Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hayır ama haftaya randevum var doktorun planladıgı takvime göre galiba başlıcaz en kısa sürede hayırlısı senin durumun ne
Bende 2 asilama yaptirdim baskentte. 2.sinde kimyasal gebelik yasadim simdi hic ara vermeden tup bebege baslayacagim yarin randevum var bakalim yarin muhtemelen basliyacagiz tup bebek tedavisine. Hakkimizda hayirlisi olur insallah...

dün 7 yılık evli komşum başkentte 3. Defa yaptırdığı tüp bebekle hamile haberini aldı çok darısıda sizlere olsun arakadaşlar üstelik komşumda rezerv azlığı vardı yumrurtaları boş çıkıyor veya dölenmiyordu ama bu defa 2 yumoş oldu 1 embiryo ile oldu

Masallah insallah hayirlisiyla kucagina da alir. Bende bugun basladim tedaviye.

Masallah insallah hayirlisiyla kucagina da alir. Bende bugun basladim tedaviye.

BUNU SİZE (hatta bana )UMUT OLSUN DİYE YAZDIM İNŞŞŞ SENDE POTİF GÖRÜP BEBEBĞİNİ KUCAĞINA ALIP GELİRİSN

merhaba,yazı dikkatimi çektide bu ne raporu bilgilendirirseniz çok sevinirim,biraz maddiyat yönden sıkışığız ve çocukda istiyoruz.bu ne raporu?nerden alınıyr?nasıl alınıyor?alıınıca fiyat nasıl düşüyor bilgilendirirseniz çok sevinrim,teşekkürler,,,

merhaba,gece saat 2 ve ben bu yazıalrı okuyorum.çare arıyorum,maddi yönden çok imkanımız yok,bu rapor nasıl alınıyor.özel de yaptırdım,benim AMH 1 çıktı,rapor nasıl nerden alınıyor? ne kadar ödeniyor?lütfen çok acil bilgilendirirseniz sevinirim,,iyi geceler size,,,,

Cnm tüp bebek raporundan bahsetmistim o mesajda bayanda yas 23den fazla olursa bi kac asılama ve tedaviden sonra rapor veriyolar devletle anlasmalı ücretsiz yapıyolar
Tabi este sorun olursa asılamada yapmadan kolaylıkla rapor veriyolar ama yine yas sınırı var bize mesela bes bin civarına maloldu tüp bebek ama rapor olsaydı bin tl falandı sanırım

saol yarinda test gunum😔 ama hiç belirti yoktu bugune kadar ama bugun ayni adet olacakmisim gibi. Belirti yokken yok diye umitsizdim simdi de adet belirtisi var diye umitsizim 😟hayırlısı olsun artık

yaşadığımız süreçten dolayı hepimiz negatif hisediyoruz malesef ama böyle hisetmememiz negatif alacağımız anlamına gelmez hadi bakalım sonucu yaz inşşşşş bebiş göbüşdedir

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu 1 aydır buarada bende büülent hocaya tüp bebek yaptırdım ama transfer 1 ay sonra olacak onun için dondurduk emriyoları rabbim hepiimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı yavrularımız olsun bizimde amin

hayirli olsun cnm neden dondurttunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…