evet canım özaldakini diyorum.
ben bikaç defa gitmiştim oraya fazla beklemiyorsun tatlillerin çabuk çıkıyor sakin bi yer.
keşke ultrasonunu da bilseydim.Bazı yerlerde sadece doktor görebiliyor ultrason görüntüsünü.Oysa ben de görmek istiyorum karşıdan.
cnm olmasa bugun esımle yuruyuse cıktıgımda ordan gecer ve sorarım aksam yada sabah buraya yazarım olurmu
kızlar acele gebelik bölümüne takılyodu bi ara görüyordum.İkrar da üyeliğini iptal ettirdi,eşi izin vermiyomuş artık nete.hem nick deişti hemde üyeliğini iptal etti.
Butterflyscim başkent vermedi randevu bana.tayfun beyi de aramadım.ya zaten çok sıcak evden nasıl çıkcamı düşünüyorum kara kara( Hastaneye gitmeye korkuyorum sıcaktan.netten bazı yerlerin telini aldım aramadım daha.zaten çarşamba,perşembe gitcem en erken muayeneye.olmazsa adana tıp merkezine giderim akrabamıza yakın test felan yapılırs beklemekdaha kolay olur.ya da universale de olabilir.
bi de ziyapaşa kadın doğum hastanesi varmış.hiç duydunuz mu nasıl bi yermiş? netten bktımda iyi bi yere benziyor.
3 hastanedede op.dr lar var. Pek benim için değişen bişey olmayacak ama tabi 4 boyutlu ultrasonu olan benim için daha iyi olur.Varmı bu hastanelerle ilgili duyumlarınız.kadın doğumla ilgili?
swetlenacım sen napıyosun nasıl gidiyor.
ayyy üzüldüm canımcım yaa.nolurdu sanki verselerdi randevu.....:dilcikar:
Arkadaşım memnun kalmıştı ziyapaşa kadın doğumdan.2 bebiş doğurdu orada.bi de ilgi kadın doğum merkezi var.orayla da bir görüş istersen baraj yolunda.hastaneler kavşağına yakın kiler marketin üstü....güzel bir yere benziyor.başka bir arkadaşım da orada doğum yaptı....
Sıcak mıcak çok da geciktirme canım.tekrar geçmiş olsun...
selam canim transverin hayirli olsun insallah hayirli sonucuda alirsin unutma zafere giden yol hicbirzaman cicekli degildir. Sana bisey sormak istiyorum baskentte tup yaptirmak icin raporu nedren cikartiyorsunuz yine baskenttenmi bu degisen kanunlardada gecerlimi ben belki ikinciyi orda yaptirabilirim sartlari yazabilirmisin mesela kac ytl odeniyor rapor nasil aliniyor simdiden tesekkurler.
gukumser nasılsın? Nasıl giidiyor hayat...
Bir düşük mü yaşamıştın sen önceden hatırlayamadım...
Dilerim 2.si hayırlısıyla sonuçlanır.bende 2.yi sonbaharda yaptırmayı düşünüyorum..
puregona 150 liyle başladık ama yine de 18 yumurta oluştu.çok yumurta da bir dert az yumurta da bir deert işte....çok olunca kalite düşüyor.hedef 10 du ama coştum yine.
yaa o iğrenç bişiydi yaaa. kafamçokkarıştı sonda taktılar ve sanırım steril su enjekte ettiler.canım yandı bayağı.transferden sonra da boşalttılar. :a015:
neyse geçti gitti.duaların için teşekkür ederim canım.İnşallah biz de anne oluruz. :içelim:
önerin için sağol canım uzanmaya gayret ediyorum ama benim kanım çabuk pıhtılaşıyormuş şu an onunla ilgili iğne falan kullanıyorum.biraz hareket etmem gerekiyormuş.hem buradaki arkadaşların deneyimlerinden şunu gözlemledim bu işin çok yatmayla falan alakası yok.kendini yorma yeter.
bu benim 4. denemem ve embriyolar da 2. kalite olduğu için 4 tane yerleştirildi.transferimi dr servet miydi serkan mıydı.Ayyy çok ayıp ama adını unuttum yaaaaa..
beni takip eden dr lardan biri değildi yani.transfer pazara gelince böyle oldu.Ammannn nasip yaaa.tutacaksa tutuyor işte. :sm_confused:
29 yaşındayım. :CüvCüv:
sen anlat bakalım biraz da. kaçakkedi ben de seni merak ettim....CADIARZU
Tekrar selam kızlar, perşembe transferim oldu bol bol yatıyorum şu anda:))
Bu mesajı da telefon vasıtasıyla eşime yazdırıyorum kafeden:)) butterfly inşalla bebişlerimize kavuşuruz, baya yumurta topladılar benden de ondan çok ağrım oldu ama transferden sonra hiç ağrım bişiyim yok , transfereni 5. günü ama henüz bende bi degişiklik yok acaba bu normal mi , bi önceki denememde ağrılarım olurdu sancılarım olurdu ama bu sefer hiç bişi hissetmiyorum çok garip degil mi( şimdilik hoşçakalın ara ara eşimi böyle kafeye gönderirim, Butterflys hayırlı bekleyişler canım, bye
selam canim transverin hayirli olsun insallah hayirli sonucuda alirsin unutma zafere giden yol hicbirzaman cicekli degildir. Sana bisey sormak istiyorum baskentte tup yaptirmak icin raporu nedren cikartiyorsunuz yine baskenttenmi bu degisen kanunlardada gecerlimi ben belki ikinciyi orda yaptirabilirim sartlari yazabilirmisin mesela kac ytl odeniyor rapor nasil aliniyor simdiden tesekkurler.
ayyy üzüldüm canımcım yaa.nolurdu sanki verselerdi randevu.....:dilcikar:
arkadaşım memnun kalmıştı ziyapaşa kadın doğumdan.2 bebiş doğurdu orada.bi de ilgi kadın doğum merkezi var.orayla da bir görüş istersen baraj yolunda.hastaneler kavşağına yakın kiler marketin üstü....güzel bir yere benziyor.başka bir arkadaşım da orada doğum yaptı....
sıcak mıcak çok da geciktirme canım.tekrar geçmiş olsun...
kızlar başardım daha doğrusu başardık hamileyimmm.....................
başkente gitmekle ne kadar doğru bir karar vermişim sizlerin sayesinde.Başta Dr Tayfun Bey olmak üzere,Dr Bülent Bey 'e , Dr Esra Hanım'a , Dr Servet Bey 'e, canım Gülperimeeeee , dünyanın en tatlı hemşireleri Eda ,Elif (diğerlerinin adını unuttum nolur kusura bakmayın heyecandan hatırlayamıyorum) hemşirelere çoooook teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.
helincim hadi sıra sende..............
helincim ilk günü sayma canım.10. günün pazara geliyor diye seni pazartesiye çağırmışlar.yani 11. gün testi yapıcaksın.hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?