Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrr

Son düzenleme:
Slmlar kızlar herkese ıyı tatıller.Adana gunluk gunselık ya harıkaa:)

yeter ıyıyız canım sen ne yaptın bulabildin mi biraz ilaçları?siz devletten yararlanmısmıydınız hiç merak ettim.canım senın kacıncı deneme olacaktı bu?

yeter ıyıyız canım sen ne yaptın bulabildin mi biraz ilaçları?siz devletten yararlanmısmıydınız hiç merak ettim.canım senın kacıncı deneme olacaktı bu?

bebğim benim 5 denmem oldu eğer takrar olursa 6. Olcak
bir birkez devletten yararlandık
sonra yasada değişiklik yapıldı ve 2012 son ayına kadar yarlanamıyoruz
yaşımda biraz fazla olduğu için beklem istemedik

canım yok bulamadım yaaaa burada zaten yasak biliyorsun ilaç payşaımı
çiderde bakıyorum ama şu ana kadar hiç haber gelmedi

SEN NE YAPTIN BU ARADA YENİ TEDVAİ VARMI UFUKTA VE NEREYİ DÜŞÜNÜYORSUN

Son düzenleme:
Canım benım gercekten cok zordur tahmın edebılıyorum.Bızler daha yolun basındayken umutsuzluga kapılabılıuyoruz kı o yuzden senı gercekten cok ıyı anlıyorum.Aslında bırcok merkezde arta kalan ılacları bır sekılde o sırada tedavı gorecek hastalara ıletıyorlardır.Ama o merkezlere ulasmak bıraz guc ıste(Be memorıalde vermıstım yarım kala puregonumu ya hastalarımız ucretsız ulastıracagız demıslerdı.Canım bak Cem Demırelde tup bebek deneyenler dıye bır topık var.Orada bır arkadasımızın dogustan yumurtalıkları gelısmemış.Esınde sıkıntı yokmus ama ona menagon vermısler ve asılama yapmıslar suan hamıle.Hıc umudu yoktu kızın bak mucıze degılde ne ya bu?Yenı uygulama nasıl kı 2012 ye kadar tekrar yararlanamıyorsunuz?

canım haklısın
ama işte hep söylüyorum yaa ben aslında mantıklı olmaya çalışıyorum ama insanız bazan duygular ele geçiriyor bizi işte o zamnda çok yıpranıyoruz üzülüyoruz
allatan ümüt kasilmez rabbim inş bizlerede bir kapı açar
aslında başkente elde kalan ilaçlrı veriyorlar hastalra ama nereye kadar okadar çok has vaki
canım yeni yasana 5 yılık sigorta şartı ar ama enim siğortam 3,5 yılık oyüzden sorun oluyor

Vallahı kafam karısık hıcbır yere guven yok gıbı gelıyor bana.Para tuzagı olmus bıcok yer.Istanbul dakı merkezımde de aklımda soru ısaretlerı kaldı.Ankara da Gurgan klınıkten bır doktor bugun haber turkteydı.Roprtajı cok sıcak geldı bana.Bakalım arastırıyorum yıne de.Bıze sskda faydalanabılırsınız de dedıler.Cok sasırdım ılk defa menfaatımız ıcın bır merlkez yonlendırme yaptı bıze??

Ahh ahhh oyloe bır ulkede yasıyoruz kı zorluk ustune zorluk haklısın valla canım benim.Allah hepımızın yardımcısı olsun...

canım gürgan klinikle bende araştırdım iyi bir yere benziyor birde erkek infetilitesi topiğinde belgin arkadaşımız orada yaptımışve memnundu
birde ankrada ankara ünvrst var orası kapsamlı geldi bana
ama bilemiyorum
kaan aydos var üroloğ mail atım bana cevap yazmış ilğimi çekti

ahh ahhh oyloe bır ulkede yasıyoruz kı zorluk ustune zorluk haklısın valla canım benim.allah hepımızın yardımcısı olsun...

valla devletimiz doğal yoldan istediğiniz kadar yapın yanınızdayız ama eğer destek istiyorsanız .........................alırsınız diyor

Kesınlıkle haklısın canım keske daha cok deneme sansımız olsaydı devlet yardımı ıleOnumuzdekı hafta ben S&U yu zıyarete gıdecegım artık evdeymıs sende uygun olursan gel beraber gıdelım.Adana da carsı tarafında oturuyormus.

herkese merhaba arkadaşlar;

lucrinin 14. günü daha adet olmadım..

doktor çarşambaya kadar bekleyelim adet olmasanda o zaman diğer iğnelere başlarız dedi..
adet olunmadan nasıl balıyor tedavi onu anlamadım soruda sormadım artık soru soracak enerjimde kalmadı..

sonra bir yerde eşimin okul arkadaşlarına rastladık dediler biz şurda oturuyoruz şurda çlaışıyoruz 1,5 yaşında oğlumuz var..
ben eşim 1 adm arkasına geçerek durdum korktum bizede sracaklar diye..

dün gecede rüyamda annemin yanında soruyorlardı sizin çocuk yok mu diye..

Yok yok işte Allah kısmet etmedi işte..
sizin yaptıpınızı bizde yapıyoruz..
sizin bildiğiniz özel bir formülmü var oda yok..
Allah vergisi işte..
onlar farkında değil ..
çünkü Allah onları bunla imtihan etmedi..
anlamıyorlar kendi başarıları sanıyorlar..
çok çok özür dilerim ama bunların hepsi gerizekalılar..

canım lukrin böyle gcekme yapıyor
kuzum inanki hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri
çeveremizde kendini bilmeyen okadar çok kişi varki
ama ne yapalım sende söylüyorsun bu bizim sınavımız
bu sınva tabi olmayanlar nereden bilsinler
ne zorluklar yaşadığımızı gördüğümüzü
allaha sığınmaktan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok
rabbim yar ve yardımcımız olsun
inşşş tedavinde meleğin gelirde sıkıntıların biter canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım su ile konuştuk söyledi bana ama bu haftalarda olmaz
eşimin sorunları var mr çekilecek bunu sonuçları almalıyım aklım orada korkuyorum kötü bir şey olacak diye
birde bu hafta kız kardeşimin oğluna bakcağım yarım gün
ama sonra bir gün olur inşşşşşşşşşşş

canlarım günaydın. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah. Rabbim İnşallah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın İnşallaaaaaaah. yeterim İnşallah sende hemencecik ilaçları bulursun canım benim yaa. esracığım sen bu hafta gel yine haftaya kademiyle konuşmuştuk bu hafta ayarlayıp ya bana yada ona gidecektik. hiç farketmez yine görüşürüz. hem daha çok görüşmüş oluruz değilmi ama.

iyi pazarlar

sağol canım inşşşş

yeter, bugün 15.gün hala adet olmadım.
bir umut acaba hamişmiyim diyecektim ama dün doktor ultrasyonda öyle bir şey görünmüyor dedi. rahişm kalınlığından anlaşılıyormuş sanırım..
valla çok umutlanmıştım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…