Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ay canıııım desene sana da başkent uğurlu geldi.Çooooooook sevindim yaa süper bir haber. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Allah kucağına almayı da nasip etsin.
darısı bekleyenlere bu yolda emek verenlere olsun inşallah.....

Lotuscum tebrikler canım,değerin katlanır hiç merak etme.Böyle şeyşer düşünme.Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Lotuscum tebrikler canım,değerin katlanır hiç merak etme.Böyle şeyşer düşünme.Allah kucağına almayı da nasip etsin.

oy oyyyyy masallah darkcım prensesın gelmıs.........ALLAH analı babalı buyutsun masallah dunyalar guzelı bır kız...........:Saruboceq:

canımcım ALLAH tamamına erdirsin,yüce rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin hayırlısıyla.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Merhaba kızlar
Uzun süredir nete g,remiyordum ama simdi oyle guzel haberler okudum ki bana cok moral oldu inanın cok sevindim.

Öncelikle LOTUSCUĞUM, BU HABERE BAYILDIM ZATEN HEP ÜMİTLİYDİM. Allah sağlıklı birsekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Sonra sana DARKCIĞIM,
Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin insallah...

Sonra sana BUTTERFLY,
Allah sana da sağlıklı bir ooooolişşş nasp etsin inşallah...

Senin de tedavin başlamış ELİF OZGECİĞİM,
Hayırlı olur inşallah...
İnşallah biz de burdan hayırlı haberler veririz seninle inşallah...

Beni sorarsanız arkadaşlar transferim yapıldı, şu an dinlenme aşamasındayım. Nete pek giremiyorum. Ama inşallah sizlere güzel bir haber verebilirim...

Şimdilik görüşmek üzere... Hep güzel haberlerde buluşuruz inşallah...

LOTUSCUĞUM
kaç tane transfer edildiğini ve kaçının tuttuğunu merak ettim canım?

canım 3 tane transfer edıldı ama kacının tuttugunu bılmıyoruz henuz........10 12 gun sonra muayenede ogrenecegız nasıpse........senın ne zaman oldu transferın canım hadı hayırlı ugurlu olsun....ınsallah sımsıkı tutunurlar sana......kac adet transfer edıldı????????

slm arkadaşlar lotuscuğum inan çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin.
Arkadaşlar ben tam bir hüsrana uğradım.o şu bu derken tedavi bile olamadım.Tam haziran ayında tedaviye başlayacaktım EYLÜLE kadar yeni hasta almadılar.eylül geldi yeni şartlar getirilmiş mesela 900 iş gününü doldurmam gerektiği söylendi.Ben doldurmamıştım ama eşiminki dolmuştu işten ayrılmaya karar verdim.İşten ayrılıyordum ki doktor küçük bir kist oluşmuş dedi 1 ay ilaç kullandım çok şükür geçti.ve kasım ayına geldim doktora göründüm bana tamam başlayabiliriz dedi çok sevindim sonunda dedim oldu.işten ayrıldım,eşimin ssk'sından yararlanmak için.herşeyi tamamladım hastaneye gittim bana kusura bakmayın 3 yıl evli değilsiniz olmaz dediler.Meğer bu kanunda ekim ayında çıkmış.anlayacağınız arkadaşlar hem işimden oldum hemde ellerim boş kaldı.
Biliyorsunuz daha önce eşlerden birinde kesin sorun tespit edilirse 3 yıl beklemeye gerek yoktu.şimdi ne olursa olsun 3 yıl beklemeliymişiz.çok üzüldüm yani bana en başta söyleyecekleri şeyi ne yazıkki en son söylediler.

canım ya bunca aksılık nasıl ust uste geldı??????ALLAH yardımcın olsun.....bu uc yıl sartı da nerden cıkmıs?sen kac yılllık evlısın pekı canım????:teselli:

canım ya bunca aksılık nasıl ust uste geldı??????ALLAH yardımcın olsun.....bu uc yıl sartı da nerden cıkmıs?sen kac yılllık evlısın pekı canım????:teselli:

lotuscum yaa,inşallah ikizlerin olur.
cnm bilmiyorum nerden çıktı.zaten başkentteki doktorlarda bunu anlamsız buluyor ama onlarında elinden gelen bişey yok. şuda varki şu şu yeni şartlar geldi diye bana hepsini söylemeliydiler bunu yapmadılar bu noktada biraz kırıldım zaten orada ağlamaya falan başladım.benim 2009 ağustosta 3 yılım dolacak.çok zor ya,bunları buraya yazıyorm ki yeni arkadaşların herşeyden haberi olsun.

Canımcım durumuna inan çok üzüldüm,okuyunca bile çok sinirlendim,bu atlanır bir şey değil,bu kanun yeni çıktıysa her gelen hastaya kaç yıllık evli olduklarını başta sormaları gerekir o zaman...hakkında hayırlısı canım,üzülme bunda da vardır bir hayır,belki bu süreçte kendiliğinden gebe kalırsın,boş durma soğan kürünü falan uygula...

cnm sağol ilgilendiğin için,sen bir dahaki tüp bebek tedavisini ne zamana düşünüyorsun.irtibatı koparmayalım

cnm sağol ilgilendiğin için,sen bir dahaki tüp bebek tedavisini ne zamana düşünüyorsun.irtibatı koparmayalım

canımcım haberleşiriz zaten...Allahtan bir manilik çıkmazsa ocak ayında düşünüyorum....

Kızlarrrrr Yaşassıııııınnnn. Ben de hamileyim.
Elif Özge senin adına da cok üzüldüm. Kanunlar yerinde durmuyor bir türlü devamlı değiştiriyorlar. İnşallah adına hayırlı olacak değişimler de olur. Ümidini yitirme hiçbir zaman.
Lotus cuğum sen keseyi gördünmü, görmediysen ne zaman göreceksin. Bir de son adet tarihin neydi söylersen sevinirim canım. Yani trahsferden kaç gün sonra kese görülebilir Sen gördünmü...

canım ınan cok sevındım hadı hayırlı ugurlu olsun ALLAH tamamına erdırsın hepımızınhihoyyyt:CüvCüv: senın kac emrıyo vardı canım????
benım son reglı 21 ekım....keseyı nasıpse salı gorecegız bır suru korkum ve heyecanım var......bak sımdı kasım 14 te benım hamıslıgı ogrendık.....baskentı aradık hbr verdık aralık ayının ıkısınde gelın dedıler.....netten hamıslık haftası hesaplıyoruz ya 2 aralık benım 6.haftamın ılk gunu nasıpse.....(alttakı cetvelımde hata var)yanı 6 hafta bakılıyor..buradakı dr um bana 5.hafta vajınal ultrasonla bakıp soyleyebılecegını soyledı ama ben bekledım....yanı 5 tede gorenler var canım.......hepımızın hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:a.s.

canımcım hayırlı olsun çok sevindim,ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...Yüce rabbim bizlere de en kısa zamanda nasip etsin....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım teşekkür ederim. Seninle aramda tam 1+2 oynuyor. bir hafta iki gün yani. Bugün inşallah keseni görürsün hayırlısıyla. Burdaki doktorum demişsin, başka bir doktorun daha mı var. Hamileliğini hangi doktorla yürütmeyi düşünüyorsun inşallah!

canımcım hayırlı olsun çok sevindim,ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...Yüce rabbim bizlere de en kısa zamanda nasip etsin....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah sizin de yüzünüzü güldürür kısa zamanda. Bizi de tamamına erdirir inşallah...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazılarınızı okudum hepiniz birbirinize çok destekçisiniz.bide hamiş olanları okuyunca katılmak istedim aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…