Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol elifcim darısı sizlere inşallah canım. a.s.

bende orada yaptırmıştım hamdi beydi doktorum.ama benimki düşükle sonuçlandı.

Merhaba ben adana tüp bebek merkezine sadece görüşmek için gitmiştim Beni ısrarla muayeneye hazırlamaya çalışmışlardı.Muayene olmayacağımı birkaç kez tekrar etmek zorunda kaldım bu arada muayene ücretsiz değil tabii:jeyyar:
Neyse beni muhasebecinin odasına gönderdiler muhasebeci bayan nasıl yardımcı olabilirm dedi bende siz yardımcı olamazsınız ben doktora tahlillerimi göstermeye gelmiştim dedim nihayet beni doktorla görüştürdüler (adını hatırlamıyorum şimdi ama sahibiydi görüştüğüm) doktorda benle pek ilgilenmedi.Doğal olarak bir dahada oraya adım atmadım Adanada sadece başkenti öneririm tabii sizin yapacağınız bir tercih Sizin içinize neresi sinerse orada yaptırın derim ben İYİ ŞANSLAR....

Bu arada şunu da belirtmeliyim,bende çok düşündüm.Karar vermemde en çok etkili olan şey,tam teşekküllü bir hastane olması gerektiğiydi.Çünkü tahliller gerekecek.Ben tahlillerimi çok şükür bitirdim.Her gidişimde maddi açıdan tedarikli gittim ama sadece ilk gittiğimde 30ytl verdim.Bunun dışında bişey talep etmediler.
tabi karar sana kalmış ama bunlar aklında bulunsun.

butterflys canım senin adına çok sevindimmm allah nzardan saklasın inş sorunsuz bi hamişlik geçirirsin.. kızlar size karşı çok mahcubum hamiş olduktan sonra burayı baya boşladım agustos annelerine takılıyorum veee inşş salı günü kızımı kucagıma alacagım darısı sizlerin başına....
bu arada swetlana nerelerdeeee epeydir onunlada görüşmedik... hepiniz çok öpüyorum rabbim yardımcınız olsun hepinizin yüzünü güldürsün inş.....

butterfly 's bir önceki sayfada 3000ytl verdiğini söylemişsin hastaneye.2400YTL idi.aceba fiyatlar değiştimi.ÇOOOK meraktayım,beni aydınlatabilirmisin.Ben eylülde başlıcaktım yaa.

kendim sordum kendim cevaplıyayım;gerçi herkez burayı terketti ama belki merak eden arkadaşlar olur.fiyatlar değişmiş ama sandığım gibi yükselmemiş düşmüş.fiyata inanamadığımdan 2 gün üstüste aradım sordum.Daha önce toplam 2400ytl'ydi.Şimdi 900(küsüratı vardı ama hatırlamıyorum).Resmen şok oldum.

ya evet unvere aşkolsun unuttun bizleri. kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun canım minik kızın.sağlıkla büyüt..
teşekkürler canım İnşallah ben de kucağıma alabilirim. a.s.
swetlana buralarda takılıyor ara ara. sanırım eylülde başlayacak tedaviye....

Son düzenleme:
butterfly uzun süredir girmedim bu siteye ama senin sonucunu merak ettiğim için bi bakayım dedim ve inan çokkkkkk sevindim. Biliyorsun ben ardından geliyorum senin. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al inşallah! Darısı da tüm isteyenlerin bu sayfada geriye kalan elif özgeyle benim başıma ve tüm isteyenlerin inşallah!
Duaların seninle butterfly, yolun açık olsun...

Dualarım demek istedim canım, yanlış olmuş. Özür

Merhaba arkadaslar
Ben aranıza yeni katılıyoruma.s.
Yazdıklarınızı basından itibaren okumaya calıstım.Birbirinize tüm içtenliğinizle destek olmanız cok hosuma gitti. hihoyyyt
Ayrıca hamile olan arkadaslarıda cok tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin :CüvCüv:

Ben kısaca kendimden bahsedim
Eşimin azospermi olduğunu yaklasık 3 ay önce öğrendik.Eşimde normal yolla hiç sperm cıkısı yok.:çok üzgünüm:çıkısımız sadece microtese ameliyatı.Ameliyatta sperm bulunursa tüp bebek deneme sansımız olacak
İlk basta tedaviyi istanbulda olmayı düşündük.Ama yaklasık 1 ay süreceğini öğrendik.
Hem madden em de manen bii cok yıpratacak gbi duruyor. kaydirigubbakcemile
Biz mersinliyiz.Sizin yazdıklarınızıda görünce acaba seyhan baskenttemi yaptırsak diye düşünmeye basladım

Acaba aranızda eşinden kaynaklı tüp bebek yaptıran varmı ?:uhm:
Acaba eşimin ameliyatı için güvenebilirmiyiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…