canım genetik testleri balcalı yapar ama kısa sürede yapmıyor haberin olsun araya adam koymak lazım...düzen lab. var orası yapıyor...ayrıca kanda pıhtılaşmaya baktıracaksan ankara hrs hastanesi var oraya genetik tahlilleride sor gitmene gerek yok kanı alıp tüpe koyup kargoyla yolla 10-12 gün içinde sonucunu yolluyorlar sgk varsa 12 tl alıyorlar yoksa 100 küsür tl...düzen genetikler için 400tl istiyor kanda pıhtılaşma için 600tl istiyor haberin olsun...bende dhea kullandım...hala kullanıyorum...
ya aslında turan çetine gidip görüşmek gerek balcalıda genetik testler yapmak için sıra veriyorlarmı birde yeter ne kadar tutuyor maliyet canım yaaa bu turan çetinde yaptırsak ben özel yaptırıyorum malum yaş kırk oldu ...buğday çimini bende deniycem işallah ya varya dhea yı spariş verdim eve kadar geldi ama ben cesaret edemedim almadım :)allah yar ve yardımcımız olsun işallah eşinede geçmiş olsun
nasılsınız hanımlar bende adanadayım yaklaşık 1 ay önce adana seyhan başkentte tüp bebek yaptırdım ama malesef negatif sonuçlandı.bendede yumurta rezerv azlığı var 5 yumurtam oluşmuştu ve sadace 1 tanesi embriyo oldu oda tutmadı iki üç ay sonra tekrar işallah deneyeceğim bu uğurda emek verenlerin Allah emeğini boş çıkarmasın tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etdin amiinnn...hamile arkadaşlarında hamileliklerini Allah tamamına erdirsin..evlatları olanlara Allah bağışlasın...
selam canım kargoyla göndersen bir problem çıkmıyormu rahat yapıp sonuçları gönderiyorlarmı işallah bende o şekilde tüp den önce yaptırayım..dhea nın faydasını gördünmü canım sende tüp bebek düşünüyormusun...
canım yeni tedavin hayırlı olur ve sağlıklı hayırlı bebeciklerin olur. hoşgeldin canım. :)
yok canım çıkmıyor netin varsa hrs hastanesi yaz iletişim bilgilerinden labratuvarı bağlat oradan açıklayıcı bilgi veriyorlar...10-15 güne çıkıyor...dhea yı bazı dönemler aksattım açıkcası çok da bi faydasını görmedim ama kullanmaya devam ediyorum...evet canım mayıs-haziranda istanbulda acıbademde yaptıracağım...yeterin dediği gibi vaktin varsa balcalıda da yaptırabilirsin ama 2-3 ayı buluyormuş randevuya göre...karar senin...
canım turan çetine git görüş görşme ücretsiz zaten 3750 falan demişlerdi ama merkezle görüşünce ücretlerde yardımcı oluyorlar artı ilaçlar var canım balcalıda genetik testler için radevu veriyolar 2 . 3 ay arasında zamanın varsa orada yaptır derim ben ayrıca balcalıda hiç ücret ödemiyorsunnnn
selamm canım iki üç ay iyi aslında ben o zamana nasipse düşünüyorum gerçi bunları ben kendim düşünüyorum doktorlar demiyorki hatta sorsam eminim gerek yok derler ...doktorlar neden sıcak bakmıyorki bu genetik testlere anlamıyorum
hadi bakalım az kalmış.olacak İnşallah Allahın izniyle canım.merhaba su çok sağol kızını allah bağışlasın darısı bize işallah :) 1ay önce tedavim negatif sonuçlandı canım işallah ikinciye balıycaz nisan mayıs gibi ....
canım tabiki Rabbim ne zaman ol derse olacak.İnşallah emeklerin boşa çıkmayacak.tamam canım çok sağol hadi işallah arka arkaya hamiş oluruz hayırla sağılıklı evlatlar versin hepimize allahım..balcalıyı önce bir arayım bakalım nezaman randevu verecek ona göre devam ederiz aslında hepsi boş geliyor bana allah ol dedği zaman ne sorun olursa olsun olur yeterki ol desin aminn...
GENETİK TESTLERİ GEREKSİZ GÖREN SADECE BAŞKENT BAŞKA HER (bir çok )MERKEZ 1. NEGATİFDE OLMASSADA 2. NEGATİFTE MUTLAKA İSTERELER(ben bir çok merkezle görüştüm memoril .acıbadem.ank başkenteğe ünverts hepside genetik mutlaka yapılmalı dedi) ve bencede şartır eğerki genetik bir sorun varsa boşu boşuna uğraşmanın yıpranmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum:26::26: ayrıca kan pıhtılaşması çok önemlibaşkentte 2. denmeden sonra (test yapılmadan )kan pıhtılaşması için kulanılan ilaçları veriyorlar bu kan pıhtılaşması olmayan insanlarda kan sulandığı için kanmaya sebbep oabiliyor:44::44::44: tabiki arkasından düşüğede kan pıhtışalması zaten bir çok kadında vardır :26::26::26:bu durum gebeliğe engeldir ve hatta düşüğede mutlaka yapılmalıdır bence
hatta benim 2. denmemde turan çetin histerskopi yapalım dediğinde keşke bunu tedvaiye başlamadan yapsydık dediğimde :44::44::44:bana herkes sizin gibi düşünmüyor masraf olarak görüyor demiştiçok şaşırdım çünkü zaten tüp bebek başlı başına masraf eğerki alınacak önlemler varsa yapılacak tedviler varsa bunlar yapılıp öyle başlanmalı
GENETİK TESTLERİ GEREKSİZ GÖREN SADECE BAŞKENT BAŞKA HER (bir çok )MERKEZ 1. NEGATİFDE OLMASSADA 2. NEGATİFTE MUTLAKA İSTERELER(ben bir çok merkezle görüştüm memoril .acıbadem.ank başkenteğe ünverts hepside genetik mutlaka yapılmalı dedi) ve bencede şartır eğerki genetik bir sorun varsa boşu boşuna uğraşmanın yıpranmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum:26::26: ayrıca kan pıhtılaşması çok önemlibaşkentte 2. denmeden sonra (test yapılmadan )kan pıhtılaşması için kulanılan ilaçları veriyorlar bu kan pıhtılaşması olmayan insanlarda kan sulandığı için kanmaya sebbep oabiliyor:44::44::44: tabiki arkasından düşüğede kan pıhtışalması zaten bir çok kadında vardır :26::26::26:bu durum gebeliğe engeldir ve hatta düşüğede mutlaka yapılmalıdır bence
hatta benim 2. denmemde turan çetin histerskopi yapalım dediğinde keşke bunu tedvaiye başlamadan yapsydık dediğimde :44::44::44:bana herkes sizin gibi düşünmüyor masraf olarak görüyor demiştiçok şaşırdım çünkü zaten tüp bebek başlı başına masraf eğerki alınacak önlemler varsa yapılacak tedviler varsa bunlar yapılıp öyle başlanmalı
hadi bakalım az kalmış.olacak İnşallah Allahın izniyle canım.
canım tabiki Rabbim ne zaman ol derse olacak.İnşallah emeklerin boşa çıkmayacak.
yeterimmmm seni çooook çoook çokkkk seviyorummm.Rabbim yar ve yardımcın olsunnn.
hadi bakalım az kalmış.olacak İnşallah Allahın izniyle canım.
canım tabiki Rabbim ne zaman ol derse olacak.İnşallah emeklerin boşa çıkmayacak.
yeterimmmm seni çooook çoook çokkkk seviyorummm.Rabbim yar ve yardımcın olsunnn.
amin inşşşşşşşşşşşşşşşçok haklısın en güzeli tüpden önce kafada hiç bir şey kalmıycak şekilde bütün testlerden geçip tevekkülü Allaha bırakmak Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun bazı insanlar için nekadar kolay hamilelik planlıyorlar ve oluyor...işallah çabalarımız boşa çıkarmasın allahımmm..
su sen neler yapıyosun kızın kaç yaşına girdi...sen hamile kalmadan önce ne yedin ne içtin canımm ..:)
kızım 14 martta 1 yaşına girecek İnşallah teyzesi.hamile kalmadan önceki aylarda ne yenecek içilecek dedilerse yedim içtim.ne yenip içilmeyecek dedilersede yiyip içmedim.bizde sorun yoktu sebepsiz infertilite denen şey. bi amuda kalkmadığım kalmıştı hatta.:) hamile kaldığım aşılama olmuştum.öbür ayda tüp bebek olacaktı 5 yıl sebepsiz olmamış şimdimi olacak diyip tüp heyecanına girdim.sürekli onu araştırıyordum. köpeklerim vardı 2 tane ameliyat olmuşlardı onlarla uğraşıyordum.kaldır indir pansuman yap. adetim gecikti sonra kimseye söylemedim.içimdende aha kist oldu yada hormonlarımı bozdum sonunda dedim. en son 5 günün sonunda umutsuzca gece 10 da test yaptım ve inanamadım pozitifti.ertesi günde ultrasonda gördük 5 haftalık olmuştu.sonra düşük tehlikesi falan derken çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım.Allahım sanada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallaaaaah.dualarım hep sizlerle
biz iyiyiz canım. buraya pek kimse gelmiyor canım.günaydın hanımlar neler yaptınız nerelerdesiniz.. neden kimse gelmiyor..bakıyorum her şehrin bi sayfası var ne güzel paylaşıyorlar...adanada tedavi görenler tüp bebek yaptıranlar çocugu olanlar nler yaptınız paylaşın lütfenn..
amin canım amiiiiiiiin. İnşallah hiç bekletmedennn.maşallahh ne güzel bi süpriz olmuş allah bağışlasın hayırlı yaşları olsun işallah ...Allah isteyen herkese böyle süprizler yaşatsın işallah :)herşeyin bir vakti saati var aslında ama işte beklerken sabırsızlanıyor insan..:)
canım malesef ama buraya çok fazla kişi gelmiyorrr
biz iyiyiz canım. buraya pek kimse gelmiyor canım.
amin canım amiiiiiiiin. İnşallah hiç bekletmedennn.
yeterimmm nasılsın canımmm. teyzesii şaka maka kızım 1 yaşına giriyor yaa. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallaaaah. 1 yıl olacak ve ondan önceki 9 ay her daim dualarım sizinleydi ve hep sizinle olacakkk. Rabbim sizleride bekletmesin İnşallah. mucizesi boldur hazinesi boldur Rabbimin sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaah. eşinede sağlık versin İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?