Biz dışardan aldik bize bisey soylenmedi
Biz raporlu yaptiriyoruz doğru 4000 tutuyo biz ignelere 900 ödedik ki fazla igne aldım yani elimde çok kaldı ignelerdenben tüp bebek fiyatı sordum bugün raporlu olursa ilaçlarla beraber 4000tl raporsuz olursa ilaçlarla bereber 6000tl dediler aklıma takıldı.
Biz raporlu yaptiriyoruz doğru 4000 tutuyo biz ignelere 900 ödedik ki fazla igne aldım yani elimde çok kaldı ignelerden
Eger bebis tutarsa tabiki veririm canim gonal f 2 kutu bide organmet diye bir igne ondan 4 kutu var canimbize rapor çıkmayacak heralde çünkü aşılama yaptırmadık hiç. kalan iğneler neler bana verebilrmisin kullanmayacaksan uygun ücretle mersindeyim
Eger bebis tutarsa tabiki veririm canim gonal f 2 kutu bide organmet diye bir igne ondan 4 kutu var canim
Amin canim insallahinşallah tutar canım benimde 5.denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsun
Güvene bilirsin CANIMSelam kızlar ben de Adana başkent tayfun beye gidiyorum ama tup bebek yaptiramiyorum henüz çünkü önce laparoskopi olmam gerekiyormus. Tayfun bey de tedavi görenler yorumlarını yazarsa sevinirim
Canim sen laparoskopi mi oldun pekiGüvene bilirsin CANIM
yok ben olmadım ama benim 2 kız kardeşim oldu 1 başkentte oldu diğeride adanada üvrts dede oldu çok kolay bir işlem sabah has yatıyorsun akşama çıkıyorsun sanırım 30 45 dk kadar bir şey sürüyor hiç andişelenme dr bu işlem olacak demişse yaptır zaten tayfun bey iyi bir dr durCanim sen laparoskopi mi oldun peki
Teşekkür ederim canım . Çok soru soruyorum ama peki laparoskopi sonrası yumurta rezervlerinde azalma oldu muyok ben olmadım ama benim 2 kız kardeşim oldu 1 başkentte oldu diğeride adanada üvrts dede oldu çok kolay bir işlem sabah has yatıyorsun akşama çıkıyorsun sanırım 30 45 dk kadar bir şey sürüyor hiç andişelenme dr bu işlem olacak demişse yaptır zaten tayfun bey iyi bir dr dur
Hayır olmadı büyük kardeşim pko lu idi (yumuryalikta kist vardı kist ameliyatı oldu) dizaten yumurtla konusunda hiç sıkıntısı yoktu sonrada 40 yakın yumurtası toplandı diğer KÜÇÜK kardeşimin bir oglu vardi sonrasinda tüpleri tıkandı ve 3 ay beklemeyi önerdi EsrA hanım (başkent dr kendisi)2.ayında doğal yoldan bir kızı oldu kafana takılan her şeyi sorabilirsinTeşekkür ederim canım . Çok soru soruyorum ama peki laparoskopi sonrası yumurta rezervlerinde azalma oldu mu
Cok tesekkur ederim canım ben endometriozis hastasıyım tüpümde şişme var tüpüm alınabilir ve cok ama cok korkuyorum doktorum tayfun çok . Acaba ist. Mi gitsem diyorum ama kararsızimHayır olmadı büyük kardeşim pko lu idi (yumuryalikta kist vardı kist ameliyatı oldu) dizaten yumurtla konusunda hiç sıkıntısı yoktu sonrada 40 yakın yumurtası toplandı diğer KÜÇÜK kardeşimin bir oglu vardi sonrasinda tüpleri tıkandı ve 3 ay beklemeyi önerdi EsrA hanım (başkent dr kendisi)2.ayında doğal yoldan bir kızı oldu kafana takılan her şeyi sorabilirsin
ACABA SEN BENİM TANIDIĞIM KİŞİMİSİN :) CANIM İST GİTMEK İSTİYORSAN OLANAĞIN VARSA GİT AMA BU İŞLEMLER ARASINDA ÇOK FAZLA FARK OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM YANİ İST ALINACAK SONUÇLA ADANA ARASIN BİR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUMCok tesekkur ederim canım ben endometriozis hastasıyım tüpümde şişme var tüpüm alınabilir ve cok ama cok korkuyorum doktorum tayfun çok . Acaba ist. Mi gitsem diyorum ama kararsızim
Erken diye bir şey yok bir aşılama daha yaptırrıp tüp bebek raporu için hak sahibi olabilirisn tüp bebek raporsuz 4000 tl raporlu 3000 tl dediler +ilaçlar zaten ilaçalr çok tutuyor zor bir süreç değil (sürecin zorlugu hastanın durumu ile ilgili ) kısa protokolde 15 gün kadar sürer uzun protokolde 45 gün kadar sürer ALLAH yardımcın olsunKizlar meraba araniza yrni katıldım bende başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmak istiyorum da bilgilerinizi paylasırsanız sewinirim zor bi süreç mi ne kadara mal oluyo en iyi sonuc için napmam gerek ben 4 yillık ewliyim yaşım 23 ewt belki burdan kızanlar olucak bana daha gençsin falan diye ama benim sol yumurtalıģım yok yani tek yumurtalık war we daha önce cikolata kistinden amelyat oldum bi aşılama yaptırdm tutmadı şuan hersey gayet normal cok şükür ama artk yordu bu sürec bnide bende bebiş istiyorum yardmcı olursanız sewinirim simdiden teşekkurler Allah hepimizin gönlüne gore hayrlı eelatlar nasip etsin insalah
biz bu sayfada ne kadar çok şey paylaştık ne çok şey konuştuk bazılarımız anne oladu bebeklerini kucakladı hatta 2. bebişlerini kucaklayanlar oldu ve bazılarımız hala anne olmak için beklemekteyiz (benim gibi) RABBİM annelik için çabalayan her kadına ANNELİĞİ TATDIRSIN İNŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?