Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet canım benim sen pek burada olmuyorsun ben gırdıgımde.nasılsın neler yapıyorsun?baskente gıttın mı sende gorusmeye?gecen gun S&u ıle senden bahsettık bızde gorusemıyoruz pek dedık.

kızlar eşim belki yarın sevrise çıkar
çıkarsa eğer nette giremem merakanmayın

birde EYLÜL ne yaptı acaba çok merak ettim yaaa

yeter canım tekrar geçmiş olsun.Kısmet olursa bu hafta Esra Hanıma gideceğim ,uygun bulursa başlarız yoksa dheaya devam,hayırlısı bakalım,
heresles canım hafta içi bilğisayar okulda giremiyorum,benden iyilik adetimi bekliyorum,inşallah başlayabiliriz ,hayat umutlarla devam ediyor,Allahın izni ile Allahım her isteyenin duasını kabul etsin,hayırlı evlatlar versin.
aren canım sen ne yaptın?Tedaviye devam mı?
su canım az kaldı inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın
esra canım nerelerdesin?Tekrar geçmiş olsun.
KIZLAR GÜNÜMÜZ AYDIN NEŞE DOLSUN.

kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam.Allahım sizlerede yaşatsın İnşallaaaaaaah

canım çok az zaman kalmış. inşallah rahat bir doğum geçirirsin. sen de galiba sezeyandan yanasın. hayırlıyla kucağına al da sezeyan normal doğum farketmez.

canım çok az zaman kalmış. inşallah rahat bir doğum geçirirsin. sen de galiba sezeyandan yanasın. hayırlıyla kucağına al da sezeyan normal doğum farketmez.

canım çok sağol .Alah razı olsun darısı sana olsun inşallah canım. canım ben hep normal istedim. halada gönlüm ondan yana ama doktor riske atamayız dedi. aşağı inmemiş bebek. bide o kadar yıl beklemişsin kıymetli bebek dedi riske atama bebeği ama sen blirsin yinede dedi. öyle diyince işten bende razı oldum

kızlar eşimi servise çıkartmadı dr bende eve geldim

gözün aydın canım her şey yolunda devam etsin inşşşş
sağol canım allah razı olsun
canım servise çıkartacaklarsa iyi demek.
bende eylülü merak ettim. sanki olumlu oldu gibi geliyor, inşallah öyledir.

canım bir kaç gün daha kalsın dedi dr
evet eylülü bende merak ettim hemde çokk

eylül seni çok merak ettim sonucun pozitif olması en çok istediğimiz şey inşşş sendede öyledir
bizi hebrsiz bırakama:26::26::26::26::26:

canım ne güzel sağlıcakla al bebeğini kucağına o anda bizler içnde dua etmeyi unutma

eylül seni çok merak ettim sonucun pozitif olması en çok istediğimiz şey inşşş sendede öyledir
bizi hebrsiz bırakama:26::26::26::26::26:
canım çooook sağol Allah razı olsun darısı sizlere olsun İnşallah canım. isteyen herkese olsun İnşallah.

canım ne güzel sağlıcakla al bebeğini kucağına o anda bizler içnde dua etmeyi unutma

Allah razı olsun canım.canım dua etmezmiyim her zaman canım her zaman dualarım sizlerle

selamun aleykum herkese pk gecmısı okuyamadım 5 6 gundur netım yoktu sızdende haber alamadım
ne var ne yok kızlar
sultan ve yeterden habrım var gorusuyoruz
allh butun hastaara sıfa dertlere deva versın ınşşşşşş
nasılsınızzzzzzzzz
elıfda ne yaptı en son dıs gebelık falan dıordu
eylulunde sonucu negatıfse gırmek ıstemıordur buyuk ıhtımallen
yada ınsssss pzıtıfdırrr

ayrıca dun yeterden son durumları hakkında bılgı almak ıcın mesaj cekmıstım esı hala ygun bakımdaymıs
ama durumu cok sukur ıı miş
haberınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…