Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

amiinnnn suu canım benim allah sizede bebişinede uzun ömür versin sağlık versin...amiinnn

merhaba kızlar bende bebek tedavisi için başkenti düşünüyorum balcalıda aşılama yaptırdım sonuç sıfır memnun kalmadım .şimdi başkenti denemek istiyorum dr bilgisi verirmisiniz?

merhaba kızlar bende bebek tedavisi için başkenti düşünüyorum balcalıda aşılama yaptırdım sonuç sıfır memnun kalmadım .şimdi başkenti denemek istiyorum dr bilgisi verirmisiniz?

canım başkentte bir ekip var o gün hangi dr varsa (genelikle böyle oluyor)muayeneyi o yapıyor(ama ilakki ben şu dr isityorum dersen o dr gelene kadar bakliyorsun )biraz kalabalık ama ellerinden geldiği kadar ilgileniyorlar

biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....

canım adanada sgk ile anlaşmalı 3 yer var 1.çukurova ünvrts balcalı has (ben telde konuştum böyle söylediler önümüzdeki ay yüzyüze konuşacağım)burada 400 tl has 500 ila 800 tl arasındada ilaçlara veriyorsun birde seyhan başkente has var buradad ilaçlar aynı fakat 1560 tl has ödüyorsunn 3. yer ankada tüp bebek merkezi burası ilaçları aynı düşün bu merkezde 1800 tl alıyor diye biliyorummm (bu fiyatlarda değişiklikler olabiliyor devlet özel has %90 kadar alabilirsiniz diye özel has insiyatifine bırakıyor o yüzdende bu rakam has has değişiyor )(birde canım ankada da yaptımak istersen buranın raporunu başkent çıkartıyor anlaşmalrı varış)birde özeller var adana tüp bebek ve turan çetin tüp bebek bu merkezlerdede fiyatlar 3500 ila 3750 arasında 2000 tl de ilaçlar tutuyor eğerki rapor hakın varsa bunu mutlaka kulan derimmm en azından ilaçlar çok uyguna gelir

canım adanada sgk ile anlaşmalı 3 yer var 1.çukurova ünvrts balcalı has (ben telde konuştum böyle söylediler önümüzdeki ay yüzyüze konuşacağım)burada 400 tl has 500 ila 800 tl arasındada ilaçlara veriyorsun birde seyhan başkente has var buradad ilaçlar aynı fakat 1560 tl has ödüyorsunn 3. yer ankada tüp bebek merkezi burası ilaçları aynı düşün bu merkezde 1800 tl alıyor diye biliyorummm (bu fiyatlarda değişiklikler olabiliyor devlet özel has %90 kadar alabilirsiniz diye özel has insiyatifine bırakıyor o yüzdende bu rakam has has değişiyor )(birde canım ankada da yaptımak istersen buranın raporunu başkent çıkartıyor anlaşmalrı varış)birde özeller var adana tüp bebek ve turan çetin tüp bebek bu merkezlerdede fiyatlar 3500 ila 3750 arasında 2000 tl de ilaçlar tutuyor eğerki rapor hakın varsa bunu mutlaka kulan derimmm en azından ilaçlar çok uyguna gelir

ilgin için sağol canım fakat kafama takıldı eğer istediğim dr yoksa o gün içinde hastaneye gelir mi yoksa başka birgünümü beklemeliyim?ben yazılardan okuduğum kadarıyla ebru hanım ve bülent bey için iyi diyorlar acaba ne kadar doğru fikriniz varmı?

canım o gün oradaysa istediğin dr la seni görüştürüyorlar ( dr bazan seminer için il dışına veya ülke dışına çıkıyorlar böyle bir durum yoksa mutlaka görüştürürler )canım esra hanim da bülent beyde doç esra hanım tüpbebek te sorumlu dr bülent bey birazcık ters bir adama (yani delet has dr gibi çok fazla söz hakkı tanımıyor has )ama esra hanım çok şeker bir kadınnn birde erhan bey var (oda yardımcı doç) oda çok kibar bir adam ebru hanım var ama ben nunlahiç görüşmedimmm benim ilk gittiğimde dr bülent beydi sonrada esra hanıma muaayene oldumm

mercan merhaba bende mayısın başında başkentte tedaviye başlıyorum dr tayfun bey adet olunca gel kist falan yoksa ilaçlara başlayalım dedi.senin problem nedir bende rezerv azlığı var bende iskenderundan geliyorum

arkadaşlar merhaba,bende mersinden yazıyorum 11 yıllık evliyim çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi kafam karışık adana başkente mi gitsem m turan çetinemi, rapor çıkarmak istemiyorum çünkü aşılamayla tutmaz biliyorum acaba adana başkentte raporsuz tüp bebek yapsalar ne kadara mal olur çünkü hem anne olmak istiyorum hem de şu aralar maddi anlamda skışığız diyeceksiniz ki o zaman rapor çıkar annemi 5 ay önce bağırsak kanserinden kaybettik o yüzden vucuduma fazla hormon yükletmek istemiyorum çaresizim

canım ben de iskenderunluyum mayısta tüp bebek dşünüyoruz adanayı düşünüyoruz...akın bey turan çetini önerdi bi fiyat araştırması yapıyorum..

canım ilgin için teekkür ederim. kasım ayında ist memorialde bi aşılama yaptık .. rapor hakkı nasıl çıukıyor bilmiyorum acaba devlette mi aşılama olmam lazım.. bu arada oturdugum yerdeki doktor turan cetineri önerdi galiba orayı düşünecem

kızlar bizdeki problem eşimde sperm hareketliliği sorunu vardı.aşılama ile de tutmayacağını anlayınca direk tüp bebek yaptırdık fakat o da olmadı.kısmet değilmiş.fiyat olarak da benim ve eşimin ssk prim günü tutmadığı için mecburen raporsuz tedavi gördük ve toplamda 4000 tl ye mal oldu.2500 tl hastane 1500 tl de ilaçlar tuttu.çok yakın bi zamanda yaşadığım için güncel fiyat bu kızlar.

cnım benim bildiğim kadarıyla aşılama yaptırdığın merkezden bir çıktı alıyorsun hatta (başkente bize öyle demişlerdi)ilaçları aldığın eczaneden bu ilaçalrı aldığına dair bir belgede geçerli tüp bebek raporu için 24 ila 39 yaş aralığında olman 900 güm iş pirimiyin olması 5 yılık sgk olması ve 2 defa aşılama yapılmış olması gerekiyor bu şartlara uyuyorsan başkente hemen 1 hafta 10 günde raporun çıkar
canım turan çetin sgk ile anlaşması yok (öncede yazmıştım )3750 tl has ödüyorsun 2000 tl gibide ilaçlara ödüyorsun (ilaçlar kişiden kişiye değişiyor bu yüzden ilaç fiyatlarıda değişiyor )ama ben turan hocanın iyi bir dr olduğunu düşünüyorum

evet özelden gidince 2500 tl alıyor başkent

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…