bence alara çok güzel düşünmüşsün canım olabilir aslında
gayet iyi olur canım.
Yetercıgım canım esının ıyı olmasına cok sevındım.Cok cok gecmıs olsun.Aren ve alara sızlere bende katılıyorum.Yenı bır topık olusturulması bencede cok yararlı olur ve sadece tedavı hakkında degılde gunluk yasantımız hakkında,yemek yapma hakkında vs. bırcok sey hakkında bılgılerımızı paylasabılırız.Topık ıcın benım onerım Adanalı Tüpçüler...
Hem espırılı hemde tek bır merkez olan seyhan baskentle sınırlı kalmaz bu benım fıkrım sız ne dersınız?
su dan haberi olan varmı kayıplarda.
Başkent Adana'da en başarılı merkez sanırım bende iki denememi orda yaptırdım aslında 1.5 desek daha doğru olur başka bi yerde başlayıp aksilikler olunca gelmiştik başkente, iptal edilen bir tedaviydi benim zorlamamla devam edilmişti olmadı da nitekim..
hemşireler gayet ilgili hele sabırlarına hayranım ve gayet düzeyliler insana gerçekten değerli olduğunuzu hissettiriyorlar. transfer anında ben duygulanıp ağlayınca,gözlerinin dolduğunu gördüm Fatoş hanım 'ın..Burada elbette doktorumun da beni uzunca bir süre teselli ettiğini söylemeliyim...
Bülent beyi yakalayabilirseniz bırakmayın derim..daha fazla birsey söylemeyeyim nerdeyse görüşemiyordum son gittiğimde kalabalıktan:)
Aslında bir çok pozitif sonuç alan hasta var keşke buraya gelip yazsalar..umut olsa okuyanlara da..
Ama şunu söyleyebilirim grade3 olan bir embriyonun bebek halini gördüm renkli gözlü oldukçada körpe bir bebekti..
Bizim spermlerimiz çok kötü yumurtaların yarısı döllenemiyor bile, eğer Adana'da son bir denemeye karar verirsem orası başkent olur..
Son olarak telefonda benimle gergin ve anlayıssız bi tonla konusan, durumumu anlatmama ragmen bana randevu vermemekte direnen sekreter hanımada değinmeden edemicem..onlarda yuzlerce hastayla uğrasıyorladır elbette anlamaya çalısıyorum ama neyse gunler öncesınden ararsanız oda problem çıkarmayacaktır..
Pozitif sonuç alanları ve süreçlerini yazmalarını bekliyorum herkese bol şans....
başkent iyi olabilir oradan olumlu sonuç alanda çok ama ben orada iyice stres oluyorum, kalabalıktan ziyade muayene birkaç kişi almaları doktorla birebir görüşememk ve her seferinde hangi doktora denk gelecem stresi hiç bana göre değil. birde o kadar kalabalık bir yerde labaratuvarda ne kadar ilgililer hep kafamda soru işareti olmuştır.oranın tek rahatlığı herşeyi aynı yerde yaptırabiliyor olman testleri falan işte.
benim ikisi de negatif evet sadece ben ilkini saymıyorum bile sadece bir deneme yaptım adam akıllı..ilk embriyomda bayağı bozulmalar vardı ama en azından bir deneme yapmıs olmak için devam edelim istedim..Her aileye 3 çocuk öneren zihniyetler aynı zamanda tek embriyo yasasını çıkarttılar.. bir tanesini bulmak için defalarca denemem gerekiyor..hiç devam edilmeyecek tedaviye devam ediyoruz , sağlığımızla strateji geliştiriyoruz..çünkü sadece 3. denemeden itibaren 2 embriyo koyuluyor...neyse bu yasayı cıkaranlara güzel planlarım var mahşerde:)masalcıgım nede guzel anlatmıssın vallahı hayran hayran okudum.ama ıkı deneme sonucunda da negatıf mı aldın o kısmını anlayamadım.bızde de erkek faktoru var ve benımde ılk denememde tutmadı.ama ben baskentte yaptırmak konusunda hep kararsız kalıyorum.nısan ayında baslayacaktım ama yıne vazgectım.sanırım Esra hanım bu gıdısle benı hastanenın kapısından ıcerı sokmayacak:)))gercekten zorlu bır tedavı surecı cunku.ınsan doktoru ıle her ıstedıgınde gorusup konusup sıkıntısını anlatmayacaksa cokta anlamı yok bence baskentte ısrar etmemın ben boyle dusunuyorum.tabıkı merkez konusunda cok ıyı olabılırlen anlayıslı hemsıreler ona da katılıyorum ama ne yazık kı her ıslemde baska doktorun gırmesı de ayrı bır sıkıntı.buda benım dusuncem...
başkent iyi olabilir oradan olumlu sonuç alanda çok ama ben orada iyice stres oluyorum, kalabalıktan ziyade muayene birkaç kişi almaları doktorla birebir görüşememk ve her seferinde hangi doktora denk gelecem stresi hiç bana göre değil. birde o kadar kalabalık bir yerde labaratuvarda ne kadar ilgililer hep kafamda soru işareti olmuştır.oranın tek rahatlığı herşeyi aynı yerde yaptırabiliyor olman testleri falan işte.
arencim yukarda anlattım tek bir doktorla devam edebilirsin..ama sen başkente karşı olumsuz bir tutum geliştirmişsin sanırım negatifsen oraya karşı, zaten orda deneme.. benim tek soru işaretim IMSI nin olmayısıydı ama istanbuldaki bir çok o ünlü merkezdede yok demekki çok da gerekli değil diye düşündüm..benim bu son tedaviden sonra başka bi yer fikrimde sadece 3 denemeden sonra hekimde hastada yıpranır ve kısır bir döngüde hisedebilirlermiş çoğunlukla değiştirmeyi öneriyorlar ki istanbul düşünüyorum gerek kalmayack inşallah da ..Sadece bunun için değiştiricem medyada anlatılan şişirilen hiç bir mucizevi yöntem yok arastırılmıs fakat hiçbirinin etkililiği kanıtlananamıs..dilerseniz kendi makalerinden okuyabilirsiniz o profların..
senin kayıpların oldu diye biliyorum genetik testler,histereskopi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı sen spontan gebelik elde edıyorsun zaten sadece düşüklerinin nedeni ve ona yönelik tedaviyle olacaktr inşallah..
dogurrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkk sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?