Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende herhangi bir sorun yok sadece eşimin sperm sayısı yetersiz o yüzden tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz .sizin yazılarınızı okuyunca başkentte yaptırmaya karar verdim.Ama 2,5 senelik evliyim 3 yılılk evli olmak şart değil mi? Bide 5 yıllık sigortalılık gerekiyor ama eşimin sigortası 5 yılı doldurmamış yinede başkentte yaptırabilirmiyiz. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

canım aramıza hoşgeldin,evet canım yeni düzenlemeye göre öyleymiş 3 yıllık evli olmak şart diyorlar,5 yıllık sigortalıysanız prim gün sayınızdan yana bir sorun çıkmaz sanıyorum,biz eskidiğimiz için bize onları sormamışlardı,sen istersen başkenti ara sana en doğru bilgiyi onlar verirler,

kızlar ben bebeğimi kaybettim.
Allah sizlere kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
kalbi durmuş yavrumun.21 haftalık olmuştu.suni sancıyla doğurdum minicik bebeğimi.
üzüntümü tarif edecek kelime yok.
çok üzgünüm çok.........

canım benim şimdi okudum msj.nı beynimden vurulmuşa döndüm,çok üzüldüm canım ya,niye böyle oldu ki herşey yolunda değilmiydi ki,canım ALLAH tan ümit kesilmez,inşallah birgün hepimiz yavrumuzu kucağımıza alacağız,benim ilkim 1 aylık bile yoktu düşükle sonuçlandığında bile çok üzülmüştüm,ama seninki çok farklı canım benim ya diyecek söz bılamıyorum,senin kadar olmasa da çok üzüldüm,ama kendini bırakma ne olur toparlan,bir daha gebe kalacğına inanıyorum...kendine iyi bak:teselli:

Canım benim BİRTANEMMM... İnan ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Resmen şok oldum. Şok kelimesi hissettiklerimin yanında az kalır. Allah sabrını versin bitanem, gerçekten çok üzüldüm. Herşeyinin yolunda gittiğini düşünüyordum oysa ki... Diyecek söz bulamıyorum, çok üzüldüm...

Ay canım ya çok çok geçmiş olsun okuyunca inanki tüylerim diken diken oldu.

cnm ya çok fazla üzüldüm.seni en baştan beri takip ediyorum ve hamile kaldığında sonunda oldu bu sıkıntı üzerinden gitti diyen kişilerden biriyim.Ama herşeyde başımıza gelen herşeyde bizim göremediğimiz bir hikmet var.ne olur buna inan.Bende burada az çok başıma gelenleri anlatıyorum.Her yıkılmada tekrar gücümü toplayıp yoluma devam etmeye çalışıyorum.Ne olur bitanem,çabuk topla kendini ikimizinde doğru zamanı geldiğinde buradan birbirimize müjdeyi vereceğiz.Çok üzgünsün biliyorum hiç bişey seni şuan teselli etmeyecek ama herşey insanlar için işte,kendini yıpratmadan toparlamaya çalış.

cnm ya senin adına çok sevindim.ALLAH kucağına almayı nasip etsin.butterfly's' 'ın durumuna çok üzüldüğüm için seni hemen tebrik edemedim kusura bakma neolur.çok sevindim kaç tane transver edilmişti.yumurtaların kalitesi nasıldı.bizi sıksık gelişmelerden haberdar et tamammı cnm

çok üzgünüm kızlar.çok acıymış.tam da geleceğine inanmaya başlamıştım.kucağıma alıcam diyordum.Allah kısmet etmedi.
sorunun ne olduğu araştırılıyor ama dr lar bu ölümün sebepsiz de olabileceğini söylediler.otopsi falan yapılacak.raporun çıkması 4-5 ay sürüyormuş.

[
canımcım inan üzüntünü çok iyi anlıyorum...ama en kısa zamanda toparlanman lazım ki canım tekrar başlayabilesin...inşallah otopsi sonucu temiz çıkar...önemli birşey değildir umarım...hangi dr.ilgileniyor seninle canım merak ettim..

tüp bebek dr um tayfun bağıştı.tekrar onunla tedaviye devam edicem galiba.gebeyken de servet bey in hastasıydım.
ben de bir an önce toparlanmak istiyorum ama çok üzgünüm.....

tüp bebek dr um tayfun bağıştı.tekrar onunla tedaviye devam edicem galiba.gebeyken de servet bey in hastasıydım.
ben de bir an önce toparlanmak istiyorum ama çok üzgünüm.....

canım sürekli takip ediyordum yazdıklarını.çok geçmiş olsun...............

arkadaşlar ben de yaklaşık 2 yıldır tedavi oluyorum.şubat ayında adana da tüp bebek veya ne gerekiyorsa yaptırmayı düşünüyorum.1 kez aşılama oldum.olmadı.ben adana ankara tüp bebek düşünüyorum.orada tedavi olup olumlu veya olumsuz sonuç alan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirlerse çok memnun olurum.şimdiden hepinize tşk.

canımcım,benimle tedaviye başlayan bir arkadaş ilk denemesini ankara tüp bebek merkezinde denemiş ve başarısız olmuş,ikinci denmesini başakentte yaptı ve hamile kaldı,o ordan memnun olmadığını bana anlatmıştı,bende onun anlattığı kadarıyla oranın iyi olmadığını biliyorum,ama inandığım tek şey bu işin mekanın olmadığı,Allah sana nasip etmişse iyi de dr.düşmüşsen bu iş tamamdır...aklına neresi yatıyorsa oraya git...

ne yapacağımı bilmiyorum.kafam iyice karıştı.

ne yapacağımı bilmiyorum.kafam iyice karıştı.

canımcım inandığın yerde yaptırmak en doğrusu,kararını iyi ver canım,ben bile çoğu kez memorial diye düşünmüşümdür,ama istanbul bana çok uzak,kalacak yer sorun ve madden fiyatı beni aşıyor,başkentte deneyenlerden tutanları çok gördüm.hakkımızda hayırlısı canım...

mrh arkadaşlar yeni bir yıla daha girdik.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.2009 yılı inşallah hepimize uğurlu gelirde 2010 a bebişlerimizle gireriz.

MERHABA ZEKOŞ....

Senin de yeni yılın kutlu olsun canım...inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşur bu yıl bizde anne oluruz...

bu topik çok yalnız kaldı ya...nerdesiniz arkadaşlar...kimse yokmu...nerelere kaçtınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…