin üzülmeyin aglayın rahatlayıniçinize atmayın ama isyan edip üzüleceginize açın kuran okuyun inanki okadar rahatlatıyorki.ben sıkıntılı oldugum anlarda hep öyle yaptım her gece aglayarak göz yaşlarımla dua ettim yavrumu istedim rabbimden şükürler olsun sonunda verdi .insaallah devamınıda nasip eder.sorunsuz bir hamilellik sorunsuz bir evlat dünyaya getirmemi nasip etsin.inanhamiel kalmakla bitmiyor onu içinde taşımak yaşayıp yaşamadıgını o stres varya ancak yaşayan bilir.sen dersin şimdi bende derdim aman hamile kalımda gerisi gelir.insaalalh hamile kalırsın vebeni anlarsın canım

yeteryaaa içimii dagladınn ha kızlarrr bune umutsuzlukyaaa Allah rızası için açın kuran okuyun lütfen bu buhranlarınız hep bitecek.sıkıntınızı alacak rabbbim sabrını versin insaaallah.

tedavin hayırlı olsun canım bol şans insaallah güzel haberler lırsında bu topigi sevindirirsin.şenlendirirsin .

Selam canlar internet bağlandı hemen siteye girdim.S&u,yeter,bebeğim,esra,elifeda,yeter,herasles,eylül canlar hepinize günaydın.Geriye dönük okuyamadım.s&u, bebeği hamilelik nasıl gidiyor?esra,herasles tedavi süreciniz nasıl geçiyorrİ?yeter ,eylül ve benim gibi beklemde olanlar ne zaman star vereceksiniz.Yüce Rabbim hepinizin bebişlerini kucağınıza almak nasip etsin.Kolay gelsin.

günaydın kızlarrrrrrrrr

çok şükür canım yaaaa iyiyiz

bebğim_01 canım inan bana ben her an dualardayım hiç dilimden düşürmüyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin

GÜNAYDIN KIZLAR ESRACIĞIm tranfer sonrası çok iyi dinlem yorma kendini.bebeğim sanada bebeğin bolluk ve şsnş getirsin,s&u canım sende evde kendini yorma,yeterciğim ben ve sen beklemedeyiz biliyorum .Allahtan hayırlısı belim için buğün kontrole gideceğim dr uygun görürşe adetimde seyhan başkente gideceğim.Allahtan hepimiz için hayırlısı.Canım elifeda canını sıkma hepimiz aynı durumdayız hatta bende rezerv azlığı bile var .Önce morelini yüksek tut bak ben 1 yılda 1 yarım kalan denemem oldu 2.deneme öncesi ameliyat oldum.Kısmet olursa 2.ye başlayacagım.Allahtan umut kesilmez hakkımızda hayırlısı ise olur.Kızlar topikte buluşalım.Aren canım ne haber?

çok şükür canım yaaaa iyiyiz

bebğim_01 canım inan bana ben her an dualardayım hiç dilimden düşürmüyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin
canım saol i.dileklerin için teşşekkürler.dualarınızla ve dualarımla ayakta duruyoruz .her kapıyı dualarımız açar insaallah hepimizin dilekleri kabul olsun .

canım benim ne güzel yazmışsın rabbim elbette sizlerede verecek demekki vadeniz var ama verecek insaallah .kimisi hemen evlendigi gün hamile kalıyor kimisi korunmayı bıraktıgı gün bizde Allahım ne zaman emreder insaalalh .çok şükür ben kavustum darısı sizlere insaalalh

günaydın kızlar. yazdıklarınız beni geçmişe götürdü. kendimi çok tuhaf hissettim. hemde üzüldüm. Allahıma çok şükür 5 yıl sonra nasip etti bize İnşallah sağlıkla kucağımada alırım. bebeğimede 3.5 yıl sonra. kendiliğinden hemde. Rabbim vaktibi getirince herşey bahane. Allahım sizlerinde vaktinizi getirsin İnşallah.dualarımız hep sizinle. emikadım hoşgeldin canım. çok şükür internetin oldu sendende ayrı kalmayacaz artık.

Canım önemli olan hayırlısı Allahın izni ile inşallah olur.

suu hoşgeldin canım neredeydin yaaa
merak ettik

canlar esrayı aradım ama hala kapalı teli merak ettim nasıl acaba

gunaydın kızlar
agır gırıp ve oksurugun ardından bugun bıraz daha ıyıyım
kasık agrılarım cok opudan dolayı
ben ıyıyım hamdolsun
sızlerı cok ozledım
bugun 3. gunum sankı hıc gecmıor gunler
duanıza ıhtıyacım var
sızı sevıorum opuldunuzzzzzzz

herkese günaydınlarrrrrrrr

Canım çok merak ettim seni yaaaaaaaa
aradım tel kapalı mesajda attım
neyse iyi olda
şeker geçer günler rahat ol kendini yorma
inşşş bebğin seninle
sana sımsıkı tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…