amin canım güzel duaların için...kızınında hayırlı yaşları olsun..zaman çok cabuk geçiyor değilmi çocuk olduktan sonra önceden çekilen sıkıntılarda akla gelmiyordur değilmi her şey kavuşana kadar :)kızına
canım benim Allah razı olsun aminnn. sizede İnşallah canım. Allahım senin babacığınıda rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah. Allahım korktuğundan kurtarsın İnşallah. sizleri sevdiklerinize sevdiklerinizi size bağışlasın canım. Allahım sizede sabır versinsu başın sağolsun babanı kaybetmişsin bende iki yıl önce kaybettim canım çok zor biliyorum taktir ilahi allahım mekanını cennet etsin günahlarını affetsin geride kalanlara hayırlı uzun ömür versin yüce allahım
suyum,
emın ol bu dunyada cok cektı rahatszlıgından dolayı
rabbım obur dunyada onun yannda olup huzur ıcınde yatıracaktır ınsallahhhh
mekanı cennet kabrı nur olsun ınsallah
merhaba canlarım. nasılsınız. kimseler gelmiyor ama gelen gelir gelmeyen kendi bilir ne diyim. Rabbim İnşallah sizleride güldürür. kucaklarınızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur. teyzeleri maşallah elifim 1 yaşında oldu artık. darısı size olsun. resmini göstereyim sizede dedim
Eki Görüntüle 367835
merhaba canlarım. nasılsınız. kimseler gelmiyor ama gelen gelir gelmeyen kendi bilir ne diyim. Rabbim İnşallah sizleride güldürür. kucaklarınızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur. teyzeleri maşallah elifim 1 yaşında oldu artık. darısı size olsun. resmini göstereyim sizede dedim
Eki Görüntüle 367835
canım turan çetine git görüş görşme ücretsiz zaten 3750 falan demişlerdi ama merkezle görüşünce ücretlerde yardımcı oluyorlar artı ilaçlar var canım balcalıda genetik testler için radevu veriyolar 2 . 3 ay arasında zamanın varsa orada yaptır derim ben ayrıca balcalıda hiç ücret ödemiyorsunnnn
mrb arkadaşlar uzun süreden sonra yeni geldim:)))bırakmıştım araştırmayı temmuzda başkentteki negatiften sonra.rahatladım Allah sabrını veriyor ya hiç ağlamıyorum hiç üzülmüyorum Allah'a şükür.Hala olmadı hayırlısıysa olur bekliyorum.Ama biyandan da tüp bebek merkezi araştırıyorum Ankara ya da istanbul olur heralde Adana 'yı düşünmüyorum.yetercim bu genetik testleri neden yaptırıyorsunuz?
ayrıca bende 1 kez başkentte yaptırdım sebepsiz infertiliteye olur heralde diye düşünerek direkt kendim tüp istedim bişey demeden onlarda yaptı tutmadı.koridorda yıkıldığım an beni teselli edecek ne hemşire ne doktor vardı.ağlaya ağlaya doktorla görüşmeyi bekledim bi ümit.Doktorda bu bi yöntemdi denedik olmadı dedi(((
kimse yanımda olmadı psikolog yok kimse yok o anı hatırlamamak için oraya gidemem.bana da hiçbir test yapılmadı kan tahlili dışında eski rahim filmimle eşimin eski spermogramına bakıldı.bende başka merkeze gitmedim ama heryerde böyle mi acaba merak ediyorum.hani doktorlarla tedavi sürecince hiç konuşamıyoruz hemşireler birsürü hasta arasında zaman ayırmaya çalışıyorlar.her merkezde böylemi ben doktor anlatsın ona sorular sorayım istiyorum.hani benimle konuşsun bizi rahatlatsın.olumsuz da olsa sonuç psikolojimiz bozulmasın.Şu an çok iyyim şükür hep sabır istedim Allahım verdi.olmuyosa yapcak bişey yok.cüneyt evrükeye gitmiştim o beni çok rahatlattı.
canımsın Allah razı olsun canımmm. aminnn. çoook teşekkür ederiz. Allahım sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah canım benim. eşinede sağlık versin İnşallaaaahÇOK TATLI MAŞALLAH NİCE SENE sağlıkla huzurla upuzun bir ömür diliyorum sizlerle inşşşLERE
amin canım aminnn. Allah razı olsun canım. yok canım düşünmüyorum daha. ama kısmet. sanki düşününce oluyormu işte. birini zorla bulduk. Allahım sanada nasip etsin İnşallah canım benimkızını allah bağışlasın maşallah ..hayırlı yaşları olsun..kardeş düşünüyormusun canım gerçi daha çok erken...1 yaşına girdi değilmi maşallah bakımlı bebişin darısı başımıza işallah:)
günaydın arkadaşlar nasılsınız başkentle ilgili konuşmuşsunuz bende orda yaptırmıştım gerçekten ço kalabalık fazla bilgi alamıyorsun imkanınız varsa maddi yönden daha iyi yerleri deneyebiirsiniz biz mecburen tekrar başkentt çünkü beimki özel yaplıyor sgk den faydalanamıyorum..allah hepimize kısmet etmiştir işallah hayırlı güzel habaerleri bizde burdan veririz...ftm_60 sende sorun neydi canım ...yeter sen nezaman düşünüyorsun yazamı işallah bu sefer olur bebişler gelir:)
günaydın arkadaşlar nasılsınız başkentle ilgili konuşmuşsunuz bende orda yaptırmıştım gerçekten ço kalabalık fazla bilgi alamıyorsun imkanınız varsa maddi yönden daha iyi yerleri deneyebiirsiniz biz mecburen tekrar başkentt çünkü beimki özel yaplıyor sgk den faydalanamıyorum..allah hepimize kısmet etmiştir işallah hayırlı güzel habaerleri bizde burdan veririz...ftm_60 sende sorun neydi canım ...yeter sen nezaman düşünüyorsun yazamı işallah bu sefer olur bebişler gelir:)
Eki Görüntüle 367835
Allahım boşa çıkarmasın İnşallah canım. ben sadece başkente gitmiştim balcalıyı bilmiyorum. Allahım ilk tüp bebekte meleğini gönderir İnşallah canım.iyi akşamlar arkadaşlar bu ay tüp bebEk tedavisine başlıyacagız insallh.. balcalı da tedavi olucagız doktorla telefonda görüşme yaptım adet oldugum gün gideceğim. rapor çıkarmamız için bizden evrak istedi benim dahA önce özelde iki defa aşılamam yapıldı ama tutmadı doktorumuzda rapor için aşılama yapıldıgına dair kagıt istedi özeldeki doktorumuz verdi amaVbize bu işinize yaramaz devlette aşılama yaptırmanız gerekirdi tüp bebEk raporu için dedi birde rapor çıkartırısanız çok az parasını devlet karşılıyor dedi kafam karıştı içinizde balcalıda tedAvi olan arkadaşım varsa masrafları ne kadar tuttu raporlu raporsuz bu konuda bilgim yok yardımcı olurmusunuz birde bu özelde yaptırdığım aşılamalarım tüp bebek raporu almamda işime yaramazmı.bu zorlu yola bende çıktım rabbim hepimizin yardımcı olsun hem maddi hem manevi ona sıgındım artık..sen emeklerimizin karşılıgını boşa çıkarma Rabbim AMİNN..
maşallahdiyelim önce bu güzel kızaaa allah hayırlı ömürler versin yavrunuza.ben sayfaya arada bir girip bakıyorum kimseler olmayınca yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?