Ne kadar ben aradım.6.500 dedilerkizlar tup bebek ucretleri artmışesra hanimin hastasiyim ben
Bide siz ne zaman başlarınızbaşlarını esra hanıma nasıl.memnunmusunuz.bende düşünüyorum ama daha doktora karar veremedim ya esra hanım.ya bülent bey diye düşünüyorumkizlar tup bebek ucretleri artmışesra hanimin hastasiyim ben
ben esra hanimdan cok memnunum ama bülent beyide iyi diye duydumBide siz ne zaman başlarınızbaşlarını esra hanıma nasıl.memnunmusunuz.bende düşünüyorum ama daha doktora karar veremedim ya esra hanım.ya bülent bey diye düşünüyorum
evet geçen yil 5000 diNe kadar ben aradım.6.500 dediler
3 yil once Birinci balcali tedavi gördüm yumurta toplandi ama esimde canlı hücre çıkmadı tese ameliyati dönerdiler esimde kabul etmeyince emekler boşa gitti şimdi acibademde yaptırdım tutmadı orda muayene etmiyorlar direk başladılar tutmayinca tekrar oraya gitmek istemiyorum muayene edecek yer bakıyorum kışla da muayene edip sonuca göre gerekirse başlatıyorlar dediler doğru.mu acaba bilgi veririmisinizAysemm
Sizin kaçıncı deneneniz
Çok iyi peki tedavi ne kadar sürdü yani tup bebekten öncesi ve rahim.filmi çok ağrılı diyorlar çok korkuyorum ben bilgi veririmisinzKesinlikle önce araştırılıyor eşimin sperm sayısında sorun var once urolijiye gönderdi bizi 3 ay ilac kullandi eşim benimde tuplerimin 1 tanesi baglanmisti onu söyledim hemen rahim film istedi bizi tedavi etti sonra başladı tup bebeğe
Anestezi başka hastanede yapılıyor herhalde orada olmuyormuşÇok ilginç esinizde sorun olabilir ama sizin rahim film kesinlikle cekilmeliydi evet 2 defa çektirdim benim canim cok yandi sana tavsiyem aneztezili cektir
Anestezili tabi fiyat farkı oluyo bizde de çok fazla para yok acaba muayeneler yani tedavi aşamasında ne kadar ücret odedinizEsra hanima cok korktugumu söyledim anestezi alabilirsin ama çok acimaz dedi ben yıllar once cektirmistim demekki artik daha kolay dedim ve aneztezi almadım ama değişen hic bisey yok ayni acı seyhan baskent hastanesinde cekiliyor zaten rahim filmleri
Histeteskopi ne için birde rapor olması için erkeğin sperm sayısı 5 milyondan az olursa çıkartabikiyormissun yorumlarda okudum doğru.mu acabaAnestezi parasi 150 rahim filmi 50 muayene ücreti 130 tüp bebek 6500 ilaclar 1500tutu bana histeroskopi yapildi 750 esim 3 ay ilac kullandi 600 tutu sprm dna testi yapildi 250 sonra bidaha yapildi 300 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?