- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
herkese günaydınlarrrrrrrr
Canım çok merak ettim seni yaaaaaaaa
aradım tel kapalı mesajda attım
neyse iyi olda
şeker geçer günler rahat ol kendini yorma
inşşş bebğin seninle
sana sımsıkı tutunmuştur
sen aradıgında benm bedavam vardı dun annem tel gorusmesı yapıordu
yapmıs ve kapamıs
dua edın lutfen
cok hıssızm
suu hoşgeldin canım neredeydin yaaa
merak ettik
canlar esrayı aradım ama hala kapalı teli merak ettim nasıl acaba
canımsın bizde seni çooook seviyoruuuuz. dualarımız hep sizinleeeeee. seninle ve bebeğinle yaneeee. hadi bakalım stres yokkkk. sizi çoook seviyoruzzgunaydın kızlar
agır gırıp ve oksurugun ardından bugun bıraz daha ıyıyım
kasık agrılarım cok opudan dolayı
ben ıyıyım hamdolsun
sızlerı cok ozledım
bugun 3. gunum sankı hıc gecmıor gunler
duanıza ıhtıyacım var
sızı sevıorum opuldunuzzzzzzz
canım evdeyim rahatsızım biraz. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENDE DEDİM BU KIZ İŞTENMİ AYRILDI ACABA
SESİ ÇIKMIYOR
gunaydın kızlar
ben ıyıyım hamdolsun
sızlerı cok ozledım
duanıza ıhtıyacım var
merhaba esracıgım cok gecmıs olsun oncelıkle.hıssız olman cok normal cunku dogal yoldan gebe kalanlarda ılk 1 ay hatta 2 ay hıc bısey hıssetmıyorlar ancak 2. Ay bıtmesıne yakın kusmalar bulantılar bas donmelerı baslıyor.sen sadece dua et ve pozıtıf ol.stres yapmamak cok onemlıymıs transfer sonrası ozellıkle.senın embıryolarının son durumu hakkında ne soyledıler?kac tane transfer ettıler?dondurulmusların olusmustur mutlaka yuregını serın tut.yumurta sayın da cok ıyı bak sen kalıtesıne cok fazla takılma.
Yetercıgım selam nasılsın canım nasıl gıdıyor?ılaclar konusunda yardım bulabıldın mı?
S&u cugum napıyorsun canım ne zaman ayrılıyorsun ısten?
canım evdeyim rahatsızım biraz. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENDE DEDİM BU KIZ İŞTENMİ AYRILDI ACABA
SESİ ÇIKMIYOR
Merhaba Esracıgım cok gecmıs olsun oncelıkle.Hıssız olman cok normal cunku dogal yoldan gebe kalanlarda ılk 1 ay hatta 2 ay hıc bısey hıssetmıyorlar ancak 2. ay bıtmesıne yakın kusmalar bulantılar bas donmelerı baslıyor.Sen sadece dua et ve pozıtıf ol.Stres yapmamak cok onemlıymıs transfer sonrası ozellıkle.Senın embıryolarının son durumu hakkında ne soyledıler?Kac tane transfer ettıler?Dondurulmusların olusmustur mutlaka yuregını serın tut.Yumurta sayın da cok ıyı bak sen kalıtesıne cok fazla takılma.
Yetercıgım selam nasılsın canım nasıl gıdıyor?Ilaclar konusunda yardım bulabıldın mı?
S&U cugum napıyorsun canım ne zaman ayrılıyorsun ısten?
çok sağolun kızlar. evdeyim valla. yarın doktora gidip raporu uzattıracak ağrılardan zor yürüyorum o yüzden geçen cumartesiden beri evde yatıyorum. dünde sancım oldu biraz. çok şükür 1 kere oldu geçti. iznim ayın 24ünde başlıyordu ama biraz erken başladık işte. sizler nsılsınız nasıl gidiyor yetercim ilaçları bulamamışsın üzüldüm esracığım ne yapmayı düşünüyorsun tekrar tüp bebek yaptıracakmısın.
Merhaba Esracıgım cok gecmıs olsun oncelıkle.Hıssız olman cok normal cunku dogal yoldan gebe kalanlarda ılk 1 ay hatta 2 ay hıc bısey hıssetmıyorlar ancak 2. ay bıtmesıne yakın kusmalar bulantılar bas donmelerı baslıyor.Sen sadece dua et ve pozıtıf ol.Stres yapmamak cok onemlıymıs transfer sonrası ozellıkle.Senın embıryolarının son durumu hakkında ne soyledıler?Kac tane transfer ettıler?Dondurulmusların olusmustur mutlaka yuregını serın tut.Yumurta sayın da cok ıyı bak sen kalıtesıne cok fazla takılma.
Yetercıgım selam nasılsın canım nasıl gıdıyor?Ilaclar konusunda yardım bulabıldın mı?
S&U cugum napıyorsun canım ne zaman ayrılıyorsun ısten?
çok sağolun kızlar. Evdeyim valla. Yarın doktora gidip raporu uzattıracak ağrılardan zor yürüyorum o yüzden geçen cumartesiden beri evde yatıyorum. Dünde sancım oldu biraz. çok şükür 1 kere oldu geçti. Iznim ayın 24ünde başlıyordu ama biraz erken başladık işte. Sizler nsılsınız nasıl gidiyor yetercim ilaçları bulamamışsın üzüldüm esracığım ne yapmayı düşünüyorsun tekrar tüp bebek yaptıracakmısın.
bulamadım canım
ama sağlık olsun neyapalım
gunaydın kızlar
ben ıyıyım hamdolsun
sızlerı cok ozledım
duanıza ıhtıyacım var
yasım dolayısıylan tabıkı 1 tane transfer ettıler zaten 2. kalıte oldugunu sölemıstım daha once ayrıca dondurulmusum hıc klamadı yasamadı yanı
kısmetı yokmus..
bulamadım canım
ama sağlık olsun neyapalım
üzüldüm canım yaa. bulursun İnşallah yaa.
yasım dolayısıylan tabıkı 1 tane transfer ettıler zaten 2. kalıte oldugunu sölemıstım daha once ayrıca dondurulmusum hıc klamadı yasamadı yanı
kısmetı yokmus..
çok sağolun kızlar. evdeyim valla. yarın doktora gidip raporu uzattıracak ağrılardan zor yürüyorum o yüzden geçen cumartesiden beri evde yatıyorum. dünde sancım oldu biraz. çok şükür 1 kere oldu geçti. iznim ayın 24ünde başlıyordu ama biraz erken başladık işte. sizler nsılsınız nasıl gidiyor yetercim ilaçları bulamamışsın üzüldüm esracığım ne yapmayı düşünüyorsun tekrar tüp bebek yaptıracakmısın.
Canım benım cok gecmıs olsun bebısımıze ve kendıne ıyı bak aman haOlsun erken cık ıznıne de senden ve bebegınden onemlı degıl kı zaten uzun ugraslardan sonra elde edebılıyoruz bebıslerı:)Ben tekrar deneyecegım canım Allah'ın izni ile 2 ay dınlenmesı gerekıyormus vucudun.Nısan ayı gıbı dusunuyorum bende tekrar.
Yetercıgım keske elımızden bısey gelse
Canım benım cok gecmıs olsun bebısımıze ve kendıne ıyı bak aman haOlsun erken cık ıznıne de senden ve bebegınden onemlı degıl kı zaten uzun ugraslardan sonra elde edebılıyoruz bebıslerı:)Ben tekrar deneyecegım canım Allah'ın izni ile 2 ay dınlenmesı gerekıyormus vucudun.Nısan ayı gıbı dusunuyorum bende tekrar.
Yetercıgım keske elımızden bısey gelse
canım bende öyle düşünüyorum. öyle korkuyorumki bişey olacak diye. Allahım korusun sürekli dua ediyorum. Allahım bana bağışlasın İnşallah. 2 ay içinde ilaçların etkisiyle kendiliğinden hamile kalan çok kişi oluyor senin öyle bi şansın yokmu canım İnşallah. İnşallah olur ve 2. ye hiiç gerek kalmaz canım. Allahım sanada isteyen herkese nasip etsin İnşallah. hemde hiç bekletmeden
gcee boyunca uyumadım
sıddetlı agrılarım basladı
aynı adet oldugum aydakı agrılar gıbı
goguslerım cok sıstı
ve vajınamdan sankı her an kanama olcakmıs gıbı agrı
((((((
hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?