Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

iyi geceler kızlar. herkes iyidir İnşallaaaaaaaah. yeterim inşallah eşin sağlıkla dönecek evinize. orda olması daha iyi inan. evde olsa nasıl koruyacaksın gelenden gidenden. Allah korusun bi enfeksiyon bulaşsa

yeter
[/QUOTE]canım bir kaç gün daha kalsın dedi dr
evet eylülü bende merak ettim hemde çokk
[/QUOTE]

canım iyi olsunda zor bir ameliyat sonuçta. sende zorlanıyorsundur. hastanede de kalamıyorsundur şimdi.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaar. bizim 12 günümüz kaldı kısmetse. darısı size olsun İnşallah. İnşallah sizlerde bizden en fazla bir yıl sonra bugünleri görün İnşallaaaah. hepinizi kocaman öpüyoruuuuuuuz

eylüllllllllllllllllllllll elifffffffffffffffffffffffffffffffffffimize az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
topıgımızın ılk prensesiiiiiiiiiiii

amin tez vakitte inşallah bende 2011 annesi olmak istiyorum

günaydın kızlaaar. ya niye kimse gelmiyor yaaaaaaa. yeterim bugün eşin servise çıkacaktı sanırım. hadi İnşallah sağlıkla hastaneden çıkacak az kaldı. emikad doktorla görüşmeye gidecektin gittinmi canım.

kızlar mrh eşim hala yoğun bakımda iyi ama dr gözetim altında kalmasını uygun görüyor (ben böyle uygun gördüm diyor ) pc kardeşimdeydi nette giremedim bir kaç gündür

kızlar mrh eşim hala yoğun bakımda iyi ama dr gözetim altında kalmasını uygun görüyor (ben böyle uygun gördüm diyor ) pc kardeşimdeydi nette giremedim bir kaç gündür

canım doktor ne diyorsa doğrudur. sonuçta herşey eşinin sağlığı ve daha iyi olması için. geç olsunda güç olmasın canım. Allahım seninde yardımcın olsun her gün git gel. İnşallah eşin hemen iyileşir ve eve çıkar artık

günaydın kızlaaaaaar. hayırlı cumalar. cuma hürmetine Yarabbim gönlünüze göre versin olur kılsın İnşallah. bekletmeden bebeklerinizi kucaklarınızda göstersin İnşallaaaaah.

amin suyum...
gunaydın herkese hayırlı cumlar ınşşşşşşşşşş
yetercık rabbım sıfasını verecektır
su safak 10

iyi olsunda canım. sen görebiliyormusun eşini alıyorlar mı seni yanına.

günaydın kızlaaaaaar. hayırlı cumalar. cuma hürmetine Yarabbim gönlünüze göre versin olur kılsın İnşallah. bekletmeden bebeklerinizi kucaklarınızda göstersin İnşallaaaaah.

buranın ilk bebeği gelecek hayırlısı ile.

aminnnnn canımaminnn
amin suyum...
su safak 10
sağol esracığım inşşş
iyi olsunda canım. sen görebiliyormusun eşini alıyorlar mı seni yanına.
canım biz özelden hastası olduğumuz için yoğun bakıma sorun çıkatmayın eşi istediğinde görsün diye talimat verdim dedi gerçektende hiç sorun çıkatmıyorlar bana günde 3 defa görüyorum eşimi çok şükür
ilk ama son olayacak inş.ALLAHIM hayırlısı ile bizlerde kısmet etsin inş.SU HAYIRLISI İLE KUCAGINA ALIRSIN İNŞ.BİZLERDE DUA ETMEYİ UNUTMA DOGUMA GİRERKEN

aminnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş

amin suyum...
su safak 10
evet şafak 10 bugünde bitti sayılır yaaa. darısı size inşallah.

buranın ilk bebeği gelecek hayırlısı ile.
İnşallah canımm. gelecek ama son zamanlar çooook zor uzadıkça uzuyor sanki yaa.

ilk ama son olayacak inş.ALLAHIM hayırlısı ile bizlerde kısmet etsin inş.SU HAYIRLISI İLE KUCAGINA ALIRSIN İNŞ.BİZLERDE DUA ETMEYİ UNUTMA DOGUMA GİRERKEN

amin canım Allah razı olsun İnşallah. dualarım hepinizle İnşallah. listem hazır zaten. İnşallah doğumda hepinize dua edecem. adını bilmediklerime nickiyle olsun Rabbim biliyor nasılsa. Allahım İnşallah sizleri benim kadar bekletmesin. sizlerede en kısa zamanda bu duyguları tattırsın İnşallah. esra doğuma gelecek İnşallah. ben giremesemde size bizimle ilgili şeyleri yazar İnşallah.

inş canım yhaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…