Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşşşşşşşşşşşşşşş yaaa tüm kardeşlerim yol arkadaşlarıma inşşşşşşşşş en kısa zamanda hamiş haberleri gelsinnn hepsindende

bende öyle olmuştu aşılama yaptırmıştım tutmadı bekledim adet olmamıştım sonra hamile oldugumu ögrenmiştim ama malesef bebişim dünyaya gelmek istemedi...

benim kırmızılar maalesef ki geldiler yine(tedaviye kaldığımız yarden devam edicez bakalım hayırlısı:2:

hayırlısı olsun canımmmm üzme kendini inşşşş gördüğün son kırmızılar olsun en kısa zamanda meleğin seni bulsun

bende öyle olmuştu aşılama yaptırmıştım tutmadı bekledim adet olmamıştım sonra hamile oldugumu ögrenmiştim ama malesef bebişim dünyaya gelmek istemedi...

canımmgeçmiş olsunnnn inşş sende en kısa zamanda meleğinle sende buluşursunnn

çok üzüldüm canım.rabbim bidaha yaşatmasın böyle acıları hiçbirimize inş...umut etmek ve yıkılmak çok kötü bişeymiş.

evet gerçekten çok üzücü şeyler yaşadım . rabbim enkısa zamanda kuzucuklarımızı göndererek yüzlerimizi güldürsün

kızlar bugün hastanedeydim.böyle bi kalabalık olamaz yaaa.insanlar ne kadar çaresiz.herkes evlat sahibi olma peşinde.genci,yaşlısı.her sohbet ettiğm bayan mutlaka bikaç defa aşamalardan geçmiş.tabi muayene olma sırası bana 2 saatte anca gelince baya insanla da sohbet etme fırsatı bulmuş olduk.derdine derman bulan var bulamayıp yılmadan aramaya devam eden de..rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah

evet malesef (kabul edilmesede )infetilite çağın hastalığı :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

baskenttsın demı sende ?
ınsan sadece kendının böle sorunlu br sekılde anne baba olabıldıgını sanıor
ama oysa okadar cok ınsan varkı
rabbım aratmasın
tatdırsın herkese

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

3 ay bebek istedik olmayınca doktora gittik ve eşimde varikosel çıktı. 2 ay düşünerek Başkent'e gitmeye karar vermiştik ve gittik ama biraz daha beklememizi söylediler. % 0 ileri hareketli sperm ile bizi tedaviye kabul etmediler bütün ısrarlarıma rağmen. Tekrar başa döndük yine ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gelecek ay yine gidip bir şansımı denerim sanırım.

ya ben bu sistemi anlamıyorummm azolu olanlara bile bekleyin diyen bir sistemin içinde yaşıyoruzzz

Bende anlamıyorum. Daha fazla çıkmaza giriyor insan. Çaresiz hissediyor kendini. Önümü göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…