Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim eşim de azospermi.mikro tese değilde tese yapıldı eşime.sen tedaviye başlamadan önce eşine tese yapılıp bakılacak canım bulunursa dondurulacak.sonra sen tedaviye başlayacaksın.ilk denememi ist. yapmıştım ben , maddi manevi çok yıpratıcı oluyor yakın yerleri tercih edin.4. denememi başkentte yaptım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim.

vavelya hoşgeldin.başkent çok beğenilen bir hastane Mersindekileri bilmiyorum ama adana da bence en iyisi.
ben tetkiklerimi yaptırmıştım sadece.aşılamalrımı da konya başkentte yaptırmıştım.
allah sana da hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.

canlar bısey sorucam.....ben adana baskent unıversıtesı hastanesınde tup bebek dusunuyorum....bu ay baslanıcaktı nasıpse fakat ben daha gıdıp gorusmedım ancak benle aynı durumda olan bı arkadasım dun gıttı....fıyatlarda buyuk degısıklık olmus 1 temmuz ıtıbarıyle.....tup bebe sadece 490 ytl ılaclarla beraber 1 mılyar cıvarı.......bu super ancak tek sart rapor.....rapor olmassa ne kadar olur tam bılmıyorum
raporun sartı son 3 yılda 3 kez ganadtrogin ıle asılama yaptırmış olmakmıs......asılamaları yapan dr bu raporu verırse hastanede verıyormus....
su an turkıyede bırcok ozel hastanede aynı sartlarla tup bebek yapıyor netten arastırdım...
kendı doktorumu aradım fıkır versın dıye ulasamadım.....cunku benım asılamalarım bu ilacla olmamaıstı........zaten ozelde yaptırdık nasıl ıspatlanır kı?
bununla ılgılı bılgısı olan varmı canlar ya .......:çok üzgünüm::teselli:

ganadtrogin mi??? İlk kez duydum neymiş bu?
Ganopheneyi,gonal f i,purogen i(Yanlış yazmadıysam) Duyduk da bu ne???
Benim bildiğim iğneyle 3 kez aşılamadan sonuç elde edilemezse tüpe rapor çıkıyordu.
Eski köye yeni adetler mi gelmiş?
Walla şaştım kaldım.Doktorun sana bu ilaçla 3 kez aşılama yapıldı diye rapor verir canım sorun olacağını sanmıyorum.

guzelım pardon ya yanlış yazmısım..ganadotropin isimli bır catlatma ıgnesı.......bu iğneyle 3 kez asılama yaptıranlara verılecekmıs tup bebek raporu. bulent bey arkadasıma ısrarla soylemıs.....senın bıldıgın dogru yanı 3 kez yapılmadan rapor yok......
ancak sorun benım asılarım hep ganophene yardımıyla yapıldı sonrada catlatma ıgnesı olarak pregnıl kullanıldı yanılmıyorsam......ayrıca asılarımı ozelhastanede yaptırdım.dr um bana bu durumda rapor verır mı acaba????.dr a cumartesı gıdıp gorusucem ama bılgınız var mı dıye sızlere sormak ıstedım kafam karıstı cunku.......
nıye ısrarla bu ıgneyle asılama raporu ıstıyorlar anlamadım dedıgın gıbı eskı koye yenı adet....
degısık bır seyler ogrenırsem yıne yazarım canım ılgın ıcın sagol....a.s.ınsallah bu olayı arastıran duyan bılen baska arkadaslarda vardır.....

Kızlar merhaba. Kızkardeşim bugün Başkentte yumurta toplama işlemi yapılacak. Pazartesi günü de transfer var hayırlısı ile. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler...

darkınlıfe canım kusura bakma yanlış anlamısım ben........arastırıp ogrendım ganadotripin,yumurta olusması ıcın kullanılan ıgnelerın genel adıymıs.......yanı gonal-f,purogon gıbı bıldıgımız ıgnelerın genel adı.......baskent bu ıgneler yardımıyla yapılmıs 3 asılamanın raporunu ıstıyor......yanı bıldıgımız sey dogruymus ama ben ganadotrıpını ayrı bır ılac sandım o yuzden yazdım......
bı de benım derdım bana hıc ıgnelı ası yapılmadı hep ganophene hap kullanıp asılandım o yuzden dr bana rapor verır mı dedım bı de verse bıle özelden alınmıs bır raporu baskent kabul edermı emın degılım......bugun gıdıp gorusecegız bakalım dr la........
herkese hayırlısı ne dıyelım..........

İnşallah kabul olur canım özelden alacağın rapor.Allah yardımcın olsun.
Tüp bebek için iğneli 3 aşılama şartını heryer istiyor bu arada.

İnşallah kabul olur canım özelden alacağın rapor.Allah yardımcın olsun.
Tüp bebek için iğneli 3 aşılama şartını heryer istiyor bu arada.

evet canım artık turkıyede ozel kurumlar,unıversıte hastanesı farketmez heryer aşılama raporu ıstıyor.........
bugun dr um rapor verdı bana ama pazartesı bashekıme ımzalatıcaz bugun bashekım yoktu.........baskentı aryıp tayfun beyın sekreterıne sorduk ozelden alınan rapor kabnul edılıyor tamam olur dedı ama ınsallah sonradan bır puruz cıkmaz......

Çok iyi sevindim senin adına Lotuscum.hayırlı olur inşallah.Allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin.

ALLAH sanada bır nefeste cerenını kucaklamayı nasıp etsın canım........ınsallah hersey umdugumuz gıbı olur.........Şeniz

:uhm:slm kızlar...............adana baskentte tup bebek tedavısındeyım..........tayfun bey bana lucrıne baslattı.........aranızda yenı baslayan varmı????????

:uhm:slm kızlar...............adana baskentte tup bebek tedavısındeyım..........tayfun bey bana lucrıne baslattı.........aranızda yenı baslayan varmı????????

öncelıkle aramıza hosgeldın canım........ topıc pek bır hareketsız bu aralar uzun zamandır pek kımse ugramıyor.........
canım bende farlutala basladım bugun reglı oldugumda baskente baslayacagım ınsallah..daha lucrın asamasına gelemedım ben..sıtede lucrın kullanan cok kısı var ama sanırım bu topıcte su an yok msj gelmemıs cunku daha........
RABBIM sana ve her ısteyene cıfter cıfter evlatlar versın :ecrin_bebek::CüvCüv:a.s.

Kızlardan Lucrinle başlayanlar vardı.Ama kimlerdi hatırlayamadım.Eminim sorunu görünce cevap yazarlar.
Bu konuda pek bilgim yok malesef.
İnşallah başarılı bir deneme yaşarsın.

Kızlardan Lucrinle başlayanlar vardı.Ama kimlerdi hatırlayamadım.Eminim sorunu görünce cevap yazarlar.
Bu konuda pek bilgim yok malesef.
İnşallah başarılı bir deneme yaşarsın.

ümit ediyorum inşallah başarılı bir deneme olur...ilgilendiğin için teşekkür ederim

lotus ,gülyüzüm tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.başkent bana uğurlu geldi. oradaki ilk tedavimde hamiş oldum, darısı sizlere....

lotus ,gülyüzüm tedavileriniz hayırlı olsun kızlar.başkent bana uğurlu geldi. oradaki ilk tedavimde hamiş oldum, darısı sizlere....

canım cok sevındım..........ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.....sagol moral oldun bıze.....bu topıgı takıp edıyordum ama senın tedavın tam ne zaman basladı transfer ne zaman oldu canım anlatırmısın?????arasıra ugra topıge olurmu?sevgılerımlea.s.

canımcım teşekkür ederim,umarım başkentin kapısından boş çıkmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…