herasles canım ne haber görüşemedik.
[sıze="3"]kızlar eşim belki yarın sevrise çıkar
çıkarsa eğer nette giremem merakanmayın
birde eylül ne yaptı acaba çok merak ettim yaaa[/sıze]
kızlar eşim belki yarın sevrise çıkar
çıkarsa eğer nette giremem merakanmayın
birde EYLÜL ne yaptı acaba çok merak ettim yaaa
kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam.Allahım sizlerede yaşatsın İnşallaaaaaaah
canım çok az zaman kalmış. inşallah rahat bir doğum geçirirsin. sen de galiba sezeyandan yanasın. hayırlıyla kucağına al da sezeyan normal doğum farketmez.
gözün aydın canım her şey yolunda devam etsin inşşşşkızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam.Allahım sizlerede yaşatsın İnşallaaaaaaah
sağol canım allah razı olsunyeter canım tekrar geçmiş olsun.Kısmet olursa bu hafta Esra Hanıma gideceğim ,uygun bulursa başlarız yoksa dheaya devam,hayırlısı bakalım,
heresles canım hafta içi bilğisayar okulda giremiyorum,benden iyilik adetimi bekliyorum,inşallah başlayabiliriz ,hayat umutlarla devam ediyor,Allahın izni ile Allahım her isteyenin duasını kabul etsin,hayırlı evlatlar versin.
aren canım sen ne yaptın?Tedaviye devam mı?
su canım az kaldı inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın
esra canım nerelerdesin?Tekrar geçmiş olsun.
KIZLAR GÜNÜMÜZ AYDIN NEŞE DOLSUN.
canım servise çıkartacaklarsa iyi demek.
bende eylülü merak ettim. sanki olumlu oldu gibi geliyor, inşallah öyledir.
yeterim nerlerdesin kıss sen hadi geçmiş olsun cnm kocişin ameliyat olmuss
sağol canım allah razı olsun
buralardayım senden ne haber
kızlaaar biz geldikkkk. Kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. Sorun yok dedi doktor. Ve inanın hiç acımadı. Ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. Doktorumuzla konuştuk. Normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. Riske atamam dedi. Ve aşağıda inmemiş dedi. Sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. Kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. Bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. Nasıl bi heyecandı anlatamam.allahım sizlerede yaşatsın inşallaaaaaaah
iyidir cnm topikimize ugramıyonn
kızlar eşimi servise çıkartmadı dr bende eve geldim
gözün aydın canım her şey yolunda devam etsin inşşşş
sağol canım allah razı olsun
canım bir kaç gün daha kalsın dedi dr
evet eylülü bende merak ettim hemde çokk
canım çooook sağol Allah razı olsun darısı sizlere olsun İnşallah canım. isteyen herkese olsun İnşallah.eylül seni çok merakettim sonucun pozitif olması en çok istediğimiz şey inşşş sendede öyledir
bizi hebrsiz bırakama:26::26::26::26::26:
canım ne güzel sağlıcakla al bebeğini kucağına o anda bizler içnde dua etmeyi unutma
evet artık gelmeyeceğim oraya canım sebebinide açıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?