Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım sana da bu yolda hayırlı başlangıçlar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.

Canım hadi bakalım,
Sen önden gidiyorsun. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, biz de arkandan geliyoruz. Ne zaman regl olduğunu yazarsan sevinirim. Aramızda 1 hafta oynuyor.

canım ben gecen cumartesı lucrıne basladım........oncelıkle sunu soyleyeyım ben lucrını once bır hafta kullanıp ara verecegız sanıyordum yanlıs anlamısım tereddute dustum bugun baskentı aradım.....adet olsamda lucrını bırakmamalıymısım...coksukur hatamı cabuk farkettım....bugunlerde adet beklıyorum canım........lucrın kullanmaya basladıktan sonra en gec 13.gun reglı olmassan hbr ver dedıler........benım yarın bır hafta olacak........
canım baskentı arayıp sana nıye gonal f dedıklerını ogren cunku banada puregon dedıler.......hatta lucrınle beraber puregonu da aldırıyorlar eczaneden buzdolabımda duruyor....bak sımdı adet olucam ya 3.gun ultrasonlarım baslayacak......lucrınım devam edecek ama hep....drun tamam dedıgı anda da lucrınle beraber puregona da baslayacagım sanırım.....sen ara bır ogren........yarın ogleye kadar acık olur sanırım tup bebek bolumu.....ayrıca butterfly daha ıyı bılgılendırecektır senı....sevgılerımle......Şeniz

kızlar puregonla gonal-f in bir farkı yok.ikisi de aynı içerikli ilaç.ben daha önceki denemelerde puregon kullanmıştım o yüzden o şekilde devam ettik.ama neye göre sen puregon kullan sen gonaf kullan deniyor bilemiyorum açıkçası.
lucrin adet gecikmesi yapabilir panik yapmayın.ben 13. lucrini yaptığım gün adet olmuştum.stres yaptıkça adet daha çok gecikiyor aklınızda olsun.lucirini dozajını azaltarak yumurta toplama işleminden bir gün öncesine kadar kullanacaksınız.ilaç kullanımlarını çok iyi dinleyin hatta not edin canlarım.insan tedavi stresinden ve tabi ilaçların da etkisiyle çok dalgın oluyor.

bana gelince bulantılarım azaldı ama hala geçmedi.onun yerini mide yanmalarıyla telafi ediyoruz.kısacası hala rahatlayamadım.bebeğim iyi olsun da böyle olsun ne yapayım.bu arada benim 3 haftadır kahverengi lekelerim vardı.düşük tehlikesi atlattım.yatıp dinleniyorum sürekli,işe de gidemedim.neyseki bir kaç gündür düzelme var gibi.dua edin kızlarrr.

hepinizin tedavisi başarılı olur inşallah.dua ediyorummmmm

butterflys nbr canım?????bıseyı merak edıyorum ben ne zamandır sorucam......hamıslıgın ılk gunlerınde kan testı yapılarak ogrenılıyor ya o degerler kactı ????mısal on gun sonra deger x ıse hamıslık var, x den daha cok ıse cogul gebelık fılan..referans degerler yanı..sık sık konusu gecıyor ama pek bılgım yok.....anlatırmısın canım......sevgılerımle......a.s.

Lotuscum değer 5 in üzerindeyse hamişlik var.Ama 2 gün sonra değerinin yaklaşık olarak 2 katı kadar arttığını görmek istiyor doktorlar.
O zaman gebelik genelde yolunda oluyor.

günaydın canımcım,
transferim oldu,orta kalitede 2 ebriyo transfer edildi ve 16 ekim de BHCG yapıldı sonuç negatif,çok üzgün olduğum için siteye girip sizlere cevap veremedim,ben lucrini yaklaşık 1 hafta boyunca kullandım ve sonrasında lucrinle beraber pregona başlattılar ve yumurta toplama gününe kadar devam edildi.ama bu durum herkeste aynı olmaya biliyor,buna dr.karar veriyor,çünkü bazıları daha değişik ilaçlar da kullanıyormuş,10eu daha sonrasında 5eu... :çok üzgünüm:

canımcım çok geçmiş olsun,yat dinlen,zaten atlattığını söylüyorsun ama yine de dikkat et...ilaç alıyormusun progestan gibi?

gülyüzlüm inşallah en kısa zamanda pozitif sonuca ulaşır ve bebeğini kollarına alırsın canım.biliyorum her negatif sonuç büyük bir yıkım ama yılma lütfen.Bir adım daha yaklaştın bebeğine.
İnşlalah senin gönlünden geçenlerde gerçek olur kısa zamanda.

slm kızlar...........dun baskente gıttım yıne.........lucrınım 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladım......puregonu gunluk 150 uyguluyorum......gerı sayım baslıyor yavas yavas......hepımızın hakkında hayırlısı ınsallah.....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

Canım üzüldüm, doğrusu. Herşeyin hayırlısı olsun. Belki de daha doğru zaman değilmiş diye düşünmeye çalış. Hep yanındayız.

Selam Lotus'cuğum,
Hadi hayırlı başlangıçlar olsun. Bu arada regl oldun mu, olduysan ne zaman oldun, yoksa olmadan mı gittin hastaneye, merak ettim?

Butterfly,
Sen de kendine cok dikkat et lütfen. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah, içi sıra da bize!

canım ben 19 eylulde reglı olduktan sonra baskentte tedavıye basladım......bu ay da 21 ekımde reglı oldum......eyluldekı reglımın 21.gunu lucrıne baslamıstım bu aykınden sonrada yanı su anda lucrınle puregonu bırlıkte kullanıyorum........sen napıyosun canım ne durumdasın?????????a.s.

Canım, ben de senin bir hafta arkandan geliyorum. Su an lucrin asamasındayım. Henüz diğer ilaca baslamadım. Hayırlı sonuclar alırız insallah, önce sen, arkandan ben.

slm kızlar............persembe gunu yıne baskente gdıcem.......cumartesı yumurtalar toplanabılırmıs......sona yaklasıyoruz....hepımızın hakkında hayırlısı sevgılerımle.......:Saruboceq:Şeniz

slm kızlar............persembe gunu yıne baskente gdıcem.......cumartesı yumurtalar toplanabılırmıs......sona yaklasıyoruz....hepımızın hakkında hayırlısı sevgılerımle.......:Saruboceq:Şeniz

hayırlısıyla inşallah iyi heberlerini bekliyoruz.

hadi bakalım lotus bundan sonrası daha heyecanlı bir bekleyiş.inşallah mutlu sona ulaşırsın.

Hayırlı olsun Lotuscuğum. İnşallah hayırlı ve iyi sonuçlar alırız hepimiz... Veee Allah kucağımızı sağlıklı sıhhatli bebişlerimizle doldurur inşallah, isteyen herkesin de inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…