gunaydın kızlar
pazartesı gunu yumurtalrım toplandı 16 taneydı
cok sancım oldu kalkamayacak derecede
dun aradıklarında 15 tanesı olgun 10 tanesı dollendı dedıler
bıraz once aradıklarında hcure sayılarını sölemedıler ama 9 yumurtamın durdugunu söledı
kalıte bakımından sordum sımdılık orta yanı2. kalıte dedi
moralım alt ustttttt suan canım cok sıkkın
yarın saat 11 de transferım var
beynım durmus
2. kalıte kotumu((((yada yarına kadar durumu değişebılırmı
ben annemde kalıorum suan o yuzden gıremıorum nete falan pek
ayrıca prugen 900 ıle tedavıye basladım benn canım
pskılojım cok bozuldu
butun umıtlwerım gıttı
berbatım
rabbım ban abagslasın sadece bunu ıstıyorum
yarına kadar durum değişebılırmı?
canım yaaaaaaa
yapma böyle değişe bilir tabki ama 2. Kalite kötü değil
seni anne yapar böyle gidemezsin bebğini almaya
kendini toparlara pozitif gitmlesin
her şey güzel olcaka canım
:83:
ınş artık kısmetttt
:83:
ınş artık KISMETTTT
kıslar baskentte pgt yapıyorlarmıı ben ınternetten baktım sayfalarına yaptıkları seyler arsında yok
2 denememı deorda yapıcam ama embriyolara pgt yapılmasını ıstıorum ama yapılmıo sanırım bılen varmı
ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
ınşş gusel haberlerlen donerım yanınızaaaaa
duanızı eksık etmeyın
rabbıme emanet olun ınşşşşşşş
ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
ınşş gusel haberlerlen donerım yanınızaaaaa
duanızı eksık etmeyın
rabbıme emanet olun ınşşşşşşş
gunaydın kızlar
pazartesı gunu yumurtalrım toplandı 16 taneydı
cok sancım oldu kalkamayacak derecede
dun aradıklarında 15 tanesı olgun 10 tanesı dollendı dedıler
bıraz once aradıklarında hcure sayılarını sölemedıler ama 9 yumurtamın durdugunu söledı
kalıte bakımından sordum sımdılık orta yanı2. kalıte dedi
moralım alt ustttttt suan canım cok sıkkın
yarın saat 11 de transferım var
beynım durmus
2. kalıte kotumu((((yada yarına kadar durumu değişebılırmı
ben annemde kalıorum suan o yuzden gıremıorum nete falan pek
ayrıca prugen 900 ıle tedavıye basladım benn canım
canım inşallah hayırlı haberlerle geri dönersinbize.canım yüce rabbim ol dedikten sonra herşey bahane .kalbini ferha tut.yenilmek yok kızlar umudumuzu hiçç yitirmeyel,m biz.hakkımızda hayırlısı
kızlar nasılsınız iyimisiniz elfida nasıl gidiyor canım tedavincanım oncelıkle gecmış olsun.yumurta sayın ıyı ve cogunun kalıtelı yumurta olması da ıyı.
bu sekılde devam ederler buyuk ıhtımal ve dondurulmus embrıyon bıle olur.kalıtesını cok fazla dert etme.bak benımkıler 1.kalıteydı de ne oldu?ıkısıde tutmadı.hucre sayıları da cok ıyıydı hersey kısmet.3.gun transferı yapıyorlar demek kı sana da bu konuda bılgı al bence neden 5.gun transferı yapamıyorsunuz dıye?ayrıca hergun acıp ınkubator dedıklerı o koruma dolaplarını hergun acamıyorlar dıye bılıyorum.Neye ıstınaden sana 2.kalıte dedıler bu embrıyolar ıcın anlamdım.Hıc sıkma canını bu sıtede bıle ıkı hucrelı embrıyolarla hamıle kalan bıcok kısı var...
umarım 2011 hepimize hayırlı gelir.
sizleri seviyorum. öpüldünüz...
günaydın kızlar transferden önce esrayla görüştümm morali çok iyiydi kulagını çektim biraz moral bozucu yazılar yazdıgı için kızdım pozitif ol dedim bebişini al ve gel dedim.hep olumlu düşün dedim yegenimide almadan gelme dedim gülüştük çok iyiydi ama çıktıktan sonra aramadım arasam bile eminim anestezinin etkisindedir halen .insaallah güzel ahberler getirecek bizlere.
elfida canım sanki enim duygularımı yazıyorsun beni anlatıyorsunkızlarrrrrrrrr yadım edin gözyaşalrım sel olup gidiyor benim yine.niye bilmiyorum .ya biz niye bu dertleriyaşıyoruz.ben isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor kızlar.bıktım yoruldum ....belara bende acayi sivilce yaptı ya bide bunlarla uğraşıyorum zaten berbat bir suratım vardı daha önceki sivilce izlerim yenidüzeliyordu ama yine eskiye döndü.aynaya amak istemiyorum.şimdiden aşılama stresi aslında aşılama değilde okuldan nasıl izin alcam ne yapcam ne etcem bilemiyorum.biliyorum bu bizim sınavımız ama neden mutluluğu hak etmiyoruz biz.dün yine herkes için dua ettim allhım dedim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama .umutsuzca beklemek yoruyor ne yöne gideceğimizi bilememek yoruyor.deli gibi ağlamak istiyorum ben .kızlarrrrrrr bana yardım edin.lütfennnn.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.face bir giriyorum herkes ya hamile ya bebek resimleri anlamadım bizde mi ssorun .bu kadar kolaymı ya.esra erol bile hamile .reklam yaptı hemen ....işteeeeee öleee.bu arada inşallah esra hayırlı haberlerle döner bize.inşallah yüce rabbim bizede bahşetsin bu mutluluğu inşallah.bebeğim sen kurtuldun sıra bizde.bu aralar su görünmüyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?