iyi akşamlar arkadaşlar bu ay tüp bebEk tedavisine başlıyacagız insallh.. balcalı da tedavi olucagız doktorla telefonda görüşme yaptım adet oldugum gün gideceğim. rapor çıkarmamız için bizden evrak istedi benim dahA önce özelde iki defa aşılamam yapıldı ama tutmadı doktorumuzda rapor için aşılama yapıldıgına dair kagıt istedi özeldeki doktorumuz verdi amaVbize bu işinize yaramaz devlette aşılama yaptırmanız gerekirdi tüp bebEk raporu için dedi birde rapor çıkartırısanız çok az parasını devlet karşılıyor dedi kafam karıştı içinizde balcalıda tedAvi olan arkadaşım varsa masrafları ne kadar tuttu raporlu raporsuz bu konuda bilgim yok yardımcı olurmusunuz birde bu özelde yaptırdığım aşılamalarım tüp bebek raporu almamda işime yaramazmı.bu zorlu yola bende çıktım rabbim hepimizin yardımcı olsun hem maddi hem manevi ona sıgındım artık..sen emeklerimizin karşılıgını boşa çıkarma Rabbim AMİNN..
balcalı nasıl arkadaşlar başkent kadar kalabalıkmı...gerçi balcalıda proflar var ama çok kalabalık olunca herşey böyle sanki havada kalıyor gibi gerçi herşey kısmet işallah tez zamanda kısmetimize kavuşuruz:)
canımsın dualarım hep sizlerle her zaman.su allah razı olsun güzel dileğin için amin diyorum.yeterrr çok sağol bilgi verdiğin için allh razı olsun.rabbim seninde yüzünü güldürsün tez zamanda evladına kavuşursun hepimiz kavuşuruz inşallh.aminn
Arkadaşlar merhaba bende nisan gibi başkentte gidip görüşüp tüp bebek yaptırayım diyorum. rapor hakkımız 2 defa mı? ben 1 defa raporsuz yaptırdım bu ilk olacak.bilen varsa yardımcı olur musunuz arkadaşlar....ALLAH herkesin gönlüne göre versin iyi akşamlar
arkadaşlar bişey soracağım benim yaşım 28 sadece 1 tane mi yumurta koyuluyor.3,5 yıllık evliyim. bazı yerler 2 tane falan da koyuyormuş.eğer öyleyse hakkımızı arayalım ve benim fsh ım yüksek.bilen var mı acaba ben başkentte yaptırmak istiyorum..
arkadaşlar bişey soracağım benim yaşım 28 sadece 1 tane mi yumurta koyuluyor.3,5 yıllık evliyim. bazı yerler 2 tane falan da koyuyormuş.eğer öyleyse hakkımızı arayalım ve benim fsh ım yüksek.bilen var mı acaba ben başkentte yaptırmak istiyorum..
herkeze selam olsun..yeni tedaviye başlıycak arkadaşların hayırlı olsun tedavileri...nergiz senin fsh çokmu yüksek ..bir tane transfer ediyorlar ama olsun dua etki o bi tanede tutsun canım sonuçte tutmuycaksa 3 de olsa 4 de olsa olmuyor..işallah hayırlarla tutsun bebiş olarak gelsin canımm alhım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin..lütfen gelişmelerinizi yazın arkadaşlar malum biz burda umut arıyoruz birbirimize faydamız olur işallah...
ana embriyo tarnsferini 1 veya 2yapmalrının fsh alakası yok geçen yılarda yapılan infertlite ve tüp bebek le ilgili yasa düzenlendi VE 35 YAŞ ÜSTÜNE VE 3. DENMELERE 2 EMBİYO KOYULAMSINA İZİN VERİLDİ EĞERKİ MERKEZLER (bunu yapan merkezler var ama yasağı deliyorlar)35 yaşın altına ve 1.2. denmelrde 2 embiyor tansferi yapılıyorsa bu yasaktım başkentle bizde konuştum 2 embiyor için çok yüklü cezalar ve has kapanmasına kadar gineden bir süreç olduğunu bunu göze almayacaklarını söylediler
valla yetercim isteyen o kadar güzel kılıfına uyduruyor ki bilmiyorum artık haksızlık gibi geliyor aman olsun bi tanede o tutsun ne yapalım artık..
benim de günler yaklaştı ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum..tekrar negatif sonuç almaktan korkuyorum...eşim başka merkeze gideim diyor tekrar başkente gitmeyelim diyor bilmiyorum off ne zor şeymiş allahım hepimizin yardımcısı olsun..maddi manevi çok yıpranıyoruz özelliklede manevi ..işallah olucaksa allahım o yolda ilerletsin..
canım allah hepimizin yardımcısı olsun.inş bizde bi gün bebeklerimize kavuşacağız herşey kısmet gerisi bahane bende bakalım seminer varmış ondan sonra randevu vereceklermiş başkentte.bende çok korkuyorum olmazsa diye ama denemeden de olmuyor bir iki ağlar unuturum olmazsa.2. Deneme olacak hayırlısı olsun sende canını sıkma ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaptır tekrar.
canımsın Allah razı olsun canımmm. aminnn. çoook teşekkür ederiz. Allahım sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah canım benim. eşinede sağlık versin İnşallaaaah
amin canım aminnn. Allah razı olsun canım. yok canım düşünmüyorum daha. ama kısmet. sanki düşününce oluyormu işte. birini zorla bulduk. Allahım sanada nasip etsin İnşallah canım benim
senin doktor kimdi su hikaymi yazdım bir okursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?