Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

esra canım hem üzüldüm hemde sevindim bak doğal yolla kalabiliyorsun . seni merak etmiştim. evet insan yaşadıkalrından dolayı bu knulardan uzak kalmak istiyır KK ne girmek istemiyor bende bir dönem öyleydim. inşallah herşey iyi olur senin için.

esracım allah büyük iştee görüomusun bak demekki spermler ulaşabılıyor yumurtalara..
benım sana naçizane tavsiyem bu durumda spermlerı bıraz daha artırabılırsenız yıne kalırsın ınsallah
bak benım eşim klomen+zinco+virigen testocaps kullanıo gunde 1er tane
bu kombıasyon bı tedavi şeklı ve bırlıkte kullanıldığında fayda saglıyormus
senın eşinin tup bebek denemenızde kaç spermi vardı
senınde 2 kalıte oldu diye hatırlıyorum embriyoların ama bak allah buyuk
sende arginmax women var yumurta kalitesi için bende kullanıcam bugun alıcam onu kullanabılırsın
spor yapıyorum gezıyorum takmıyorum artık stres gıdınce gelecek bebekler bılıyorum
bız anne olmak ıcın yaratıldık cok öptum senii

biz geldik kızlaaaaaar. öksürük için şurup verdi mantar içinde fitille bi krem verdi. suyu iyiymiş çok şükür. kızmda sağolsun ellerini yüzüne kapatmış çekmedi yüzünden göremedik cadıyı. ama çok şükür iyi ya. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaah

hayırlısı canım bak doğal yola kalabiliyormuşsun ok güzel bir gelişme bu
çok geçmş olsun çok sevindim sorun olmamasına
bugün 8. günüm perşembe akşamı test ..

belirti yok canım sıkkın..
canım belirti arama
inşş bebişin seninledir

canım eşimin sonuçları bu gün çıkmış yarın yatacak has dr çrşb gün ameliyata alacakmış

canım Allahım eşini sağlıkla sana geri getirsin İnşallah canım. grip ne durumda atlattınmı inşallah canım. Allah korusun eşine bulaşmasında

günaydın kızlar hepinize teşekür ederim dualrınız için iyi dilekleriniz için
sağolun

acil cevap lütfen kızlar.ben 3 şubatta aşılama olmuştum .ayın 18inde test yaptım kanda 0-3 referans aralığına göre benimki 19.77 idi.sonra bugün tekrar yaptırdımbaşka bir hastanede 2,63 çıktı.niye böyle oldu kızlar ne olcak şimdi.kimyasal gebelikte kendiliğinden mi düşüyor.ben zaten bir kez kürtaj oldun kalbi atmadığı için.off allahım bu nasıl bir sınama.stres altındayım ya.başım ağrıyor.ne yapacağıımı bilemiyorum şimdi. esracığım senin nasıldı kan değeri düşük çıkıyor.önce doktor gebesin dedi ama yeni dedi ama ben sevinemedim tabiki.şimdi de bu durum.ne olcak .esra yardım et canım kimmyasal gebelik nasıl oluyor.ne zman doktora gideyim.adet olmadım daha

canım ben kimyasal gebelik yaşamadım ama kimyasal gebelikte adet gibi oluyorsun diye biliyorum canım. üstelik şimdiye kadarda adet olman gerekti bence. ilaç kullanmıyorsan ve hala adet olmadıysan bi doktora git canım.

canım çok üzüldüm bende seni merak etmiştim. büyük ihtimalle kimyasal gebelik kendiliğinden düşüyor bir müdahale yapmıyorlar. değerin düşmüş kısa zamanda 1 haftayı bulmadan regli olursun.
canım tetsi aynı yerde yaptırsaydın labaratuvar farkı oluyor.
eğer kimyasalsa da araştırma yaptır, özellikle pıhtılaşma,mutasyon testlerini yaptır.

Son düzenleme:
slm elıfcgım,aynı durum arkadsımdada oldu
farklı yerlerde farklı sonuclar cıkmıstı
merkezden kaynaklanan hata dıe dusunuyorum
cunku betan dustugu zamn anında kanaman baslar
benım ıdrarda 4. gunden ıtıbaren cıft cıktı sonrada 13. gunumde kanamam basladı
kanda dusuk cıktı.bnce sende ııyı bır doktora gıt derım
ya ılaclan tutunmasını saglamak ıcın dıcem ama cok dusuku kan degerın eger2. yaptırdıgın dogruysa
yada tamamen dusmesı ıcın sokturucu versınler
ayrıca kımyasal gebelıkte kendılıgınden dusmeyenlerde var
kımyasal yuzunden rahımde yapısıklık ve benzerı gıbı sorunlarda cıkıor
doktora hemen gıtmenı tavsıye ederım ınşşş ılk testın dogrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…