Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

20-22 haziranda lucrine başladım.temmuzun ortaları gibi yum.toplandı.30 temmuzda da müjdeli haberi aldım.ben zaten buralardayım merak etmeyin uğrarım tabiii. tedavimin ayrıntıları bu topikte var önceki sayfalarda.oradan bakabilirsiniz. a.s.

Gulyuzum ve Lotus ikinizin de tedavileri hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Bu arada ben uzun süredir uğramıyordum siteye.
Sizlerden bişey öğrenmek istiyorum yalnız, tedavi süreciniz bayrama denk geliyor. Ve devamlı takip edilmesi gerekiyor bu tedavinin. Peki nasıl olacak, yani tatilde felan nasıl olacak acaba, nöbetçiler felan mı var hiç bayram tatili hakkında bişey sorup öğrendiniz mi, merak ettim.
Ben de başlayacaktım ama araya bayram gireceği için vazgeçmiştim.

canım bugun baskaentteydım.......muayene oldum ve kan tahlılı verdım.......carsamba sulu ultrason cekılecek...
canım benım gıbı yenı baslayanların bazı ıslerını bayramdan sonraya bırakıyorlar....ama mısal tahlıl kısımlarını gecıp ılaca baslamıs olanları yanı daha eskılerı tatıldede devam ettıreceklermıs........
benım bu hafta tahlıler ve muayeneler var yanı bayramdan sonra sanırım dosyam tam olarak acılır asılama raporu ve dıger prosedurler halledılır.....

canlar şu sulu ultrasonu bıraz anlatırmısınız?????????a.s.

hiç korkma çok kolay,ağrısız bir işlem.normal vajinal muayene yapılırken rahim içine sıvı verilip ultrasondan bakılıyor.2 dakikada bitiyor.sıvının rahim içine dağılışını izliyorlar herhangi bir sorun var mı diye.tüp bebek ve aşılama da başkentin standart bir işlemi bu.sonucunu yaz canım mutlaka...

canım bugunde hastanedeydım....kan tahlılım fena degıl yarın tekrar gdıcez cumartesı de raporum cıkacak ınsallah.........sulu ultrason cekıldım canım yanmadı ve cok sukur temız cıktı...

ınsallah hıcbır sorun olmaz ve tedavı basarılı olur......:CüvCüv::ecrin_bebek:

Canım hayırlısı olur inşallah... Hepimiz için.

Butterfly senin nasıl gidiyor, umarım iyisinizdir... Çok problemli geçmiyordur. Bir ara mide bulantılarından bahsetmiştin. Geçmiştir inşallah...

temiz çıktığına çok sevindim canım.İnşallah tüm aşamaları kolayca geçirip kavuşursun bebişine a.s.

Butterfly senin nasıl gidiyor, umarım iyisinizdir... Çok problemli geçmiyordur. Bir ara mide bulantılarından bahsetmiştin. Geçmiştir inşallah...

ayy hiç sormayın midem beni öldürdü.biraz kanamam falan da oldu geçen hafta .raporluyum evdeyim dinleniyorum.yarın randevum var ikili test yapılacak.sen neler yapıyosun?

sağol canım dinlene dinlene tembel oldum iyice.bugün hastanede çok yoruldum yatmaya çoook alışmışım. kaydirigubbakcemile3

ayy hiç sormayın midem beni öldürdü.biraz kanamam falan da oldu geçen hafta .raporluyum evdeyim dinleniyorum.yarın randevum var ikili test yapılacak.sen neler yapıyosun?

Sevgili butterfly, geçmiş olsun canım. Madem raporlusun iyice dinlen, kendini yorma. Aman dikkat! İnşallah 2li testinin sonuçları da iyi çıkar canım.
Bu arada Kadir geceniz ve ramazan bayramınız kutlu olsun, Allah herşeyin hayırlısın ve gönlünüze göre versin.

Canım bir de sana bişey sormak istiyorum. Hem 2li testini merak ediyorum, sonuçtan haber ver bize. Hem de Tayfun bey yarından itibaren hangi günlerde hastanede veya değil, eğer biliyorsan söyleyebilir misin bana?
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

sağol canım dinlene dinlene tembel oldum iyice.bugün hastanede çok yoruldum yatmaya çoook alışmışım. kaydirigubbakcemile3

Testinin sonucunu yazmamışsın canım, heralde sonra belli olacak. Hayırlı sonuç alırsın inşallah!
Canım, ben de belki bayramdan sonra başlarım, ama Tayfun beyin orda olduğunu bilsem, bi görüşmek istiyorum.

senin de kandilin mübarek olsun canım.
2'li testin sonucu 1 haftada belli oluyor.haftaya yazarım.ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı çok şükür.ben artık gebelik bölümüne gidiyorum.dr um değişti.tayfun bey daha çok tüp bebekte takılıyor sanırım.yarın sabah telefon et hastaneye sevim hanım söyler ne zaman tayfun beyin hastanede olduğunu.

hayırlısı olsun canım.İnşallah tedavin iyi sonuçlanır bu sefer.çifter çifter bebişlerin olur.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim. Şimdiki doktorun kim oldu peki? Kendin mi tercih ediyorsun, onlar mı yönlendiriyorlar, merak ettim.
Yarın arar sorarım artık doktoru da. Hayırlısı olsun.
İyigeceler...

Canımcım ben nezamandan beri siteye girmiyordum.Mesajını okudum ve yazmak istedim.Puregon tedavisindeyim ben gibi olanların(ilaç tedavisinde) hepsi bayram süresince tedavileri devam edecek,ama yeni başlayanlara muayene yok bayramdan sonraymış öyle dediler.emin olmak istiyorsan sevim hanımı ara,onlara tatil yok bizler için çalışacaklar....çünkü yumurta toplama ve transfer işlerimiz var.....

bir ara randevuvularım üstüste servet beye denk geldi.ben de devam edeyim dedim.sen istediğini söylersin.

Puregon tedavisi dediğin hangi aşama oluyor sanırım lucrinden önceki aşamadır. O aşamayı herkese uygulamıyorlar galiba, ya da neye göre uygulanıyor bilmiyorum. Neyse canım isteyen tüm arkadaşların ve hepimizin tedavisi hayırlısıyla sonuclanır ve kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah...

Herkesin de burdan ramazan bayramını kutluyorum. Seneye bebişlerimizle beraber bayrama girmemiz dileğiyle...

merhaba cnm.ben de şubat tatilinde düşünüyorum.seyhan başkent ya da özel adana ankara tüp arasında kararsızım.ama başkent daha aklıma yatıyor .özetle kendimi anlatayım.1,5 yıldır çeşitli aşamalardan geçtim.nedensiz infertilite.sormak istediğim. tayfur hoca uzun protokol uyguluyor her hastaya sanıyorum.pregonu kaç eu yapıyorsun.ben 75 yaptım 2 folükülüm oluşmuştu az demişti dr um.bir de tüp öncesi neler yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…