günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
Selam kızlar:
Esracığımöncelikle geçmiş oşsun.İnan ne kadar moralini iyi tut desekte zamana ihtiyacın var.Zaman her şeyi unutturmuyor ama acılarla yaşamayı kabul ediyoruz.Her deneme tecrübe oluyor.Şunu bil ki yumurtan oldu ve döllendi.İnşallah yine olacak.Kendini üzerek zamanını geçirme.Allahın izni ile inşallah olacak.
bebeğim01 canım Allahtan hayırlısı.İnşallh bebek için olumlu gelişmeler olur.
s&u,yeter canım nasılsınız?Ben belim için fizik tedaviye başladım.3 hafta sürecek .Kısmet olursa Şubatta başkentte gidebileceğim.Allahtan hayırlısı.Kendinize iyi bakın Öptüm.
canım sende kan pıhtılaşmasımı çıktıcanım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. inan çok üzüldüm biliyorsun yakın zamanda bunu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. benimde senin gibiydi kese düzgündü ama gelişmiyordu geriydi. şansım seninki kadar kalmayıp düşüğün kendinden başlaması oldu. kendiliğinden düştüğü içinde teste gönderemedim çünkü tuvalette düştü. böyle durumların büyük nedeni kromozom anormalliği oluyor. ama hiçbirşeyde çıkmayabilir. alınan parçayı teste gönderttir. kendine ve eşine ayrıca kromozom testi iste. ve de kendine kan pıhtılaşması testi yaptır, mutasyonlarına baktır. genelde bunları 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ilk düşüğü normal kabul ediyorlar ama sen ısrar et. ben hertürlü testi yaptrdm kendime. olmazsa balcalını doktorlarından birine git dışardan yada hastane içinden özele orada yaptır. ben şimdi coraspin içiyorum eğer hamile kalırsam tekrardan heparin vurulacağım 9 ay hergün.
kızlar hepinize sonsuz teşşekkürler vermiş oldugunuz destek için yaşamayan bilemez tarifi imkansız bu 2 ayda hem imanılmaz mutlu oldum hem inanılmaz mutsuz bukadar iki uç noktayı yaşayıcagımı hiç düşünmezdim.Allahıma şükürler olsun ki annelik duygusunu çok kısada olsa yaşamayı nasip etti insaallah sizlere daha saglıklı bir hamilellik nasip eder rabbbim.
bilmiyorum canım yapıldıysada bana bişey denmedi ama ben özellikle isteyecem.
canım sende kan pıhtılaşmasımı çıktıbende ondan korkuyorum çünkü bende ilk defa kendi kendime corasprine başlamıştım ve hamile kaldım acaba bendede kanpıhtılaşmasımı var diye soru aklıma takılmıyor deil.corasprin yetersiz geldi diye düşünüyorum sence kürtajmı olmalıyım yoksa kendi kendine mi düşmesini beklemeliyim kürtaj zararlımı?
bebeğim ve esra öncelikle sizleri daha inançla aramızda görmek çok hoş.
aren canım hoş geldin.Nasılsın?
yeter canım şubat dedik ama şu an fizik tedavisindeyim belki 5 şubattan sonras 1hafta fizik tedavi uzayabilir.Kısmet mart yada nisana kayacak.Sen ne zaman başlıyacaksın?
slmmm kızlar nasılsnız
BEN BUN GÜN ÇOK HIZLI BİR HAREKETLE ANKADA TÜP BEBK MERKEZİNE GÖRÜŞMEYE GİTTİM
GÖKANHAN BEYLE GÖRÜŞTÜM ÇOK SICAK BİR DR UZUNUZUN İLĞİLENDİ BÜTÜN TETKİKLERİ OKUDU AYNI ZAMANDA BENDEN VE EŞİMDEN DİNLEDİ HER ŞEYİ SORDU
BAZI TESTLER İSTEDİ
RUTİN HORMONAR FALAN SONRA BİRDE AMH (ANTİMULLERİNE HORMON )
İSTEDİ BU TESTİN YUMRUTALIK REZERVİ VE KALİTESİYELE İLĞİLİ BİZE BİLGİ VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
3 AYLIK BİR VİTAMİN ÖNERDİ BU TAHLİLN CONUCUNA GÖRE NE YAPMAMIZ GERKTİĞİNE BAKARIZ DEDİ ŞANSIN NORMAL BİR KADINA GÖRE ÇEOK DAHA DÜŞÜN DEDİ
BU YOLA BUNLARI BİLEREK ÇIK DEDİ
FİYAT 3750 TL İDİ AMA BANA 3000 TL ALACAĞIM DEDİ BAKALIM EĞER KARAR VERİRSEK BURAYA GİTMEYE DURUM BUNDAN İBARET
BU ARADA KIZLAR BAŞKENTE BANA TARUL TÜP BEBK YAPILMIŞTI YAA DR DEDİKİ NATUREL TÜP BEBK HİÇ İAÇSIZ DEMEK DEĞİLDİR EN AZ HORMON DÜZEYİNDE (KLOMEN GİBİ)OLUR
DEDİ BEN BU İŞTEN BİRŞEY ANLAMADIM DEDİ
bebeğim ve esra öncelikle sizleri daha inançla aramızda görmek çok hoş.
aren canım hoş geldin.Nasılsın?
yeter canım şubat dedik ama şu an fizik tedavisindeyim belki 5 şubattan sonras 1hafta fizik tedavi uzayabilir.Kısmet mart yada nisana kayacak.Sen ne zaman başlıyacaksın?
slmmm kızlar nasılsnız
BEN BUN GÜN ÇOK HIZLI BİR HAREKETLE ANKADA TÜP BEBK MERKEZİNE GÖRÜŞMEYE GİTTİM
GÖKANHAN BEYLE GÖRÜŞTÜM ÇOK SICAK BİR DR UZUNUZUN İLĞİLENDİ BÜTÜN TETKİKLERİ OKUDU AYNI ZAMANDA BENDEN VE EŞİMDEN DİNLEDİ HER ŞEYİ SORDU
BAZI TESTLER İSTEDİ
RUTİN HORMONAR FALAN SONRA BİRDE AMH (ANTİMULLERİNE HORMON )
İSTEDİ BU TESTİN YUMRUTALIK REZERVİ VE KALİTESİYELE İLĞİLİ BİZE BİLGİ VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
3 AYLIK BİR VİTAMİN ÖNERDİ BU TAHLİLN CONUCUNA GÖRE NE YAPMAMIZ GERKTİĞİNE BAKARIZ DEDİ ŞANSIN NORMAL BİR KADINA GÖRE ÇEOK DAHA DÜŞÜN DEDİ
BU YOLA BUNLARI BİLEREK ÇIK DEDİ
FİYAT 3750 TL İDİ AMA BANA 3000 TL ALACAĞIM DEDİ BAKALIM EĞER KARAR VERİRSEK BURAYA GİTMEYE DURUM BUNDAN İBARET
BU ARADA KIZLAR BAŞKENTE BANA TARUL TÜP BEBK YAPILMIŞTI YAA DR DEDİKİ NATUREL TÜP BEBK HİÇ İAÇSIZ DEMEK DEĞİLDİR EN AZ HORMON DÜZEYİNDE (KLOMEN GİBİ)OLUR
DEDİ BEN BU İŞTEN BİRŞEY ANLAMADIM DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?