Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım balcalı da sana neden öyle demişler bilmiyorum ama özelde bile yapılmış olsa (elinde aşılma yapıldığına dair rapor varsa )bu kabul olur ama ben balcalından erkek inefrtilitesi diye rapor almıştım 2006 yılında bir kez kulandım 2. hakım dıuruyor geçen yıl gittik tekrar eşimde sayı 5 milyonun üzerine çıkmıştı bana olmaz 2 defa aşılamam yapılacal dediler bende başkentte geldimm başken eski spermiyoğramlarla biz rapor çıkartırız sana dediler bacalının söylediğini söyledemim ONLAR İNSANI(devlet merkezleri) ZORA KOŞMAK İÇİN DEDİLER BENİMBİLDİĞİM KADARIYLA 1000 TL GİBİ BİR RAKAM ALINIYOR BALCALIDA 500.800 ARASIDA İLAÇALAR TUTUYOR BU SONUÇLARLA BİRDE BAŞKENTE GİTT BÜYÜK İHTİMALLE ONLAR SANA RAPOR ÇIKARTIRLAR

balcalı nasıl arkadaşlar başkent kadar kalabalıkmı...gerçi balcalıda proflar var ama çok kalabalık olunca herşey böyle sanki havada kalıyor gibi gerçi herşey kısmet işallah tez zamanda kısmetimize kavuşuruz:)

valla bence başkent kadar kalablık değil yani poliklnik biraz kalabalık ama tüp bebek yaptıran sayısı başkent kadar çok değilll

su allah razı olsun güzel dileğin için amin diyorum.yeterrr çok sağol bilgi verdiğin için allh razı olsun.rabbim seninde yüzünü güldürsün tez zamanda evladına kavuşursun hepimiz kavuşuruz inşallh.aminn

Arkadaşlar merhaba bende nisan gibi başkentte gidip görüşüp tüp bebek yaptırayım diyorum. rapor hakkımız 2 defa mı? ben 1 defa raporsuz yaptırdım bu ilk olacak.bilen varsa yardımcı olur musunuz arkadaşlar....ALLAH herkesin gönlüne göre versin iyi akşamlar

canımsın dualarım hep sizlerle her zaman.

evet canım 2 defa hakkın var. 1 defa raporsuz yaptırdıysab 2 hakkın var. Allahım boşa çıkarmasın İnşallah canım

arkadaşlar bişey soracağım benim yaşım 28 sadece 1 tane mi yumurta koyuluyor.3,5 yıllık evliyim. bazı yerler 2 tane falan da koyuyormuş.eğer öyleyse hakkımızı arayalım ve benim fsh ım yüksek.bilen var mı acaba ben başkentte yaptırmak istiyorum..

canım ilk defa tüp yaptırıyorsan bir tane koyarlar.ama bazı özeller 2 tane koyuyor..o da aynı yerde yaptırdığın 2. denemede ilkinde koymuyorlar.yasal düzenleme var...

herkeze selam olsun..yeni tedaviye başlıycak arkadaşların hayırlı olsun tedavileri...nergiz senin fsh çokmu yüksek ..bir tane transfer ediyorlar ama olsun dua etki o bi tanede tutsun canım sonuçte tutmuycaksa 3 de olsa 4 de olsa olmuyor..işallah hayırlarla tutsun bebiş olarak gelsin canımm alhım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin..lütfen gelişmelerinizi yazın arkadaşlar malum biz burda umut arıyoruz birbirimize faydamız olur işallah...

ana embriyo tarnsferini 1 veya 2yapmalrının fsh alakası yok geçen yılarda yapılan infertlite ve tüp bebek le ilgili yasa düzenlendi VE 35 YAŞ ÜSTÜNE VE 3. DENMELERE 2 EMBİYO KOYULAMSINA İZİN VERİLDİ EĞERKİ MERKEZLER (bunu yapan merkezler var ama yasağı deliyorlar)35 yaşın altına ve 1.2. denmelrde 2 embiyor tansferi yapılıyorsa bu yasaktım başkentle bizde konuştum 2 embiyor için çok yüklü cezalar ve has kapanmasına kadar gineden bir süreç olduğunu bunu göze almayacaklarını söylediler

canım fsh 19 oluyor 10 oluyor değişiyor yani bende anlamadım 3,5 yıllık evliyim. ama çok istiyorum bi bebiş. artık hayırlısı zamanı vardır elbet bakalım.allah hepimizin yardımcısı olsun bir arkadaşım yeni başkentte yaptırdı onun ki tuttu bugün tekrar tahlil yaptıracaktı bakalım ne yaptı inş olurrr.

valla yetercim isteyen o kadar güzel kılıfına uyduruyor ki bilmiyorum artık haksızlık gibi geliyor aman olsun bi tanede o tutsun ne yapalım artık..

valla yetercim isteyen o kadar güzel kılıfına uyduruyor ki bilmiyorum artık haksızlık gibi geliyor aman olsun bi tanede o tutsun ne yapalım artık..

canım seninde dediğin gibi istey uyduruyor istemeyene hiç bir şey yaptıramıyoruz malasef

benim de günler yaklaştı ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum..tekrar negatif sonuç almaktan korkuyorum...eşim başka merkeze gideim diyor tekrar başkente gitmeyelim diyor bilmiyorum off ne zor şeymiş allahım hepimizin yardımcısı olsun..maddi manevi çok yıpranıyoruz özelliklede manevi ..işallah olucaksa allahım o yolda ilerletsin..

canım allah hepimizin yardımcısı olsun.inş bizde bi gün bebeklerimize kavuşacağız herşey kısmet gerisi bahane bende bakalım seminer varmış ondan sonra randevu vereceklermiş başkentte.bende çok korkuyorum olmazsa diye ama denemeden de olmuyor bir iki ağlar unuturum olmazsa.2. Deneme olacak hayırlısı olsun sende canını sıkma ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaptır tekrar.

amiinn canımm işallah sende ilk seferde pozitifi yakalrsın allah hepimizin yüzünü güldürsün işallah aslında seminersizde oluyor diye biliyorum tüp bebek bölümündeki doktordan randevu alırsan tüp bebeği başlatıyorlar allah yardımcımız olsun..hayırlı güzel haberler verelim işallah...

slm kızlar yeter ve su beni tanırsınız uzun bir aradan sonra merhaba .kızlar başkentte tüp bebek yaptırdım ekim ayında.yüce rebbim nasip eyledi ve ben hamileyim şu an.başkente devam ediyorum hala doktor olarak .su bu arada kızın kocaman olmuş.allah uzun ömür versin ona.su sen başkentte tayfun çok mu bakıyordu.benimki biraz sorunlu oldu ama dualarla gelldik bugüne ama daha yolumuz var tabi.önce herşey iiyiydi kızlar 15 tane yumurta oluştu bunların 9 tanesi döllendi ve içlerinden 1 tanesi transfer edildi 3 tanyi dondurduk.sonra test günü geldi çattı önce değerim düşüktü sonra testi tekrarladık ve hamileydm.sonra düşük iğneleri ve kan sulandırcı iğne yapmaya başladım.kalp atışını duyduk şükür sonra iyiydi herşey beslenmeme dikkat ettim falan sonra 14 haftalıkken ense kalınlığı artmış göründü beni ebru hanıma gönderdi tayfun bey .ebru hanımda baktı tabi ben ağla ağla o günleri hatırlamak bile istemiyorum şu an.ama hep dua ettim .tabi ben güvenmeyip cüneyt bey var cüneyt evruke.baktı korkma dedi evet var dedi ama sonucu temiz çıkacak gibi görünüyor dedi.biraz rahatladım ama hala içim içimi yiyordu.neyse ertesi gün ebru hanım cvs denen yöntemle bebişimin kordonundan parça aldı.ne kadar korktum ama ben.ebru hanıma güveniyordum ama.5 gün sonra ilk sonuç 20 gün sonrada asıl sonuç çıkcaktı.tabi o 5 gün geçmedi sonra telefon çaldı ama be hala ölüyorum korkudan ebru hanım ilk sonucun temiz çıktığını ancak ikinci sonucu bekleyecektik neyseki oda temzi çıktı.sonra herşey iyiydi .erkek olduğunu öğrendik.ebru hanım tarama yaptı ama bir sorun çıkmadı kalbinde falan bir sorun yoktu.ama geçen hafta tayfun beye gittim .normalde 24haftalık olması gerekirken 22 haftalık çıktı.10 günlük bir gerilik var.tayun bey sağolsun hiç moral vermiyor hatta bozuyor .eğer böyle giderse erken alırız falan dedi tabi benim moral yine sıfır.yememe dikkat ediyorum aslında ama .işte böyle kızlar şimdi bebişin kilo almasını ve sağ salim kucağıma almayı bekliyorum.su canım ya senin doktorun kimdi sen başkentten memnunmuydun ya ben ebru hanımı seviyorum ama o bana bakmadı tayfun bey bakıyor ama bende o adama ısınamadım hep bir ilgisizlik var onda hiç açıklama yapmıyor sen soruyorsun onu bile cevaplamıyor ne ileyim işte.haftaya kontrolüm var yine birdaha gidecem bakalım ne olacak .eğer yine öyle davranırsa değiştircem .senin doktorun kimdi birde dört boyutlu renki ultrason varmı hani böyle renki var ya .çok uzun oldu ama özledim sizleri .allah bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin.ben hep dua ediyorum hep aklımdasınız

mrh.arkadaşlar.ben de aranıza yeni katılanlardanım.kısaca hikayemi anlatayım.ben 2,5 yıldır evliyim.ewlendiğimizden beri bebek istiyoruz fakat kısmet olmadı.ilk 1 sene doktorlar normal yolla olabileceğini,beklememiz gerektiğini söylediler.bekledik fakat sonuç alamadık.ardından ben ve eşimle ilgili tahliller yapılmaya başlandı.bende sorun çıkmadı fakat eşimde varikosel sorunu vardı ve haziran 2011 de ameliyat oldu.ameliyatın hiçbir faydası olmadı.ardından 3 ay da ilaç tedavisine başladı.o da fayda etmedi.biz 3 ay daha bekledikten sonra doğal yollarla olmayacağını anlayınca seyhan başkent hastenesi bülent beyden şubat ayı başında randevu aldık.görüştük.bülent bey benden sulu ultrason ve rahim filmi istedi.kan testi yaptırdı.hepsini başkent hastanesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım.sonuçlar çıkınca bülent bey eşimin sorunu yüzünden doğal yolla ya da aşılama ile hamile kalamayacağımı söyledi.direk 28 şubatta adetimin 21.günü tedaviye başladık.tedavi süreci rahat geçti.21 martta 14 adet yumurtam toplandı.7 tanesi döllendi.ve hepsi kaliteliydi.24 mart günü de daha ilk denememiz olduğu için 1 adet embriyo transfer edildi.bugün transferin 6.günü.salı günü sonucu alıcam ama artık dayanamıyorum.çok heyecenlı ve sabırsızım.umarım o güzel haberi almak isteyen herkese nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…