Merhaba arkadaslar
Ben aranıza yeni katılıyoruma.s.
Yazdıklarınızı basından itibaren okumaya calıstım.Birbirinize tüm içtenliğinizle destek olmanız cok hosuma gitti. hihoyyyt
Ayrıca hamile olan arkadaslarıda cok tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin :CüvCüv:
Ben kısaca kendimden bahsedim
Eşimin azospermi olduğunu yaklasık 3 ay önce öğrendik.Eşimde normal yolla hiç sperm cıkısı yok.:çok üzgünüm:çıkısımız sadece microtese ameliyatı.Ameliyatta sperm bulunursa tüp bebek deneme sansımız olacak
İlk basta tedaviyi istanbulda olmayı düşündük.Ama yaklasık 1 ay süreceğini öğrendik.
Hem madden em de manen bii cok yıpratacak gbi duruyor. kaydirigubbakcemile
Biz mersinliyiz.Sizin yazdıklarınızıda görünce acaba seyhan baskenttemi yaptırsak diye düşünmeye basladım
Acaba aranızda eşinden kaynaklı tüp bebek yaptıran varmı ?:uhm:
Acaba eşimin ameliyatı için güvenebilirmiyiz
ganadtrogin mi??? İlk kez duydum neymiş bu?
Ganopheneyi,gonal f i,purogen i(Yanlış yazmadıysam) Duyduk da bu ne???
Benim bildiğim iğneyle 3 kez aşılamadan sonuç elde edilemezse tüpe rapor çıkıyordu.
Eski köye yeni adetler mi gelmiş?
Walla şaştım kaldım.Doktorun sana bu ilaçla 3 kez aşılama yapıldı diye rapor verir canım sorun olacağını sanmıyorum.
ganadtrogin mi??? İlk kez duydum neymiş bu?
Ganopheneyi,gonal f i,purogen i(Yanlış yazmadıysam) Duyduk da bu ne???
Benim bildiğim iğneyle 3 kez aşılamadan sonuç elde edilemezse tüpe rapor çıkıyordu.
Eski köye yeni adetler mi gelmiş?
Walla şaştım kaldım.Doktorun sana bu ilaçla 3 kez aşılama yapıldı diye rapor verir canım sorun olacağını sanmıyorum.
Kızlar merhaba. Kızkardeşim bugün Başkentte yumurta toplama işlemi yapılacak. Pazartesi günü de transfer var hayırlısı ile. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler...
darkınlıfe canım kusura bakma yanlış anlamısım ben........arastırıp ogrendım ganadotripin,yumurta olusması ıcın kullanılan ıgnelerın genel adıymıs.......yanı gonal-f,purogon gıbı bıldıgımız ıgnelerın genel adı.......baskent bu ıgneler yardımıyla yapılmıs 3 asılamanın raporunu ıstıyor......yanı bıldıgımız sey dogruymus ama ben ganadotrıpını ayrı bır ılac sandım o yuzden yazdım......
bı de benım derdım bana hıc ıgnelı ası yapılmadı hep ganophene hap kullanıp asılandım o yuzden dr bana rapor verır mı dedım bı de verse bıle özelden alınmıs bır raporu baskent kabul edermı emın degılım......bugun gıdıp gorusecegız bakalım dr la........
herkese hayırlısı ne dıyelım..........
İnşallah kabul olur canım özelden alacağın rapor.Allah yardımcın olsun.
Tüp bebek için iğneli 3 aşılama şartını heryer istiyor bu arada.
Çok iyi sevindim senin adına Lotuscum.hayırlı olur inşallah.Allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin.
:uhm:slm kızlar...............adana baskentte tup bebek tedavısındeyım..........tayfun bey bana lucrıne baslattı.........aranızda yenı baslayan varmı????????
:uhm:slm kızlar...............adana baskentte tup bebek tedavısındeyım..........tayfun bey bana lucrıne baslattı.........aranızda yenı baslayan varmı????????
Kızlardan Lucrinle başlayanlar vardı.Ama kimlerdi hatırlayamadım.Eminim sorunu görünce cevap yazarlar.
Bu konuda pek bilgim yok malesef.
İnşallah başarılı bir deneme yaşarsın.
lotus ,gülyüzüm tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.başkent bana uğurlu geldi. oradaki ilk tedavimde hamiş oldum, darısı sizlere....
lotus ,gülyüzüm tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.başkent bana uğurlu geldi. oradaki ilk tedavimde hamiş oldum, darısı sizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?