Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

masalcığım ben hiçbir zaman 50 ünüte kulanmadım en son tedvimde 350 ile başlandı ama gelişimi yazvaş olduğu için 375 ile bitirdk tedviyi normalde 12 ile 15 gün arasında ilaç kuanılırken (bu hastadan hastaya değişir )ben 19 gün kuandım 18 kutu puregon kulanmıştım

Canım bana yapılan amh testının neden yapıldıgı ve neye yaradıgı konusunda bana baskent herhangı bır bılgı vermemıstı.Yeter forumda amh testı yaptırdım ve sunun ıcın yapılıyormus dedıgınde bılgı sahıbı oldum acıkcası.Ben kan pıhtılasması testını yaptırmadım ama yaptıran kışıler oldugunu duyunca bununda gereklı olabılecegını dusundum.Yanı ılk denemenın tutmamasının neye baglı oldugu bılınmıyor merkezım hıcbır sebebı yok hersey cok yolunda gıtmıstı dedı bu kadar.

kızlar aren nerede yaaaaa birde eylüllllllllllll nerede çok merak ettim sizleri b

iyi pazarlar kızlarrrrr

suuuuuu canım yarın mucizele buluşma günü allahım sağlıcakla kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin
yanında olmayı heycanına ortak olmayı ne kadar çok istiyordum ama eşim yalnız kalacak durumda değil:26::26: inşşşşş ilerleyen zamanlarda geleceğim yanına rabbim sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip etsin kuzum

canımsın biliyorum. duaların aklın bende olacak onuda biliyorum canımm. Allahım sanada nasip etsin İnşallaaah. Allah razı olsunnn. saatler kaldı yaaa.
dün akşam kızımın eşyalarına bakıp hepinize isim isim dua ettim. Allahım kabul etsin İnşallah. öyle çok istiyorumki sizinde bunları tatmanızı. hepnizi çoook seviyoruz. öpüyoruzzz.

bilmezmiyim canım allah razı olsun bizde seni güzelim

canım eve çıktığınıza sevindim. inşallaheşin iyidir.
senin dediğin tarz bir yanlışlk yapılan birine bende rastladım başkenttyken. tüp bebeğe gelmiştii ve 2.ciydi. ilkinde ilaç kurbanı olmuş, bu nedenle bu sefer direk esra hanım yazıyor ilaçlarımı ve tedavi süreci, ilaç dozu falan herşey hakkında artık hemşirelerle değil direk onunla muattap oluyorum demişti.

SU canım yarın inşallah herşey iyi geçer ve sağlıklı bir şekilde minişini kucağına alrsın. şimdiden güzel annemizi ve minik kızını öpüyorum.

su canım Allahın izni ile bebişini sağ selim kucağına almak nasip olsun.Allaha emanet olun.

çok şükür canım evimizdeyiz
biraz sıkıtılı geçiyor günlerimiz
geceleri uyuyamıyor canım benim ağrısı sıkıntısı oluyor gündüzleride o uyusa bile işler ve gelen gidenden ben dinlenemiyorum
ama olsun aşkım iyi olsun sağlığına kavuşsunda gerici geçer inşşşş
sen nasılsın güzelik nasıl gidiyor hayat seni burda görmek çok güzel daha sık gel olurmu

su canım Allahın izni ile bebişini sağ selim kucağına almak nasip olsun.Allaha emanet olun.

emikad nasılsnı canım
geçen gün söylediğin yere amerikan pazarına gittim biraz zor oldu bulmak bilmeyince adanayı:26::26: buldum
adama dedim dhea alacağım kutusu 50 tl dedi bende dedmki burdan arakadaşıma daha ucuza vermişsiniz neden ben adanalı değilmim diyemi dedim yok abla dedi artık 35 den aldım hani sana söylediğim arkadaş vardı ya ona kargo yaptım teşekür ederim bana tavsiye ettin için oarayı

Aren,yeter, emıkad ve dıger hepınıze selamlar
Arencıgım benım yasımdan dolayı tek transfer hakkım var evet haklısın ama hem ozel merkez oldugu ıcın hemde son ana kadar 2 embrıyom kaldıgı ıcın bana 2 tane transfer etmıslerdı.Doktorum ıkıncı embrıyoyu bekletsek belkı de 5. gunu tamamlayamaz ve donduramayız bu sebeple sana ıkısınıde transfer edıyoruz demıstı.

S&U cugum saatler kaldı ınsallah mucızeyı gormeye:)))En az senın kadar heyecanlıyım.Yanında olmak ıcınde sabırsızlanıyorum...

canım slmmmm yarın çok güzel bir gün olcak su için sende tabiki oarada olcağına göre :18::18::18::18::18::18 heycanladım şimdi bak

günaydınnn kızlar çok güzel bir hafta olsun inşşş herkes için süprizlerle dolu
suyum canım allahın izni ile bu gün mucizeni kucaklayacaksın rabbim kolay doğumlar nasip etsin
bebinle sağlıcakla dön evine kuzum

SU ne yaptı acaba çok merak ettim.
bebeğimiz gelmişmidir acaba.
HERASLES yanında olacakmışsın bize bilgi ver.

gunaydın kızlar
su saat 8.5 9 arası doguma gırecektı
aradım buyuk ıhtımallen dogumdaydı
bebek cıkmıstır
o artık bır anneeeeeeeeeeeeeeeeee
darısı ısteyen herkeseeeeeeeeeeeeeee

kızlar esrayı aradım hastanedeymıs
bebek dogmusssssss
sultanlanda konustum ıkısınınde ddurumu ıı cok sukur
topıgımızın ılk prensesı gelmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
devamıda gelır ınşşşşşşşşşş

elıfffff eylulcugum canım teyzecıgım saglıklan buyu ınşşşş emiiiiiii

kızlar su doğurmuş sağlıcakala büyütsün yaaaa çok duygunlandım esrayla konuştum
allahım hepimize nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…