Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Tekrar selam kızlar, perşembe transferim oldu bol bol yatıyorum şu anda:))
Bu mesajı da telefon vasıtasıyla eşime yazdırıyorum kafeden:)) butterfly inşalla bebişlerimize kavuşuruz, baya yumurta topladılar benden de ondan çok ağrım oldu ama transferden sonra hiç ağrım bişiyim yok , transfereni 5. günü ama henüz bende bi degişiklik yok acaba bu normal mi , bi önceki denememde ağrılarım olurdu sancılarım olurdu ama bu sefer hiç bişi hissetmiyorum çok garip degil mi ( şimdilik hoşçakalın ara ara eşimi böyle kafeye gönderirim, Butterflys hayırlı bekleyişler canım, bye

cnm olmasa bugun esımle yuruyuse cıktıgımda ordan gecer ve sorarım aksam yada sabah buraya yazarım olurmu

ayyy üzüldüm canımcım yaa.nolurdu sanki verselerdi randevu.....:dilcikar:
arkadaşım memnun kalmıştı ziyapaşa kadın doğumdan.2 bebiş doğurdu orada.bi de ilgi kadın doğum merkezi var.orayla da bir görüş istersen baraj yolunda.hastaneler kavşağına yakın kiler marketin üstü....güzel bir yere benziyor.başka bir arkadaşım da orada doğum yaptı....
sıcak mıcak çok da geciktirme canım.tekrar geçmiş olsun...

selam canim transverin hayirli olsun insallah hayirli sonucuda alirsin unutma zafere giden yol hicbirzaman cicekli degildir. Sana bisey sormak istiyorum baskentte tup yaptirmak icin raporu nedren cikartiyorsunuz yine baskenttenmi bu degisen kanunlardada gecerlimi ben belki ikinciyi orda yaptirabilirim sartlari yazabilirmisin mesela kac ytl odeniyor rapor nasil aliniyor simdiden tesekkurler.

Gukumser nasılsın? nasıl giidiyor hayat...
Bir düşük mü yaşamıştın sen önceden hatırlayamadım...
Dilerim 2.si hayırlısıyla sonuçlanır.Bende 2.yi sonbaharda yaptırmayı düşünüyorum..

evet canim iyi olmaya calisiyorum hayirlisi buymus demekten baska care varmi bende aralik ayinda 2. Baslayacagim kismet olursa ama su yeni ssk kanunlari cok canimi sikiyor.

Butterfly ve helin inşallah hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz sonuçlar ne zaman?

ayyy çok hoşsun kıssss adamı zorla kadınlar kulübüne mi soktunnn...kafamçokkarıştı
evet canım inşallah başkent bize uğurlu gelir de bebelere kavuşuruz.ağrın olmamasına sevindim.benim biraz gaz sancım oluyor bi de 3 gündür adet oluyormuşum gibi ağrılarım var.o yüzden pek umudum yok.
aslında hissettiğimiz veya hissetmediğimiz şeyleri bişeye yormamak lazım arkadaşların deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla.
sana da hayırlı bekleyişler helincim....Şeniz

gukumser bayağıdır yoktun özledik kıssss.
canım ben emekli sandığına bağlıyım ve raporumu balcalıdan almıştım.Ama 3. normal siklusumdu.İlaçlarımı aldım lucrine başladım yasa değişti ve 3000 ytl ödemek zorunda kaldım hastaneye.neyse ilaçları kurtarabildim bari diye teselli oluyorum.
senin raporun var diye biliyordum ben.niye tekrar rapor çıkartıcaksın.raporun varsa da yeniye gerek yok.bahsettiğin ilaç raporuysa o kolay hemen hallediyorlar.
istersen başkente gel ve bilgi al.ssk yla ilgili bilgim yok.yalnız ağustosta tüp bebek kapalı.eylülde hasta kabulüne başlanıcakmış.yine de bir görüş bakalım.....a.s.

bende üzüldüm tüm tahlillerimi yaptırırdım ne güzel başkentte.

ziyapaşa nın internet sitesi resimleri çok güzeldi.Baya beğendim.Sonuçta hepsinde op.dr olunca da pek farketmiyor.

İlgi de sanırım benim arkadaşım da doğum yaptı.bi sormam lazım.Eğer yanılmıyorsam arkadaşımda baya bi övmüştü.

Yarın alcam artık randevumu,Ziyapaşa sanki ağır basacak gibi olmazsa Adana tıp mer. yada İlgi olur heralde.Ziyapaşanın ultrasonu hoşuma gittti.4 boyutlu var bi de resim de veriyorlar nette gördüğüm kadarıyla.bebişimin sadece 1 tane 4 boyutlu resmi var.kaç ay önceki.insan bakmak istiyor.

Canım bugün kandil hepinizin kandilini kutluyorum Allah çifter çifter hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sizlere.:CüvCüv:

kızlar başardım daha doğrusu başardık hamileyimmm.....................

başkente gitmekle ne kadar doğru bir karar vermişim sizlerin sayesinde.Başta Dr Tayfun Bey olmak üzere,Dr Bülent Bey 'e , Dr Esra Hanım'a , Dr Servet Bey 'e, canım Gülperimeeeee , dünyanın en tatlı hemşireleri Eda ,Elif (diğerlerinin adını unuttum nolur kusura bakmayın heyecandan hatırlayamıyorum) hemşirelere çoooook teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.

helincim hadi sıra sende..............

Butterfly çooooooooooooook sevindim canim alla hepimize bu duyguları yaşatır inşalla, senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam :) senin sayfana gelecem dur, buraya başka bişi için girmiştim. ya 1 haftadır hiç bi agrı sızı yoktu ama bugun kasıklarımda adet agrılarına benzer agrılar, bazen bi tarafıma igne batıyomuş gibi agrılarda olmaya başladı kısa süreli, telaşlanmaya başladım ya ufs :)) bu normal mi acaba

ağrılarını bişeye yorma canım, ben olmadı diye teste yanlız gittim.adet belirtilerim vardı çünkü.ama varmış işte.........helincim o kadar mutluyum ki inşallah sen de yaşarsın bu duyguyu.........

helincim ilk günü sayma canım.10. günün pazara geliyor diye seni pazartesiye çağırmışlar.yani 11. gün testi yapıcaksın.hadi hayırlısı..

helincim ilk günü sayma canım.10. günün pazara geliyor diye seni pazartesiye çağırmışlar.yani 11. gün testi yapıcaksın.hadi hayırlısı..

hadi gözün aydın canım,inşallah allah sevincini daim eder,hayırlısıyla kucağına da alırsın miniklerini.

gerçekten çok doğru bir yer benim 2 arkadaşımda orda başarılı oldular.
o yüzden herkese öneriyorum.Birazda kısmet taibi bu işler ama iyi bir kadroda şansı çok etkiliyor.

Dilerim diğer arkadaşlarımızda pozitif sonuç alırlarda adana da nüfus patlaması yaparız :))))

Arkadaşlar, tüp bebek yaptırma kararı aldık. Bize yakın olduğu için de Adana'da yaptırmayı düşünüyoruz. Geçen hafta netten araştırıp, Özel Adana Tüp Bebek Merkezine gidip bilgi edindik. Görüştüğümüz doktordan ve personelden memnun kaldık. Ancak yine de sizlerin de aydınlatmasına ihtiyacım var. Lütfen bilgisi olan varsa iletirse biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Butterflycım çoooook mutlu oldum.valla sevinçten tüylerim diken diken oldu.Bu siteyi takip eden herkez senin ne kadar çok uğraştığını sıkıntı çektiğini çok iyi biliyordur.Gerçekten mutlu olmayı hakettin.Allahım tamamına erdirsin.İNŞŞŞŞALLAH sıra helin'de.bu arada bende ilk denememi eylülde yapıcam.çoook mutluyum yaa.Butterflycım sakın bizi bırakma haberdar et gelişmelerden bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…