Butterflycım çoooook mutlu oldum.valla sevinçten tüylerim diken diken oldu.Bu siteyi takip eden herkez senin ne kadar çok uğraştığını sıkıntı çektiğini çok iyi biliyordur.Gerçekten mutlu olmayı hakettin.Allahım tamamına erdirsin.İNŞŞŞŞALLAH sıra helin'de.bu arada bende ilk denememi eylülde yapıcam.çoook mutluyum yaa.Butterflycım sakın bizi bırakma haberdar et gelişmelerden bizi.
Arkadaşlar, tüp bebek yaptırma kararı aldık. Bize yakın olduğu için de Adana'da yaptırmayı düşünüyoruz. Geçen hafta netten araştırıp, Özel Adana Tüp Bebek Merkezine gidip bilgi edindik. Görüştüğümüz doktordan ve personelden memnun kaldık. Ancak yine de sizlerin de aydınlatmasına ihtiyacım var. Lütfen bilgisi olan varsa iletirse biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, tüp bebek yaptırma kararı aldık. Bize yakın olduğu için de Adana'da yaptırmayı düşünüyoruz. Geçen hafta netten araştırıp, Özel Adana Tüp Bebek Merkezine gidip bilgi edindik. Görüştüğümüz doktordan ve personelden memnun kaldık. Ancak yine de sizlerin de aydınlatmasına ihtiyacım var. Lütfen bilgisi olan varsa iletirse biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
butterflys canım senin adına çok sevindimmm allah nzardan saklasın inş sorunsuz bi hamişlik geçirirsin.. kızlar size karşı çok mahcubum hamiş olduktan sonra burayı baya boşladım agustos annelerine takılıyorum veee inşş salı günü kızımı kucagıma alacagım darısı sizlerin başına....
bu arada swetlana nerelerdeeee epeydir onunlada görüşmedik... hepiniz çok öpüyorum rabbim yardımcınız olsun hepinizin yüzünü güldürsün inş.....
butterfly uzun süredir girmedim bu siteye ama senin sonucunu merak ettiğim için bi bakayım dedim ve inan çokkkkkk sevindim. Biliyorsun ben ardından geliyorum senin. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al inşallah! Darısı da tüm isteyenlerin bu sayfada geriye kalan elif özgeyle benim başıma ve tüm isteyenlerin inşallah!
Duaların seninle butterfly, yolun açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?