merhabalar, siz tüp bebeğe başladınız mı acaba?Kızlar büyük ihtimal ile bizde tüp bebek yaptıracağız, nereyi tavsiye ediyosunuz ne olur bir fikir verin...
merhabalar, siz tüp bebeğe başladınız mı acaba?
Bende 2 asilama yaptirdim baskentte. 2.sinde kimyasal gebelik yasadim simdi hic ara vermeden tup bebege baslayacagim yarin randevum var bakalim yarin muhtemelen basliyacagiz tup bebek tedavisine. Hakkimizda hayirlisi olur insallah...Hayır ama haftaya randevum var doktorun planladıgı takvime göre galiba başlıcaz en kısa sürede hayırlısı senin durumun ne
Masallah insallah hayirlisiyla kucagina da alir. Bende bugun basladim tedaviye.dün 7 yılık evli komşum başkentte 3. Defa yaptırdığı tüp bebekle hamile haberini aldı çok darısıda sizlere olsun arakadaşlar üstelik komşumda rezerv azlığı vardı yumrurtaları boş çıkıyor veya dölenmiyordu ama bu defa 2 yumoş oldu 1 embiryo ile oldu
Masallah insallah hayirlisiyla kucagina da alir. Bende bugun basladim tedaviye.
BUNU SİZE (hatta bana )UMUT OLSUN DİYE YAZDIM İNŞŞŞ SENDE POTİF GÖRÜP BEBEBĞİNİ KUCAĞINA ALIP GELİRİSN
inşallahsizin sorun neydi?
inş güzel haber alırsın canımm ... Bizde her şey var çok şükür kadın+ erekek infertilitesi ymurta kalitesi pıhtı sorunu vs vs
Allah yardımcımız olsun :) sende başkente mi gidiyorsun ?
başkentle turan çetine gittim 7 defa mikro denedim 3 defa tarnsfer oldu 4 defa iptal edildi
hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inşalllah yani alırız inşallah şimdi herhangi bir tedavi oluyor musun?
Hmm bize dr 4.500 dedi ama ilaclar icinde demekki
Bizim yas sigorta sorunumuz var ben 22ye girecem daha bu ay sonunda rapor cıkaramıyoruz o yüzden yası bekleyelim diyodu esim ama son testte kötü cıkınca bi deneyelim dedi denemeye karar verdik
Öyle tabi olmadı mı insan iyi diyemiyo cok duyuyorum su drda su hamile kalmıs diye gidiyorum bende ise yaramıyo hersey kısmet meselesi
biliyorum canım hep birlikte karar veriyorlar..allahım gönlümüzdekini hayırlı eylesin...
turan çetine ilk gittiğimde raporsuzdu o yüzden alt üst olduk..başkente gidince esra hanım beni hemen sorguya çekti rapor çıkarabilmek için bütün tahlillerimi sordu en son baktı rapor çıkaramıyoruz amh testi yaptırmamı söyledi...o testte zaten 0 ın altında çıkınca devlet 1 ve altında olanlara rapor hakkı veriyormuş sağolsun devlet bizleride pek bir düşünüyor..hemen rapor çıkarttı esra hanım tedaviye başlattı baya uygun oldu bizim için...benim bir rapor hakkım daha var ama onu istanbula gidersek düşüneceğim turan çetinde şimdilik tüp bebek düşünmüyorum açıkçası.bide daha yeni çıktım kürtajdan dr.ibrahim saraçoğlundan ilaç alacağım önce yumurtalarım artsın diye uğraşacağım çünkü şuan bedenim çook yıprandı....
merhaba,yazı dikkatimi çektide bu ne raporu bilgilendirirseniz çok sevinirim,biraz maddiyat yönden sıkışığız ve çocukda istiyoruz.bu ne raporu?nerden alınıyr?nasıl alınıyor?alıınıca fiyat nasıl düşüyor bilgilendirirseniz çok sevinrim,teşekkürler,,,
Masallah insallah hayirlisiyla kucagina da alir. Bende bugun basladim tedaviye.
hayırlı olsun
saol yarinda test gunum😔 ama hiç belirti yoktu bugune kadar ama bugun ayni adet olacakmisim gibi. Belirti yokken yok diye umitsizdim simdi de adet belirtisi var diye umitsizim 😟hayırlısı olsun artık
hayirli olsun cnm neden dondurttunuzarkadaşlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu 1 aydır buarada bende büülent hocaya tüp bebek yaptırdım ama transfer 1 ay sonra olacak onun için dondurduk emriyoları rabbim hepiimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı yavrularımız olsun bizimde amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?