Sanada çok teşekkür ediyorum cevabın için. Sorunumuz erkek infertilitesi . Tabi ben rahim filmi çektirmedim daha. Kendi durumumu da tam bilmiyorum zaten başkente gitmek istememin asıl nedeni bu. Başkent hastanesine güveniyorum. Ben Mersinde yaşıyorum ama sağlık sorunumuz olduğunda genelde başkenti tercih ediyoruz ama tüp bebek işi çok hassas bir konu. Eğer tüp bebekten başka çaremiz olmadığına kanaat getirsem bundan emin olsam İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum. Başkentte sadece rahim filmi çektirmek istiyorum ve duruma göre aşılama ile şansım varsa aşılamayı da burada denemek. Siz ne kadardır uğraşıyorsunuz? Başka tüp bebek merkezlerine gittin mi? Hangileri bunlar? Çok soru sordum galiba:) İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi oluruz hepimiz.
Sanada çok teşekkür ediyorum cevabın için. Sorunumuz erkek infertilitesi . Tabi ben rahim filmi çektirmedim daha. Kendi durumumu da tam bilmiyorum zaten başkente gitmek istememin asıl nedeni bu. Başkent hastanesine güveniyorum. Ben Mersinde yaşıyorum ama sağlık sorunumuz olduğunda genelde başkenti tercih ediyoruz ama tüp bebek işi çok hassas bir konu. Eğer tüp bebekten başka çaremiz olmadığına kanaat getirsem bundan emin olsam İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum. Başkentte sadece rahim filmi çektirmek istiyorum ve duruma göre aşılama ile şansım varsa aşılamayı da burada denemek. Siz ne kadardır uğraşıyorsunuz? Başka tüp bebek merkezlerine gittin mi? Hangileri bunlar? Çok soru sordum galiba:) İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi oluruz hepimiz.
yeter ben de senin tam aksine necip öztürk ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım.resmen para tuzağı ve insanların sağlığını hiçe sayıyorlar.varsa yoksa para..ben de başkent hastanesine gitmeden önce necip öztürk e gittim.daha hiçbir test yapmadan ya da aşılama önermeden direk tüp bebek yapmalısınız dedi.ve bize yaklaşık 6 ay önce verdiği fiyat 7000 tl idi.o hastanede hamile kaldıktan sonra bebeğini kaybeden çok yakınım oldu.bu kayıplardan sonra kesinlikle yüzüne bile bakmıyorlar.ne de olsa parayı aldılar işleri bitti.CANIM RİCA EDERİM NE DEMEK BİZ DEERKEK İNFERTLİTESİYİZ EŞİMDE SAYI HAREKET VE MORFOLOJİ SORUNU VAR MORFOLOJİ %1 İLERİ HAREKETL,S, %5 BİZİM SAYIMIZ 20 MİLYONDA OLDU 1 MİLYONDA BEN 2006 YILINDA BALCALIDAN DİREK TÜP BEBEK RAPORU ALDIMM
2 DEFA TURAN ÇETİN TÜ BEBEK MERKEZİNDE 3 DEFADA SEYHAN BAŞKENTE YAPTIRDIMM AMA MALESEF OLMADI YALNIZ ŞUNU YİNE SÖYLÜYORUM BAŞKENTTE (özlikle erkek infertilitesinde )ERKEK İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPILMIYOR EŞİNİZİ BİR ÜROLOĞ BİLE GÖRMÜYOR İŞTE BU YÜZDEN ERKEK İNFERTİLİTESİ HAS NEGATİF ALIYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN
BENCE İMKANIN VARSA İSTB VEYA ANK GİTMELİSİNNN ORADA ÇOK İYİ MERKEZLER VAR ÖZLİKLE ERKEK İNFERTİLİTESİNDE
BİRDE MERSİNDE YAŞIYORMUŞSUN (bende tarsusluyum)mersinde necip öztürk var onunla ilğili çok çok iyi şeyler duydumm bütün tetkiklerini yaptırdıktan sonra bir görüş derimm
yeter ben de senin tam aksine necip öztürk ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım.resmen para tuzağı ve insanların sağlığını hiçe sayıyorlar.varsa yoksa para..ben de başkent hastanesine gitmeden önce necip öztürk e gittim.daha hiçbir test yapmadan ya da aşılama önermeden direk tüp bebek yapmalısınız dedi.ve bize yaklaşık 6 ay önce verdiği fiyat 7000 tl idi.o hastanede hamile kaldıktan sonra bebeğini kaybeden çok yakınım oldu.bu kayıplardan sonra kesinlikle yüzüne bile bakmıyorlar.ne de olsa parayı aldılar işleri bitti.
of yeter hc kolay deıl yasadıgımız bu sınav((((((((((((
malesef esracığım malesefkız seni kaçzamandır göremiyorum facedede karşılaşmıyoruz konuşamıyoruzz herkes bir yerlere dağıldı yaa :26::26::26:
denk gelmıoruzdur
yha senınde su balcalıylan randevu zamnın gelsede ogrensek
neden okadar gec tarıhe verdılerkı randevuyu ?
arkadaşlar merhaba;
umudunuz kaybetmeyin..
Ben 4 yıl sonra hamile kaldım..
çok çok zor günler geçirdim psikolojim bozuldu.
Su bilir doğunca o geçmiş sıkıntılar bir anda gidiyor..
Dualarım sizle...
Sabırlı olun...
Isyan etmeyin..
Dua edin..
kızlar mrh.ben ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandıktan sonra bu adet başlayınca kontrole gitmek için gün sayıyordum ama adetim gecikti.benim hiç gecikmezdi.hatta gününde bile olmazdı.mutlaka 2-3 gün önce olurdu.bu ay niye böyle oldu anlayamadım.umutlansam mı napsam bilemedim.ama bi yandan da diyoru ki sevinme.böyle süprizler seni bulmaz.mutlaka yarına adet olurmuşum gibi geliyor(((
canım tüp bebek tedvilerinden sonra böyle gecikmeler olabilir ancakkk TÜP BEBEK TEDVİLERİNDEN SONRA DOĞAL YOLDAN GEBE KALMA ŞANSIDA (3 ila 6 ay)çok yüksek olur BENCE KENDAN BAKTIR B[/QUO
beklemekten başka çare yok.bakalım belki olurum belki gecikme devam eder.bikaç gün böyle devam ederse kanda baktırırım artık.ama hiç ümidim de yok(
beklemekten başka çare yok.bakalım belki olurum belki gecikme devam eder.bikaç gün böyle devam ederse kanda baktırırım artık.ama hiç ümidim de yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?