Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm ben de mersinde yaşıyorum.tedavi boyunca sürekli ggidiş geliş yaptım.ilk denememiz olumsuz sonuçlandı.transferimiz oldu fakat tutunamadı.1 ay ara verdik.6 tane de dondurulmuşumuz var.önümüzdeki hafta dondurulmuşlarla tekrar tedaviye başlayacağız allah kısmet ederse.

CANIM RİCA EDERİM NE DEMEK BİZ DEERKEK İNFERTLİTESİYİZ EŞİMDE SAYI HAREKET VE MORFOLOJİ SORUNU VAR MORFOLOJİ %1 İLERİ HAREKETL,S, %5 BİZİM SAYIMIZ 20 MİLYONDA OLDU 1 MİLYONDA BEN 2006 YILINDA BALCALIDAN DİREK TÜP BEBEK RAPORU ALDIMM
2 DEFA TURAN ÇETİN TÜ BEBEK MERKEZİNDE 3 DEFADA SEYHAN BAŞKENTE YAPTIRDIMM AMA MALESEF OLMADI YALNIZ ŞUNU YİNE SÖYLÜYORUM BAŞKENTTE (özlikle erkek infertilitesinde )ERKEK İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPILMIYOR EŞİNİZİ BİR ÜROLOĞ BİLE GÖRMÜYOR İŞTE BU YÜZDEN ERKEK İNFERTİLİTESİ HAS NEGATİF ALIYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN
BENCE İMKANIN VARSA İSTB VEYA ANK GİTMELİSİNNN ORADA ÇOK İYİ MERKEZLER VAR ÖZLİKLE ERKEK İNFERTİLİTESİNDE
BİRDE MERSİNDE YAŞIYORMUŞSUN (bende tarsusluyum)mersinde necip öztürk var onunla ilğili çok çok iyi şeyler duydumm bütün tetkiklerini yaptırdıktan sonra bir görüş derimm

yeter ben de senin tam aksine necip öztürk ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım.resmen para tuzağı ve insanların sağlığını hiçe sayıyorlar.varsa yoksa para..ben de başkent hastanesine gitmeden önce necip öztürk e gittim.daha hiçbir test yapmadan ya da aşılama önermeden direk tüp bebek yapmalısınız dedi.ve bize yaklaşık 6 ay önce verdiği fiyat 7000 tl idi.o hastanede hamile kaldıktan sonra bebeğini kaybeden çok yakınım oldu.bu kayıplardan sonra kesinlikle yüzüne bile bakmıyorlar.ne de olsa parayı aldılar işleri bitti.

canım ben necip beyle görüşmedim hiç gidenlerin söylediklerini yazdım ama senin yazdıklarında aklımda olcak bundan sonraaa
gelelim sonuçlar olumsuz olunca merkezlerin tavrına HİÇ BİR MERKEZ HAS NEGATİF ALDIKTAN SONRA ARANIP SORULMUYOR MALESEF BEN 5 DEFA DENEDİMM HATTA TURAN ÇETİN TÜP BEBEK MERKEZİNİ ARADIĞIMDA ORADAKİ BAYNLAR BENİ TANIDIKLARI İÇİN ONLARA NE VEFASIZ BİR MERKEZMİŞ BURASI HİÇ ARAYIP SORMUYORSUNUZ DİYORUMM
yani hiç bir merkez malesef arayıp sormuyor hastasını rabbim kolaylık verin hepimze

of yeter hc kolay deıl yasadıgımız bu sınav ((((((((((((

malesef esracığım malesefkız seni kaçzamandır göremiyorum facedede karşılaşmıyoruz konuşamıyoruzz herkes bir yerlere dağıldı yaa :26::26::26:

malesef esracığım malesefkız seni kaçzamandır göremiyorum facedede karşılaşmıyoruz konuşamıyoruzz herkes bir yerlere dağıldı yaa :26::26::26:

denk gelmıoruzdur
yha senınde su balcalıylan randevu zamnın gelsede ogrensek
neden okadar gec tarıhe verdılerkı randevuyu ?

selamm balcalıda deneyen kelebekafyon vardı sonucu ne oldu acaba bilgisi olan varmı..işallah pozitiftir..ya hanımlar aslında herşey kısmet..çok iyi şartlarda olur ama olmaz negatifle sonuçlanan bi çok kişi var dua edelim allahım kısmet etmiş olsun ve çok aratmadan doğru adrese allahım yönlendirsin..umarım hepimizin yüzü güler tez zamanda..

denk gelmıoruzdur
yha senınde su balcalıylan randevu zamnın gelsede ogrensek
neden okadar gec tarıhe verdılerkı randevuyu ?

bu ayın 24 de canım gidince sorcağım evet denk gelmiyoruz

BU ARADA DOĞUM GÜNN KUTLU OLSUN SAĞLIKLA NİCE YILLARA İNŞŞŞ

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

Arkadaşlar merhaba;

umudunuz kaybetmeyin..
ben 4 yıl sonra hamile kaldım..

çok çok zor günler geçirdim psikolojim bozuldu.

Su bilir doğunca o geçmiş sıkıntılar bir anda gidiyor..

Dualarım sizle...

Sabırlı olun...
isyan etmeyin..
Dua edin..

seni burada görmek ne güzel [sıze=3][/sıze]

necip öztürk mü aman aman bulaşma derim...evet arayıp soruyorlar ama tedavi yaptırırsanız 200-300 tl indirim yaparız diye...istanbul veya ankara derim...bende mersindeyim ama istanbul acıbademe gideceğim

Yeterım tsk edeım sımdı okudum yazdıgını

eylul sen ve burda olmak nekadar gusel melegın nasıl ?

Canım tedavıde olan arkdslar vardı gecmıs sayfada yazmıslardı
bnde gecen sene tupteydım baskentte

kızlar mrh.ben ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandıktan sonra bu adet başlayınca kontrole gitmek için gün sayıyordum ama adetim gecikti.benim hiç gecikmezdi.hatta gününde bile olmazdı.mutlaka 2-3 gün önce olurdu.bu ay niye böyle oldu anlayamadım.umutlansam mı napsam bilemedim.ama bi yandan da diyoru ki sevinme.böyle süprizler seni bulmaz.mutlaka yarına adet olurmuşum gibi geliyor(((

canım tüp bebek tedvilerinden sonra böyle gecikmeler olabilir ancakkk TÜP BEBEK TEDVİLERİNDEN SONRA DOĞAL YOLDAN GEBE KALMA ŞANSIDA (3 ila 6 ay)çok yüksek olur BENCE KENDAN BAKTIR B

beklemekten başka çare yok.bakalım belki olurum belki gecikme devam eder.bikaç gün böyle devam ederse kanda baktırırım artık.ama hiç ümidim de yok([/QUOTE]

seni çok ümitlendirmek istemem ama bu olasıkın yüksektir inşşş senden hiçumadığın anada bebğinle buluşursun

beklemekten başka çare yok.bakalım belki olurum belki gecikme devam eder.bikaç gün böyle devam ederse kanda baktırırım artık.ama hiç ümidim de yok(

seni çok ümitlendirmek istemem ama bu olasıkın yüksektir inşşş senden hiçumadığın anada bebğinle buluşursun[/QUO

inş.cnm benim.iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…