Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar eşimin ameliyatı oldu
çok şükür şimdi yoğun bakımda

canın testini tekrar et
ama sonuç ne olursa olsun üzülme rabbim yardımcın olsun

yeter canım bugün hastaneye yatacaklardı inşallah herşey yolunda gider.

sağol canım allah razı olsun

geçmiş olsun yeterciğim .inşallah sağ salim eşin çıkar hastaneden.allah yardımcınız olsun.
kızlar dün adet oldum okuldayken olmuştum hissettm aslnda bir karın ağrısı ve sanki içimden bi şey akıp gitti gibi olmuştu son saatlerde.aslında adet mi düşük mü anlamadım.ama iç çamaşırımda bir parça vardı ve çok değişik kırmızı renk ve bir koku vardı.sizde de öyle oldumu tüp bebek veya aşılama sonrası.yani bu ay oldu mu olmdaımı anlamadım.üzüldüm ama çokta üzülmedim en azında cerrahi müdahale olmadı o daha zor çünkü.birde değer zaten başta yüksek değildi sonra düştü dünde işte adet oldum karnımağrıyor şimdi.bu ay artık yani yaza kadar bitkisel şeyler deniyecem.hayıt hapı varmış yada çayı düzenliyormuş snırsam birde civanperçemi ama onun tadı iğrenç ama işe yarıyordu.bal tarçın çörekotu yapsam mı yapmasam mı bileiyorum çünkü o bende adet gecikmesi yapıyor sanki.işte böleeeeeeeee

geçmiş olsun canım .bir açık renk et parçası gibi birşey gelmişti benden de.

canım çok geşmiş olsun inş. hayırlısıyla yoğun bakımdan da çıkar sağlına biran önce kavuşur

canım insaallahhh bütün tetkikleri temiz çıkar .insaallah eski saglıgına döner.tekrar geçmiş olsun

canım Allahım eşinin şifasını versin İnşallah. Allahım sizi birbirinize bağışlasın. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah.

Yetercıgım Allah acıl sıfalar versın ınsallah esıne.Bızı sık sık haberdar et yarın arayacagım senı kendıne cok ıyı bak...

canım benim çok geçmiş olsun.sevindim iyi geçmesine.
sağolun kızlar allah razı olsun

canım geçmiş olsun yaşadığın son olmusuzluk bu olsun inşşş canım dr diyorsun cerahhi bir müdahele daha da zor olurdu hakında yaırlısı birde zaten değerlerindeki değişim gebilk olmuşmuşsabile sorunluolduğunu gösterir yani gebeilk devam etseydide daha sonrasında sorunlar yaşayacaktın ve bu dahada zor olcaktı
rabbim yardımcın olsun en kısa zamnada rabbimin mucizesi seni bulsun inşşş

kızlar eşimin ameliyatı oldu
çok şükür şimdi yoğun bakımda

Canım geçmiş olsun Allahın izni ile inşallah sağ selim evinize dönmek nasip olsun.Canım tlf.mi biliyorsun acil yada ihtiyacın olduğunda arayabilirsin.Elimizden geleni yaparız.Allaha emanet olun.

yeter canım nasılsın nasıl oldu eşin dün balcalıdaydım aklıma sen geldin görüş saaatine 15 dk var dediler bekleyeyim hem geçmiş olsn diyeyim hemde yüz yüze tanışayım dedim beyin cerrahi yatan hastalar 6 katda dediler çıkdım ordaki hemşireye seni anlatmaya çalışdım çarşamba günü ameliyat oldu genç bir hastanz dedim genç bir eşin var dedim ama hemşire çarşmba ameliyat olanlar taburcu olmşdr dedi odalara şöyle bir göz atdım ama göremedim canım neyseee inş. iyisinzdr Eylül ün test sonucunu merak ediyorum mevlam neyler neylerse güzel eyler canım sonucun ne olursa olsun bil ki onda bir hayır var demekdir ne çook fazla sevin nede çook fazla üzül çünkü bu bir imtihan dünyası seni en iyi ben anlarım hatda dahada ilrei gidyorum en yakın çevrenden bile daha iyi anlarım hakkımızda hayırlısı olsun BİR GÜN BİZLERDE ANNE OLACAGIZ BIKMADAN USUNMADAN DEVAM EDECEGİM POZİTİFİİİİİİİ GÖRENE KADAR DEGİL KUCAGIMA ALANA KADAR

Canım geçmiş olsun Allahın izni ile inşallah sağ selim evinize dönmek nasip olsun.Canım tlf.mi biliyorsun acil yada ihtiyacın olduğunda arayabilirsin.Elimizden geleni yaparız.Allaha emanet olun.

yeter canım umarım eşin iyidir, çıktınız mı hastanedemisiniz.

kızlar sağolun yaa iyiyiz çok şükür eşim yoğun bakımda hala ama iyi

canımsın yaaaaaaaa keşke bir gün öncesinden telefonumu verseydim canım ben hala balcalıdayım ama aşağıdayım biz servise çıkmadık eşim yoğun bakımda bende aşağıda bekliyorum eşimi bende çok isterdim tanışmayı kuzum yaaa

Yetercıgım canım benım tekrar cok cok gecmıs olsun.Ne kadar sure daha yogun bakımda kalacakmıs esın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…