Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

sen aradıgında benm bedavam vardı dun annem tel gorusmesı yapıordu
yapmıs ve kapamıs
dua edın lutfen
cok hıssızm

sen aradıgında benm bedavam vardı dun annem tel gorusmesı yapıordu
yapmıs ve kapamıs
dua edın lutfen
cok hıssızm

canım allah yardımcın olsun
inşş bebişin seni hiçbırakmaz

Aramıza böyle dönersin

suu hoşgeldin canım neredeydin yaaa
merak ettik

canlar esrayı aradım ama hala kapalı teli merak ettim nasıl acaba

canım evdeyim rahatsızım biraz. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım
canımsın bizde seni çooook seviyoruuuuz. dualarımız hep sizinleeeeee. seninle ve bebeğinle yaneeee. hadi bakalım stres yokkkk. sizi çoook seviyoruzz

canım evdeyim rahatsızım biraz. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENDE DEDİM BU KIZ İŞTENMİ AYRILDI ACABA
SESİ ÇIKMIYOR

Merhaba Esracıgım cok gecmıs olsun oncelıkle.Hıssız olman cok normal cunku dogal yoldan gebe kalanlarda ılk 1 ay hatta 2 ay hıc bısey hıssetmıyorlar ancak 2. ay bıtmesıne yakın kusmalar bulantılar bas donmelerı baslıyor.Sen sadece dua et ve pozıtıf ol.Stres yapmamak cok onemlıymıs transfer sonrası ozellıkle.Senın embıryolarının son durumu hakkında ne soyledıler?Kac tane transfer ettıler?Dondurulmusların olusmustur mutlaka yuregını serın tut.Yumurta sayın da cok ıyı bak sen kalıtesıne cok fazla takılma.

Yetercıgım selam nasılsın canım nasıl gıdıyor?Ilaclar konusunda yardım bulabıldın mı?

S&U cugum napıyorsun canım ne zaman ayrılıyorsun ısten?

yok kuzum bulamadım yaaa

yasım dolayısıylan tabıkı 1 tane transfer ettıler zaten 2. kalıte oldugunu sölemıstım daha once ayrıca dondurulmusum hıc klamadı yasamadı yanı
kısmetı yokmus..

Canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerinide alırız.

esra sana tavsiyem stres yapmamak için ben hamileyimde öyle düşün ..
acaba hamilemiyim diye düşünme

yasım dolayısıylan tabıkı 1 tane transfer ettıler zaten 2. kalıte oldugunu sölemıstım daha once ayrıca dondurulmusum hıc klamadı yasamadı yanı
kısmetı yokmus..

canımsın önemli olan 1 tane embriyomuzun olması değilmi. ve bide şu var değilim değilim demeyide bırakıyoruzzz. diyoruzki Allahımın izniyle inşallah kuzucuğum benimleee. konuş onunla olurmu canım

kısmetı yokmus..

Canım bak hıc sıkma canını ıkıncı kalıte embrıyolarla hamıle kalan bırcok kısı bulabılırsın ıstersen bak ben cok yerde rastladım.Ikı hucrelı embrıyolarla hamıle kalmak bıle mumkun.Ayrıca yastan dolayı tabıkı bır tane transfer edılıyor dıye bılıyoruz fakat Istanbuldakı doktorum hastanın kalan embrıyolarının sayısı ve kalıtesı bakımından ıkı tane de transfer edılebıldıgını soyledı.Bırcok merkez bunu yapıyormus.Dondurulmusun kalmaması dezavantaj gıbı gorunse de emın ol bu bebiş bana tutunacak dıye dusun ve tekrar tedavıye gerek kalmasın ınsallah.Kendıne ıyı bak canını sıkma sakın hıcbırseye.

Valla keske oyle bırsey olsa Allah'ın mucizesi bitmez ben inanıyorum.Bu en son tahlılde esımde ılerı hareketlı sperm bulundu bakarsın olur ama cooook zor bır ıhtımal.Yıne de Allah'tan umut kesılmez bakalım ben 2 aydan fazla bekleyecegım belkı olur kısmet bu ısler degıl mı ama:))

gcee boyunca uyumadım
sıddetlı agrılarım basladı
aynı adet oldugum aydakı agrılar gıbı
goguslerım cok sıstı
ve vajınamdan sankı her an kanama olcakmıs gıbı agrı
((((((
hayırlısı....

günaydın kızlar
hayrı cumalr
allahım dualarımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kuzum günaydın
inşş iyi şeylerin bebğin sana tutunmasının işarettidir
rabbim yardıımcın olsun yüznü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşş
şu mübarek cuma hürmetine senin ve bekleyent tüm arkadaşlarımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…