canlarım sanırım aynı zamanlarda başlayacaksınız tedaviye .allahım yolunuzu açık etsin inşallah herşey çok güzel gider ve rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere inşallaaaaah. Artık güzel şeyler olsun sayfamızda kızlar. Ne olur olsun artık. Umutlarımız yeşersin fidan olsun artık. Bebişlerimiz olsun önce karınlarımızda sonra kollarımızda büyüsünler inşallaaaaah.
Bebeğim01 le görüştük kızlar. Hepinize çok selamı var. Kuzucuğunu almışlar ondan. Kürtaj olmuş bugün. Patolojiye göndermişler bakalım ne çıkacak. Inşallah oda kısa süre sonra aramızda olur. Bende çok umutsuz mutsuz günler yaşadım ama bırakmadım burayı. Bırakamadım. çok tekrar girmiycem dedim ama yine girdim dayanamadım. Sizde bırakmayın. Ne olumsuzlukların sebebi bu sayfa nede olanların. Kurulan dostluklar önemli. Bak ben sizleri tanıdım değilmi. Sizlerde beni. Güzel dostlukların sebebi oldu. Bak esraya olumsuzluk oldu ama yeni umularla güçlü inancıyla burda. Yeter kademi hepimiz öyle değilmiyiz. Her ay her yenilgiden sonra vazgeçip 4. Gün tekrar umutla dolmadıkmı. Inşallah güzel şeylerde paylaşacaz burda. Ama öyle gitmek yok. Esranın dediği gibi. öyle çekip gitmek yok. Aren sende buna dahilsin. Kızma bana küsme ama ben hamileyim diye bittimi herşey. 5 yıl tam 5 yıl yaşananlardan sonra bu kadar kolaymı biter. Her an her gün diken üstündeyim ya bişey olursa. Ama biliyorumki hepinizin duaları benimle benimde sizinle bunu bilin. Hepinizi çok seviyorum
yeter canım sevindim belki farklı biryer sana iyi gelecektr. Bende ankadayı düşünüyorum. Zaten görüşmüştüm. Başlayacaktım o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.
Naturel tüp bebeği bende öyle biliyorum tamamen ilaçsız değil çok düşük dozda ve kısa sürelide olsa ilaç kullanımı var diye biliyorum. Internetten bakarsan ama belki senin doktorun bir bildiği vardır.
Bakarsın aynı zamanda başlamış oluruz.
Sana amh testi yapılmamışmıydı daha önceden başkentte yada turan çetinde.
kızlar yaaaaa bu gün hiç iyi değilim üzerinden zaman geçti düşündüm dün dr görüştügümüz he rşeyi ama
umudumu hepten yitirdim
iyi değilim yaaaaaaaaaa
Aren canım yok yapılmadı bu test bana( amh )ne başkentte nede turan çetinde
dün bir arkadaş başkente bana yapılmıştı dedi bu gün ardım evet burada o test yapılıyor dediler
ben anlamıyorum ya bir testen ne kaybı var bu has bana yapılmıyor
evet %100 sonuç belli olmaz ama bize ylö gösterir senin yumurtakaliten ve rezervin hakında diyor
dr
ben anlamadım bana naturel tüpbebk deiler bende yapalım denilen inandım ve yaptık
yaaaaaaa kime güveneceğimi bilmiyorum kiiiiiiiiiii
amh testi yeni yeni yaygınlaşıyor ve de daha net bilgi veriyor. fsh ın iyi olsa bile bu senin tam anlamıyla rezervin hakkında bilgi vermiyor ama amh testinin 1 in altında çıkması menepoza girmek üzere olduğumuzu gösteriyor. pahalı bir test olduğu için mutlaka yaptırın demiyorlar para ile yapılıyor yaptırsan iyi olur diyorlar. gerçi başkentte 50 tl alıyorlar dieğr yerlere göre ucuz ve de illahi 2. yada 3. gün yapılması şart değil. herzaman yaptırabilirsin.
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
canım esra hanıma ulaşmak zordur beliki ama önemli değil giderm benYeteriğim sıkma canını olur mu?Belkı dedıgın gıbı sana naturel bebek yapıldıgı ıcın doktorun ıstememıstır ılk basta bu testı.Yada belkı baska bır acıklaması vardır.Aslında Esra hanıma sorma fırsatın varsa ulasabılırsen daha dogrusu(cunku doktorlara ulasmak baya bır zor baskentte)bır sorsan keske.
CANIM YAA İŞTE BAZAN OLUYOR YORGUNLUK BIKINLIKgünaydın kızlar.inanın dönmek çok zor oluyor emikad. ama hergün girip sizler hakkında bilgi alıyorum.
yetercim insan yavrusundan ümidini kesermi hi. milyonda bir ihtimal olsa bile dene canım sakın bırakma.bak eminim çok zordur yeniden ümitleneceksin ve yıkılmaktan korkuyorsun ama bence ne olursa olsun denemeye deger...
esracım insaallah bu ay seninde şansın çok fazla canım kalçanın altına yastık al ve eşine söyle ayaklarından tutsun ve yukarı kaldırıp duvara dayasın Allahın izniyle olur canım bol bol dua et.
aren sen beni çok i.anlıyorsundur hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.rabbim insaallah sanada en kısa sürede yavrunu versin canım dualarım hepinizle brlikte artık eskisi gibi sık sık girmeyecem en azından kendimi toparlayana kadar
aren seni burda görmek çokgüzel
EVET CANIM PAHALI BİR TEST
AMA BEN NEYE TAKILDIM BİLİYORMUSUN MADEN BÖYLE BİR TEST VAR VE BENİMDE YUMURTALARIM BOŞ ÇIKIYOR NEDEN BANA TEKLİF EDİLMEDİĞİ
YANİ ZATEN 3.5 BİN TL VERİYORUZ
50 TL DE VERİDİK
günaydın kızlar.inanın dönmek çok zor oluyor emikad. ama hergün girip sizler hakkında bilgi alıyorum.
yetercim insan yavrusundan ümidini kesermi hi. milyonda bir ihtimal olsa bile dene canım sakın bırakma.bak eminim çok zordur yeniden ümitleneceksin ve yıkılmaktan korkuyorsun ama bence ne olursa olsun denemeye deger...
esracım insaallah bu ay seninde şansın çok fazla canım kalçanın altına yastık al ve eşine söyle ayaklarından tutsun ve yukarı kaldırıp duvara dayasın Allahın izniyle olur canım bol bol dua et.
aren sen beni çok i.anlıyorsundur hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.rabbim insaallah sanada en kısa sürede yavrunu versin canım dualarım hepinizle brlikte artık eskisi gibi sık sık girmeyecem en azından kendimi toparlayana kadar
kızlar yaaaaa bu gün hiç iyi değilim üzerinden zaman geçti düşündüm dün dr görüştügümüz he rşeyi ama
umudumu hepten yitirdim
iyi değilim yaaaaaaaaaa
Aren canım yok yapılmadı bu test bana( amh )ne başkentte nede turan çetinde
dün bir arkadaş başkente bana yapılmıştı dedi bu gün ardım evet burada o test yapılıyor dediler
ben anlamıyorum ya bir testen ne kaybı var bu has bana yapılmıyor
evet %100 sonuç belli olmaz ama bize ylö gösterir senin yumurtakaliten ve rezervin hakında diyor
dr
ben anlamadım bana naturel tüpbebk deiler bende yapalım denilen inandım ve yaptık
yaaaaaaa kime güveneceğimi bilmiyorum kiiiiiiiiiii
kızlar maya tüp bebkte çekliş yepılyormuş her ay 1 çifte tüp bebk veriyolarmış bir bakın
bana cıkmazzzzzzzzz
selam kızlarrrrrrr
suyum nasılsın canım bebegınlen bırlıkte
arencıgım hosgeldın aramıza moral bozmaklan olmuor malesef ne yapacaksınhayat devam edıor
eylulun tedavısı nasıl gıdıor acaba hıc sesı cıkmıor
kademı fızıge baslıormussun ınş en yakın zamnda da tedavıye baslarsın
bebegım sen nasıl oldun ınşşşş senınde yakın zamnda gusel haberını alacagız
esracık 2. deneme ıcın ne zamn start verıorsun
veeeeeee YETERcik ınşşşş bu tedavı sana melegını getırır ınş son olur ve ınş yarım kalınmıslıgı deıl mutlulugu yasarsın bu tedavıde
senın ıcınde bızler ıcınde hakkımızda ne ise o olsun ınşşşşşşş
bana gelınce bugun bıraz daha ıyıyım ama yarın nasıl olurum bılemem :)
elıfda ve dıger arkadslarıda cok optummmmmmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız aslında formu takip ediyordum ama yazamıyordum.malum okul son hafta çocukların yazılıları oku not gir falan bayağı bir yoğundum şükür bitti şimdi.ben biliyorsunuz doğum kontrol apı içiyordum belara.bugün hap biteli 4.gün ama adet olmadım daha bekliyorum artık.inşallah bir sorun çıkmaz ya..bu ay çok sıkıntı yaptım gerçekten nedense.aslında okuldan dolayı.izin problem oluyor onun için böyle sınıtı yapıyorum.inşallah tam istediğim güne gelirse kolay olur.bakalım artık..öpüyorum kızlar.sizi haberdar ederim iğneye bşaldığım gün .öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın dualarımız birbirimiz için olsun bu mübarek günde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?