Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok üzüldüm gülyüzlüm yaaaa.Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.

teşekkür ederim canım...ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...hayırlı değilmiş ki olmadı diye düşünüyorum...

:teselli::teselli:YOLA DEVAM...

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım...umarım herşey isteğimiz doğrultuda gerçekleşir...bir gün bende anne olma ümidiyle bekleşiyorum....olacak inşallah...

sağol canım...hayırlısı değilmiş diye kendime teselli veriyorum...umarım bundan sonraki denememde tutar....

slm kızlar........yumurtalarım toplandı bugun cok sukur.agrı sızı fılanda olmadı anestezı bıraz sersemlettı sadece......bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah sonu guzel olur:Saruboceq::ecrin_bebek:

Hayırlı olsun lotuscuğum. Kaç yumurtan toplandı, transfer ne zaman olacak. Bizi merakta bırakma...
Allah yardımcın olsun...

cnm haber vermedin,tedavin ne aşamada.herşey inşallah dilediğin gibidir.
Bu arada bende bu ay kesin başlıyorum tedaviye,adetin 21. günü başlanıyormuş sanırım lucrine.bana şimdilik yasmin,tetradox(antibiyotik),neo-penotran verdi.sizede en başta bu ilaçları vermişmiydi arkadaşlar.

kızlar slm ............salı gunu transferım yapıldı.........yatıstayım sımdı......ıns hepımız ıcın hersey yolunda gıder........nete pek gıremıyorum...
elıf ozge canım ılaclar kısıden kısıye degısıyor......ben yasmın dısındakılerı kullandım yasmın verılmedı.........tedavın hayırlı olsun canım..........Şeniz
kacak kedı senın tedavın ne asamadada canım?????yumurtalarımı

sormussun 9 adettı.....sevgılerımle canımŞeniz

lotuscum,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Şu an gönülden ve tüm benliğimle hamile kalmanı diliyorum.ALLAH'a emanet ol.

Lotuscuğum, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
Arkandan da biz geliyoruz. Benim de haftaya inşallah toplanır herhalde yumurtalarım.

Elif özge sana da hayırlı başlangıçlar diliyorum.
Gulyuzlum, sen de biraz dinlen, bu sefer olacak inşallah, tekrar yola devam...

lotus,kaçakkedi hadi bakalım inşallah arkaarkaya güzel haberler vereceksiniz bize.çok sabır lazım.ALLAH yardımcımız olsun.Müsait olduğunuzda bize haberlerinizi iletin burada
merakla bekliyorum

Bu süreçte neler yaşanıyor çok büyük bir mücadele gerekiyor.duyuyoruz kaç aşılama kaç tüp bebek deniyorlar olmuyor tekrar en başa dönüyorlar.Bu süreçte moralimizi bozmadan tekrar tekrar deneyecek gücü bulmalıyız.ama gerçekten çok zor oluyor bazen

Elif özge sana da hayırlı başlangıçlar diliyorum.
Gulyuzlum, sen de biraz dinlen, bu sefer olacak inşallah, tekrar yola devam...

sağol canım 2-3 ay ara vermem önerildi zaten dinlenmedeyim,olmasını tüm kalbimle diliyorum,bu yolda olan herkese ALLAH yardım etsin,inşallah senden de iyi sonuçlar alırız.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyiyim canım .çalışmaya başladım.akşamları yorgun oluyorum o yüzden pek giremiyorum.kusura bakmayın.cinsiyetimiz belli oldu bu arada erkekmiş minik sıpam. gamyoncuiremsu

ALLAH tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin...

slm canlar.....cuma gunu bhcg yaptırdım......sonucum 107........ALLAHIN ıznıyle hamısım yanı..:Saruboceq::CüvCüv::teytey:
yarın yıne kan tahlılım var......ınsallah degerım katlanmıstır....merakla beklıyorum......
ınsallah bu duygu her ısteyene nasıp olur........sevgılerımle.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…