Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bende sizi seviyorummm eşimin kontroleri devam ediyorrr biliyorsun işte (balcalıyı)her gün yeni bir şeyle çıkıyorlr karşımıza çıldırmassam iyidir

Allahım iyilik versin kolaylık versin canım. balcalıya düşmeye gör. Allahım şifasını versinde kurtulun İnşallah canım. başka acı dertte vermesin

Allahım iyilik versin kolaylık versin canım. balcalıya düşmeye gör. Allahım şifasını versinde kurtulun İnşallah canım. başka acı dertte vermesin

amin amin amin amin

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım ya bende yaptıracağım ama nasıl olacak bilmiyorum bana anlatabilir misin ? Nerede aldırıyorsun kanları nasıl yolluyorsun...

Canım ya bende yaptıracağım ama nasıl olacak bilmiyorum bana anlatabilir misin ? Nerede aldırıyorsun kanları nasıl yolluyorsun...

canım kusura kalma geç oldu ama ben hastanede aldırdım kanları.. nor mal tüpe koyup yolladım adreslerine... özel kargoyla yollarsan 1 günde varır...10 güne kalmadan test çıktı...

kandilimiz mübarek olsun canlarım. Rabbim sizleride güldürsün İnşallah. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebeleriniz olsun İnşallah. Rabbim eşlerinize ailenize sevdiklerinize ve size sağlıklı uzun ömür yuvanıza huzur mutluluk versin İnşallah. iki dünyada gülenlerden olursunuz İnşallah. peygamberimizin şefaati Rabbimizin rahmeti üzerinize olsun

merhaba kızlar.görüyorumki en son ben yazmışım ve bu beni çok üzdü sayfamız taa 3. sayfaya gitmiş.neyse cumanız hayırlı olsun Allahım gönlünüze göre versin İnşallah

nasılsınız hanımlar bende adanadayım yaklaşık 1 ay önce adana seyhan başkentte tüp bebek yaptırdım ama malesef negatif sonuçlandı.bendede yumurta rezerv azlığı var 5 yumurtam oluşmuştu ve sadace 1 tanesi embriyo oldu oda tutmadı iki üç ay sonra tekrar işallah deneyeceğim bu uğurda emek verenlerin Allah emeğini boş çıkarmasın tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etdin amiinnn...hamile arkadaşlarında hamileliklerini Allah tamamına erdirsin..evlatları olanlara Allah bağışlasın...

canım geçmiş olsun öncelikle....yine adana başkentte mi deneyeceksin? inşallah bu defa rabbim umudunu/umutlarımızı verir...

canım geçmiş olsun öncelikle....yine adana başkentte mi deneyeceksin? inşallah bu defa rabbim umudunu/umutlarımızı verir...

çok sağol thorbank işallah tekrar başkenti düşünüyorum memnun kaldım fakat çok kalabalık doktorlarla fazla görüşmen olmuyor o yönü kötü tabi..diger yerler hakkındda fazla bilgim yok turan çetinin yerinapıyorsun bu aradae iyi diyorlar ama bilemiyorum...sen neler yapıyosun bu arada arkadaşlar buğday çimi kullanan varmı faydasını gördünüzmü neler denediniz paylaşalım işallah vesile olur hayırla sağlıkla evlatlarımız gelir

hoş geldin aramıza canımmm inşş daha çok uğraşmak zorunda kalmasın ben turan çetinde 2 defa denedim ama malesef olmadı biraz paracı bir yer ama bence adanada en iyileriden birisi ben 3 defada başkentte denedim abşkentte benim aklıma yatmayan bazı şeyler var mesela başkente ilgi çok iyi ücrette yardımcı oluyorlar (zaten uygun bir merkez)daha önce ilaçlarda yardımcı oluyorlardı ama başkentte yeni hiç bir şey yok malesef sorunsuz insanlarda gayet iyi cevap alınırken sorunu olnalarda sonuç alınamıyor gibi geldi bana daha bu yıla kadra spermde morfolojiye bile bakmadan tüp bebek yapılıyordu oysaki ank istb gibi merkezlerde bırakın morfolojiyi dna testi yapmadan tüp bebek yapmayan yerler var benim yumurta kalitem kötü başkentte amh testi varken bana bir kez bile yaılmadı yani kötü bir bir merkez demiyorum ama yetersiz diye düşünüyorum

hoşbulduk yeteeer çok sağol nasılsın sen neler yapıyorsun..başkenntte dediğin gibi acaba genetik test yaptırsammı bilmiyorum bunlar başkentte yapılıyormu turan çetini tavsiye ediyomusun aslında gidip görüşmek lazım başkentte ilgili tek güvendiğim şey hpsi doçent bilgililer Allahım işallah kısmett ederde merkezler vesile olur işallah ..bende rezerv azlığı var buğday çi iyi geliyor diye duydum işallah faydasını görürüm dhea içmeye korkuyorum yan etkileri çok fazla kullanan arkadaşlar varmı aramızda ne yapacagımızı şaştık :)Allahım tez zamanda kavuştrsun işallah hayırla sağlıkla..

canım öncelikle ben başkentin kötü bir yer olduğunu asla söylemedim sadece yetersiz diye düşünüyorum evet bakentte gentik testler yapılıyor biraz katkı payı çıkıyor bana 900 tlgibi bir rakam söylendiği için ben balcalıda yaptırdımmm
başkentte dr lar doç ama turan çetin prof dur zaten ben 2006 ve 2008 de gittim turn hocaya çok ilgilendi benimle (ben orada gördüğüm herkes ilgiden çok menundu) ozaman bana histerskopi istedi (o zamanlar tüp bebekle iliği hiç bir şey bilmiyordum )ben histerskopi için araştıma yaparken birçok yer dr boşuna masraf yapıyorsun demişti şimdi işinde iyi olnan merkezler negatif tüp bebkten sonra mutlaka hisretskopi yapıyor birde bu genetikelri ben istediğimi söyledim (başkentte esra hanımla konuştum )bana bizce gerek yok dedi bu parayla biz sana bir kez daha tüp deneyelm dediii bende esra hanıma eğerki genetik bir sorun varsa tüp yapmanın ne anlamı var dedim %2 ihtimaldir genetikte srun çıkması dedi ben genetik ve kan pıhtılaşması tetslerimi balcalıya gidip oarada yaptırdım ve bende kan pıhtılaşması çıktı
buğday çimi bana söylediler evde kendim yapabilirmişim ama ben yiyemedim bir dönem buğdayı haşlayımm onu yemeyi denedim ama onuda 1/5 ay kadar kulanıp bıraktım deha da kulanıyordum ama eşimin bazı sağlık sorunları olunca bıraktım tekrar başlayacağım dhea ya ama ne zaman bilmiyorum ben yan etkisini görmedim canımm

ya aslında turan çetine gidip görüşmek gerek balcalıda genetik testler yapmak için sıra veriyorlarmı birde yeter ne kadar tutuyor maliyet canım yaaa bu turan çetinde yaptırsak ben özel yaptırıyorum malum yaş kırk oldu ...buğday çimini bende deniycem işallah ya varya dhea yı spariş verdim eve kadar geldi ama ben cesaret edemedim almadım :)allah yar ve yardımcımız olsun işallah eşinede geçmiş olsun

canım genetik testleri balcalı yapar ama kısa sürede yapmıyor haberin olsun araya adam koymak lazım...düzen lab. var orası yapıyor...ayrıca kanda pıhtılaşmaya baktıracaksan ankara hrs hastanesi var oraya genetik tahlilleride sor gitmene gerek yok kanı alıp tüpe koyup kargoyla yolla 10-12 gün içinde sonucunu yolluyorlar sgk varsa 12 tl alıyorlar yoksa 100 küsür tl...düzen genetikler için 400tl istiyor kanda pıhtılaşma için 600tl istiyor haberin olsun...bende dhea kullandım...hala kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…