bende herhangi bir sorun yok sadece eşimin sperm sayısı yetersiz o yüzden tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz .sizin yazılarınızı okuyunca başkentte yaptırmaya karar verdim.Ama 2,5 senelik evliyim 3 yılılk evli olmak şart değil mi? Bide 5 yıllık sigortalılık gerekiyor ama eşimin sigortası 5 yılı doldurmamış yinede başkentte yaptırabilirmiyiz. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar ben bebeğimi kaybettim.
Allah sizlere kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
kalbi durmuş yavrumun.21 haftalık olmuştu.suni sancıyla doğurdum minicik bebeğimi.
üzüntümü tarif edecek kelime yok.
çok üzgünüm çok.........
kalbi durmuş yavrumun.21 haftalık olmuştu.suni sancıyla doğurdum minicik bebeğimi.
çok üzgünüm çok.........
çok üzgünüm çok.........
çok üzgünüm çok.........
Kızlarrrrr Yaşassıııııınnnn. Ben de hamileyim.
Elif Özge senin adına da cok üzüldüm. Kanunlar yerinde durmuyor bir türlü devamlı değiştiriyorlar. İnşallah adına hayırlı olacak değişimler de olur. Ümidini yitirme hiçbir zaman.
Lotus cuğum sen keseyi gördünmü, görmediysen ne zaman göreceksin. Bir de son adet tarihin neydi söylersen sevinirim canım. Yani trahsferden kaç gün sonra kese görülebilir Sen gördünmü...
çok üzgünüm kızlar.çok acıymış.tam da geleceğine inanmaya başlamıştım.kucağıma alıcam diyordum.Allah kısmet etmedi.
sorunun ne olduğu araştırılıyor ama dr lar bu ölümün sebepsiz de olabileceğini söylediler.otopsi falan yapılacak.raporun çıkması 4-5 ay sürüyormuş.
tüp bebek dr um tayfun bağıştı.tekrar onunla tedaviye devam edicem galiba.gebeyken de servet bey in hastasıydım.
ben de bir an önce toparlanmak istiyorum ama çok üzgünüm.....
arkadaşlar ben de yaklaşık 2 yıldır tedavi oluyorum.şubat ayında adana da tüp bebek veya ne gerekiyorsa yaptırmayı düşünüyorum.1 kez aşılama oldum.olmadı.ben adana ankara tüp bebek düşünüyorum.orada tedavi olup olumlu veya olumsuz sonuç alan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirlerse çok memnun olurum.şimdiden hepinize tşk.
canımcım,benimle tedaviye başlayan bir arkadaş ilk denemesini ankara tüp bebek merkezinde denemiş ve başarısız olmuş,ikinci denmesini başakentte yaptı ve hamile kaldı,o ordan memnun olmadığını bana anlatmıştı,bende onun anlattığı kadarıyla oranın iyi olmadığını biliyorum,ama inandığım tek şey bu işin mekanın olmadığı,Allah sana nasip etmişse iyi de dr.düşmüşsen bu iş tamamdır...aklına neresi yatıyorsa oraya git...
ne yapacağımı bilmiyorum.kafam iyice karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?