Meraba aren nasılsın
selam kızlar nasılsınız
ben dugunden dolayı cok yogundum halada öleyım..
uzak kalmak ıstedım hem sıteden falanda.
cunku hep aynı mevzulardan yoruldum
zaten yenı negatıf almısım tup bebkten
ve bu ay HAMILE KALDIM DOGAL YOLLAN
ama dusuk yaptım.kan degerım dusuk cıktı
asırı ve sıddetlı kanamaylan
havvayada cevp veremedım cunku telefonum mesaj hakkını doldurmus durumdaydı :)
ben cok sukur ıyıyım
aklımda ve dualrımdasınızzzzzzz
oldugunca cok sukur ıyıyım
hep aynı seylerı yasadıkca kafamın daha cok allak bullak oldugunu dusundum
ve artık kendı halıne bıraktım
cunku tupten sonra 1 ılıskıylen kafaya takmadan bırde o enfeksıyonlu halımlenHAMILE KALDIMbır daha kalacagımıda dusunuyorum INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hayırlısı canım bak doğal yola kalabiliyormuşsun ok güzel bir gelişme buselam kızlar nasılsınız
ben dugunden dolayı cok yogundum halada öleyım..
uzak kalmak ıstedım hem sıteden falanda.
cunku hep aynı mevzulardan yoruldum
zaten yenı negatıf almısım tup bebkten
ve bu ay HAMILE KALDIM DOGAL YOLLAN
ama dusuk yaptım.kan degerım dusuk cıktı
asırı ve sıddetlı kanamaylan
havvayada cevp veremedım cunku telefonum mesaj hakkını doldurmus durumdaydı :)
ben cok sukur ıyıyım
aklımda ve dualrımdasınızzzzzzz
çok geçmş olsun çok sevindim sorun olmamasınabiz geldik kızlaaaaaar. öksürük için şurup verdi mantar içinde fitille bi krem verdi. suyu iyiymiş çok şükür. kızmda sağolsun ellerini yüzüne kapatmış çekmedi yüzünden göremedik cadıyı. ama çok şükür iyi ya. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaah
canım belirti aramabugün 8. günüm perşembe akşamı test ..
belirti yok canım sıkkın..
bugün 8. günüm perşembe akşamı test ..
hayırlısı canım bak doğal yola kalabiliyormuşsun ok güzel bir gelişme bu
çok geçmş olsun çok sevindim sorun olmamasına
canım belirti arama
inşş bebişin seninledir
çok sağol canım. yarın eşinin sonuçları çıkıyor değilmi canım
canım eşimin sonuçları bu gün çıkmış yarın yatacak has dr çrşb gün ameliyata alacakmış
bugün 8. günüm perşembe akşamı test ..
canım eşimin sonuçları bu gün çıkmış yarın yatacak has dr çrşb gün ameliyata alacakmış
acil cevap lütfen kızlar.ben 3 şubatta aşılama olmuştum .ayın 18inde test yaptım kanda 0-3 referans aralığına göre benimki 19.77 idi.sonra bugün tekrar yaptırdımbaşka bir hastanede 2,63 çıktı.niye böyle oldu kızlar ne olcak şimdi.kimyasal gebelikte kendiliğinden mi düşüyor.ben zaten bir kez kürtaj oldun kalbi atmadığı için.off allahım bu nasıl bir sınama.stres altındayım ya.başım ağrıyor.ne yapacağıımı bilemiyorum şimdi. esracığım senin nasıldı kan değeri düşük çıkıyor.önce doktor gebesin dedi ama yeni dedi ama ben sevinemedim tabiki.şimdi de bu durum.ne olcak .esra yardım et canım kimmyasal gebelik nasıl oluyor.ne zman doktora gideyim.adet olmadım daha
acil cevap lütfen kızlar.ben 3 şubatta aşılama olmuştum .ayın 18inde test yaptım kanda 0-3 referans aralığına göre benimki 19.77 idi.sonra bugün tekrar yaptırdımbaşka bir hastanede 2,63 çıktı.niye böyle oldu kızlar ne olcak şimdi.kimyasal gebelikte kendiliğinden mi düşüyor.ben zaten bir kez kürtaj oldun kalbi atmadığı için.off allahım bu nasıl bir sınama.stres altındayım ya.başım ağrıyor.ne yapacağıımı bilemiyorum şimdi. esracığım senin nasıldı kan değeri düşük çıkıyor.önce doktor gebesin dedi ama yeni dedi ama ben sevinemedim tabiki.şimdi de bu durum.ne olcak .esra yardım et canım kimmyasal gebelik nasıl oluyor.ne zman doktora gideyim.adet olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?