Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşların tedavisi hayırlı olsun işallah hayırlı güzel hbaerler verirsiniz bizlere..bir arkadaş vardı balcalıda tedavi görüyordukelebek afyon acaba sonucu ne oldu bilen varmı ...işallah olumlu sonuç almıştır..yeter sen başlıyomusun tedaviye..balcalıyı aradım diye yazmışsın merak ettim canım...allah hepimizin yardımcısı olsun

canım yok ben daha başlamıyorum ama deveten bir hakım var onun için şöyle bir göz atıyorum bakalımmm

mrh arkadaşlar nasılsınız çok fazla yazamasamda sizleri takip etmeye çalışıyorum.rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın insallh.bende gonal f ve decaptly iğnelerime devam ediyorum pazartesi günü kontrolüm var öğleden sonra .heyecanla bekliyorum.. rabbim sen yardım et burdaki arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla tedavilerimizi olalım ve bebklerimizi kucaklarımıza alalım. KIZLAR bugun PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)DOGUM GÜNÜ BOL BOL DUA EDİN. ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ RABBİM SANA SIĞINIYORUZ SEN BİZLERE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE İNSALLH.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNN.DUALARIMDASINIZ SİZDE BANA DUA EDİNNN ARKADAŞLAR.KİB.İYİ AKŞAMLAR

amin amin amin inşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım aminnn

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz işallah bebişler gelir bizede umut olursun..allahım yar veyardımcımız olsun...hayırlı sağlıklı bebişler versin..

Merhaba arkadaşlar. Ben başkentte sadece rahim filmi çektirmek istiyordum ama kabul etmediler. Takipli hastalarına zor yetiştiklerini ve seminere katılmam gerektiğini söylediler. Açıkçası bu sistem pek aklıma yatmadı ama seminere katıldıktan sonra fikrim değişir mi bilmiyorum. Eşimde varikosel var, sorunumuz sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu. Ben bu konuların içine yeni girdim. Daha 1 ay falan oldu bu durumu öğreneli. Tüp bebek merkezlerini araştırıyorum bir süredir. Seminere katıldıktan sonra süreç nasıl işliyor.? Her hastaya mutlaka rahim filmi istiyorlar mı? Önceki sayfalarda mutlaka yazılmıştır biraz bakmaya çalıştım ama istediğim cevapları bulamadım. Seminere yeni katılanlar ve tedaviye başlayan arkadaşlardan yardım isteyeceğim. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

cnm merhaba.öncelikle geçmiş olsun.bizdeki problem de aynı.biz 1,5 sene önce öğrendik eşimin sorununun varikosel olduğunu.eşim ameliyat oldu.işte ameliyat kararını vermemiz,bekleme,iyileşme,sonrasında bir süre de ilaç tedavisi derken tam 1,5 yılımız heba oldu.çünkü ameliyattan hiçbir fayda görmedik.biz de daha fazla vakit kaybetmeden hastane araştırmaya başladık ve başkent seyhan hastanesinde karar kıldık.seminere katıldık.ardından istediğimiz doktordan randevu aldık.ve şubat ayında başladı tedavimiz.ilk olarak bende kan testleri yaptılar ardından sulu ultrason ve rahim filmi istediler.bunları yaptırmak gerçekten gerekliymiş çünkü tedavi sırasında herhangi bir rahim problemiyle karşılaşmak istemiyorlar(rahim in ters olması gibi)yani işlerini garantiye alıyorlar.rahim filmi çekilmem gerektiğini duyunca açıkcası çok korkmuştum ve o hastanede anestesi olmadan çekildiğini öğrenince de daha da arttı korkum.kaç gece uyuyamadım.ama bütün hastane çalışanları o kadar titiz davranıyorlarki tedavi sırasında rahim filmi çekilirken hiç acı dahi duymadım.hatta doktora bu kadar kolaymıymış dediğimde bir de espri yaptı.hayır dedi bir de bacaklarından tavana asacağız:))yani korkulacak pek de bişey yok cnm bu aşamada

canım öncelikle bu seminerin amacı tam olarakta bu yani AKLINDAKİ TÜM BU SORULARA CEVAP BULABİLMEN bilgilendiriliyorsun bu süreçle ilğili ....
evet rahim filmi şart (eğerki azo sperm değilsen ki bu durumda bile bazı has hsg stiyorlar)her tüp bebek merkezi istiyor
geleim başkente seminerden sonra seni takibe alacaklardır ve aşama aşama bu tedvileri uygulayacaklardır YALNIZ SANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ EĞERKİ ERKEK İNFERTİLİTESİYSENİZ (bizde öyleyiz ) BENCE BU ALANDA İYİ OLAN BİR MERKEZ DÜŞÜN DERİMMM

SENİN yazdıklarını görmemiştim çok güzel anlatmışsın

Son düzenleme:
yeter cnm sen şu an ne aşamadasın.paylaşımlarının çoğunu okumaya çalışsam da atladığım yerler oluyor.bi ara beklemede olduğunu okumuştum.şu an ne durumdasın merak ettim

hala beklemedeyim maleseff :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hala beklemedeyim maleseff :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

sağlık olsun cnm napalımm.bizim hayatımız da böyle beklemeyle geçecek heralde.rabbim bize de en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş...isteyen herkesin kalbine göre versin.ben d sanırım önümüzdeki hafta dondurulmuşlarla denemek için tekrar tedaviye başlayacağım.hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
memnunmusun balcalıdan ?
kafalarına gore harekt edıor her yer
su yasa kalksa keske yha

elıfcıgım bnde senı hatırlıorum
hamıle olusuna cok sevındım
rabbım saglıklı bır sekılde kucagına alıp buyutmenı nasp eylesın ınsallahhhhhhhhh
tşk ederim kızlar.salı günü sonucum belli olur olmaz burda ilk önce sizinle paylaşıcam.çok heyecanlıyım çokkkk

sonucunun negatf olmasına cok uzuldum
rabbım ınsallah dıger denemende mucızene kavustursun ınsallahhhhhhh
keske bır umut olsa su ası
adana yapan yer yok heralde :)
amın yarabbımmmmmmmmmmm......
nasılsın suyumm

eylulum nasıl ?
merhaba kızlar bende bebek tedavisi için başkenti düşünüyorum balcalıda aşılama yaptırdım sonuç sıfır memnun kalmadım .şimdi başkenti denemek istiyorum dr bilgisi verirmisiniz?
ne bakımdan memnun kalmadın ?
bende devlettekı hakkımda balclıyı kullanmak ıstıyorum

ınsallah hayırlı haberlerlen donersın aramıza

DONDURULMUŞLARIYIN OLMASI ÇOK GÜZELLL İNŞŞŞŞ ONLAR TUTAR SENİ ANNE YAPRLAR
evet bizim kaderimizde beklemekle geçiyor :2626:geçecekkk hemde gelip gelmeyeceğinden emin olmadığımız biricik meleklerimizi beklemekle ama KADER İŞTE ALIN YAZISI NE YAPALIMMM
BİMEDİĞİNİ BEKLEMEK BİLMEDİĞİN KOKUYU ÖZLEMEKMİŞ BİZİM KADERİMİZDE HAYAT ÖNÜMÜZDEN AKARKEN YALNIZ BAŞIMIZA HAYATIN AKŞINI İZLEMEKMİŞŞŞ İNSANLAR ÇOCUKLARINI GİYDİRKEN, SÜNET YAPTIRKEN ,DOĞUM GÜNÜ KUTLARKEN, OKULA GÖNDERİRKEN, BELKİDE EVLENDİRİKEN:26::26: BİR KÖŞEDEN ONLARI İZLEMEKMİŞ BİZİM KADERİMİZZZ

artık cok uzulur oldum
((((
gercekten bnmde yuregım yangın yerı

Çok teşekkür ederim cevabın için. Yaşananlar, hissedilenler genelde aynı sanırım. Biz varikosel ameliyatı olmayı düşünmüyoruz. Ameliyat olup faydasını görenler de çok fazlaymış onuda bu forumda okuyunca öğrendim ama benim yaşım 30 ameliyat olup sonuç beklemek için biraz fazla. Zaten garantide değil. Sizin son durumunuz nedir? Bir sonuç alabildiniz mi?

artık cok uzulur oldum
((((
gercekten bnmde yuregım yangın yerı

kız esra bende bende çok üzülüyorummmm son günlerde yine çok hasas bir hatun oldummm her şey
ama senin bizden şanslı yanın yaşın esram biracık daha şanslısın bu konuda inşşşş en kısa zamanda meleğin seni bulsunn

Sanada çok teşekkür ediyorum cevabın için. Sorunumuz erkek infertilitesi . Tabi ben rahim filmi çektirmedim daha. Kendi durumumu da tam bilmiyorum zaten başkente gitmek istememin asıl nedeni bu. Başkent hastanesine güveniyorum. Ben Mersinde yaşıyorum ama sağlık sorunumuz olduğunda genelde başkenti tercih ediyoruz ama tüp bebek işi çok hassas bir konu. Eğer tüp bebekten başka çaremiz olmadığına kanaat getirsem bundan emin olsam İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum. Başkentte sadece rahim filmi çektirmek istiyorum ve duruma göre aşılama ile şansım varsa aşılamayı da burada denemek. Siz ne kadardır uğraşıyorsunuz? Başka tüp bebek merkezlerine gittin mi? Hangileri bunlar? Çok soru sordum galiba:) İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi oluruz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…