Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hoş geldin
YAAAAAAA NE KADAR ARDIM DÜN MERAK ETTİM MESAJ ATTIM AMA AÇMADIN
CANIM AĞRILAYIN OLMASI NORMAL
2 KALİTEDE KÖTÜ DEĞİL YETRİ SENİNLE KALSIN RABBİM OL DESİN HİÇ ÜZME KENDİNİ YARIN GİT
MEMLEĞİNİ AL VE GEL
TEK GİDİP İKİ KİŞİ DÖNECEKSİN NE KADAR GÜZEL
10 GÜNLÜK SÜREÇTE DE ONU HİÇ ÜZME HER ŞEY GÜZEL OLACAK DUALRIMDASIN

pskılojım cok bozuldu
butun umıtlwerım gıttı
berbatım
rabbım ban abagslasın sadece bunu ıstıyorum
yarına kadar durum değişebılırmı?

pskılojım cok bozuldu
butun umıtlwerım gıttı
berbatım
rabbım ban abagslasın sadece bunu ıstıyorum
yarına kadar durum değişebılırmı?

canım yaaaaaaa
yapma böyle değişe bilir tabki ama 2. Kalite kötü değil
seni anne yapar böyle gidemezsin bebğini almaya
kendini toparlara pozitif gitmlesin
her şey güzel olcaka canım

:83:

ınş artık KISMETTTT

esracımm canımm sakın kendını uzup hormonlarını alt ust etme
bak bı psıkolog bır arkadasımıza soyle demiş
sen babanla bebk almaya giden küçük bir kızsın
sakın babanın aklın aya babam bana bebek almazsa yı dusurme
ben bebek almaya gıdıorum alıp gelıcem de
mutlu ol pozıtıf ol de
bak bende olmıcak olmıcak dıye dusundum olmadı
yıne uzulmedımmı uzuldum tabıkıı
ee sonunda zaten uzuleceksekk barii olumluu pozıtıf ol rahmıne yardım et
bebısı sarsın sarmalasın
hergun gelıp buraya yaz kızlar bugun cok ıyıyım mutluyum
bebısım benımlee dee ınsan dediğine ınanırmıss 40 kere dersende olurmus
cok öptum senıı 2. kalıte hemde hucre kaybı olan embrıyoyala hemıle kalan ozlem80 var
4 hucrelı embrıyoyla bıle tutan var sakın ona takılma cok uzuluosan bulent beye sor kalıte onemlımı dıye
cook optumm cnm

kıslar baskentte pgt yapıyorlarmıı ben ınternetten baktım sayfalarına yaptıkları seyler arsında yok
2 denememı deorda yapıcam ama embriyolara pgt yapılmasını ıstıorum ama yapılmıo sanırım bılen varmı

canımben yapılmıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim arayıp bir sor

ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
ınşş gusel haberlerlen donerım yanınızaaaaa
duanızı eksık etmeyın
rabbıme emanet olun ınşşşşşşş

ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
duanızı eksık etmeyın

kuzum inşşş güzel olacak dualrımızda seninle

ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
duanızı eksık etmeyın

canım inşallah hayırlı haberlerle geri dönersinbize.canım yüce rabbim ol dedikten sonra herşey bahane .kalbini ferha tut.yenilmek yok kızlar umudumuzu hiçç yitirmeyel,m biz.hakkımızda hayırlısı

canım oncelıkle gecmış olsun.yumurta sayın ıyı ve cogunun kalıtelı yumurta olması da ıyı.
bu sekılde devam ederler buyuk ıhtımal ve dondurulmus embrıyon bıle olur.kalıtesını cok fazla dert etme.bak benımkıler 1.kalıteydı de ne oldu?ıkısıde tutmadı.hucre sayıları da cok ıyıydı hersey kısmet.3.gun transferı yapıyorlar demek kı sana da bu konuda bılgı al bence neden 5.gun transferı yapamıyorsunuz dıye?ayrıca hergun acıp ınkubator dedıklerı o koruma dolaplarını hergun acamıyorlar dıye bılıyorum.Neye ıstınaden sana 2.kalıte dedıler bu embrıyolar ıcın anlamdım.Hıc sıkma canını bu sıtede bıle ıkı hucrelı embrıyolarla hamıle kalan bıcok kısı var...

canım inşallah hayırlı haberlerle geri dönersinbize.canım yüce rabbim ol dedikten sonra herşey bahane .kalbini ferha tut.yenilmek yok kızlar umudumuzu hiçç yitirmeyel,m biz.hakkımızda hayırlısı

kızlar nasılsınız iyimisiniz elfida nasıl gidiyor canım tedavin
herasles canım senne yaptın toparlandınmı biraz
SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM 2. KALİTE OLDUKÇA İYİ EĞER Kİ RABBBİM OL DERSE KALİTE HÜCRE HİÇ ÖNEMİ OLMAZ
İNŞŞŞŞ ESRADA HAMİŞ OLARAK DÖNCEK ARAMIZA

umarım 2011 hepimize hayırlı gelir.
sizleri seviyorum. öpüldünüz...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
aren im seni daha sık görmek istiyoruz aramızda
lütfen toparlan ve aramıza dön artık çok zor şeyler yaşadın biliyoruz ama bizdeseni seviyoruz ve özeldik

ESRA CANIM BU GÜN BEBĞİNLE BULUŞMA GÜNÜN
İNŞŞŞŞ MELEĞİNİ ALIP GELİRSİN

günaydın kızlar transferden önce esrayla görüştümm morali çok iyiydi kulagını çektim biraz moral bozucu yazılar yazdıgı için kızdım pozitif ol dedim bebişini al ve gel dedim.hep olumlu düşün dedim yegenimide almadan gelme dedim gülüştük çok iyiydi ama çıktıktan sonra aramadım arasam bile eminim anestezinin etkisindedir halen .insaallah güzel ahberler getirecek bizlere.

günaydın şeker
ben arayacağı birazdan esrayı ama kandine geldin diye bekliyorum
yaa trasnferde anestzi vermiyorlarki
bakalımben arayınca yazarım nasılmış

kızlarrrrrrrrr yadım edin gözyaşalrım sel olup gidiyor benim yine.niye bilmiyorum .ya biz niye bu dertleriyaşıyoruz.ben isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor kızlar.bıktım yoruldum ....belara bende acayi sivilce yaptı ya bide bunlarla uğraşıyorum zaten berbat bir suratım vardı daha önceki sivilce izlerim yenidüzeliyordu ama yine eskiye döndü.aynaya amak istemiyorum.şimdiden aşılama stresi aslında aşılama değilde okuldan nasıl izin alcam ne yapcam ne etcem bilemiyorum.biliyorum bu bizim sınavımız ama neden mutluluğu hak etmiyoruz biz.dün yine herkes için dua ettim allhım dedim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama .umutsuzca beklemek yoruyor ne yöne gideceğimizi bilememek yoruyor.deli gibi ağlamak istiyorum ben .kızlarrrrrrr bana yardım edin.lütfennnn.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.face bir giriyorum herkes ya hamile ya bebek resimleri anlamadım bizde mi ssorun .bu kadar kolaymı ya.esra erol bile hamile .reklam yaptı hemen ....işteeeeee öleee.bu arada inşallah esra hayırlı haberlerle döner bize.inşallah yüce rabbim bizede bahşetsin bu mutluluğu inşallah.bebeğim sen kurtuldun sıra bizde.bu aralar su görünmüyor kızlar

sabır arkadaşım.. bu sınav isyan etme başarı öykülerini oku bizim yolumuzdan çok kişi geçmiş. dua et.. hayırlsıyla bu yılsağlıklı bir şekilde bebişine kavurşun..
bende facebookta saydım 100 küsür arkadşımdan 29 kişi bebişin profilini koymuş ben bebişim olunca resmini koymam diye düşünüyorum..
bu durumdaki biri görüpte içi sızlamasın diye..

sen adanada nerelerde tedavi oldun?

elfida canım sanki enim duygularımı yazıyorsun beni anlatıyorsun
hadi diyorum siz hormaon ilaçalr kuanlıyorsunuz ondan oluyor yaaaaaaa
ben
offffff kuzum inşş geçecek sivicelerinde yalnızlığında
inşşşş bebğin gelecek sana sarılacak mis kokusunu içine çekecksin bütün bu kötü günleri unutucaksın
her şey çok güzel olcak buradan bize uykusun gecelrinden bebğininz ağlamalrından söz edeceksin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olcak inşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimizanneolacağızhepimizanneolacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…