Kızlar meraba uzun zamandır bu siteye girmiyordum.Bende kasımda başlıcam,adet düzensizliği için yasmin verdi bu ay doktor.hazirandan beridir başlıcam sürekli bişeyler çıktı.bunda da vardır bir hayır.
butterfly 's' cnm meraba merak ediyorum,senin çoğul gebelikmi oldu.
kızlar inşallah iyi olacak herşey.
Canım hadi bakalım,
Sen önden gidiyorsun. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, biz de arkandan geliyoruz. Ne zaman regl olduğunu yazarsan sevinirim. Aramızda 1 hafta oynuyor.
Gülyüzlüm,
Tahminlerime göre senin yumurtaların toplanmış veya transfer aşamasını geçmiş olman gerekiyor bu tarihlerde. Doğru mu? Hadi hayırlı bekleyişler...
Bir de lucrini ne kadarlık kullandın diye merak ettim. Hem kaç gün, hem de kaç eu?
günaydın canımcım,
transferim oldu,orta kalitede 2 ebriyo transfer edildi ve 16 ekim de BHCG yapıldı sonuç negatif,çok üzgün olduğum için siteye girip sizlere cevap veremedim,ben lucrini yaklaşık 1 hafta boyunca kullandım ve sonrasında lucrinle beraber pregona başlattılar ve yumurta toplama gününe kadar devam edildi.ama bu durum herkeste aynı olmaya biliyor,buna dr.karar veriyor,çünkü bazıları daha değişik ilaçlar da kullanıyormuş,10eu daha sonrasında 5eu... :çok üzgünüm:
slm kızlar...........dun baskente gıttım yıne.........lucrınım 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladım......puregonu gunluk 150 uyguluyorum......gerı sayım baslıyor yavas yavas......hepımızın hakkında hayırlısı ınsallah.....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
canım ben 19 eylulde reglı olduktan sonra baskentte tedavıye basladım......bu ay da 21 ekımde reglı oldum......eyluldekı reglımın 21.gunu lucrıne baslamıstım bu aykınden sonrada yanı su anda lucrınle puregonu bırlıkte kullanıyorum........sen napıyosun canım ne durumdasın?????????a.s.
slm kızlar............persembe gunu yıne baskente gdıcem.......cumartesı yumurtalar toplanabılırmıs......sona yaklasıyoruz....hepımızın hakkında hayırlısı sevgılerımle.......:Saruboceq:Şeniz
slm kızlar............persembe gunu yıne baskente gdıcem.......cumartesı yumurtalar toplanabılırmıs......sona yaklasıyoruz....hepımızın hakkında hayırlısı sevgılerımle.......:Saruboceq:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?