merhaba kızlar bende bebek tedavisi için başkenti düşünüyorum balcalıda aşılama yaptırdım sonuç sıfır memnun kalmadım .şimdi başkenti denemek istiyorum dr bilgisi verirmisiniz?
biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....
biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....
canım başkentte bir ekip var o gün hangi dr varsa (genelikle böyle oluyor)muayeneyi o yapıyor(ama ilakki ben şu dr isityorum dersen o dr gelene kadar bakliyorsun )biraz kalabalık ama ellerinden geldiği kadar ilgileniyorlar
ilgin için sağol canım fakat kafama takıldı eğer istediğim dr yoksa o gün içinde hastaneye gelir mi yoksa başka birgünümü beklemeliyim?ben yazılardan okuduğum kadarıyla ebru hanım ve bülent bey için iyi diyorlar acaba ne kadar doğru fikriniz varmı?
ilgin için sağol canım fakat kafama takıldı eğer istediğim dr yoksa o gün içinde hastaneye gelir mi yoksa başka birgünümü beklemeliyim?ben yazılardan okuduğum kadarıyla ebru hanım ve bülent bey için iyi diyorlar acaba ne kadar doğru fikriniz varmı?
cnm merhaba.öncelikle rabbim istediğin herşeyi gönlüne göre versin.ben de şubat ayındı başkent seyhan hastanesinde ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım.doktorum bülent bey idi.çok iyi bir doktor.çok memnun kaldım kendisinden.ama yeter in de dediği gibi muayene günü hangi doktor ordaysa o muayene ediyor.diğer doktorlar da çok iyiler.ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.benim tedavim negatif ile sonuçlandı ama doktor ve hemşirelerden çok memnun kaldım.mayıs ayında tekrar tedavime orada devam edeceğim.kesinlikle sana da tavsiye ederim.
cnm merhaba.öncelikle rabbim istediğin herşeyi gönlüne göre versin.ben de şubat ayındı başkent seyhan hastanesinde ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım.doktorum bülent bey idi.çok iyi bir doktor.çok memnun kaldım kendisinden.ama yeter in de dediği gibi muayene günü hangi doktor ordaysa o muayene ediyor.diğer doktorlar da çok iyiler.ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.benim tedavim negatif ile sonuçlandı ama doktor ve hemşirelerden çok memnun kaldım.mayıs ayında tekrar tedavime orada devam edeceğim.kesinlikle sana da tavsiye ederim.
sana öncelikle çok geçmiş olsun diyorum mercan çok üzüldüm inan,ben daha seminere katılmadım şu an balcalıya gidiyorum mayıs 2 de seminer varmış ondan sonra başlarım heralde.benim bir kızım var ikinci kalp durmasından dolayı kürtajla sonuçlandı ikiside normal tedavisiz oldu 1 yıldır denememize rağmen olmadı balcalıda 2 aşılama oldum tutmadı,ama inan okuduklarımdan sonra niye tutmadığını anlıyorum çünkü aşılamam sperm yıkandıktan 2 saat sonra yapıldı ve sperm bozulmuştur diye düşümüyorum gelde tusun(
sana öncelikle çok geçmiş olsun diyorum mercan çok üzüldüm inan,ben daha seminere katılmadım şu an balcalıya gidiyorum mayıs 2 de seminer varmış ondan sonra başlarım heralde.benim bir kızım var ikinci kalp durmasından dolayı kürtajla sonuçlandı ikiside normal tedavisiz oldu 1 yıldır denememize rağmen olmadı balcalıda 2 aşılama oldum tutmadı,ama inan okuduklarımdan sonra niye tutmadığını anlıyorum çünkü aşılamam sperm yıkandıktan 2 saat sonra yapıldı ve sperm bozulmuştur diye düşümüyorum gelde tusun(
sana da çok geçmiş olsun cnm.ben başkent hastanesinde tedavime seminere katılmadan başladım.çünkü mersinden geliyorum ve çalıştığım için çok zamanım olmuyor.hayırlısıyla inş.ilk tedavinde olumlu sonuç alırsın inş.bir evlat sahibi olmana da çok sewindim cnm.allah evladına uzun ömürler versin.bu duyguyu tatmayı biz olmayanlara da nasip etsin inşallah.
sana da çok geçmiş olsun cnm.ben başkent hastanesinde tedavime seminere katılmadan başladım.çünkü mersinden geliyorum ve çalıştığım için çok zamanım olmuyor.hayırlısıyla inş.ilk tedavinde olumlu sonuç alırsın inş.bir evlat sahibi olmana da çok sewindim cnm.allah evladına uzun ömürler versin.bu duyguyu tatmayı biz olmayanlara da nasip etsin inşallah.
mercan merhaba bende mayısın başında başkentte tedaviye başlıyorum dr tayfun bey adet olunca gel kist falan yoksa ilaçlara başlayalım dedi.senin problem nedir bende rezerv azlığı var bende iskenderundan geliyorum
mercan merhaba bende mayısın başında başkentte tedaviye başlıyorum dr tayfun bey adet olunca gel kist falan yoksa ilaçlara başlayalım dedi.senin problem nedir bende rezerv azlığı var bende iskenderundan geliyorum
canım adanada sgk ile anlaşmalı 3 yer var 1.çukurova ünvrts balcalı has (ben telde konuştum böyle söylediler önümüzdeki ay yüzyüze konuşacağım)burada 400 tl has 500 ila 800 tl arasındada ilaçlara veriyorsun birde seyhan başkente has var buradad ilaçlar aynı fakat 1560 tl has ödüyorsunn 3. yer ankada tüp bebek merkezi burası ilaçları aynı düşün bu merkezde 1800 tl alıyor diye biliyorummm (bu fiyatlarda değişiklikler olabiliyor devlet özel has %90 kadar alabilirsiniz diye özel has insiyatifine bırakıyor o yüzdende bu rakam has has değişiyor )(birde canım ankada da yaptımak istersen buranın raporunu başkent çıkartıyor anlaşmalrı varış)birde özeller var adana tüp bebek ve turan çetin tüp bebek bu merkezlerdede fiyatlar 3500 ila 3750 arasında 2000 tl de ilaçlar tutuyor eğerki rapor hakın varsa bunu mutlaka kulan derimmm en azından ilaçlar çok uyguna gelir
canım ilgin için teekkür ederim. kasım ayında ist memorialde bi aşılama yaptık .. rapor hakkı nasıl çıukıyor bilmiyorum acaba devlette mi aşılama olmam lazım.. bu arada oturdugum yerdeki doktor turan cetineri önerdi galiba orayı düşünecem
kızlar bizdeki problem eşimde sperm hareketliliği sorunu vardı.aşılama ile de tutmayacağını anlayınca direk tüp bebek yaptırdık fakat o da olmadı.kısmet değilmiş.fiyat olarak da benim ve eşimin ssk prim günü tutmadığı için mecburen raporsuz tedavi gördük ve toplamda 4000 tl ye mal oldu.2500 tl hastane 1500 tl de ilaçlar tuttu.çok yakın bi zamanda yaşadığım için güncel fiyat bu kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?