Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ne diyeceğeimi bilemiyorum
bu aşamada neler yepıldığınıda bilmiyorum
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canımm dıyecek bısey bulaamıyor ınsan
canım eğer doktorun dediği gıbı ınsallh oyle olmazda
kürtaj yaparlarsa, patolojiye yollarlar kromozomlar anne ve babaya bakılır
sende de kan pıhtılaşmasına baktırın mutlaka canım umarımkendı doktorun baktığında bı mucıze olur
kalp atısı duyulur canımm

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. inan çok üzüldüm biliyorsun yakın zamanda bunu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. benimde senin gibiydi kese düzgündü ama gelişmiyordu geriydi. şansım seninki kadar kalmayıp düşüğün kendinden başlaması oldu. kendiliğinden düştüğü içinde teste gönderemedim çünkü tuvalette düştü. böyle durumların büyük nedeni kromozom anormalliği oluyor. ama hiçbirşeyde çıkmayabilir. alınan parçayı teste gönderttir. kendine ve eşine ayrıca kromozom testi iste. ve de kendine kan pıhtılaşması testi yaptır, mutasyonlarına baktır. genelde bunları 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ilk düşüğü normal kabul ediyorlar ama sen ısrar et. ben hertürlü testi yaptrdm kendime. olmazsa balcalını doktorlarından birine git dışardan yada hastane içinden özele orada yaptır. ben şimdi coraspin içiyorum eğer hamile kalırsam tekrardan heparin vurulacağım 9 ay hergün.

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese....
nazancıgım durumuna gercekten cok uzuldum bu durumu yenı yasayan bırı olarak acının ne kadar agır oldugunu tahmın edebılıyorum.ınş melegın saglıklı bır melek getırecektır sana..

anlamadıgım ve kzıdıgım bır cumlen var.deryadan sonra bnde ayrılıyorum aranızdan.yasanılan agır bılıyorum ama bız buraya gelırken hep bırlıkte cıktık yola amacımız destek olmaktı bırbrımıze hıcbırımızın gene bebegı yoktu.gene burda olalım gene yardımlasalım bırlıkte lısteler yapalım uygulamamız gerekeen.

nelerın acısı dınmıyorkı su hyatta buda gecer EMİN ol arkadasım....

neagıtıfı ılk aldıgımda dunyam yıkıldı 2 gun aglamaktan alıkoyamadım kendımı buraya gırmekte ıstemedım ama 2 gun sonra benden daha beter ınsanlar var halıme bınlerce kez sukurler olsun dedim ertesı gunu bız HAVVAYLAN(yeter) konustuk ona sunu sordum ^^nasıl dayandın 5 denemeye dedım ^^o ne yapsın o zamn oda hıc gırmesın bzlerlen olmasın.hepımız acı cekıyoruz hepımızın sorunları farklı olsada acının boyutu aynı arkadslar.
sultan suan hamıle cok sukur ama ona sorsanız belkıde hep 5 yıl byunca cektıgı acılar vardır aklında hala.rabbım herkese hayırlı bır evlat verecektır ınşşşşş
burada oldugumuz surece hem bırbırmıze destek oluyoruz hem dua edıoruz ne gusel.böle kabugumuza cekılmeyelım hayat devam edıor elımızden gelenı yapalım .....vermıorsada rabbımın vardır bır bıldıgı yapacak bırsey yok

Selam kızlar:
Esracığımöncelikle geçmiş oşsun.İnan ne kadar moralini iyi tut desekte zamana ihtiyacın var.Zaman her şeyi unutturmuyor ama acılarla yaşamayı kabul ediyoruz.Her deneme tecrübe oluyor.Şunu bil ki yumurtan oldu ve döllendi.İnşallah yine olacak.Kendini üzerek zamanını geçirme.Allahın izni ile inşallah olacak.
bebeğim01 canım Allahtan hayırlısı.İnşallh bebek için olumlu gelişmeler olur.
s&u,yeter canım nasılsınız?Ben belim için fizik tedaviye başladım.3 hafta sürecek .Kısmet olursa Şubatta başkentte gidebileceğim.Allahtan hayırlısı.Kendinize iyi bakın Öptüm.

geçmil olsun canım
TEDAVİYE ŞUBATTAMI BAŞLAYACAKSIN
HADİ HAYILISI

canım sende kan pıhtılaşmasımı çıktı bende ondan korkuyorum çünkü bende ilk defa kendi kendime corasprine başlamıştım ve hamile kaldım acaba bendede kanpıhtılaşmasımı var diye soru aklıma takılmıyor deil.corasprin yetersiz geldi diye düşünüyorum sence kürtajmı olmalıyım yoksa kendi kendine mi düşmesini beklemeliyim kürtaj zararlımı?

kızlar hepinize sonsuz teşşekkürler vermiş oldugunuz destek için yaşamayan bilemez tarifi imkansız bu 2 ayda hem imanılmaz mutlu oldum hem inanılmaz mutsuz bukadar iki uç noktayı yaşayıcagımı hiç düşünmezdim.Allahıma şükürler olsun ki annelik duygusunu çok kısada olsa yaşamayı nasip etti insaallah sizlere daha saglıklı bir hamilellik nasip eder rabbbim.

canım ne söylesem ne desem boş biliyorum
allahım atlatmayı ve en kısa zamanda sana yeni bir mucizeyi nasip etsin

rabbım snada nasp etsın nazncıgım
gelır gecer hersey ınş bu gunlerı unutturacak daha hayrlı saglıklı bır evladın olur......
bnm ıcınde 9 gun cok guseldı cunku anneydım onunlaydım
sonunda gıttı elımızde olmayan sebepten oturu.
ayrıca butun tetkıklerını yap.
senın asılama yapılırken testlerını yapmıs olmaları lazım nazan ama
kan testınde cıkıor pıhtılasma varmı yokmu dıe
yapılmadımı anlamadım ?????

bilmiyorum canım yapıldıysada bana bişey denmedi ama ben özellikle isteyecem.

bilmiyorum canım yapıldıysada bana bişey denmedi ama ben özellikle isteyecem.

yapılmaması ımkansız cunku
ben ılk tedavıye basladıgımda hem benden hem esımden kn tahlılı ıstendı
orda tedavıye baslıcak olanların hepsınden hemen alınıor ben gordum yanı
o kan tahlılının ıcınde pıhtılasma falan olsa anında sölerler sana zaten bırsey yoktur(cok sukur)

canım kendi kendine düşsede genede revize kürtaj yapıyorlar yani temizliyorlar belki parça kalmış ihtimaline karşı ama kürtaj gibi bir işlem değil tam anlamıyla. düşük yaptırıcı ilaçlar var ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım olmazsa doktoruna onu sor sonrada içini temizlerler.
bende düşük düzeyde pıhtılaşma çıktı mutasyonlarından biri heterezigot çıktı. bir doktor coraspin kullan derken başkentin doktorları dahil başka doktorlar gerek yok dedi.ama 2.ciden sonra şimdi kullanacaksın dediler.

bebeğim ve esra öncelikle sizleri daha inançla aramızda görmek çok hoş.
aren canım hoş geldin.Nasılsın?
yeter canım şubat dedik ama şu an fizik tedavisindeyim belki 5 şubattan sonras 1hafta fizik tedavi uzayabilir.Kısmet mart yada nisana kayacak.Sen ne zaman başlıyacaksın?

slmmm kızlar nasılsnız
BEN BUN GÜN ÇOK HIZLI BİR HAREKETLE ANKADA TÜP BEBK MERKEZİNE GÖRÜŞMEYE GİTTİM
GÖKANHAN BEYLE GÖRÜŞTÜM ÇOK SICAK BİR DR UZUNUZUN İLĞİLENDİ BÜTÜN TETKİKLERİ OKUDU AYNI ZAMANDA BENDEN VE EŞİMDEN DİNLEDİ HER ŞEYİ SORDU
BAZI TESTLER İSTEDİ
RUTİN HORMONAR FALAN SONRA BİRDE AMH (ANTİMULLERİNE HORMON )
İSTEDİ BU TESTİN YUMRUTALIK REZERVİ VE KALİTESİYELE İLĞİLİ BİZE BİLGİ VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
3 AYLIK BİR VİTAMİN ÖNERDİ BU TAHLİLN CONUCUNA GÖRE NE YAPMAMIZ GERKTİĞİNE BAKARIZ DEDİ ŞANSIN NORMAL BİR KADINA GÖRE ÇEOK DAHA DÜŞÜN DEDİ
BU YOLA BUNLARI BİLEREK ÇIK DEDİ
FİYAT 3750 TL İDİ AMA BANA 3000 TL ALACAĞIM DEDİ BAKALIM EĞER KARAR VERİRSEK BURAYA GİTMEYE DURUM BUNDAN İBARET

BU ARADA KIZLAR BAŞKENTE BANA TARUL TÜP BEBK YAPILMIŞTI YAA DR DEDİKİ NATUREL TÜP BEBK HİÇ İAÇSIZ DEMEK DEĞİLDİR EN AZ HORMON DÜZEYİNDE (KLOMEN GİBİ)OLUR
DEDİ BEN BU İŞTEN BİRŞEY ANLAMADIM DEDİ

Son düzenleme:

canlarım sanırım aynı zamanlarda başlayacaksınız tedaviye .Allahım yolunuzu açık etsin İnşallah herşey çok güzel gider ve Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere İnşallaaaaah. artık güzel şeyler olsun sayfamızda kızlar. ne olur olsun artık. umutlarımız yeşersin fidan olsun artık. bebişlerimiz olsun önce karınlarımızda sonra kollarımızda büyüsünler İnşallaaaaah.
bebeğim01 le görüştük kızlar. hepinize çok selamı var. kuzucuğunu almışlar ondan. kürtaj olmuş bugün. patolojiye göndermişler bakalım ne çıkacak. İnşallah oda kısa süre sonra aramızda olur. bende çok umutsuz mutsuz günler yaşadım ama bırakmadım burayı. bırakamadım. çok tekrar girmiycem dedim ama yine girdim dayanamadım. sizde bırakmayın. ne olumsuzlukların sebebi bu sayfa nede olanların. kurulan dostluklar önemli. bak ben sizleri tanıdım değilmi. sizlerde beni. güzel dostlukların sebebi oldu. bak esraya olumsuzluk oldu ama yeni umularla güçlü inancıyla burda. yeter kademi hepimiz öyle değilmiyiz. her ay her yenilgiden sonra vazgeçip 4. gün tekrar umutla dolmadıkmı. İnşallah güzel şeylerde paylaşacaz burda. ama öyle gitmek yok. esranın dediği gibi. öyle çekip gitmek yok. aren sende buna dahilsin. kızma bana küsme ama ben hamileyim diye bittimi herşey. 5 yıl tam 5 yıl yaşananlardan sonra bu kadar kolaymı biter. her an her gün diken üstündeyim ya bişey olursa. ama biliyorumki hepinizin duaları benimle benimde sizinle bunu bilin. hepinizi çok seviyorum

canım iyiyim sen nasılsın.

yeter canım sevindim belki farklı biryer sana iyi gelecektr. bende ankadayı düşünüyorum. zaten görüşmüştüm. başlayacaktım o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.
naturel tüp bebeği bende öyle biliyorum tamamen ilaçsız değil çok düşük dozda ve kısa sürelide olsa ilaç kullanımı var diye biliyorum. internetten bakarsan ama belki senin doktorun bir bildiği vardır.
bakarsın aynı zamanda başlamış oluruz.
sana amh testi yapılmamışmıydı daha önceden başkentte yada turan çetinde.

kızlar günaydın.
Yeter canım haydi hayırlısı şartlarımı bilerek yola çıkmak hepsinden iyi Allah yar ve tardımcın olsun.İnşallh her şey gönlümce olur.
s&u canım duaların için teşekkürler.
Aren ben daha iyiyim.bel olarak kendimi iyi hissediyorum ama fizik tedavi oluyorum.1 aydır dheaya ara vermiştim tekrar başladım.Artık Esra Hanım şubattan sonra hangi ay uygun bulursa o zaman başlıyacağım.Sen nasılsın?Kendini topladığına eminim , seni aramızda görmek iyi oldu.İnşallah her şey yoluna girecek.Hepimiz mutlu haberleri alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…