Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

bence alara çok güzel düşünmüşsün canım olabilir aslında

gayet iyi olur canım.

sizlerden de aldıgım destekle yeni topik kurma çalışmalarına start veriyorum(ama bugun çok işim var gun boyu dışarda olacagım yagmurlu havalarda da araba kullanmayıda hiiç sevmemama işim çook yetişdiremem ) ama şöyle bir anket yapalım aramızda yeni topigimizin adı ne olsun oylamaya sunuyorum akşam döndügümde sonuçlara bakarım hadi kızlar pamuk eller klavyelere

kızlar iyi akşamlar biz iyiyiz çok şükür
eşimde fena değil çok şükür
aren canım su biraz rahatsızmıç sırtında ağrı varmış annesinde şimdilik
ama iyimiş

Yetercıgım canım esının ıyı olmasına cok sevındım.Cok cok gecmıs olsun.Aren ve alara sızlere bende katılıyorum.Yenı bır topık olusturulması bencede cok yararlı olur ve sadece tedavı hakkında degılde gunluk yasantımız hakkında,yemek yapma hakkında vs. bırcok sey hakkında bılgılerımızı paylasabılırız.Topık ıcın benım onerım Adanalı Tüpçüler...
Hem espırılı hemde tek bır merkez olan seyhan baskentle sınırlı kalmaz bu benım fıkrım sız ne dersınız?

sağol canım teşekür ederim
canlar sizin olduğunuz her yere gelirim bennnnnnnn

Başkent Adana'da en başarılı merkez sanırım bende iki denememi orda yaptırdım aslında 1.5 desek daha doğru olur başka bi yerde başlayıp aksilikler olunca gelmiştik başkente, iptal edilen bir tedaviydi benim zorlamamla devam edilmişti olmadı da nitekim..
hemşireler gayet ilgili hele sabırlarına hayranım ve gayet düzeyliler insana gerçekten değerli olduğunuzu hissettiriyorlar. transfer anında ben duygulanıp ağlayınca,gözlerinin dolduğunu gördüm Fatoş hanım 'ın..Burada elbette doktorumun da beni uzunca bir süre teselli ettiğini söylemeliyim...
Bülent beyi yakalayabilirseniz bırakmayın derim..daha fazla birsey söylemeyeyim nerdeyse görüşemiyordum son gittiğimde kalabalıktan:)
Aslında bir çok pozitif sonuç alan hasta var keşke buraya gelip yazsalar..umut olsa okuyanlara da..
Ama şunu söyleyebilirim grade3 olan bir embriyonun bebek halini gördüm renkli gözlü oldukçada körpe bir bebekti..
Bizim spermlerimiz çok kötü yumurtaların yarısı döllenemiyor bile, eğer Adana'da son bir denemeye karar verirsem orası başkent olur..
Son olarak telefonda benimle gergin ve anlayıssız bi tonla konusan, durumumu anlatmama ragmen bana randevu vermemekte direnen sekreter hanımada değinmeden edemicem..onlarda yuzlerce hastayla uğrasıyorladır elbette anlamaya çalısıyorum ama neyse gunler öncesınden ararsanız oda problem çıkarmayacaktır..
Pozitif sonuç alanları ve süreçlerini yazmalarını bekliyorum herkese bol şans....

masalcıgım nede guzel anlatmıssın vallahı hayran hayran okudum.ama ıkı deneme sonucunda da negatıf mı aldın o kısmını anlayamadım.bızde de erkek faktoru var ve benımde ılk denememde tutmadı.ama ben baskentte yaptırmak konusunda hep kararsız kalıyorum.nısan ayında baslayacaktım ama yıne vazgectım.sanırım Esra hanım bu gıdısle benı hastanenın kapısından ıcerı sokmayacak:)))gercekten zorlu bır tedavı surecı cunku.ınsan doktoru ıle her ıstedıgınde gorusup konusup sıkıntısını anlatmayacaksa cokta anlamı yok bence baskentte ısrar etmemın ben boyle dusunuyorum.tabıkı merkez konusunda cok ıyı olabılırlen anlayıslı hemsıreler ona da katılıyorum ama ne yazık kı her ıslemde baska doktorun gırmesı de ayrı bır sıkıntı.buda benım dusuncem...

su dan haberi olan varmı kayıplarda.

arencim ben suyla görüştüm bugün iyiymiş ama agrıları var dogal olarak agırlaştı son demlerinde canım bence bu agrıların bile tadını çıkarmalı 4 günü kaldı Allahın izniyle rabbim sizlerede nasip etsin insaallah.herşey yolunda sizlerede selamı var

herasles önerin teşekküredyorum canım yaaa tüpçüler bana yine tedaviyi hatırlatıyor ama yine karar arkadaşlrın tabi geç oldu yarın devam edelim isim aramaya ve bir an önce topigimizi kuralım

başkent iyi olabilir oradan olumlu sonuç alanda çok ama ben orada iyice stres oluyorum, kalabalıktan ziyade muayene birkaç kişi almaları doktorla birebir görüşememk ve her seferinde hangi doktora denk gelecem stresi hiç bana göre değil. birde o kadar kalabalık bir yerde labaratuvarda ne kadar ilgililer hep kafamda soru işareti olmuştır.oranın tek rahatlığı herşeyi aynı yerde yaptırabiliyor olman testleri falan işte.

gunaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzzz

yetecık esının ıı olmasına sevındım tatlımmmmmm

esra nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keki henuz yapamadım :)

sultan ıı hergun gorusuyorum dogurmaya calısıyorrrr ılk prenses gelıyor _4 gunu kaldııııııı cok sukur

alara bence tedavıyı hatırlatacak seyler yazmayalım derım
topıge,sohbet olacak cunku kafamız dagılsın
benım fıkrım ADANANIN DEDIKODUCULARI :)))))) HAHAHAHA

düşüncelerini sonuna kadar tesdekliyorum al benden de okadar

kızlar ÖYLE BİR İSİM BULMALIYIZ Kİ ÇEVRE İLLERDEN DE SOHBETE KATILIM OLSUN NEBİLEYİM MESALA MUHABBET BAĞI gibi falaN biran çnce karar verip kuralım topigimizi uzuuuuun uzuuuun güzel sohbetler edlim belki birbirimizi sobeliyecegiz kimbilir belki aynı siteden bile çıkabilirz kızlar bugün kenanevren bulvarında sosyete pazarı var hava güzel olursa daha dogrusu yağmur şiddetli olmazsa gitmeyi düşünyorum

buldugun ısım gusel canım
bu fıkır senden cıktı ısmıde sen koy :)
sosyeete pazarı keske burdada olsaaaaaa

benim ikisi de negatif evet sadece ben ilkini saymıyorum bile sadece bir deneme yaptım adam akıllı..ilk embriyomda bayağı bozulmalar vardı ama en azından bir deneme yapmıs olmak için devam edelim istedim..Her aileye 3 çocuk öneren zihniyetler aynı zamanda tek embriyo yasasını çıkarttılar.. bir tanesini bulmak için defalarca denemem gerekiyor..hiç devam edilmeyecek tedaviye devam ediyoruz , sağlığımızla strateji geliştiriyoruz..çünkü sadece 3. denemeden itibaren 2 embriyo koyuluyor...neyse bu yasayı cıkaranlara güzel planlarım var mahşerde:)
Yani sen istanbulda denedin diye hatırlıyorum ve olmadı değilmi hersey kader kısmet öncelıkle ınanmak lazım olacağına..sen eğer olmayacak diye düşünürsen beyin olmaması yönünde sinyaller veriyor ve gerekli yerleri (overler,uterus) o yönde uyarıyor..ama olacak allahın ıznıyle dersen beyin vucudu hazırlıyormuş.biliçaltımız biliçtan daha kuvvetli maalesef ve ne dersek inanıyor düşünsenize ne kadar kolay aslında onu olumlu yönlendirmek..ama ben yapabildim mi hayır tabiki daha ilk aksilikte yıkıldım yine olmayacak dedim ilk tedavim zaten öylesine sırf bir transfer olmus olsun dıye yapıldı 2.sindede grade2 diye olmaz heralde dedim.. zaten yumurtalrımın yarısı döllenmediğini öğrendiğimde kendim hazırladım bu sonucu hergün negatif düşünerek bazen kendime halimize acıyarak..
Ama 3. tedavimde 2 embriyo hakkım var yasalarda sanırım bu kez ne olursa olsun hiç bir şeyin keyfimi bozmasına izin vermeyeceğim..ailemde kalıyorduk Adanaya geldikçe bu kez düğünümüzden sonra gittiğimiz otelde kalıcaz,ve her gün canlı müzik dinlemeye gidicem müzik ve dans bana çok iyi geliyor yanii bana iyi gelen ilk iki tedavimde yapmadığım her olumlu yolda yürüyeceğim ve bebeklerim gelecek bebeklerim diyorum çünkü ikizlerim olacak allahın ıznıyle isim bile bakıcam hatta bırazdan:)
aaaa çenem çok düşmüş benimm afedersinizzz belki bir faydası olur diye yazdım bu arada heraslescim illa şu doktoru istiyorum dersen yardımcı oluyorlar benim hep aynı doktorda oldu kontrollerim ama Esra hanım bölüm başkanı olduğu için onun başka sorumluluklarıda vardır belki her daim uygun olmayabilir benim kontrollerimi hep Bülent bey yaptı..ama özel merkezlerdeki gibi kendi telefonlarından ulaşamıyorsun dediğin oysa..Ama ben pazar günü aramıstım merkezi mesela nöbetçi doktorla görüşmüştük oda esra hanımla görüşüp kendi özel telefonundan aramıstı beni yeniden yanii asla ilgisiz değiller Cem bey miş hatta görüştüğüm kişi..yanii hersey senın ınanmanla başlar sperm aynı yumurta aynıı işlem aynı karar senin bol şans..

arencim yukarda anlattım tek bir doktorla devam edebilirsin..ama sen başkente karşı olumsuz bir tutum geliştirmişsin sanırım negatifsen oraya karşı, zaten orda deneme.. benim tek soru işaretim IMSI nin olmayısıydı ama istanbuldaki bir çok o ünlü merkezdede yok demekki çok da gerekli değil diye düşündüm..benim bu son tedaviden sonra başka bi yer fikrimde sadece 3 denemeden sonra hekimde hastada yıpranır ve kısır bir döngüde hisedebilirlermiş çoğunlukla değiştirmeyi öneriyorlar ki istanbul düşünüyorum gerek kalmayack inşallah da ..Sadece bunun için değiştiricem medyada anlatılan şişirilen hiç bir mucizevi yöntem yok arastırılmıs fakat hiçbirinin etkililiği kanıtlananamıs..dilerseniz kendi makalerinden okuyabilirsiniz o profların..
senin kayıpların oldu diye biliyorum genetik testler,histereskopi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı sen spontan gebelik elde edıyorsun zaten sadece düşüklerinin nedeni ve ona yönelik tedaviyle olacaktr inşallah..

benim negatifliğim sistemi başka birşey değil. yoksa doktorlar birebir görüşmede de gayet ilgililer. işte bu sistem geriyor beni. birde orada 1-2 olumsuz şey yaşadım. aşılama zamanı klomen rahimde incelik yapmıştı, aşılama günü bakalım mutlaka bülent bey hemşireye dedi ama ben hatırlatmasam bakmıyorlardı. en önemliside adet gecikmesi var diye kontrole gittim. bana kist var deyip bülent bey adet söktürücü verdi, düşünsene test yapma gereği bile duymadı halbuki hamileymişim ve gebelikte bazı kişilerde oluşabilen corpus luteum kistiymiş, hemşirede direk bana adet söktürücü ayzınca şaşırdı test istemedi mi dedi öyle olunca acaba hamile olabilrmiyim diye şüphelendim de evde test yaptım. öyle öğrendim.
ben histeroskopi yaptırmadım ama yaptırabileceğim hertürlü pıhtılaşma, genetik v.s herşeyi yaptırdım. histeroskopiye de gerek yok dediler genelde rahimde tutunamama durumunda tercih ediliyormuş. benim düşük değil, birinde 4 aylıkken sorun nedeni ile terminasyon yapıldı, diğeri de boş gebelikti. ikisinide birbirinden bağımsız şekilde kaybettim. bende tek gen mutasyonu var önemli değil dendi ama yine de hamile kalırsam önlem amaçlı heparin iğnesi kullanacağım 7-8 ay.

kızlaaaar çok az kaldı öyle heyecanlıyımki anlatamam yaaa. her gün sizler için isim isim dua ediyorum ve İnşallah etmeyede devam edecem her zaman. ve Rabbim sonunda sizlerede nasip edecek İnşallah. hepinizi öyle çok seviyorum ki.

aaaaa kızıyorum haa hani isim bulacakdık aren senden hiçbir öneri gelmedi kuzum merkez konusuna gelincede herkesin beklentileri farklıdır masal arkadaşımız inanmış güvenmiş onun için en iyi yer bence güvendigi bildigi merkezkisi ise belli masalcığm inş. hakkında hayırlısı olsun RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR YETİŞMEYİ NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…